Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שבאמת מדובר בכפיר...

שימו לב לתמונה שהעלתי..

ראלימן,

יותר מדי זמן פנוי. הרבה יותר מדי.

וכמו שכבר אמרתי קודם: זה יכול להיות גם נשר או מיראז'. הם זהים כמעט לחלוטין מבחינה חיצונית, בטח מתחת לכיסוי ברזנט.

לכפיר C2 יש כנפוני קונארד קבועים ושיני משור בשפת ההתקפה של הכנף. כמו כן נוסף לו מיגון תרמי עשוי טיטניום. אלה השיפורים שהוכנסו לגוף של הנשר. המיראז' אומנם דומה אבל הקונארד נוספו לו בדגם המיראז' מילאן. אבל באמת - אלה לא מופיעים בתמונה.

ככה שדניאל - היו כנפוני קונארד או לא? :lol::wink:

ברצינות - היו לו כנפונים כאלה מתחת לחופה ומעל לכנף? כנפיים קטנות כאלה בצורת דלתא?

ושמוליק - תנו לפענח תמונות של אור אדום ואני אהיה מרוצה :wink::D

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
מטוס כפיר שהפסיק את טיסותיו עקב מקרה כך נראה לי :roll:

איזה מקרה, מקרה לילה?

:lol:

וברצינות, הכפיר לא טס כבר לפחות 10-15 שנה.

>

פורסם

זה כפיר.

לפני חודש עברו עם ליד הבית שלי אבל ניו לו כנפיים!

ואני לומדתי בבית ספר תעשייתי אווירי, כך שאני עברתי 4 שנים עם מטוסים,

ואצלנו בכלל היה מלא מלא משטרות חשבתי שזה מרדף בהתחלה היו 5 קדימה שפינו תדרך. :)

פורסם

הדיווח על היום, השעה, תכולת המטען, מספר מדוייק של נידות וכוחות האבטחה לא תורמת לבטחון המדינה. זה שמעבירים את זה בלילה ובלי אזהרה מוקדמת מרמזת על הסודיות. אז בבקשה בלי פרטים מדוייקים כאלה בעתיד.

:nono:

פורסם

במקרה אני עובד בנמל חיפה איפה שפרקו את המטוס הזה מאוניה ביום שבת :)

אז זהו, תפסיקו לריב :)

!! there's no such thing as too much power

פורסם

שימו לב לתמונה שהעלתי..

ראלימן,

וכמו שכבר אמרתי קודם: זה יכול להיות גם נשר או מיראז'. הם זהים כמעט לחלוטין מבחינה חיצונית, בטח מתחת לכיסוי ברזנט.

זה כפיר. שים לב לזנב של המיראז, הנשר והכפיר ותראה שרק לכפיר יש את הבליטה הנראת בקצה הקידמי של הזנב (והמסומנת בעיגול).

image1.jpg

כפיר.jpg

נשר.jpg

מיראז.jpg

second is the first looser

פורסם

שימו לב לתמונה שהעלתי..

ראלימן,

זה כפיר. שים לב לזנב של המיראז, הנשר והכפיר ותראה שרק לכפיר יש את הבליטה הנראת בקצה הקידמי של הזנב (והמסומנת בעיגול).

אוקיי, אוקיי, רק בגלל ההשקעה אני נכנע... :lol:

פורסם

אני לא ממש יודע מה הייתה מטרת העברה של המטוס, (למען האמת זה גם לא ממש מעניין אותי...)

מה שכן אני יכול להגיד לכם שהשיירה עברה גם בחיפה.....באיזור גשר פז...

חברים שלי גם נתקעו שם..... :mad:

פורסם

אישית אני חושב שזה עב"ם שנפל באיזור 51 בנגב...בטח יספרו על זה בערוץ 37 ביס כל הזמן מוצאים להם עבמי"ם ורוחות רפאים...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
הדיווח על היום, השעה, תכולת המטען, מספר מדוייק של נידות וכוחות האבטחה לא תורמת לבטחון המדינה. זה שמעבירים את זה בלילה ובלי אזהרה מוקדמת מרמזת על הסודיות. אז בבקשה בלי פרטים מדוייקים כאלה בעתיד.

חברים ב- 90% מהמקרים הצבא מעביר מטען חורג בלילה כי הוא יוצא מהנחה שהתנועה היא הרבה יותר דלילה מאשר ביום.

תחשבו לרגע איך היה נראה כביש החוף אם היו מעבירים את המטען הזה בשעות הבוקר... :!:

וכוחות הביטחון והאבטחה שמלוות את המטען לא באות לדאוג לבטחון המדינה אלא לשמור על הסדר בהובלת המטען ולחסום צירים בעת הצורך.

פורסם

אני מנסה לא להגיב בצורה כזו בדרך כלל, אבל הפעם זה נדרש:

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

צא, צא מהסרט ולך למקום שזה יהיה אכפת למישהו.

תודה.

MCS 2008

• תוכן חדש...