Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שעושים כאשר אין מספיק מכמונות לחלק לכל השוטרים , או לחילופין, מתנדבים , אשר נמאס להם לראות טלויזיה בבית ביום שישי בערב עם רעייתם הפולנייה , ומחפשים לצאת לכבישים ולעצור אנשים על שטויות.

תסלחו לי מאוד, אבל אי שמירה על הימין זה דו"ח שנועד בשביל לתת דו"ח ולצאת מאנייק.

נכון שזה לא חוקי ובלה בלה בלה ... אבל אף פעם לא ראיתי איזו עקרת בית שנוסעת על 50 בבינעירוני בנתיב שמאל, מקבלת דו"ח :idea:

אז הנה סופסוף יש מישהו שכן ייתן לעקרת הבית דו"ח. אז אתה בוכה על זה ?!

אגב לאפי ,מעניין אותי , עכשיו אתה תקפיד על נתיב ימני כשאתה לא בעקיפה?

אם התשובה חיובית אז הדו"ח הזה עשה את העבודה שלו.

פוקוס 2002 2.0 אוט'

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תראה... הרמן...

שלוש נתיבים... עקפתי מישהו

נסעתי בהתחלה באמצעי...

עקפתי בשמאלי

ונשארתי בשמאלי....

זה הכל....

לא היה עוד שום סיפור....

כל הנתיבים היו ריקים....

לא הפרעתי לאף אחד לעקוף

ולא הפרעתי לאף אחד לסוע

ולא ראיתי צורך לחזור לנתיב הימני

יופי שלא ראית צורך לחזור לנתיב שלך בונבון ! ממש יופי ... (אני לא זוכר שמישהו מת ושם אותך להיות הסגן של אלוהים ... )

אולי זה בגלל שאתה נהג חדש ... אולי זה בגלל שאתה לא מסוגל להבין את פשר המשמעות של החוקים .

יש חוק שאומר שהנתיב השמאלי הוא לעקיפה בלבד ולא לנסיעה "בסבבה שלך " , המצב שבו מותר לך לסוע בנתיב השמאלי זה בזמן של פקק או ששני טורי המכוניות זורמים באיטיות באותו הקצב .

עד כאן 30 שניות על הנתיב השמאלי :idea:

מעבר לזה , תחשוב שישנו רכב חירום שממש ממהר להגיע למקום ארוע , נאמר פיגוע חס וחלילה , והוא טס לו על כביש החוף בידיעה שהנתיב השמאלי ריק ... ריק , הא ?

הוא פתאום פוגש את בונבון היקר ש"בסבבה שלו" לסוע בשמאלי .

אולי עכשיו תחשוב קצת אחרת ...?

חוץ מזה ... אם הכביש היה פנוי , למה לא נסעת ב"סבבה שלך" בנתיב האמצעי , או השמאלי ??

אני מצדיק בהחלט את המשטרה הפעם , זו בין הפעמים היחידות שהם עושים משהו מועיל .

עונש חינוכי - אני בעד . :!:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אולי כדאי לנצל את ההזדמנות ולהזכיר למי שהספיק לשכוח,

שלא קיים דבר כזה "נתיב אמצעי" !

יש נתיב ימני אחד, וכל השאר שמאליים !!!

בכביש בעל שלושה מסלולים לכל כיוון, יש לנסוע בימני הקיצוני, נקודה. ניתן לעבור לנתיב השמאלי ("האמצעי") לצורך עקיפת רכב בנתיב הימני. אם הנתיב הימני ואף זה השמאלי תפוסים, רק אז ניתן להשתמש בנתיב השמאלי קיצוני, בכדי לעקוף רכב הנוסע בנתיב השמאלי.

בקיצור, נסיעה בכל נתיב שאינו הימני קיצוני, מיועדת לעקיפה. אם אתם נוסעים בנתיב השמאלי וטוענים כי אינכם מפריעים מאחר ואינכם בנתיב השמאלי קיצוני, אתם טועים.

כמובן, שכאשר הכביש עמוס עד כדי שהנתיב הימני וגם השמאלי מלאים, ניתן לנסוע בנתיב השמאלי קיצוני גם שלא לצורך עקיפה, ובלבד שלא תסעו לאט יותר מהנתיבים האחרים.

נקודה למחשבה !

דני.

פורסם

בכביש בעל שלושה מסלולים לכל כיוון, יש לנסוע בימני הקיצוני, נקודה. ניתן לעבור לנתיב השמאלי ("האמצעי") לצורך עקיפת רכב בנתיב הימני. אם הנתיב הימני ואף זה השמאלי תפוסים, רק אז ניתן להשתמש בנתיב השמאלי קיצוני, בכדי לעקוף רכב הנוסע בנתיב השמאלי.

בקיצור, נסיעה בכל נתיב שאינו הימני קיצוני, מיועדת לעקיפה. אם אתם נוסעים בנתיב השמאלי וטוענים כי אינכם מפריעים מאחר ואינכם בנתיב השמאלי קיצוני, אתם טועים.

כמובן, שכאשר הכביש עמוס עד כדי שהנתיב הימני וגם השמאלי מלאים, ניתן לנסוע בנתיב השמאלי קיצוני גם שלא לצורך עקיפה, ובלבד שלא תסעו לאט יותר מהנתיבים האחרים.

נקודה למחשבה !

דני.

השאלה מה עושים בכביש מהיר בו רוב הנהגים לא שומרים על הימין, ואז זה שכן שומר על הימין נאלץ לזגזג בין הנתיבים על מנת לבצע את העקיפות של האיטיים יותר משמאל. גם אז נוצרת סיטואציה מסוכנת... :?

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

חברים תרגעו הוא לא נפל על שוטר גבר או סלחן או מה שלא נאמר פה

פשוט מאוד כמו ש NadavRally השוטר ראה שהמהירות מופרזת, לא היה לו שום אמצעי להוכיח את זה ולתת לך כל זה קנס אז הוא חיפש איפה כן אפשר לתת לך קנס.

תאמינו שאם לשוטר הזה היה איזהשהו אמצעי למדוד את המהירות

אני מאמין שהוא היה נותן לו קנס . (ואפילו בחיוך)

פורסם

תשמע חבר יכול להיות שאתה לא מודע שצריך לנסוע בנתיב הימני אז לא נורא יצאת ב"זול" 250 שקל.........

אבל אני לא מבין אותך אתה נהג חדש למה אהת נוסע 140???

לא חבל שיקחו לך את הרישיון אתה נהג חדש ואתה בטח יודע מה עושים

לנהגים חדשים על כל עבירה ובמיוחד על מהירות מ*ינים אותם!!!

כסף,שלילה משפטים חבל חבל..........

פורסם

השאלה מה עושים בכביש מהיר בו רוב הנהגים לא שומרים על הימין, ואז זה שכן שומר על הימין נאלץ לזגזג בין הנתיבים על מנת לבצע את העקיפות של האיטיים יותר משמאל. גם אז נוצרת סיטואציה מסוכנת... :?

יניב

הסיטואציה המסוכנת נוצרת עקב הנהג המזגזג, אשמתם של אלו שאינם שומרים על הימין במקרה זה היא אשמה תורמת בלבד.

כך שבמצב זה יש לשמור על הימין להתאים את מהירותך לזו של שאר המשתמשים בכביש ולהמתין עד יעבור זעם(או שהנתיב השמ' יתפנה לשם עקיפה בטוחה).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יניב

הסיטואציה המסוכנת נוצרת עקב הנהג המזגזג, אשמתם של אלו שאינם שומרים על הימין במקרה זה היא אשמה תורמת בלבד.

כך שבמצב זה יש לשמור על הימין להתאים את מהירותך לזו של שאר המשתמשים בכביש ולהמתין עד יעבור זעם(או שהנתיב השמ' יתפנה לשם עקיפה בטוחה).

עמית

זה נשמע אבסורדי , כי העבירה שהבחור בנתיב הימני עושה היא זו שגרמה להתנהגות שלי , איך זה שהאשמה הפוכה ??

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

טוב לי לשמוע שנעשית גם אכיפה חכמה מדי פעם.

זה מעמעם קצת את הרושם הרע שהשאיר עלי השוטר "החביב" ב-B4 (מ-14-604,

אם אני לא טועה) שהחליט לזגזג ולהטריד את כל הנהגים על כביש החוף לכיוון דרום,

בואכה מחלף אולגה.

בוקר טוב גם לו. :roll:

MCS 2008

פורסם
מעשה שהיה כך היה...

חזרתי לי מבילוי מכיוון הרצליה.. ישבתי במדצו עם חברה שלי ושתי ידידות שלי ושכנות שלה.. הקיצר אוכל סוף הדרך:) אהבתי...

אבל זה לא לעניין

נסעתי לי בכביש החוף (2) בנתיב השמאלי בסביבות 130-140 ככה התנדנדתי לי

ועקפתי כמה פעמים בסבבה ואז ניהיה כביש ריק ונשארתי בשמאלי... אל תשאלו אותי למה.. כנראה מתוך הרגל.פתאום משום מקום צצה לי ניידת ועוצרת אותי

לא נלחצתי גם אין לי מושג למה... אני נהג חדש כולה 7 חודשים רשיון,5 בלי מלווה ולא עוצרים אותי שוטרים בדרך כלל וכשעצרו אותי על אין כניסה פעם אחת אז זה גם היה לא ברור בדיוק ויצאתי בלי בעיות. מה שכן עכשיו לא היה כך

אתם בטח חושבים שמותר 90 נסעתי 140 זה 50 מעל המותר זה אומר נקודות ושלילה במקום וכו' וכו'....

אז גם אני חשבתי אני זוכר את עצמי אומר "שיט הלך לי הרשיון..."

אבל לא... הדרדס הכחול במדים עצר אותי על ותשימו לב טוב

"אי שמירה על הימין הקיצוני"

בהומור אפשר להגיד לו שהוא שוטר שהוא יישמו על הימין

אבל בת'כלס לא הבנתי את הקטע... כביש ריק מה אכפת לך איפה אני נוסע?

אז בסוף.. אחרי שעה שהוא רושם לי דו"ח הוא שואל אותי אם ידעתי על כמה נסעתי

אני טענתי 105 הוא טען 130 בת'כלס היה 140

אבל חפיף... בכל מקרה לא כתוב לי כלום על מהירות...

רק 250 ש"ח על אי שמירה על הימין משהו כזה...

לא מטומטם כשהכביש ריק?

התשובה בגוף השאלה חביבי , זה הרגל שלך , ושל עוד 97.4 אחוז מהמשוטטים בכבישי ישראל. סוף סוף שוטר שבאמת אוכף את אחת העבירות הכי מרגיזות , וגורמות לתאונות (אומנם באופן עקיף מאוד , אבל אם תחשוב על זה רגע : אתה לא זז ימינה , וזה שמאחוריך מחכה ולא עוקף. זה שלפניך לא זז , והוא "רק" על 130 קמ"ש. ושוב מחכים ולא עוקפים. ואח"כ עוד אחד , הפעם "רק" על 120 , ועל 100 , ועל 90. בסופן של דבר הרי יתחילו עקיפת מימין , וזיגזגים , ועוד כל מיני. תאונות הן רק עניין של זמן. לא באשמתך (או כל נתקע אחר בצד שמאל , אמצע וכו') הישירה ,אבל בהחלט יש לכך תרומה מכרעת.

בפעם האלף : "נתיב שמאל הוא לעקיפה בלבד - לא לשיוט איטי , מהיר או WHATEVER" . סיימת לעקוף ? ימינה ! :mad:

פורסם

ועוד משהו שנהגים נוטים לעשות כשהכביש נראה להם ריק - לא לאותת!

רוב הנהגים מאותתים רק אם נראה להם שיש מישהו שרואה את זה. (ואלו עוד הנורמליים שמאותתים, לא אלו שלא מאותתים בכלל או מאותתים לאחר שסיימו את הסטיה מהנתיב).

תמיד צריך לאותת! גם אם אתם לבד באמצע המדבר - לאותת!

כי, כמו שאומרים בחיל האויר - המיג שלא תראה הוא המיג שיפיל אותך. אתה אף פעם לא יודע על האופנוע שנמצא בנקודה המתה בשדה הראיה שלך ויעוף כשתעבור נתיב.

איתות צריך להיות אינסטינקט - אני מאותת אפילו בתוך החניון הריק בעבודה. זה אינסטינקט. ותמיד לפחות שלושה ארבעה איתותים לפני ביצוע הפניה/סטיה בפועל.

פורסם
ותמיד לפחות שלושה ארבעה איתותים לפני ביצוע הפניה/סטיה בפועל.

בקשר לזה - יכול להיות שבוולבו החדשות יש מין פונקציה שנותנת שלושה איתותים קצרים ברצף ומפסיקה?

פשוט ראיתי איזה S60 מזגזגת לה (תוך כדי איתותים) בכביש המהיר, וכל פעם הנהג הוציא שלושה איתותים בתזמון מושלם... אז פשוט הנחתי שיש אופציה כזו. אני צודק?

פורסם

בקשר לזה - יכול להיות שבוולבו החדשות יש מין פונקציה שנותנת שלושה איתותים קצרים ברצף ומפסיקה?

פשוט ראיתי איזה S60 מזגזגת לה (תוך כדי איתותים) בכביש המהיר, וכל פעם הנהג הוציא שלושה איתותים בתזמון מושלם... אז פשוט הנחתי שיש אופציה כזו. אני צודק?

כן, גם בפולקסווגן טוארג ובפייטון, וגם בחלק מדגמי במוו יש מצב של הרמת (או הורדה לשם פניה שמאלה) מתג האיתות לחצי "הגובה" וזה גורם לאיתות של 3-4 פעמים בלבד. זה יעיל מכיוון שלעיתים רבות צריך רק לזוז מנתיב לנתיב ואפילו איתות אחד מספיק לזה.

נ.ב. פולקסווגן טוארג מכונית מעולה! יותר טובה מ-X5 וממרצדס ML.

אם כבר טוארג, אז סיפור קצר, מי שיודע רוב השנה אני גר בחו"ל (עכשיו אני בארץ). לפני חמישה חודשים החבר הכי טוב שלי התארס לחברה שלו, אבא שלו קנה לו מתנה לחתונה טוארג 3.2 עם כל התוספות - בצבע כסף. עניין של 73 אלף ארו. ביום החתונה הוא קיבל מהחבר של אבא שלו מתנה לחתונה- טוארג- צבע כסף- כל התוספות. עכשיו גם הוא וגם אשתו נוהגים על טוארג שמחים ומרוצים.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

כן, גם בפולקסווגן טוארג ובפייטון, וגם בחלק מדגמי במוו יש מצב של הרמת (או הורדה לשם פניה שמאלה) מתג האיתות לחצי "הגובה" וזה גורם לאיתות של 3-4 פעמים בלבד. זה יעיל מכיוון שלעיתים רבות צריך רק לזוז מנתיב לנתיב ואפילו איתות אחד מספיק לזה.

נ.ב. פולקסווגן טוארג מכונית מעולה! יותר טובה מ-X5 וממרצדס ML.

אם כבר טוארג, אז סיפור קצר, מי שיודע רוב השנה אני גר בחו"ל (עכשיו אני בארץ). לפני חמישה חודשים החבר הכי טוב שלי התארס לחברה שלו, אבא שלו קנה לו מתנה לחתונה טוארג 3.2 עם כל התוספות - בצבע כסף. עניין של 73 אלף ארו. ביום החתונה הוא קיבל מהחבר של אבא שלו מתנה לחתונה- טוארג- צבע כסף- כל התוספות. עכשיו גם הוא וגם אשתו נוהגים על טוארג שמחים ומרוצים.

אפשר להיות חבר שלך? :lol::lol::lol::lol::lol:

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

יניב

עמית

זה נשמע אבסורדי , כי העבירה שהבחור בנתיב הימני עושה היא זו שגרמה להתנהגות שלי , איך זה שהאשמה הפוכה ??

באם לא הבנת זאת, אזי קריאת הדרך שלך לוקה בחסר.

זה שאחר עובר עברה, מעשה זה אינו מאפשר לך לגרום לשאר המשתתפים בדרך לסבול מנהיגתך הפזיזה.

אתה פשוט צריך ל"בלוע את הצפרדע" שאחר נוסע בנתיב השמ' ומפריע לך להמשיך בנסיעתך כחוק.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...