Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערכות מיוחדת לליל הסילבסטר תהיה גם של אגף התנועה, תוך איוש מרכז דיווח ושליטה, הכוונת תנועה והסדרת חניות בסמוך למקומות הבילוי השונים.

כמו כן יתוגבר הפיקוח בכבישים העירוניים והבינעירוניים, על מנת לאפשר זרימת תנועה תקינה, וכן יוגבר הפיקוח על עבירות התנועה. שוטרי התנועה יפרסו באיזור מקומות הבילוי והפאבים ויבצעו לנהגים בדיקות לגילוי שיכרות על מנת למנוע תאונות ושיבושי תנועה.

" משטרת ישראל עושה ותעשה כל שביכולתה כדי לממש את אחריותה על מנת לאפשר למבלים לבלות בשלום ובבטחה, ותתפרס בכוחות מתוגברים על מנת להגביר בקרב האזרחים את תחושת הביטחון".

אמר מפכ"ל המשטרה רנ"צ שלמה אהרונישקי.

פורסם

אולי זה יעזור קצת אבל כל סילבסטר שיצאתי יש באלגן אחד גדול וכלום לא משתנה נשאר אותו דבר במיוחד באזור גני התערוכה שם יהיה באלגן אחד גדול :lol:

חג שמח :drinking:

פורסם

רק לידע כללי ... יש התראות מאוד מאוד חמות על קניון עזריאלי.... גם מהאוויר וגם מהאדמה... :shock:

בכל מיקרה.. חג שמח נטול תאונות וגנבות מהרכב. 8)

המשך יום נעים!

פורסם
רק לידע כללי ... יש התראות מאוד מאוד חמות על קניון אזריאלי.... גם מהאוויר וגם מהאדמה... :shock:

בכל מיקרה.. חג שמח נטול תאונות וגנבות מהרכב. 8)

אני בימים כאלה יושב בבית ורואה סרט טוב בדדדדדדדדדדדדייייייוווווווייייידדדדדדדדייייייי

הכי טוב לשבת בבית

ככה יש בית

הכי טוב בית

כי ככה נחים

הכי טוב נחים

כי ככה יש כוח לזי*ן את השכל בפורום

הכי טוב פורום

כי ככה אנשים קוראים את הזי*ני שכל שלי

:roll::roll::roll:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
רק לידע כללי ... יש התראות מאוד מאוד חמות על קניון אזריאלי.... גם מהאוויר וגם מהאדמה...

טוב שעזריאלי לא ליד הים! :lol:

פורסם
רק לידע כללי ... יש התראות מאוד מאוד חמות על קניון אזריאלי.... גם מהאוויר וגם מהאדמה...

טוב שעזריאלי לא ליד הים! :lol:

מה זה פה כוח המחץ ??? :lol:

בים באוויר וביבשה ... בכל מיקום כוח בין לאומי למשימת החוק (או משהו כזה... מהשיר של הסידרה. 8) )

המשך יום נעים!

פורסם
בע.. אני כבר רואה .. אני מכין את הרישיו + רישיון רכב + ביטוח מוכנים אצלי ביד... מינימום 20 פעם יעצרו אותי היום בערב...

אוטו אדום :\

כן אורן , רק הצבע של האוטו שלך הוא הסיבה... ולא מה שמסביב..

:wink:

פורסם
רק לידע כללי ... יש התראות מאוד מאוד חמות על קניון עזריאלי.... גם מהאוויר וגם מהאדמה...

זאת הסיבה כנראה שהמנייקים מתרידים נהגים :x

פורסם

סילבסטר... עוד מעט האוטו הולך למצוא לו פינה שקטה להעביר בה את הלילה.... רק הוא והכיסוי

לפאב אני הולך היום ברגל

אם שותים לא נוהגים

בשביל זה יש נעלי ספורט

יניב :drinking:

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
יש מצב שאיזה שוטר יהיה נהג תורן ויסיע אותי הביתה? :oops:

אם תשתה ממש הרבה ותחגוג ממש בפראות, הוא יסיע אותך לתחנה...

פורסם

הלכה התוכנית של הערב :? לעבור במרכז ולצפור לכוסיות :oops::oops:

חחח סתם,זה היה ברור שהמשטרע תרצה לעשות קופה על כמה צעירים שיוצאים לבלות...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
הלכה התוכנית של הערב :? לעבור במרכז ולצפור לכוסיות :oops::oops:

חחח סתם,זה היה ברור שהמשטרע תרצה לעשות קופה על כמה צעירים שיוצאים לבלות...

נכון, אני מסכים לחלוטין, המניע האמיתי מאחורי המבצע הוא להרוויח כסף.

הרי אהרונישיקי מקבל אחוזים.

זה לא חס וחלילה שהשוטרים נמצאים שמה על מנת להראות נוכחות לאור כול ההתראות שיש לאחרונה בכלל, והיום בפרט.

למנוע עבירות תנועה, שלא יהיו, כי זו לא לילה שיוצאים בו במיוחד בשביל להשתכר....

וכמובן בל נשכח שהצעירים שיוצאים לבלות הם בגדר כבשה תמימה.

שאינה מבצעת עבירות באמת, וגם אם כן אלה עבירות טיפשיות שלא מגיע להם על כך קנס.

זה הכול המשטרה מחפשת ורוצה לדפוק...

יחד עם הממשלה והחיזריים.

יש פה קונספירציה.

• תוכן חדש...