Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו הגענו לחתונה בפורד אסקורט 95 של חבר.

אפילו את עניין ה"מצתלם יפה" אני לא מקבל, נשוי כבר 14 שנים וממש לא זוכר מתי בפעם האחרונה מישהוא פתח את אלבומי החתונה.

רוצה לעשות לזוג הצעיר אחלה הפתעה?

קח את מחיר השכירות, שים במעטפה, כתוב ברכה תן ליקוק למעטפה ודחוף לכספת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פנה למועדון ה-5.

לפי מה שהבנתי יש שם חברים שמוכנים, תמורת סכום מסויים לא אסטרנומי, לגייס את רכבם לטובת העניין, כאשר הם גם נוהגים.

לדעתי להגיע באמריקאית אספנות 8 צילינדר מלוקקת כמו חדשה, זה יותר מעניין מאשר קרייזלר חדשה כלשהי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה זה נהיה? פורום כלכליסט?

הבחור שואל על משהו וכל אחד נהיה יועץ כלכלי פה!

שמע לי, דבר עם אחותך, שתבטל את האולם. שתסגור משהו קטן במסעדה, ותחסכו את כל הכסף....

מה נהיה?

ועכשיו, בכל חברת השכרה מהגדולות תמצא רכבים קצת יותר מרשימים. בשליפה ככה, יש אודי A6 , יש בימרים, ויש עוד רכבים לא פחות מעניינים.

אני שכרתי פעמיים עבור שני חברים ממש ממש טובים שגרים בחו"ל והתחתנו בארץ ורציתי לעשות להם הפתעה. לפני כמה וכמה שנים שכרתי M300 של קרייזלר באויס. לפני כשנתיים לקחתי יגואר (אני חושב ש S-TYPE ) בהרץ. את שני הרכבים אספתי בנתב"ג.

אני אישית רציתי רכב גדול ומרווח עם כל שמלת הכלה , החליפה, תמיד יש גם שקיות, וציוד באוטו, אז לקחתי מיניוואן שברולט.

קח בחשבון שכמובן לא תוכל לנהוג, וכן צריך בד"כ 2 כרטיסי אשראי בינ"ל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לS2000 יש בעיה קטנה ושולית בג'אנט, אבל אני חושב שהחליפו אותו.

אני לקחתי את אחותי ובעלה בלאנטיס כשהם התחתנו.

אחר כך אתה ממש לא זוכר את זה, מה גם שזה פוטנציאל אדיר לכאב ראש.

אני התעקשתי על רכב אספנות, הם החליטו לאנטיס.

האמת היא שעדיף ככה.

פורסם
מה זה נהיה? פורום כלכליסט?

הבחור שואל על משהו וכל אחד נהיה יועץ כלכלי פה!

שמע לי, דבר עם אחותך, שתבטל את האולם. שתסגור משהו קטן במסעדה, ותחסכו את כל הכסף....

מה נהיה?

אין כאן כל קשר לכלכלה, ואני חושב, שרוב המגיבים לא הזכירו בכלל את ההיבט הכספי.

פשוט יש קבוצה לא קטנה של אנישים שלא אוהבים פוזה וניקור עיניים מיותר, וזה נכון בחיי היום-יום וגם ביום החתונה.

פורסם
יש A6 שחורה 2010 מנוע 2.0T באלדן.

יש S80 בשלמה סיקסט

יש S2000 בהמה בישראלימו :wink:

שלום לכולם,

מזל טוב למתחתנים! ייתכן שבמקרה הנ"ל זה פחות רלוונטי מבחינת גיל המשכיר או תאריך האירוע, אך באלדן אכן ישנם רכבים שיכולים להתאים לחתונות כמו:

- אאודי A6 טורבו / ניסן / אינפיניטי / מרצדס E300

- ביואיק לוצרן, ביואיק לקרוס, מרצדס E CLASS , קרייזלר סברינג

- פורד אדג', פורד אקספלורר – נהג מעל גיל 30.

במידה וזה עדיין רלוונטי, לפרטים נוספים ניתן לשלוח הודעה פרטית ואחזור אליכם בהקדם עם כל האפשרויות והמחירים.

שיהיה חג שמח ושנה טובה!

מיטל

• תוכן חדש...