Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש-סיאט איביזה עם תקלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח לראות שרוב האנשים פה מזדהים איתי

אני אוהב את הרכב ובטוח שאני יהנה ממנו עוד

אני ממש מת לסיים עם העניין הזה

באמת שאני לקוח מאוד נוח ובכלל בן אדם נוח

אני רק רוצה שחברה גדולה תיקח אחריות ותגרום ללקוח שלה להיות מרוצה

אני אחד שקל לרצות דיי בקלות:lol:

פשוט נראה להם בצ'מפיון שזה שטויות מחליפים גג פנורמי וזהו

ולי זה לא נעים שכבר מחליפים לי חלק באוטו חדש שקיבלתי עם פגם מהרגע שיצא מהסוכנות

האם בבדיקה במכון יכולים לדעת שהוחלף הגג הפנורמי?

האם יש מצב שגם אחרי ההחלפה של הגג הבעייה תישאר?

האם מדובר בהלחמה של החלון או בהרכבה?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי באמת שזה שטויות בשבילהם, אתה לא הלקוח היחידי שלהם בארץ.

קורה שיש תקלות, זה לא אשמתם.

הזמינו לך חלק חדש, הוא יוחלף באחר.

אתה יכול לבקש אולי פיצוי כספי על ירידת ערך עתידית/שני טיפולים ראשונים חינם(יהיה שווה ערך אני משער).

רכב ממש לא יחליפו לך ואין לך מה להתאמץ ולהתעצבן בשביל זה כי זה לא יקרה.

קח הכל בקלות, תבקש רכש חלופי בזמן שהרכב שם וזהו, ככל שלא תקח את זה ללב יותר מידי ככה אתה תשכח מזה מהר יותר.

תתחדש על הרכב, בן.

Got To love It

פורסם
כי באמת שזה שטויות בשבילהם, אתה לא הלקוח היחידי שלהם בארץ.

קורה שיש תקלות, זה לא אשמתם.

הזמינו לך חלק חדש, הוא יוחלף באחר.

אתה יכול לבקש אולי פיצוי כספי על ירידת ערך עתידית/שני טיפולים ראשונים חינם(יהיה שווה ערך אני משער).

רכב ממש לא יחליפו לך ואין לך מה להתאמץ ולהתעצבן בשביל זה כי זה לא יקרה.

קח הכל בקלות, תבקש רכש חלופי בזמן שהרכב שם וזהו, ככל שלא תקח את זה ללב יותר מידי ככה אתה תשכח מזה מהר יותר.

תתחדש על הרכב, בן.

אני איתך לגמרי

הם לא יחליפו לי לרכב חדש זה בטוח

אני באמת רוצה שזה יהיה מאחוריי ואני לא מתכוון להתעצבן יותר מידיי

אבל אתה חושב שיש ירידת ערך על זה?

בצ'מפיון אמרו לי שאף אחד לא ידע שהחליפו את החלק

ושגם אם כן אין ירידת ערך על חלון פנורמי

פורסם

ברגע שתהיה במעמד של מכירת רכב, בנאדם ירצה לדעת למה הוחלף גג?

למה בנאדם שקנה רכב חדש צריך להסביר כאלה דברים :shock:

כנראה שאין הרבה מה לעשות, בכל מקרה תבקש מסמך מצ'מפיון שמסביר את סיבת החלפת הגג ותאריכים, שהכל יהיה רשום.

פורסם

בשביל מה הוא צריך מסמך? יש במחשב היסטוריה על כל דבר שנעשה וייעשה ברכב.

לדעתי זה מספיק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בדיוק עבור מקרים כאלו נועדה האחריות, והיבואן לא התנער אלא הזמין חלק מחו"ל על מנת לבצע את ההחלפה.

תסלח לי מאוד אבל זה פשוט חוצפה ובושה איך שאתם מדברים

"בשביל זה יש אחריות" זה פשוט מרתיח אותי הדברים האלה ,

בנאדם קנה רכב חדש שילם ממיטב כספו והוא מקבל רכב עם פגם??

דבר כזה צריכים להחליף את הרכב ברכב חדש מהניילונים כי אחרי שאתה מחליף משהו ברכב כמו גג פנורמי הרכב הוא לא כמו שהוא יצא מהיצרן עם כל הכבוד לבעלי המקצוע המכובדים שיש לנו בארץ!!

אני מאוד מקווה בשבילך אחי שתקבל רכב חדש כי זה מה שמגיע לך לקבל!!

בברכה,

אוראל

פורסם

אני מבין את התסכול שלך אבל באמת בשביל זה יש אחריות.

אני לא מבין מה עוד אתה רוצה, החלפת גג פנורמי היא החלפה יחסית פשוטה.

לך למוסך תחליף אין אפילו ירידת ערך אז איזה פיצוי אתה רוצה?

פורסם

אני רוצה לראות בחור שמזמין מקמור X5 חדשה עם פגם בגג, ואז שיגיד לו נציג "לא נורא נחליף לך פה בארץ"...

אני מאוד מצטער אבל הרובוט בגרמניה עושה עבודה קצת יותר טובה מחאלד מהמוסך.

פורסם
אני רוצה לראות בחור שמזמין מקמור X5 חדשה עם פגם בגג, ואז שיגיד לו נציג "לא נורא נחליף לך פה בארץ"...

בהחלט תגובה עיניינית שבשתי שורות מסכמת הכל. אני לגמרי איתך SHAPIN.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אם הרובוט הזה היה עושה עבודה כלכך טובה, אז לא היו תקלות, לא פגמים בייצור ובטח שלא היה צורך אם כך להעניק אחריות לרכב.

אבל ידידי היקר, רכב כמו כל דבר בחיים, לדוגמא מוצרי מזון, מוצרי חשמל ואלקטרוניקה ואפילו בני אדם, יכולים להתקלקל. במיוחד בשביל זה יש אחריות.

קצת פרופורציות בחיים, על רעשים שניתן לפתור במסגרת האחריות, לא יחליפו לאף אחד רכב, ולא משנה אם זה סיאט אביזה או X5.

מה שכן, על הטרטור והטרחה, יהיה ראוי שהיבואן יעניק ללקוח פיצוי כדוגמת 2 טיפולים ראשונים חינם או משהו בסגנון, ובמידת הצורך רכב חלופי.

פורסם

טעון חלש.

הרבה מעבודות ההרכבה במפעל מבצעים פועלים ולא רובוטים.

עובדה היא שהרובוט או הפועל פספסו את ההרכבה של הגג פנורמי ברכב המדובר.

אם מחר הולך מנוע מגבים או כל מכלול אחר שאולי רובוט סגר, אז זה גמרנו? מבקשים מהסוכנות רכב חדש?

ומה קורה עם השמשה הייתה נשברת בגלל גורם חיצוני? מבקשים מביטוח השמשות רכב חדש או פיצוי, השם ישמור, בגלל שמוישה הזגג לא מדביק כמו הרובוט/פועל מיומן של המפעל?

יש נוהלי יצרן להרכבת כמעט מכלול שיש ברכב ואפשר רק לקוות שהמוסך מקפיד לבצע את העבודה לפי ההנחיות.

פורסם

אין הבדל בין X5, פורשה 911, S קלאס, או סוזוקי אלטו לענין הזה. אם המדובר בחלק שאינו חלק אינטגרלי מהמרכב, אין שום בעיה בהחלפתו ולא צריכה להיות שום ירידת ערך על כך, בדיוק כמו על חלון שהוחלף. וכדאי להניח לתחושות לפיהן ככל שהאוטו יקר יותר, היצרן או היבואן משתטחים אפיים ארצה בנסיון לרצות את כל גחמות הקונה.

פורסם

שאני קונה משהו חדש , אני מצפה לקבל חדש ולא פגום ! המוצר שהאדון קנה פה היה פגום ולא משנה אם זה שקית חלב, רכב או כל דבר כזה או אחר , הוא קנה חדש ולכן אין שום סיבה שבעולם שהרכב החדש שלו כבר יעבור תיקון שלא באשמתו , אחרי שנה אפשר להבין אבל ראבק הבן אדם נוסע עם האוטו שבועיים.

בשביל באמת להבהיר את העניין , צריך לראות בדיוק מזה החוזה קניה בין הלקוח לחברת צמפיון , אני אישית בחיים לא קניתי רכב חדש ולא יקנה זה נראה לי פשוט ביזבוז כסף אם יש אנשים שמוכרים באותה שנה את הרכב והם אלה שהפסידו את ירידת המחירון

• תוכן חדש...