Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן המדינה שלנו מסריחה , וכן אם היה לי האפשרות לא הייתי פה !

וכן אני רוצה להתלונן הריי זה פורום חופשי שאני אמור להביע את הדברים שלי פה לא ?

פורסם

1. זה פורום פרטי, להזכירך. לך תתלונן על המדינה שלנו בפורום "תלונות על המדינה שלנו". אם אין כזה, אתה מוזמן ליצור אחד.

2. אתה פתחת את ההודעה הזאת בפורום הכללי, אי לכך ובהתאם לזאת נושאי השיחה המדוברים בה צריכים להיות על מכוניות, נהיגה, וכל הקשור אליהם. לא על כמה מסריחה המדינה שלך.

3. גם במידה והיית פותח את ההודעה הזאת בפורום אוף-טופיק, ומתלונן על המדינה שלך, הייתי כותב לך אותו הדבר, מכיוון שזה לא המקום לפתוח בדיונים מהסוג הזה (שתמיד נגררים ל"איך אתה מדבר, יא חתיכת ***, המדינה הזאת היא המדינה היחידה שלנו" "אה כן? יא בן בן בן של אלף *****, אני אגיד מה שאני רוצה ***!!").

4. אתה מדבר על משרד הרישוי, לא צריך לפרוק תיסכולים על כל המדינה בשביל זה ובמיוחד לא בכותרת.

5. אתה לא חייב להיות במדינה הזאת או בפורום הזה אם לא נוח לך, אבל כל עוד אתה כאן בבקשה תעקוב אחרי הכללים הבאמת לא מסובכים.

6. זרזיר - זה יותר טוב? :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

:shock::shock::shock::shock:

עד להודעתך חשבתי לתומי שמשרדי הממשלה פתוחים לקהל הרחב ללא קשר למקום מגוריו.

כולי פליאה של ש"זרקו" אותך, רבים מהאזור השתמשו בשירותי חיפה עד היום, וזה כולל את כל השרותים שהוא יכול לנפק.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
:shock::shock::shock::shock:

עד להודעתך חשבתי לתומי שמשרדי הממשלה פתוחים לקהל הרחב ללא קשר למקום מגוריו.

כולי פליאה של ש"זרקו" אותך, רבים מהאזור השתמשו בשירותי חיפה עד היום, וזה כולל את כל השרותים שהוא יכול לנפק.

עמית

אינני היחיד , יש רבים כמוני , למשל 90% מהאנשים שהורדו בפשיטה בפ"ת עדיין ללא רישיון !

פורסם

1. זה פורום פרטי, להזכירך. לך תתלונן על המדינה שלנו בפורום "תלונות על המדינה שלנו". אם אין כזה, אתה מוזמן ליצור אחד.

2. אתה פתחת את ההודעה הזאת בפורום הכללי, אי לכך ובהתאם לזאת נושאי השיחה המדוברים בה צריכים להיות על מכוניות, נהיגה, וכל הקשור אליהם. לא על כמה מסריחה המדינה שלך.

3. גם במידה והיית פותח את ההודעה הזאת בפורום אוף-טופיק, ומתלונן על המדינה שלך, הייתי כותב לך אותו הדבר, מכיוון שזה לא המקום לפתוח בדיונים מהסוג הזה (שתמיד נגררים ל"איך אתה מדבר, יא חתיכת ***, המדינה הזאת היא המדינה היחידה שלנו" "אה כן? יא בן בן בן של אלף *****, אני אגיד מה שאני רוצה ***!!").

4. אתה מדבר על משרד הרישוי, לא צריך לפרוק תיסכולים על כל המדינה בשביל זה ובמיוחד לא בכותרת.

5. אתה לא חייב להיות במדינה הזאת או בפורום הזה אם לא נוח לך, אבל כל עוד אתה כאן בבקשה תעקוב אחרי הכללים הבאמת לא מסובכים.

רוני

אתה שוכח ש-80% מהמדינה שלנו, ואני LARGE מתנהלת כך.

בכל משרד היום עושים לך טובה שעוזרים לך, אל תצטדק.

משרד הפנים, משרד הרישוי וכו', הם חושבים שאנו באנו לשרת אותם, הם מקבלים משכורת על כך שהם יושבים על התחת ולא עושים כלום, ממש כך.

אגב, נראה לי שבחיפה הם ממורמרים שהם היחידים שעובדים בעוד האחרים שובתים. :lol:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
שכחתם גם את מס הכנסה, וביטוח לאומי- ששם יושבים המניאקים הכי גדולים :mad:

אתה יכול לפרט בקשר לביטוח לאומי - יש לי קשרים שם אולי אני יכול לעזור במשהו...

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

רוני

אתה שוכח ש-80% מהמדינה שלנו, ואני LARGE מתנהלת כך.

בכל משרד היום עושים לך טובה שעוזרים לך, אל תצטדק.

משרד הפנים, משרד הרישוי וכו', הם חושבים שאנו באנו לשרת אותם, הם מקבלים משכורת על כך שהם יושבים על התחת ולא עושים כלום, ממש כך.

אגב, נראה לי שבחיפה הם ממורמרים שהם היחידים שעובדים בעוד האחרים שובתים. :lol:

תודה לך ! זו התגובה שחיפשתי !

רוני, שנינו יודעים , שאני מדבר פה על מספר דברים , שמה לעשות , מה שמאחד אותם זה שהם חלק מהמדינה - המסריחה - שלנו , כן מסריח פה , ואתה פשוט לא ישראלי אם תכחיש את זה... באיזו עוד מדינה משביתים את כל הרשיות במדינה ?!?!?! , באיזו עוד מדינה שכשמשביתים רשויות ואחת עושה טובה לאנושות ופתוחה , אז גם לא מקבל בנאדם שנסע 120 ק"מ והוא לא עושה בלאגן ולא צועק ומחכה בנימוס לתורו ... ולא ביקש בקשה גדולה מדי , וגם ככה כבר העלת את הנתונים שלו על המסך (כך שאין צורך בחיפוש או הקשה נוספת)...

באיזו ארץ עוד קוראים נסים ונפלאות כאילו !? , באיזו ארץ עוצרים אותך בחשש לכיסאות של אמריקן איירליינס וחגורות בצורת צלב ( :shock: ) , איפה עוד יעצור אותך שוטר בשביל להסתכל על האוטו שלך , ולהגיד לך "וואי איזה פיז'ו יפה יש לך , כמה עלה לך לשפר אותה ככה" ואז שתשאל אותו "בגלל זה עצרת אותי" הוא יגיד לך להוציא רישיונות ..

אז בקיצור ולעניין ... המדינה שלנו אכן מסריחה וכולכם (גם אם אתם משחקים אותה אנערף מה בפורום) יודעים את זה !

פורסם

באיזו ארץ עוד קוראים נסים ונפלאות כאילו !? , באיזו ארץ עוצרים אותך בחשש לכיסאות של אמריקן איירליינס וחגורות בצורת צלב ( :shock: ) , איפה עוד יעצור אותך שוטר בשביל להסתכל על האוטו שלך , ולהגיד לך "וואי איזה פיז'ו יפה יש לך , כמה עלה לך לשפר אותה ככה" ואז שתשאל אותו "בגלל זה עצרת אותי" הוא יגיד לך להוציא רישיונות ..

ולא ידעת את הדברים האלה לפני שקנית את ה"פיז'ו היפה עם כיסאות אמריקן איירליינס וחגורות צלב" :?:

• תוכן חדש...