רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 838 צפיות
שלום רב, האם מישהו יודע האם אכן אמור להגיע לארץ בקרוב דגם חדש של מזדה 5 ואם כן, האם יש פרטים על מה אמור להיות ההבדל לדגם הקיים כרגע? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
שלום, קניתי מחשב ניהול מארה"ב , המחשב בנתיים מאוחסן אצל חבר בארה"ב , האם יש למישהו עצה או רעיון איך לנהל את "עסק" השליחה ארצה מבלי להתקע עם אטומי הראש (פקידי המכס), המחשב נקנה מEBAY ששמה היה מוגדר שחפץ אלקטרוני (עדיין אפשר להגדיר מחדש מה "הוא") ,בעלות של 45$ לא כולל משלוח. אם יש מישהו שיכול לעזור בנושא זה , הוא מוזמן ויותר ממוזמן לצור איתי קשר דרך ה"פ. אני כבר עברתי את מסכת העינויים של המכס\משרד תחבורה\אחסנה בנמל, כשיבאתי מנוע V8 5.3L מארה"ב, ואמת כמעט רצחתי מישהו שמה, הם ממש אטומים ועם ראש מרובע על הכתפיים. חבל לשבור את המחשב ניהול על ראש של מישהו שמה (חבל על המחשב כמובן), אין לי את העצבים הדרושים לניהול משא או מתן איתם (כבר שומר להם טינה מאז שיבאתי את המנוע), וה…
הודעה אחרונה מאת waseem's, -
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
צהריים טובים לכל פורום CF. . ליד ביתי ישנה מכונית סובארו "משופרת" (כשאני כותב משופרת,אני מתכוון למכונית של בני דודינו ). המכונית נראית כמוזנחת וישנה (ברור שישנה ). הייתי רוצה לקחת את הרכב הנ"ל תחת בעלותי (יש לי כמה תוכניות איך להחזיר לו את ימי הזוהר שלו {אם בכלל היו לו }),כמובן שבתנאי שהוא נטוש/לא שייך לאף אחד. התוכלו לייעץ מה לעשות? תודה. . נ.ב. - תמונה למטה (V V V)
הודעה אחרונה מאת גל1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לילה\בוקר טוב חברים! אז עבר שבוע מאז שקניתי אותה, וכמו שהבטחתי מצורפות קצת תמונות של הפג'ו 206XS החדשה שלי. בהשוואה ל206 שונות ומשונות שראיתי ברחוב (ולאחרונה, במפתיע, התחלתי לשים לב אליהן יותר!) נראה ששלי במצב לא רע בכלל לגילה לא יצא לי לנהוג הרבה בשבוע שהיא אצלי (נכון לרגע זה 320 ק"מ מרגע העברת הבעלות) אבל מה שכן פשוט תענוג. השדרוג בנוחות ענק, אין מה להשוות בין הפחית היפנית. מושבי הספורט עושים לי טוב לגב. הקפיצה בפינוקים ובשכלולים אדירה, כל יום אני מגלה פטנט חדש שפשוט blows my mind, אולי זה ישמע לכם שטויות אבל דברים כמו: קוטב חיובי של מצבר ניתן לניתוק עם קליפס, כיוון גובה הגה, מושב ואלומת אור, החלפת נורות ללא כלי עבודה, כל מיני תאים וחריצים לדברים, אור ק…
הודעה אחרונה מאת Mr. MAG, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צהריים, שמש חמימה, שמיים כחולים של דרום צרפת. כבר מזמן כיביתי את ה-GPS ואני מנווט לפי הנוף. מוקדם יותר הבוקר ירדתי מהכביש לעבר השבילים הצדדיים שעוברים בין כפרי אזור ardeche, משם גלשתי לעבר סכר קטן כדי לרדת קצת למים, ומשם חיפשתי ומצאתי נתיב המטפס אל הגבעה המשקיפה על הנחל, להביט בנוף. הגיע הזמן להמשיך ליעד הבא, העיירה marvejols. אני מדליק את ה-GPS שוב, ומבקש נתיב. תהיתי אם הוא יחזיר אותי מיד לדרך המהירה. אבל אלוהי הכבישים היה רחום אותו יום. לא אל יהודי, ככל הנראה, לאור כמות השרצים שאני וזוגתי טרפנו במהלך ראש השנה, אבל בכל זאת רחום. הנתיב המתגלה על המסך לא מסגיר הרבה, אני מתחיל לזרום איתו ובתחילה אנו מתגלגלים קצת בשבילים הכפריים, כאשר לאט מתקרב אלי נופו של הר אמית…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
נסעתי עכשיו בכביש 40 פעמיים כחוק (עם הV1 צמוד כמובן) בקטע מסויים רנו מגאן שחורה נצמדה לי לתחת ונסעה אחריי כ5-10 ק"מ אחרי 10 ק"מ הבחור הפעיל צ'קלקה מתוך הרכב, ישר האטתי ואחרי דקה הוא פנה לכיוון רחובות ונעלם. האם זה שוטר סמוי שלקח את הפרטים (יש לציין שזה רכב ליסינג ויש את המספר לתלונות) ועכשיו אני יכול לחכות לתלונה, או שסתם הוא רצה להקפיץ לי את הלב באמצע הלילה?
הודעה אחרונה מאת angain, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כבר למעלה מחצי שנה שאני מחפש לרכב שלי זוג פנסי חזית מה שנקרא angeleyes אבל מה לעשות לא מיצרים כאלה לרכב שלי (יונדאי גטס). אז הלכתי וקניתי את המרכיבים ויצרתי לעצמי זוג כזה (באמת לא עבודה מסובכת) מה שנקרא Retrofiting עם סט קסנון איכותי. בקרוב אני יעלה לפה תמונות. השאלה שלי היא בטסט שקרב ובא אני יכול הלגיע אם הפנסים המפוברקים שלי? (הם מכוונים בצורה מעולה אין בריחת אור או נקודות חמות מהקסנון ויש פיזור אחיד ושווה) או שאני צריך להרכיב חזרה את הפנסי חזית המקוריים של הרכב? זה יעזור אם אני יחליף חזרה למנורה רגילה בטסט? תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת leonardo988, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אתמול בשעות הבוקר סביבות השעה 10 נסעתי בכביש מספר 4 מחלף גהה לקראת מחלף בר אילן גבעת שמואל. שהגעתי למחלף באמצע הכביש היה נראה כמו חפץ עטוף במשהו לצערי ברגע האחרון לא יכלתי לסטות נטיב ועליתי על החפץ. אחרי 2 דקות הרגשתי שהאוטו רועד ועצרתי בשולי הכביש. יצאתי וגילתי פנצ'ר בגלגל ימין אחורי החלפתי גלגל רזרבי ונסעתי לפנצריה הקרובה בתחנת דלק שם בפנצ'ריה אמרו לי שנגרם לי חתך בדופן הצמיג ואין מנוס מלהחליפו. החלפתי את הצמיג לחדש. עכשיו,האם ניתן לתבוע את הנזק שנגרם לי בגלל החפץ שהיה זרוק בכביש? לצערי את הסלולרי שכחתי בבית ולא היה לי אופציה לצלם את המפגע שהיה בכביש. אשמח לתשובות וליעוץ שי.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
לפני זמן מה ,ולאחר התלבטות , ובהחלט תודות להתייחסויות חברים כאן בפורום , רכשתי לזוגתי רנו מגאן 3 דלתות 1.6 DY מודל 2004. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=335782 הרכב היה במצב מעולה , והריג'קט היחיד - צמיגים ישנים ושחוקים, ולא אחידים. מובן שהפרוייקט המיידי מציאת רביעיית צמיגים הולמים - איכותיים אבל בתקציב שפוי . חשוב היה לי צמיגים בטוחים , שקטים , אוחזים , נוחים ועמידים , לא לנהיגה ספורטיבית בהכרח. החלטתי להקדיש קצת מאמץ לנושא - וגיליתי מסקנות מעניינות. כפעולה מקדימה סרקתי בחיפוש כאן בפורום המלצות לצמיגים במידה(הנפוצה) המקורית הנחוצה 205/55/16 91V. בנוסף בחנתי עלויות באתר הידוע : http://www.tires4u.co.il/?s…
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 3 אלף צפיות
הרגע חזרתי מארוע משפחתי מחוץ לעיר והחלטתי לכתוב לכם פה. אני בנתיב הימני, הכל בסבבה, הדלקתי לי מוזיקה כשיצאתי לדרך ונהגתי באמת למופת. אבל אבל, אני רק רוצה לעקוף, רק רוצה את מה שמגיע לי, מבחינת החוק (צד שמאלי נקי מרכבים) אמרתי אני לא אתרגז ואסע בנתיב הימני ושהוא ישתגע עם עצמו בשמאלי. המשכתי בנסיעה ושוב, אותו סיפור עם נהג אחר, פשוט משייט להנאתו בשמאלי. נוסע עוד 10 דקות, וכאילו שהבחור מלמעלה מסתכל עליי ואומר: אני אעשה לו קטע, אשלח לו עוד אחד לעצבן אותו. הפעם נהגת, פשוט נוסעת בנתיב השמאלי. צפצפתי לה (לא מהבהב לאף אחד בלילות, שונא כשעושים לי את זה) והיא לא הבינה, אז צפצפתי שוב, וכנראה היה לה חם ונעים שם בנתיב השמאלי, אז ליטפתי את האורות הגבהים, ממש ליטופון ע…
הודעה אחרונה מאת yoni201, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 662 צפיות
אנו שמחים לבשר על מבצע מיוחד לגיוס חברים חדשים למועדון החמש: לרגל ציון 25 שנה לייסוד המועדון, נעניק 25% הנחה בממוצע למצטרפים חדשים. ההנחה תינתן ביחס למחיר הרגיל למצטרפים חדשים. החל מ-15.9.2010 ועד 30.11.2010 יהיו בתוקף המחירים הבאים: חברות לשנה במועדון: 250 ₪ (במקום 350 ₪) חברות לשנתיים במועדון: 450 ₪ (במקום 560 ₪) * נשארות בתוקפן ההנחות הקבועות לחיילים, תלמידים ופנסיונרים (180 ₪ לשנה, 300 ₪ לשנתיים) ולסטודנטים (200 ₪ לשנה, 350 ₪ לשנתיים). את טופס ההרשמה ניתן לקבל במשרד המועדון, בטלפון 03-7318818. כן ניתן להצטרף במקום, באירוע השנתי של מועדון החמש, ב-24.9.10 בין השעות 10:00-14:00 בפארק הלאומי ברמת גן, בדוכן שיוקם בפארק (הכניסה ברג…
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הצחוק יפה לבריאות רק לא לקמטוטים תודה לבת שלי ששלחה לי לפני שבוע אשתי החליטה להשאיר לי הוראות... איך להכין עוגת תפוחים (רצ"ב המתכון)אני בתמורה השארתי לה הוראות איך להחליף גלגל (גם כן רצ"ב) עוגת תפוחים - הוראות לבעלי * קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! * תשטוף את הידיים!!! * אוקי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. * תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס…
הודעה אחרונה מאת בעל ג'ימני, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לשים נורת קסנון לרכב וראיתי כתוב על בית הנורה שזה נורת HB4,וזה מגיע עם בית,עכשיו לי יש קסנון H4 ולפי החיבורים שראיתי זה לא נראה מתאים,לעומת זאת ראיתי נורת קסנון באינטרנט שכתוב שזה HB4 וזה נראה גם לא מתאים(ואפילו דומה לשלי) אשמח לדעת איך אפשר לפתור את את זה ולהבין איך זה עובד עם נורת קסנון ולדוגמאות. תודה.
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בג'יפ מציגים מתיחת פנים לפטריוט, במטרה לטפל בשתי הנקודות החלשות ביותר שלו - איכות תא הנוסעים וביצועי השטח. מתיחת פנים לג'יפ פטריוט
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 566 צפיות
יש כל כך הרבה שרשורים וכתבות בכל אתר כמעט על הגאסטו וכבר יצאתי מבולבל. בחלק מהמקומות כתובים תאריכים שכבר עברו, אבל לא שמעתי על מישהו שקיבל דו"ח עדיין. כי אם כבר הם התחילו לפעול אז הם לא עומדים בהבטחה שלהם שהדוחות יגיעו תוך כמה ימים בקיצור כדאי להתחיל לשמור על 90 קמ"ש או שיש עוד זמן?
הודעה אחרונה מאת liorwohl, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב, למען האמת היא ממש טובה, מכל הבחינות. בטיחות, מניעת תאונות, תיקון שגיאות, החלקה. כולם יודעים שהיא המצאה ממש טובה ועוזרת. אך השאלה שלי היא כזאת, ממה שאני מרגיש, וקורא בפורום, היא מחלישה את המנוע, את הביצועים של הרכב, לא ניתן לשחק עם הזנב ברכבים המתאימים, ויש בה גם המון חסרונות, במיוחד ברכבים שלא ניתן לנתק אותה לחלוטין. אני נוהג באמזדה 3, ספיריט חדשה, ובניתוק המערכת אני אכן שם לב בכוח שנוסף למנוע, האוטו נוסע אחרת לגמרי. אני צודק? או אולי סתם הרגשה? רציתי לשמוע ממכם למה היא בדיוק תורמת, והאם היא באמת פוגעת בביצועי הרכב. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב. שכרתי מחברת הרץ סיאט איביזה 1.4 גיר רגיל. ואז מתברר לי שבשביל לחסוך האוטו מגיע עם מפתח רגיל.(לא המפתח/שלט המתקפל הנהוג ברכבי צ'מפיון) וזה גורם לכך שאפשר לפתוח רק את דלת הנהג ובשביל לפתוח את שאר הדלתות, כולל תא המטען, צריך להניע את הרכב ורק אז אפשר לפתוח בעזרת כפתור הנעילה המרכזית הממוקם ליד ידית ההילוכים. חשוב לציין שסוויץ' לא יעזור אלא רק לבטל את הקודן ואז להניע.. מישהו מכיר את הבעיה? פתרון? תודה.
הודעה אחרונה מאת niro91111, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 854 צפיות
אני רוצה לצבוע את הרכב שלי, ורציתי לדעת אם אני יעשה זאת זה ישפיע על ירידת הערך של הרכב ולמה?, וגם מה ההבדל בין לצבוע לבין שהוא מגיע צבוע מקורי מהחברה?
הודעה אחרונה מאת avsb, -
- 4 עוקבים
- 40 תגובות
- 15.1 אלף צפיות
כשאני מחנה את הסמארט בחניה המקורה בבית אני משאיר את החלונות משתי הצדדים פתוחים עד החצי, היום בגלל שהחניה הייתה מלאה (אבא שלי הגיע הביתה מוקדם) אז נכנסתי לפינה של החניה שלנו שזה מתחת לעץ. אחרי כמה שעות באתי לסוע לחבר וראיתי שהרכב מלא עלים אז לפני שנסעתי ניקיתי אותו שניה ופתאום שמעתי רעש של עכבר רץ, עשיתי חיפוש מהיר ולא מצאתי כלום. לא סיפרתי כלום לחברה שלי, הלכנו ישבנו עם החברים שלי והכל, וכשחזרנו הביתה אני תמיד כמה דק' אחרי שמגיעים מסדר את הרכב לפני יציאה (מוציא רדיודיסק, מכסה רמקולים, מקפל מראות, מעלים דברים שנראים יקרים וכו...) פתאום חברה שלי מביאה צעקה עכבררר ומביאה ספריט לקצה הרחוב, אני מחפש פתאום קולט את הדבר הזה מסתכל לי בעיניים ורץ מתחת לכסא של ליד הנהג, לא ידעת…
הודעה אחרונה מאת Avi Asolin, -
שלום. קיבלתי צו מצה"ל להתייצב למסירת פרטים על הרכב שלי, לצורך רישום ציוד בצה"ל. הופתעתי מאוד - מה הקשר בין רכב פרטי, משפחתי, היחיד שלי לבין ציוד בצה"ל? התקשרתי וקיבלתי תשובה, שהרכב יירשם בצה"ל למיקרה של מצב חירום\תרגיל צבאי, ורק במיקרה שכל האפשרויות האחרות שיש לצה"ל ינוצלו, תינתן פקודה ממשרד הביטחון לגייס רכבים אזרחיים. התחילו להסביר לי, שמדובר במצב קיצוני שבטח לא יקרה ועוד... אבל, בגלל שמצב המלחמה בארצינו לפעמים לא רק תיאורטי, ותרגילים צבאיים רחבי היכף מתבצעים מדי פעם, אני לא פוסל מצב, שיום אחד ירצו לקחת לי את הרכב, מבלי להשאיר לי אפשרות להגיע לעבודה ולאשתי להתנייד ביחד עם הילדים. אני לא רוצה לחשוב, באיזה מצב הרכב יחזור מתרגיל צבאי (אם בכלל יחזור)... מי…
הודעה אחרונה מאת liron412, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב, לפני שבוע הרכב שלי קיבל מכה קטנה ברגע שירדתי ממדרכה נמוכה( תמונה מצורפת) על האוטו נראה שהנזק קלל במיוחדד אבל השמאי חשב אחרתת. דעת השמאי מצורפת. רציתי לדעת מה דעתכם על החלטת השמאי.
הודעה אחרונה מאת gurvitz, -
-
- 0 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מעוניין לדעת אם מישהו מכיר או ביצע עיסקה עם חברת אוטו טריידר-גדי חליבה
הודעה אחרונה מאת sharonabir, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
היי יקרים, הסיפור, לפני כ 3 וחצי חודשים הורי רצו לקנות רכב חדש פולו החדשה 1.2TSI והסוכנות אמרו שיהיה את הרכב רק בעוד 3 חודשים אז סיכמנו ועשינו מקדמה ,עבר 3 חודשים ועדיין אין תשובה ,התקשרנו לסוכנות לשאול מה קורה עם האוטו והם עדיין לא יודעים מתי יגיע הרכב שיגיע הרכב הם יתקשרו אלנו אז אמרנו סבבה ,עבר כבר שבוע וחצי ,שוב הרמנו טלפון והם אומרים ככה "הרכב יגיע לפני החג ראש השנה" למרבה שמחתי מאוד שיגיע לפני החג הייתי מעל עננים, נגמר החג בערב שבת ,מרוב עצבים שהם היבטחו שיגיע לפני החג, הרמנו שוב טלפון דיבורים דיבורים עד שהנציג אמר מחר או מחרתיים יגיע אני כולי במצב ,היום יום שני ועדיין לא הגיע הרכב ,ושמעתי שיש חוק שמחייבים לתת לקונה את הרכב עד 14 יום ומחר זה כבר ה14 והורי מתכ…
הודעה אחרונה מאת Pro-extreme, -
- 8 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אשמח לתשובות מכל מי שנוסע מאזור ראשל"צ/בת-ים/חולון לאזור ת"א/ר"ג בשעות 9-12. איך מצב הפקקים בשעות בוקר אלה? כמה זמן לוקח לכם להגיע? אם אפשר לציין מוצא, יעד ושעות יציאה והגעה. אני זקוק להערכות זמן בהגעה מראשון לרוקח. תודה.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
הכתבה בוויאנט כאחד שנוסע לא מעט בכביש אני חייב להודות שאני קצת חצוי בדעתי. מצד אחד, אין ספק שירידה של המשאיות לשוליים, בטח ובטח בקטעים האיטיים יותר (עליות/ירידות) יתרום לזרימה טובה יותר של התנועה. מצד שני לקבע מצב של כביש נטול שוליים נראה לי מסוכן מאוד, הן לנוסעים בו שצריכים לבצע עצירת חירום, והן לאלה שעצרו כבר וכעת הם באמצע נתיב משאיות. לדעתי - כרגיל, הבעיה עמוקה והפיתרון שטחי. אין חולק כי הכביש היה צריך מלכתחילה להיסלל ככביש תלת נתיבי, ואני מעריך שבשנים הקרובות הוא רק ילך ויתרחב. בנוסף, החינוך הלקוי של נהגי ארצנו בתופסת אגו מפותח, המביא למצב בו אף אחד לא מוכן לההיעקף, ובטח ובטח לא לרדת רגע לשוליים לאפשר עקיפה. אני לא מדבר כרגע רק על משאיות, על כולנו. ד…
הודעה אחרונה מאת sparda, -
- 3 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
*אני מפרסם פה כי אין לי גישה ל-OFFTOPIC. אם זה לא הפורום,נא להעביר* ערב מוקדם טוב לכולם ! אחי הקטן בן 14,שנה הבאה הוא עולה לתיכון (י')... והוא פשוט חולה מכוניות! כל דבר אצלו - זה מכוניות אז בקיצור,איך התיכון "אורט צריפין" בתור תיכון ללימוד מכונאות/אלקטרוניקת רכב? איפה התיכון נמצא (אפשר כתובת מדוייקת) ? האם אפשר לארגן הסעה כל יום מבת ים לתיכון? אם לא,איזה אוטובוס נוסע ישר מבת ים/חולון/יפו ל "אורט צריפין" ? תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת astralmir, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי רכב מסוג טויוטה קאמרי V6 שנרכש בנובמבר 2008 מהחברה כרכב חברה. כאמור היום אני משתמש ברכב ולכן עולה שאלה של הצמדה ותשלום מס. בגלל ששווי רכב מחושב לפי קבוצות הישנות אני לא מוצא מהוא שווי מס על רכב כזה בימנו. איך הוא מחושב וכמה אני צריך לשלם בהנחה שמס שולי עומד על 37%?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://carscoop.blogspot.com/2010/09/new-hyundai-ix20-small-mpv-first.html
הודעה אחרונה מאת Boris002, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, לא מזמן חזרתי מטיול בארה"ב, ראיתי כמה דברים מעניינים והחלטתי לשתף בטיול הזה יצא דווקא יותר דברים מעניינים לאספנים, אבל יש גם דברים אחרים, אז אני מפרסם בכללי. לא כל התמונות יצאו לי טוב, חלק בגלל התנאים, חלק בגללי - אבל זה מה יש. תהנו ואשמח לענות על שאלות, לקבל הערות אם יהיו. יש הרבה תמונות, תנו לי לסיים להעלות בבקשה. יואב הראשונות מהמוזיאון של שלבי ליד לאס וגאס: יש דגמים מכל ההיסטוריה של הסדנא, כולל כמה טלבוטים מוזרים שמישהו החליט לשפר בטורבו
הודעה אחרונה מאת ברמונדו, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 40 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
טוב אני רק בכמה דקות האלה נרגעתי וחזרתי לבית כועס ועצבני עם אוטו חדש שקיבלתי רק לפני שבוע ועכשיו הוא עם כנף ימנית מגולחת וחצי טאנק דלק שתבזבז בחיפושים אחר האשם. קרה לי מקרה כל כך מכעיס שפשוט אני נשבע שאני מסוגל לעקור לאותו חצוף את הראש, היום לאחר שחזרתי לאשדוד מהלימודים בסביבות השעה 5 הקפצתי את ידידה שלי לביתה באיזור ה', קרה המקרה הורדתי אותה והמשכתי בדרכי, רוב הרחובות באיזור ה' ממש צרים כך שאין הרבה מקום לטעויות, רכבים חונים בשני צידי הרחוב ב"כביש" עם תנועה לשני הכיוונים למרות שאין לי מושג מי המטומטם שתכנן את זה, כי אין סיכוי ששתי רכבים יעברו שם בלי לגלח אחד לשני תמראה ומזה חששתי לכן לא הרשתי לעצמי לעבור את ה20 קמ''ש עד היציאה מהרחוב למען הבטיחות ושלא יקפוץ לי איזה …
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
מי מחובר 26 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 300 אורחים (הצג רשימה מלאה)