רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
מעבורת 2010
מאת ellak- 0 תגובות
- 795 צפיות
האם משהוא השתמש בשרותי המעבורת מהארץ השנה? הכוונה היא גם לרכב וגם לאנשים במידע וכן, אז באזה חברה ?
הודעה אחרונה מאת ellak, -
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הייתי שמח לשמוע על המלצות למורי נהיגה באזור רעננה ,כפר סבא, הרצליה, עם עדיפות לכאלה שלא לוקחים מעל 100 ש"ח לשיעור. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא לא לפלסטינאים אלא בכבישים מסוכנים (אילו הם?). בדר"כ אור ירוק זוכה לקיטונות של ביקורת בגישתו הפרו נהגית כאשם בתאונה והפעם הכיוון הוא הממסד. ירון
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
גיליתי אתאיביי לפני כשלוש שנים כשהזמנו לחבר פנסי ערפל בחצי מחיר ממה שביקשו בארץ ואז אחרי כשנה קוויקשיפט שאי אפשר היה למצוא בארץ. היום נכנסתי לראות כמה עולים בולמים וקפיצים בשביל חבר אחר והתפלאתי שהמחירים הם חצי מהמחירים בארץ! אז עכשיו לחלק הפחות יפה, איך עובד העניין עם המכס בקשר לחלקי רכב? האם יכולים לעשות בעיות בשחרור בקטע של בולמים וקפיצים? ומה אחוז התשלום על היבוא? עמית.
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, האם הדבקת כונס אוויר לא אמיתי (מפלסטיק) על מכסה המנוע עלולה לגרום להורדה מהכביש/דוחות? או בפשטות - האם זה נחשב לשינוי מרכב ללא אישור? תודה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפעמים צריך גם לתת חיזוק חיובי - בלי זה לביקורת השלילית אין הרבה ערך. רח' הרצוג הוא ההמשך של יהודה מכבי בתוך שכונת בבלי בת"א,קצת לפני הרמזור של נמיר הוא נחצה ע"י רחוב הזוהר (המקביל לנמיר). בבוקר מגיעים רבים המשתלבים מתוך שני צדי רח' הזוהר לתוך הרצוג, בכיוון נמיר והיציאה מהשכונה. למשתלבים משני הצדדים ישנו תמרור עצור. בנקודה הזו מתמקמת לעתים קרובות ניידת מתנ"ע, ובה 2 שוטרים - מתנדבים ככל הנראה, עפ"י מראם וגילם. אז למה מגיע להם ח"ח? (א) הם לא מתחבאים ואורבים למי שלא עוצר עצירה מלאה. הם מעמידים את הניידת במקום הכי גלוי ברחוב. (ב) הם לא רובצים בניידת. הם עומדים משני צדי הרחוב, ומשקיפים על זרימת התנועה. (ג) הם לא מתעסקים עם "עצירה מלאה או לא". הם עוצרים…
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 3 תגובות
- 974 צפיות
מישהו מכיר את החברה הזאת ? היא מייצרת מנורות קסנון. רציתי לשמוע קצת על החברה הזאת. יש לי חבר שמביא כאלה לארץ ורציתי לדעת איך המנורה. תודה
הודעה אחרונה מאת cgsc, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכם, אני רואה שהסיכום שנה שלי על היאריס עורר פה תגובות די צפויות על איכות הרכב ו/או הגיר הרובוטי. מכיוון שכך,החלטתי להרים את הכפפה.אני לא חושב שאי פעם בפורום עלה פה מבחן רשמי על היאריס מבחינת הנהיגה בה בגיר רובוטי. אני מוכן להעמיד את היאריס שלי (ואת הגיר הרובוטי) למבחן הפורום הנכבד. אני מוכן לנסוע עם כל חבר פורום (במידה והוא יכול להגיע לאזור תל אביב-חולון-ראשון) עם היאריס שלי, בכל תוואי דרך,עירוני או בין עירוני, עם פקקים או בלי פקקים, ולהראות שהגיר הרובוטי הוא לא "השטן" שכולם צריכים לפחד ממנו-אלא הוא יכול להיות אחלה שדרוג לתיבת הילוכים ידנית, וגם חוויה לנהיגה למי שרגיל לנהוג על גיר רציף ללא אפשרות להחלפת הילוכים. אז יאללה, LETS GET IT ON. מי…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
הנה הקור מגיע ואיתו האדים על החלון האחורי, ואצלי ברכב מתוך כל הפסים אולי 6-7 עובדים כמו שצריך. זה חומר מוליך חשמל שמורחים על הפסי חימום איפה שנקטעו וזה מסדר את זה, לפני שנתיים בערך הצלחתי להשיג כזה לרכב הקודם שלי שהצליח לסדר לי 12 פסים מתוך 13, ממש כמו קסם. הפעם אני מתקשה למצוא את זה במיוחד שאני חייל ואין לי ממש זמן לחפש\ליסוע למרכז לקנות את זה. מישהו מכיר חנות באיזור הדרום שמוכרת את זה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלשום אני חוזר מבילוי עם הרכב שלי מחנה אותו בחוץ ב-3 לפנות בוקר בודק שהכל בסדר בבית נועל דלתות והולך לישון. הרכב של אבא שלי, רכב ליסינג מהעבודה חדש עם 2000 ק"מ על המד קילומטראז', חונה באופן קבוע בתוך החנייה של הבית שלנו (בית פרטי) כאשר מדובר על שער חשמלי כבד וגדול עם חצר פרטית. חזרה לסיפור, אני קם ב-8 בבוקר במקרה, מסתכל החוצה ורואה את השער החשמלי פתוח באופן פלא והאוטו של אבא פשוט נעלם. מעיר את כולם כמה בירורים ונפל האסימון - האוטו נגנב. מסתבר שפרצו לבית נעול לגמרי בלי לעשות שום רעש חיפשו את המפתח ספציפית של הרכב הנ"ל (הכי יקר משאר המכוניות שיש אצלנו) יצאו לחצר המגודרת לגמרי, פירקו את המנגנון של השער החשמלי ושיחקו עם המעגלים שם כדי שהשער יפתח - ולבסוף הוציאו את האו…
הודעה אחרונה מאת ran, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקשרו אלי היום מחברת השכרה. והודיע שאין להם במלאי את BMW M3 כמו שרציתי. אני צריך לבחור, בין אודי R8 לבין פורשה 911. מה לקחת? יש למישהו תשובה ?
הודעה אחרונה מאת MoonKnight, -
-
*http://www.motobike.co.il/article/7973.aspx מישהו ראה ויכול לאמת ?
הודעה אחרונה מאת mariz, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949562,00.html מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת mikyl, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני יש לי רישיון לרכב אני בן 19. אחי הקטן בן 16 ורוצה לנהוג כבר וההורים לא מרשים לו קטנוע, הוא חופר לי אז חיפשתי לו משהו שאני בעצמי לא האמנתי. נכנסתי קצת באיביי ומצאתי סקוטרים (קורקינט חשמלי) שנראים בדיוק כמו קטנועים.. זה הופך את זה לחוקי ולא מצריך רישיון? הם מגיעים ל40-45 קמ"ש וההספק מנוע 500 .. הם עובדים רק על חשמל (אין שמה לא בנזין ולא גז). אני רוצה לדעת אם צריך לזה רישיון.. תמונה של הסקוטר: (נראה כמו קטנוע אחד לאחד) http://www.kenweigroup.com/00/YJB_up/2010519164547.jpg מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת אנלוגי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לילה טוב לכולם, רכשתי ב AUTO DEPOT כיסוים לפיאט דובלו,אולם אין בכיסויים הקדמים את החריצים למשענת ראש,אולם יש בערכה כיסויים למשענת,כיסויים הם של חברת HR,האם זה באג?? או שצריך לעשות לבד את החורים?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://jalopnik.com/5630025/ssc-ultimate-aero-ii-first-photos-of-americas-bugatti-fighter http://www.youtube.com/watch?v=ZXQI0_wR8ZI&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת AlexN, -
- 9 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
עוד לא הבנתי מה זה גדישה וכל מה שקשור לגדישה נגיד ששואלים: כמה אתה גודש? מה זה אומר ומה זה בכלל
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
שמעתם על הבלאגן שהיה עם שעון החורף? שנאספו חתימות ועכשיו שוקלים להעביר אותו לאחרי כיפור (או לפני לא ממש עוקב אחרי הנושא) ושאלי ישי חושב להתקפל בנושא? למה שאנחנו בתור קהילה לא נשלח מיילים למשרד התחבורה (שמן הסתם לא יגיע אליו אבל ימלא להם את התיבה). http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/OfficesAndAuthorities/OAFList/OAMot/ בצד שמאל תחת התפריט עזרה וכלים יש "פניה ישירה למשרד שר התחבורה. תכתבו מה שבא לכם מה שמציק לכם רק אל תביישו את הקהילה.
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום יצא לי לראות משהו מאוד מוזר, נסעתי על כביש 4 לכיוון ראשון לציון וכמאה מטרים לפני העליה לראשון מרכז ישנו גשר שגם עליו נוסעים נהגים, ראיתי באמצע הגשר שוטר שמכוון אקדח ליזר על התנועה שבאה מהכיוון שלי, אחרי 300 מטר בערך עמדה ניידת שהורידה נהגים לצד - יכול להיות שהשוטר מדד מהירות מהגשר למעלה ודיווח לניידת אחרי את מי להוריד?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתמול בלילה חזרתי ממקום עבודתי. נסעתי הביתה ונכנסתי לחניה של הבנין שלי. בכניסה לחניה של הבנין יש שלט אין כניסה עם הכיתוב "פרט לדיירי הבניין". חניתי בחניה שלי ופתאום מאחורי מגיע רכב, אני מרים את הראש למראה האחורית ורואה שזו ניידת. ממש לא התייחסתי אליה כיביתי את הרכב ובאתי לצאת לכיוון הלובי. פתאום מגיח שוטר/אדם שאין לי מושג מה תפקידו בלי מדים לבוש כמו סנדלר ליידו בוודאות ישבה שוטרת עם מדים ורץ לעבר הרכב שלי(מרחק של 3 מטרים) כאילו הרגע רצחתי מישהו. ניגש אליי מר שוטר/סנדלר ושואל אותי מתי הוצאתי רשיון השבתי לו שבערך לפני 6 שנים. שאל אותי מר שוטר/סנדלר "לא לימדו אותך בתאוריה שלא נכנסים בתמרור אין כניסה". מיד הבנתי למה הוא מתכוון, אבל בכול זאת שיתפתי פעולה כי באר…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
השאלה בנושא, איך אני מוביל לטסט? האם ישנו טופס כלשהו שמאשר לרכב לנוע זמנית ללא טסט? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
שלום, מיום חמישי עד ראשון הקרובים, אני שוהה בפראג,ומחפש אטרקציה מוטורית כלשהי. תודה.
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קניתי רכב, פנדה 2005 נראה טוב. לרכב יש אימובולייזר ממש לא בא לי לשלם על ביטוח מקיף. ובסה"כ רוב הזמן אחנה את הרכב במקומות שאינם מועדים לפורענות... מה דעתכם כן ביטוח או לא? האם יש דרך למיגונים נוספים לרכב שיקטינו את הסיכויים לגנבה וישלחו את הגנבים לנסות ברכב אחר? (כמו מנעול להגה או קודן)
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 3 תגובות
- 873 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה בהונדה שלי התחיל להבהב טיפה לוח שעונים. בקושי רואים - אבל בגלל שעוד מעט מסתיימת תקופת האחריות החלטתי להגיע שיבדקו. אחרי כמה וכמה חקירות הגיעו למסכנה שזה קורה בגלל גשר דיודות שיושב על האלטרנטור. בגלל שגשר דיודות הזה אינו מק"ט נפרד ולא ניתן להחלפה (זה מה שנמסר לי ע"י מוסך מרכזי) אם שלחו את האלטרנטור כולו למקום חיצוני להחלפת הדיודות בלבד. האם זה פתרון סביר עבור רכב שעדיין באחריות? (החודש הוא יהיה בן 3). אני מבין שזה יותר זול מהחלפת כל האלטרנטור - אבל אני אישית מרגיש לא בטוח לגבי שיפוצים כחול/לבן ולא יודע מה יקרה כאשר בעיה תחזור/תחמיר בעוד כמה חודשים כאשר הרכב כבר יהיה לא באחריות.
הודעה אחרונה מאת Iguana, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כמה דברים שמצאתי בחיפושים ברשת על הגטסו ודומותיה, שמצאתי פה ושם ברשת גיגול הנושא או חיפוש ביו טיוב יביא אתכם לשעות של עיון, למידה, וגם חיוכים - כי בעולם הבעיות של הגטסו ואחיותיה קיימות כבר הרבה שנים. והם לא חיכו לישראלים (מי יראה להם שהם טועים?)שימציאו פתרון או יעשו משהו מצחיק על זה. הדברים מובאים לעיון בלבד ולהרחבת אופקים. אין בהם שום המלצה לשימוש. אצל ידידנו הדוגיים (דו גלגליים) בפולגז מצאתי כתבה מצויינת http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=48061 הסבר מפורט, דעה ותחזיות. כתבה מעניינית וטובה ! שימו לב לתחזית: אם לא יהיו מספיק הכנסות, הן לכיסוי העלות הראשונית והם לגבי יעד הרווח (מצד המדינה ומצד החברה הקבלנית המפעילה שמקבלת אחוזים) - מייד יורידו את…
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש אתר שמציג את כל הנתונים על כל מכונית. כגון משקל, כ"ס, האצה 0-100, מידות (גם של גלגלים), צריכת דלק, מהירות סופית וכל שאר הדברים האלה. עד היום השתמשתי במחירון של יד 2 אך שמתי לב שבחלק מהמכונית חסרים להם המון פרטים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Afek, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
בתערוכת הרכב של פריז תשיק רנו את מתיחת הפנים שבוצעה ללגונה. כמה פרטים ראשונים אודות מתיחת הפנים "זלגו" לרשת. מתיחת פנים לרנו לגונה
הודעה אחרונה מאת `Infinity, -
-
- 4 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
שלום למומחים ותודה על עזרתכם בשעה טובה נרכש אוטו סובארו B4 שנת 2008 הרבה בעזרת הידע שנרכש כאן בפורום קראתי פה לפני שררכשתי שצריכת הדלק שלו זה לא דבר שהא מצטיין בו אבל בכל זאת מכל הכתבות כאן ראיתי שהוא אמור לעשות סביב 1ל 8-9 לערך נורא תלוי כמובן בנהג אופי הנהיגה ואיזור הנסיעה שלו אבל מה שיוצא בפועל זה שהאוטו לפי המחשב דרך עושה לי 1 ל 6 לא נראה לי שזה מצב תקין והנסיעה היא משולבת כולל נסיעה רגועה האם מישהו מכם יכול לחשוב מה יכולה להיות הסיבה לאלכוהליזים כזה גדול כמובן שבעתיד הקרוב אני יכניס את האוטו למוסך מורשה שיבדוק אבל בכל זאת דעתכם חשובה לי
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
- 2 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
יש למישהו מושג כמה עולה העברת בעלות לעגלת חפצים נגררת אני לא מוצא בשום פורום מידע על כך תודה רבה אבי
הודעה אחרונה מאת bik, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז אחרי 7 שנים של תכנון אבא שלי ואני 90% נוסעים לתערוכה בפריז אחרי שנים שלא יצא לנו מכל מיני סיבות.. אז אני מחפש פה אולי מישהו יודע על כל מיני דילים, מכיר בתי מלון בפריז או כל מידע שיכול לעזור לי- מאוד אשמח! הרבה תודה לעוזרים, תומר.
הודעה אחרונה מאת OriOri,
-
מי מחובר 26 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 300 אורחים (הצג רשימה מלאה)