Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

speed sticker ...

למקרה שלא ירדת לסוף דעתי... (שאגב אמרה שהיה טוב)

הכוונה הייתה איך תפסו אותו יעני.. ניידת מוסתרת.. איך איפה.. זהו כביש שאני נוסע שם כ-10 פעמים ביום ואני רוצה לדעת ממה להיזהר....

מה שבטוח שאני ישים לב יותר ויסע שם יותר לאט (159..) :p

אבל הכביש הזה באמת מעצבן במהירות ה"חוקית" שלו... יש תחנת משטרה בקרבת מקום והשוטרים עצמם לא פחות מ-75... ואני "מניאק" עם זה לא ככה...

אז עם השוטרים שמים זיין אני מסובב להם אותו חזרה...(לא קשור לכלום סתם משפט יפה)

יום טוב לך ידידי :p:lol:

פורסם
speed sticker ...

למקרה שלא ירדת לסוף דעתי... (שאגב אמרה שהיה טוב)

הכוונה הייתה איך תפסו אותו יעני.. ניידת מוסתרת.. איך איפה.. זהו כביש שאני נוסע שם כ-10 פעמים ביום ואני רוצה לדעת ממה להיזהר....

מה שבטוח שאני ישים לב יותר ויסע שם יותר לאט (159..) :p

אבל הכביש הזה באמת מעצבן במהירות ה"חוקית" שלו... יש תחנת משטרה בקרבת מקום והשוטרים עצמם לא פחות מ-75... ואני "מניאק" עם זה לא ככה...

אז עם השוטרים שמים זיין אני מסובב להם אותו חזרה...(לא קשור לכלום סתם משפט יפה)

יום טוב לך ידידי :p:lol:

א. השם הוא SPEED-SEEKER

ב. מצטער שלא הבנתי את הודעתך...

ג. יום טוב ושבת שלום.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
נסעתי 145 בכביש מהיר (55 מעל המותר),כיבלתי 1200 ש"ח כנס וחודש שלילה + על תנאי

נו...

אין כאן חוקיות...

אני על עבירה דומה לשלך קיבלתי 800 ש"ח קנס וחודשיים שלילה ע"ת למשך שנתיים...

(בלי עו"ד, סתם תובעת חביבה :p )

לגבי לירן - אכן, חוק הוא חוק. כולנו נוסעים מהר...

אבל מכאן ועד לצעוק בחמת זעם "מדינת משטרה" בגלל עבירה שאתה אשם בה המרחק עצום.

וכמו שאני תמיד אוהב לומר : "אל תבכה כמו תינוק על עבירה שעשית כמו גבר..." :lol:

צודק , אבל העניין הוא ההגבלה השרירותית לחלוטין בכבישים מסויימם

אני יכול להגיד לך שחלק גדול מהנהגים הנתפסים בכבישים כאלו

כגון כביש רבין כלל לא מודעים לעובדה שעברו על החוק , שכן אין בכביש

שום שלט המורה על מהירות נסיעה של 50 קמ"ש אם אתה מתחיל את הכביש

מכיוון דרום לצפון ( בכיוון ההפוך יש ) ובואו נחשוב ביחד לאיזה כיוון המשטרה

ממלז"ת?

יפה ילדים תשובה נכונה!

אגב , אריאל בקשר לבכי , מה בדיוק תגיד לבחורה?

:roll::idea:

בכביש עירוני לא צריך להיות שילוט של 50... זה החוק, תחשוב כשאתה יוצא מכביש מהיר לכביש עירוני יש לך את השילוט של הכביש עירוני שאומר שעד שאין שילוט שמבטל אותו אתה נוסע בעיר והמהירות המותרת בעיר היא 50 אלא אם כן יש תמרור שמורה אחרת.

בקשר לזה שהכביש מותאם להרבה יותר מ50, אם תתחיל לספור את כל הכבישים שמותר בהם חמישים והם בנויים לכ"כ הרבה יותר, כבר קרה לא פעם ולא פעמיים שנסעתי יותר מ93 ונכון שזה חוק דפוק אבל יש הרבה חוקים דפוקים וכל עוד הם חוקים כמה שהם יהיו דפוקים אתה צריך לדעת שאם אתה עובר עליהם אתה צריך לשאת בתוצאות... גם אני חושב שהמניאקים הם חארות לא קטנים אבל זה לא קשור, עשית עבירה תשלם.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
אני אישית נסעתי שם גם 160 (לא בצחוק) .. (בהילוך 3 בפתיחות בלילה ריק עם שברולט קאוליר קופה שרצתה לקחת אותי...) והרבה פעמים 140....

אני לא יודע אם אתה יודע , אבל אתה צריך לעמוד מאחורי מה שאתה כותב

בפורום .

אחרי הכל הגאווה שלך תפגע אם איש חוק יקרא את מה שכתבת ..

חומר למחשבה.

:idea:

פורסם
אני אישית נסעתי שם גם 160 (לא בצחוק) .. (בהילוך 3 בפתיחות בלילה ריק עם שברולט קאוליר קופה שרצתה לקחת אותי...) והרבה פעמים 140....

אני לא יודע אם אתה יודע , אבל אתה צריך לעמוד מאחורי מה שאתה כותב

בפורום .

אחרי הכל הגאווה שלך תפגע אם איש חוק יקרא את מה שכתבת ..

חומר למחשבה.

:idea:

אולי די כבר עם השטויות האלה?

אי אפשר לעשות כלום למי שמודה בנסיעה במהירות גבוהה (או כל עבירה אחרת, לצורך העניין) על גבי האינטרנט. כלום.

פורסם

UrbanDK לא יכלת לנסח זאת טוב יותר!

ללירן 106

א) קודם כל אין פה קשר לגאווה אני בטוח שיש פה ובכלל אנשים שנסעו יותר מזה.. דבר שני מדובר בכיף מסוג שהוא שאני מדבר עליו ולא רצון לקבל וואי בונא אתה כלי.. מה שאם תראה בסוף ההודעה שלי שציפיתי דווקא לעויינות...

ב) כל אחד (כמעט) יכול להביא גם פורד פיאסטה ודיטסו שרייד למהיאות כזו.. אין פה עיניין של גבר כי זה עיניין של מזל שלא נתפסים ושל לשים לב לכביש ולניידות כמה שאפשר...

דבר שני אני בחיים לא מתבכיין לשוטרים אלא שותק ומקבל את הדין.. אפילו לא מבקש!! שלא לדבר על מתחנן...

טוב .. נגיד אני בחקירה...

אין יותר קל ומטומטם מזה:

"מה אתם משוגעים"... "כל אחד פה רושם עשיתי ככה פרפרתי ככה... נסעתי 350 קמ"ש וכו'... לא רציתי להיות פרייר... רציתי ש"יתפסו" ממני.... - הרי תראו אני ללא עברות רציניות... אני נוהג כחוק - כמוכם :p "

זה בדיוק כאילו שיתחילו לתת קנסות לילדים בני 12 על התחזות בצאט של וואלה לבנות ... (שבוא אתה בוודאי נמצא כל לילה עד השעות המאוחרות...)

:lol::p סתם לירן.. הכל בצחוק ואהבה, אבל באמת... אני יכול לרשום שאכלתי מכונית שלמה בכפית...

שבת שלום , אגב שבת יפיפיה!! אני הולך לשבור את השיא שלי בדרך רמתיים... (50 קמ"ש)

פורסם
כביש מטומטם ולא מוצדק בו 50 כלל....

הכביש הוא דו מסלולי מחבר! בין 2 ערים... אין דיור חוץ מוילות בודדות שלהם יש אפשרות יציאה רק באין תנועה בכלל גם עם יסעו שם 20 הם חייבים! לחכות עד שיתפנה.. כך שכמעט תמיד יש לך כביש ריק , דו מסלולי, וכאשר אין בו תנועה... 50 זה כמו חנייה...

שמישהו ינסה שם לנסוע 50 ויראה כמה זה מצחיק... (ניסיתי.. פעם אחת רק..)

אני אישית נסעתי שם גם 160 (לא בצחוק) .. (בהילוך 3 בפתיחות בלילה ריק עם שברולט קאוליר קופה שרצתה לקחת אותי...) והרבה פעמים 140.... המהירות הממוצעת שם היא 90+- (בשמאלי) :p

דרך אגב איך תפסו אותך?!?!? ועם איזה כלי? מכשיר?

הודעות כגון: בונא אתה מטורף... צריך לעצור אותך וכו' יתקבלו בברכה...

זה בסדר .. אנשים(הודעתך נערכה, אפשר לנהל ויכוח ענייני ובמקרה הזה גם נחוץ בלי קללות) כמוך נתפסים ונשללים .. אין מה לדאוג.

ואגב אני בטוח שקוואליר פירקה לך ת'תחת ונתנה לך רכבת בכל הוד השרון!

• תוכן חדש...