Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אובכן, מדובר בהשכרת רכב, ליומיים גג.

אם כבר חתונה, אז רוצים רכב יוקרה, בדקתי ובדקתי ודפדפתי, מציעים דברים, אבל תמונות, תיאורים מסויימים.

רק מס' טלפון וזהו.

ובכמה אתרים ראיתי שהרכב יוקרה מגיע עם נהג צמוג מהחברה, שלוקח את החתן והכלה לכל מקום שרק לבבן מאחל.

בכל אופן, אין רצון בידניו לנהג צמוד, אלא רוצים להשכיר רכב, לעשות חתונה, להחזיר יום למחרת.

לאיפה פונים?, מחירים סבירים, רוצים קרייזלר 300 C, לא מצאתי מה עושים?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

באמת כל כך חשוב לשרוף עוד מזומנים על ארוע של שעתיים? אני מבטיח לכם שאף אחד לא יזכור את הנסיעה ברכב, כולל הזוג המאושר. מכסימום תהיה איזו תמונה באלבום שיפתח לכל היותר פעם בכמה שנים (מנסיון). עדיף לקחת את הרכב הנאה ביותר שיש במשפחה הקרובה, לקשט אותו באופן צנוע בלי לפגוע בשדה הראיה ולתת לקרוב משפחה לנהוג. תאמין לי שלזוג צעיר יש הרבה שימושים אחרים לכסף שיחסך והחוויה לא תפגם.

בכל מקרה ובכל רכב - שיהיה בהרבה מזל טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכי חשוב, בחר רכב עם מרווח גדול במושב האחורי, שלא תתקמט (חס וחלילה) שמלת הכלה.

לסיטואציה כזאת רכבי מנהלים גדולים כמו סקודה ספורב ושות' יעשו את העבודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הייתי אומר לך לאיזה חברה לא לפנות. יש שם רכבים עם מנועים שמתפוצצים ושאינם רשומים כחוק כנראה, אבל אתה יכול לחפש בפורום הטכני :wink:

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אחי הצעיר (אנחנו לא מדברים בבית כי הוא גר בבאר שבע :-P) התחתן לאחרונה, ולשמחתי עשה את הדבר הנכון: הגיע לחופה ברנו

מגאן שנת 2006 היומיומית, בלי קישוטים ובלי קשקושים.

ממילא אף אחד לא ראה את רגע ההגעה (הזוג הצעיר העדיף להיות בקבלת הפנים, במקום לעשות כניסה מזויפת), וגם נחסכה מאיתנו

הסרמוניה של הכנת רכב, ברכות, איחולים וצפצופים מיותרים בכל רמזור. בתור הנהג באותו יום, זו לדעתי האפשרות הרגועה, הנוחה

וההגיונית ביותר עבור המתחתנים, שצריכים לדאוג באותו יום למצב רוח טוב, לא לאם חלילה הרכב השכור יישרט בטעות בחניה.

פורסם

כולכם צודקים, אבל בואנה, אחותי לא מתחתנת כל יום, אני רוצה לקחת את זה עליי!

לשכור רכב, שיהיה להם כיף, רכב מרווח, שיהיה להם נוח בכיף, וגם שאני יהנה ממנו בתור נהג P:

משום מה אני חושב על רכב חתונה קרייזליר 300C עולה לי לראש, למה?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אני לא רוצא לבאס אותך, אבל אין סיכוי שתמצא חברת השכרה, שמשכירה רכב יוקרה (או כל רכב אחר) לנהג בן 17.

לכן או שתצטרכו להתפשר על רכב רגיל של מישהוא מהמשפחה, או שנהג אחר יצטרך לנהוג.

פורסם
אני לא רוצא לבאס אותך, אבל אין סיכוי שתמצא חברת השכרה, שמשכירה רכב יוקרה (או כל רכב אחר) לנהג בן 17.

לכן או שתצטרכו להתפשר על רכב רגיל של מישהוא מהמשפחה, או שנהג אחר יצטרך לנהוג.

אני לא מתכוון לרשום את הרכב עליי כמובן, יהיה רשום על אחד מבני המשפחה או על אבי.

ולנהוג עליה? אני לא ינהג בסופו של דבר.

זה יהיה נהג מעל גיל ה 24 לוודאי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

OK, אז אין בעיה, אבל רשמת קודם משהוא אחר :

שיהיה להם נוח בכיף, וגם שאני יהנה ממנו בתור נהג P:

אבל אני עדיין מצטרף ל sperial, לצוקרמן ול"נהג מתחל"- רכב יוקרה שכור ביום החתונה זה מטרד לא קטן, לבני הזוג אין ממש זמן להנות מהרכב, יש התעסקות מיותרת שכרוכה בלקחת ולהחזיר אותו בזמן וזה לא עושה יותר מידי רושם על אף אחד. האורחים בדרך כלל לא רואים את הרכב או שכן רואים אבל לא איכפת להם.

היתרון היחיד - זה יוצא טוב בתמונות לאלבום ואכן נראה מרשים יותר מסתם אוטו רגיל.

פורסם
OK, אז אין בעיה, אבל רשמת קודם משהוא אחר :

היתרון היחיד - זה יוצא טוב בתמונות לאלבום ואכן נראה מרשים יותר מסתם אוטו רגיל.

קח מהמשטרה אחת מניידות הקרטון שלהם, צייר עליה את הרכב לבחירתך, וצלם את הזוג המאושר לפני הקרטון, או עם חורים לפרצוף, כמו בלונה פארק...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...