Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני דו"חות בשלושה ימים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי עצרתי ברחובות ליד המדי נייט (אם מישהו מכיר לא ניראה לי) לאסוף חבר שלי...פתאום משטרה באה מאחורי.....אמרה לי לעצור בצד....נתנה לי 250 שקל על הפרעה לתנועה..

בנוסף לזה..היום אני חוזר מהביצפר...עם שתי ידידות שלי באוטו...

נוסע בכביש נס ציונה רחובות...

ועוקף רכב כחול (לא משטרה -אני חוזר שוב- לא משטרה) וגורם לו ללחוץ קצת על הברקס..

פתאום הוא מסמן לי לרדת לצד ואני רואה ששני שוטרים מלשינים ישבו באוטו....הוא אמר שסטיתי מהנתיב שלי בצורה מסוכנת...בסוף הוא הביא לי דו"ח רק על חגורה מאחור שידידה שלי לא חגרה...

קיצר.... 350 שקל בשלושה ימים..

קרה למישהו כזה דבר?

פורסם

מזל נאחס.

במיוחד שזה לא על דברים כאלה קריטיים.

כלומר,

העצירה שעצרת בצד, עיכבת את כל הכביש? אם לא, אז חבל.

החגורות בטיחות - קריטי מאוד! אבל מישום מה יש לי הרגשה שאפילו לא שמת לב שהיא לא חגורה. נכון?

אני אישית מנסה להתחמק מכל הקטעים של הקשר עין.

תחשוב על זה, היית ממשיך לנסוע בלי לשים לב שהשוטרים ה"מלשינים" בתוך האוטו הכחול היו אומרים לך לעצור בצד אז ככל הנראה לא היית מקבל על זה דוח.

בעיקרון, תנסה להימנע מקשר עין וככה זה יימנע לך.

Back to the original - NC again.

פורסם

כן אחי לא שמתי לב כי ידידה אחת קפצה לי לאוטו בנס ציונה ולא היה לי מושג מה הולך מאחורה..

ושעצרתי...ביום שישי...לא עצרתי תתנועה בכלל

פורסם
יום שישי עצרתי ברחובות ליד המדי נייט (אם מישהו מכיר לא ניראה לי) לאסוף חבר שלי...פתאום משטרה באה מאחורי.....אמרה לי לעצור בצד....נתנה לי 250 שקל על הפרעה לתנועה..

אם עצרת , איך היא אמרה לך לעצור בצד?

וברצינות , יש מקומות בעיקר ליד בתי אוכל בשכונות בהם המון אנשים

חונים בצד ומחכים לאסוף אנשים אחרים או לקנות משהו וכו'

הדבר מהווה הפרעה לתנועה כך שגם אם אתה עוצר שניה אחת מבקשים ממך

להזיז את הרכב , נראה לי קצת תמוהה שישר נתנו לך על זה דו"ח.

בנוגע לדו"ח השני אין בכלל ויכוח הוא מוצדק לחלוטין וטוב שהנושא נאכף

בזמן האחרון.

פורסם

שמע, תקפיד כל הזמן שאתה נכנס לרכב, ויש איתך עוד אנשים ברכב, תקפיד שישימו חגורה, תשים לב שכולם חגורים ותתחיל ליסוע !

רק דוגמע קטנה שקרה לי לפני שעתיים ככה.

נסעתי עם חבר שלי לבקר כמה ידידות.כל הזמן שמישהו נכנס לאוטו,אני או הוא מעירים לאותו אחד לשים חגורה.

שאספנו אותן, הוא ביקש מהם לשים חגורה, הן אמרו בסדר והוא התחיל ליסוע.

אחרי משהו כמו 2 דקות נסיעה, הוא מסתכל במראה, רואה שהן לא חגורות, אז הוא מבקש מהן שנית לחגור, אז אחת הידידות שלי אומרת :

"לא צריך, עזוב , סע"

הוא בשיא הכריז מביא עלייה בצרחה שהיא תחגור כי חס וחלילה ואם יקרה משהו אז הוא לא רוצה לחטוף בראש. היא אמרה, שוב, עזוב למה צריך, סע,

אז הוא בטובו מסתכל עלי, לוחש לי:

"למה צריך אה, עכשיו היא תראה למה"

הוא נוסע על 50 ככה, קצת פחות, רואה ששניהן ככה לא ממש יודעות איפה הם נמצאות, מסתכל במראה, אין אף אחד מאחורה, בשנייה לוחץ על הברק חזק, שניהם עפות אך, לא בצורה רצינית, שפוגעות בכיסא, אלה עפות קדימה,

ואז הוא בא ואוממר לה:

את רואה למה צריך ?

תחשבי שהייתי עוד 20-30 קמ"ש יותר נוסע, ומישהו היה בולם חזק מולי והייתי בולם ככה, שניכן הייתן עפות דרך החלון לטיזנבי..

ואני לא רוצה את זה עכשיו, אז תפסיקי לחרטט, ושימי חגורה, מאותו שנייה, היא שמה חגורה כל שנייה הדרך ..

גם שירדנו באיזה פונדק וחזרנו, היא כבר לבד שמה.

שמע, אתה ציך להקפיד על החגוררה, ברגע שאתה נכנס לאוטו, ומישהו איתך, לא משנה מקדימה או מאחורה, תקפיד שישימו חגורה !

ככה גם חסכת 100 ש"ח לעצמך, וחס וחלילה במקרה הגרוע שאני ממש לא מאחל לך או לכל אחד אחר, חיים .

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

בעניין העצירה במדינייט, אני מכיר את המקום ובימי שישי ושבת בערב יש הרבה מכוניות שפשוט נעמדות להן בנתיב הימני,ובהחלט מפריעות לתנועה. יכול להיות שדווקא במקרה שלך מדובר במזל רע אם לא עצרת שם ליותר מכמה שניות, אבל אפשר להבין את הדו"ח שקיבלת. השיטה להימנע מכאלה דו"חות היא לא לעשות את מה ש"כולם" עושים..

פורסם
בעניין העצירה במדינייט, אני מכיר את המקום ובימי שישי ושבת בערב יש הרבה מכוניות שפשוט נעמדות להן בנתיב הימני,ובהחלט מפריעות לתנועה.

ההפרעה ליד ה"מדינייט" מבוצעת ע"י חניות שאינן במקביל למדרכה, עצירות כפולות של כאלו ש"רק" עצרו לשנייה.

ההפרעה גורמת לסטייה של הנהגים למסלול השמ'.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
שהכלבה.. אהה הידידה שלך תשלם את הדו"ח על החגורה..

אתה ממש טמבל אם זה ייצא מהכיס שלך

אם אני לא טועה, זה גם נקודות.... את זה היא לא יכולה לשלם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
שהכלבה.. אהה הידידה שלך תשלם את הדו"ח על החגורה..

אתה ממש טמבל אם זה ייצא מהכיס שלך

אם אני לא טועה, זה גם נקודות.... את זה היא לא יכולה לשלם.

אתה טועה,

קיבלתי דו"ח על חגורה מאחור....

אבא שלי נהג ואני ישבת מאחור עם חברה שלי.... חברה שלי חגרה ואני לא כי זאת הייתה נסיעה ממש של כמה דקות...

ובידיוק אחרי דקה וחצי של נסיעה משטרה עצרה אותנו לבדיקה שגרתית אז השוטר קלט שאני לא חגור ונתן לי 100 שקל דו"ח בלי נקודות. אני מודה, מגיע לי.

הכי מצחיק זה שהוא רשם בתיעוד של העבירה "מבצע העבירה לבש חולצה כחולה"

כאילו.... WTF?! מה הקשר??!?

אופס שגיאת כתיב.. תוקן :)

פורסם

מה אתה לא יודע שחולצה כחולה והיא עולה? לא היית בתנועת נוער?

אז כשלא חגורים החולצה לא מאובטחת בכלל ויכולה לעלות לגמרי ולחשוף את הפטמות שלך, וזו כבר עבירה של חשיפה מגונה בציבור שהיא עבירה מסוג פשע והעונש עליה הוא עד 10 שנות מאסר בפועל.

יצאת בזול!

פורסם

מה אתה לא יודע שחולצה כחולה והיא עולה? לא היית בתנועת נוער?

אז כשלא חגורים החולצה לא מאובטחת בכלל ויכולה לעלות לגמרי ולחשוף את הפטמות שלך, וזו כבר עבירה של חשיפה מגונה בציבור שהיא עבירה מסוג פשע והעונש עליה הוא עד 10 שנות מאסר בפועל.

יצאת בזול!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...