רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5 אלף צפיות
מה ההבדל בין זה לבין קנייה רגילה? יש יתרונות/ חסרונות? תודה
הודעה אחרונה מאת micha, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שנה טובה וחג שמח לכולם! אחרי שחיפשתי את הנושאים בפורום יש לי כמה שאלות קטנות: 1. ברשותנו פיאט פונטו שנת 2005. בספר רכב כתוב שיש "מערכת פיאט קוד". האם הכוונה לאימובילייזר? 2. האם מפתחות רכב של אותו הדגם שונים זה מזה? האם בעזרת המפתח שלי אוכל לפתוח איזשהי פיאט פונטו אחרת? 3.איפה פיזית מתקינים ברכב את האיתוראן? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת micha, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתכנן להוציא רישיון לאופנוע בקרוב, A2 או A1. כשלמדתי נהיגה לאוטו המורה שלי אמר לי שבמידה ואלמד לאופנוע לא אצטרך לעשות שוב תיאוריה. אני לא יודע לאיזה רישיון אופנוע הוא התכוון או שזה לא משנה? ראיתי בפורום 2 נושאים שמדברים על זה אך בכל נושא אמרו דבר אחר. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2010/09/03/chevrolet-cruze-hatchback-unveiled/
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום , ובכן לאחר חיפוש של חלקים מיוחדים לרכב נתקלתי בלוחית רישוי מענינת שיכולה לתת מענה לכמה וכמה בעיות שצצו ברחבי קפריסין בזמן האחרון . אני אתן לסרטון לדבר בעד עצמו : http://www.youtube.com/watch?v=e4OFmwdIzZ4&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. בכל מקרה המחיר הוא 167 דולר ללא משלוח, מכס וכיוצא בזה . אני אישית ? אהבתי.
הודעה אחרונה מאת angain, -
- 0 תגובות
- 846 צפיות
שלום לכולם!! ברצוני לקנות סובארו אימפרזה [גרנד לאונה] ידני שנת 98+ אבל לפי מה שאני יודע יש שניי סוגים של הספק כ"ס שזה בין 90 כ"ס ל-95 כ"ס ופה הבעיה......... לפי מה שאני ראיתי אחריי חיפוש של כמה שעות הבנתי שב-98 יש כמה שינויים קטנים בעיצוב הפנימי וחיצוני אבל משנת 93 עד 00 זה אותו דגם מנוע EJ16. 1993-2000-- 90 כ"ס EJ16 1998-2000-- 95 כ"ס EJ16 השאלה שלי איך אני יודע באיזה מהמנועים יש את ה-95 כ"ס? שנה טובה וחג שמח!!!
הודעה אחרונה מאת meir-atali, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
החל שיווקה של הקאדילק SRX בישראל. זהו רכב פנאי-שטח גדול ויוקרתי, שתוכנן במסגרת תוכנית ההבראה של ג'נרל מוטורס וזוכה להצלחה יחסית בארה"ב. החל מהחודש הבא הוא יופיע גם על כבישי ארצנו. לחדשה המלאה - קאדילק SRX בישראל.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 1 תגובות
- 859 צפיות
או יותר נכון, להרים הסובבים אותה כפי שלא מעט חוו, הנסיכות הקטנה מרחיבה דעתו של אדם. נופים משגעים, מורשת מוטורית יחודית בשילוב עם מכוניות מענינות בכל פינה, נשים יפות וכבישי נהיגה משובחים הסובבים את הנסיכות. http://www.autocar.co.uk/car-video/caterham-seven-roadsport-monaco-video-review/
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מאזדה 6 פרימיום, שנת 2005 כמה פחות או יותר אמור לעלות ביטוח מקיף וכו', כולל נהגים צעירים?
הודעה אחרונה מאת oded-schwartz, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתכוון לפרק את הUPS הקיים שלי ולהוציא את הסוללה 12V שקיימת שם כדי לחבר מצבר של רכב המטרה היא חיבור 2 מנורות PL 20W בסירה שלי, הקיצר רק כדי לנסות חיברתי אליו מנורה אחת והפעלתי אותו בלי הזנה 220 ז"א במצב סוללה הוא מפעיל אותה הכל טוב ויפה למשך 5 דקות ואז נכבה זה לא שהסוללה נגמרת כי אני פשוט לוחץ על כפתור ההפעלה שוב והוא נדלק בלי בעיה לעוד 5 דקות וזה לא שהמנורה כבדה עליו כי הוא מחזיק לי פה גם טלוויזיה 52 אינץ' בלי שום בעיות אז מה הסיפור שלו ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
ראיתי את זה על כמה רכבים, בעיקר על רכבים אמריקאיים ישנים, זה 2 עיגולים מתכתיים, בקוטר של 5 ס"מ (אולי) שיושבים בצדדים על קצה הקדמי של מכסה מנוע, ומהם (מכל אחד) יש חוט מתכת קצר שהולך מתחת למכסה מנוע.... יש למישהו מושג ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ilan a, -
- 1 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום! שאלה מעט מוזרה שסקרנה אותי. מהתבוננות קרובה בג'יפ הנ"ל לאחרונה, שמתי לב שעל דלת הנהג יש מאין קודן ליד חריץ המפתח. האם מישהו (כולל בעלים של הג'יפ שגולשים כאן) יודע מה הייעוד של קודן חיצוני זה? בתודה מראש,
הודעה אחרונה מאת eranoosh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
שבת שלום לכולם. יש סיכוי שבקרוב נקנה רכב ואני אהיה הנהג הראשי בו, אבל אני מעוניין לברר את מחיר הביטוח לפני. ביטוח חובה הבנתי שיעלה בין 2200 ש"ח ל-2500 ש"ח, אבל מה עם ביטוח צד ג'? מישהו מוכן לאמר לי מהו בערך המחיר של ביטוח צד ג' לנהג צעיר? תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום יש לי הונדה סיויק שנת 97 ,רציתי לישאול האם ג'אנט בורבט יתאים לי לרכב ,זהוא הג'אט תודה לעונים מראש!!!
הודעה אחרונה מאת Balakai, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 683 צפיות
דוגמאות או ידעות על מצבי קיצון, בהם יבואן יאלץ להחליף רכב חדש.
הודעה אחרונה מאת gurvitz, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
אין לי הסבר אחר איך מפרסמים תמונות כאלו במגזין שנלשח לכל הלקוחות - רצו כתבתה להתגאות בה, לא? או שמשרד פירסום שלהם ממש לא אוהב אותם
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
על פי כלכליסט מהבוקר חברת מלם-תים מתקינה מצלמות מהירות עבור המשטרע. מצ"ב קישור לידיעה http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3414460,00.html למקרה שיורידו את המסמך...להלן תמונה...
הודעה אחרונה מאת liorwohl, -
מכירת רכב לברזל
מאת zozke- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם חבר שלי רוצה למכור שני רכבים לאיש ברזל, אין מה לגרוט/ לשפץ, ההשקעה לא שווה. השאלה היא- האם הוא צריך להצהיר למשרד הרישוי, או שיש איזו דרך פשוט לבטל את הרשיונות? אולי בכלל כדאי למכור למוסכניק? בקיצור אין לו נסיון בכזה סוג של עסקים, והצעתי לו שאני אשאל בפורום כי ענינים שכאלו נוטים להסתבך במדינתנו. כמו כן, מה בנוגע להעברת בעלות? הא חובה לעשות? אני חושב שהוא לא תכנן כיוון שמדובר בסכומים קטנים. בנוסף, אם מישהו יודע כמה כסף בערך אמור סוחר ברזל לשלם על רכב כזה אני אשמח לשמוע. תודה על המידע.
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
ליסינג פרטי 1 2
מאת roee-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
היום בThe Marker מתפרסמת כתבה על ליסינג פרטי, שיוצע על ידי ניו-קופל. בכתבה מצויין שכבר מספר שנים מופעל כזה שירות על ידי אלבר, וגורמים אחרים. אני מניח שמדובר על ליסינג מימוני בלבד (כמקובל בארה"ב למשל) ולא תפעולי (כמו של חברות ההיי-טק). שאלתי היא - כמה מכם נתקלו בעסקאות כאלו? כמו שאני רואה את זה, זו עסקה מוצלחת למדי. הרי ברכישתך רכב, אתה מממן את כל עלותו, ולא רק את עלות התקופה בה תשתמש בו (כלומר מחיר הרכישה בניכוי מחיר המכירה שלו לאחר שלוש שנים, נניח). הליסינג המימוני עונה בדיוק על הבעיה הזו. בכלל, במקום כמו ישראל, בו מחירי המכוניות אסטרונומיים והן שומרות על ערכן היטב, עסקאות כאלו, על פניו, נראות סופר משתלמות. מישהו ניסה את זה? וספציפית, מישהו יישם…
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום לכולם. הייתי שמח לשמוע על המלצות למורי נהיגה באזור רחובות, עם עדיפות לכאלה שלא לוקחים מעל 100 ש"ח לשיעור. אשמח גם לשמוע חוות דעת על בית ספר לנהיגה דידי שנמצא ביבנה. הציעו לי שם קבלנות: 30 שיעורים+טסט ב2500 ש"ח. מה דעתכם? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Porsche_Dude7, -
http://cars.walla.co.il/?w=/4711/1729796 אין מילים.
הודעה אחרונה מאת rubycoupe, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם יש מקומות בהם אפשר להזמין לוחית זיהוי מעוצבת? ללא מספר של הרכב, אלה בכתב ליופי ... עדיפות בצפון ... כמו למשל
הודעה אחרונה מאת Nazaret2005, -
טוב אז רכשתי רכב חדש מסוג סיאט איביזה דגם ספורט אוטומט שנת 2010 לפני כשבועיים וחצי. לקחתי את הרכב מהסוכנות ולאחר נסיעה קצרה התחלתי לשמוע רעשים מכיוון הגג הפנורמי רעש של תיקתוקים מעצבנים. טוב חשבתי על כל מיני אופציות ניסיתי עם חלון פתוח סגור עם רדיו בלי רדיו ועוד אפשרויות מוזרות שום דבר לא הועיל לאחר כמה ימים ניגשתי למוסך ברחובות ולאחר נסיעה קצרה עם הפחח נאמר לי שיש לפנות לרפד שיוציא את הריפוד מהגג ויבדוק. לא הסכמתי באותו הרגע מכיוון שמדובר באוטו חדש פניתי שירות של צ'מפיון ולסוכנות שיהיו מודעים לכך. בשירות ביקשו ממני לפנות למוסך בבני ברק המרכזי ולפתור את הבעייה שהיא כנראה לא רצינית. לאחר שהרכב שלי היה יומיים במוסך באתי לקחת אותו אבל הבעייה לא נ…
הודעה אחרונה מאת kobiel, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברשותי ג'אסטי 92 שחיצונית לא ניראת טוב ,צבע דהוי ודפיקות קלות מ2 צידי הרכב ועם מעט חלודה ליד השימשה האחורית, מזגן שזקוק לתיקון. חוץ מזה המנוע מצוין. אני מפרסם מזה יותר משבוע ולא מתקשרים ,המחירון שלו ביד שניה 4500 שח אני מבקש 3000 שח. דרך אגב אני מבין ,שכשימלאו לו 20 שנה ,ניתן יהייה לקבל עליו 3000 שח בתכנית הגריטה של הממשלה, כך שבעצם האוטו ניתן חינם. אם לא אצליח למכור כמה אוכל לקבל עליו בפירוקיה ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
פוליש ווקס לרכב
מאת bar17- 0 תגובות
- 867 צפיות
רציתי לדעת אם באיזור הצפון,עמק הירדן או עמק יזרעאל יש מקום מקצועי לפוליש ווקס?
הודעה אחרונה מאת bar17, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב שרשום על שמו של נכה האם העברת בעלות מתבצעת אך ורק במשרד הרישוי ולא בדואר? בבקשה רק מי שיודע! והאם זה גורר תהליך כלשהו?
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=scoNJNNbB6k&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. לא יודע אם זה היה פה או אם זה קטע ישן, אני רואה את זה בפעם הראשונה ומה שאני מסיק מזה שהעבריינים לא נוסעים רק על פורשה או על אופנועי ליטר או מכוניות משופרות אלא גם על אוקטביות לבנות...
הודעה אחרונה מאת TDean, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אובכן, מדובר בהשכרת רכב, ליומיים גג. אם כבר חתונה, אז רוצים רכב יוקרה, בדקתי ובדקתי ודפדפתי, מציעים דברים, אבל תמונות, תיאורים מסויימים. רק מס' טלפון וזהו. ובכמה אתרים ראיתי שהרכב יוקרה מגיע עם נהג צמוג מהחברה, שלוקח את החתן והכלה לכל מקום שרק לבבן מאחל. בכל אופן, אין רצון בידניו לנהג צמוד, אלא רוצים להשכיר רכב, לעשות חתונה, להחזיר יום למחרת. לאיפה פונים?, מחירים סבירים, רוצים קרייזלר 300 C, לא מצאתי מה עושים?
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לדעת איך החומר הזה,כמה עולה יתרונות חסרונות. כמה הוא נימכר?
הודעה אחרונה מאת שחר מכלוף, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם יש לכם פרארי חדשה תיגשו למוסך הקרוב לביתכם לתיקון התקלה http://www.autoblog.com/2010/09/01/ferrari-458-italia-recalled-fire-risk/
הודעה אחרונה מאת BMW,
-
מי מחובר 26 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 300 אורחים (הצג רשימה מלאה)