Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ילדים עושים בכבישים!!.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בטוח שנקנו? כי אני רואה שכתוב שאתה מבת ים.

זה לא יפה לדבר ככה..

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

זה בסדר, אם הוא באמת מבת ים, הוא לא אמור להבין...

רון.

רנו 5* טורבו,טורבו T3,סעפת 5' אינצ' 4ל-1,דוד אמצעי של רמוס,יציאה לצד ימין,חישוקים 15', פילטר קינג-דראגון, וסת לחץ מוקטן, זיתים שחורים,כסאות ספורט של "כתר-פלסטיק", הגה מוקטן (מפורק מBMW 318 88), טיייפ ראש-מתהפך, רמקולים דואל-קונוס של ROADSTAR מקדימה, מאחורה מגבר DENON 3804,מחובר עם ממיר מתח, וסט רמקולים של ADC 5.1, מסך 5 אינצ' על הגב של המושבים של הנוסע ושל הנהג, מיטת מיים מתקפלת בבגאז'... ומיסבים משופרים לגלגלים מסגסוגת אלומיניום-מיונז.... טוב נמאס לי.

-אחד השרשורים ההזויים שיותר שראיתי לאחרונה...-

(ולבחור עם הלאנטיס, אלה השאיפות שלך? "עוד מעט אתה קונה לאנטיס"???? בכל מקרה, בכיף, תתחדש)

* = אבל יש לי באמת פילטר פתוח....

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הרייס היה כולה עד 70! משם כבר נדלק אדום! לא היה לי שום סיבה להתחיל ללחוץ ולעבור בכתום- אדום!!!

ואם הילדים--כמוך אדי היו נוסעים כמוני היו במדינה 200,000 אזרחים יותר!

כיי שילד רוצה לנהוג הנהיגה אצלו מתבטאת בחריקות-צלחות-פיפורים וכאלו......

ואני לא כזה! אני מאלו שנוסעים בסבבה שלהם בלי להתחרפן באמצע וללחוץ עד המוות על הגז......

מזה משנה עד כמה היה הרייס?! העובדה ששוטר למשל היה יכול לראות אתכם פותחים אפילו עד 30 ולהתעצבן ולהוריד אותך על נהיגה בחוסר זהירות...

חוץ מזה לא פתיחות זה מה שמביא לכל ההורוגים בכביש וגם לא מהירויות... אם אתה נוסע מהר או עושה פתיחה אבל אתה עירני אז לא תהיה תאונה... מה שגורם לתאונות זה נהגי משאיות או אוטובוסים שנוהגים 15 שעות ביום וכבר לא רואים בעיניים ואז מורידים איזה אוטו בלי לשים לב, או ילד בן 15 שלוקח את הבימר של אבא ונתקע בעץ או עמוד לא זוכר כבר, או נהגים שנוהגים שיכורים זה מה שגורם לתאונות.

ובנימה קצת יותר עניינית אתה כולה נוהג 3 ימים!!! מאיפה אתה יכול לבוא ולהגיד שאתה נוהג יותר טוב מזה ויותר טוב מההוא... אין לך עדיין מושג מזה לנהוג אין לך עדיין מושג איך אתה נוהג ביחס לאחרים... היית אומר לי 3 חודשים זה סיפור אחר אבל 3 ימים... קח לך עוד קצת לפני שאתה מותח ביקורת על הנהיגה הישראלית הנערית הממוצעת, כי עוד לא ראית כלום... ובקשר לחברים שלך שעשו ככה ועשו ככה... אז חבר שלך נכנס במישהו בנסיעה איטית, אני מבטיח לך קח קצת זמן וגם לך זה יקרה, זה או משהו אחר אל תדאג.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אני ממש לא אוהב לרדת על אנשים ועל איך שהם נוהגים כי גם אני צעיר וגם אני עושה שטויות לפעמים אבל רק שתהייה בעניינים זה שאתה מסכן חיי אדם אחרים זה רק מראה כמה שאתה טיפש וזה שאין לך כח רצון להגיד לא!!! עוד יותר מראה כמה שאתה טיפש אבל מה שאתה הכי טיפש זה זה שבכלל פתחתה את ההודעה הזאת זה כיאלו "הזמנה לרצח" אבל בקטילות תשמע אני מקווה שלמדתה את השיעור שלך ולא תעשה יותר שטויות.

דורון.

נ.ב.

אני לא כזה בטוח שמאזדה מנוע 2000 ידנית כל כך רואה את הפנסי ערפל של מונטה קרלו 3200 אוטומטית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...