רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
אין מכונאים טובים באזור הבאולינג ה-מ-ע-ו-ל-ה של כרמיאל ? (נוספה פרסומת סמויה בכותרת) 1 2 3
מאת יוסי פרנקוס- 3 עוקבים
- 41 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
תורי להוציא קצת קיטור. כשקניתי את הוולוו לפני כמעט שנה, האוטו היה במצב סביר. לא מצב מושלם מבחינה מכאנית אבל סביר. עשיתי לו כמה טיפולים ואז התחילו הבעיות, שלדעתי נגרמו בגלל רשלנות של כמה מכונאים. בהתחלה הלך הגיר. אחר כך הוא המשיך להידפק. אז היו המון בעיות חשמליות שהוא גרם להן והאוטו היה במוסך יומיים כי הוא ניתק את הכבלים של ההצתה ולא ידע מה הסדר הנכון עד שאני ביררתי ואמרתי לו. בסוף רבתי עם המכונאי אחרי שהוא שפץ לי את הגיר בפעם הרביעית ואפילו החליף אותו בגיר אחר אבל לא הצליח לתקן יותר מדי. אז התחילו בעיות חשמל שכיבו את המנוע כל פעם שעצרתי ברמזור, אז הוחלף אלטרנטור. אחר כך היה לי את המקרה של ניידת השירות שדפקה לי את האלטרנטור ואת כל החשמל…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 38 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בוקר טוב לכל פורום CarsForum ! אני חושב לעבור לאנגליה/ארה"ב,בגלל התרבות נהיגה והמוטוריקה. תחשבו:בארץ אי אפשר אפילו לשנות גודל ג'אנט מ-14" ל-16" . באנגליה/ארה"ב אפשר לשנות מ-13" ל-20" . אז בואו שכל אחד ירשום פה "האם הייתם עוברים לאנגליה/ארה"ב בגלל הרכבים" ו-"איזה רכב ושיפורים הייתם רוכשים שם"... בבקשה לרשום לפי התבנית הזאת: אני ראשון: או...
הודעה אחרונה מאת Drx, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חזרתי אתמול מאילת אחרי שנסענו 4 אנשים וציוד באוטו+מזגן. הרכב אחרי החלפת ממיר קטליטי לחדש וכיוון פרונט, לשימחתי הרכב נסע מצויין וצרך 1:16 כמה חברים הרימו גבה על נסיעה כזו ארוכה ברכב ישן, אבל זה מוכיח שתחזוקה ראוייה והרכב יסע לנצח חג שמח
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 804 צפיות
היי לכולם, יש לי פורד פוקוס 2006 הדגם הבינוני. ראיתי שלדגם המפואר יש ידית בין המושבים, וכל העניין הוא החלפת חלק אחד. עוד לא ביררתי את זה, אבל אני מאמין שמהחברה החלק יהיה יקר או בלתי ניתן לרכישה. בנוסף גם לא מצאתי את החלק באייבי. למישהו יש רעיון על פירוקיה או מקום אחר שאפשר לקנות את החלק? אני לא רוצה להוסיף ידית לא מקורית של הרכב.. תודה רבה יואב.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 750 צפיות
עוד מעט כבר יהיה לי רישיון אני אסע על Opel corsa 2002 הבעיה היא שהיא בצבע ירוק מטאל ואני רוצה לצבוע אותה לשחור השאלה שלי כמה זה יעלה בערך? אני גר באזור המרכז. ואם יש לכם מקומות זולים\מומלצים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אתמול נכנס בי רכב מסחרי שנסע רוורס. הנזק: * דלת הנהג מעוכה בצד למטה. * פאנל הצד יצא מהמקום. * המראה רופפת ורועדת(גם המראה עצמה וגם הבית שלה) * הדלת לא נסגרת טוב ולא אטומה לגמרי. הנהג הודה שהוא אשם. סיכמנו שאגש למוסך ,ולפי המחיר נחליט אם לערב ביטוח או לא. ההשתתפות העצמית שלו היא 800 ומשהו ש"ח, ואני יש לי רק ביטוח צד ג. מצורפות תמונות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mike6, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 777 צפיות
דוד שלי רוצה להביא לי את האוטו שלו אז השאלות הם כאלה: אין לו ביטוח צעיר משטרה עוצרת אותי לא עושים על זה כלום נכון? אני כמעט בטוח שלא חובה שיהיה ביטוח אבל יש איזשהו ביטוח שהוא חובה שיהיה באוטו בשביל שיכסה גם נהגים אחרים? ועוד משהו מה הסוג דלק של פורד פיאסטה נראלי שנת 97 או 99 זה משנה מה השנה? בבקשה תענו לי כל השאלות זה חשוב
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן ושלום! אני אדוה, סטודנטית מהגליל העליון. אני נוהגת כשנתיים וחצי ומחזיקה רכב בשנה וחצי האחרונות- דייהטסו שרייד שנת 93, מנוע 1300 אוטו אדיר, חסכוני ומכוער שאני אוהבת ממש! ושירת אותי מצויין. לאחרונה עשיתי תאונה חסרת תכלית ועיקמתי את השסי בצורה שפחח לא מעוניין להתעסק, כנראה. אני תוהה מה לעשות! שווי האוטו הוא 6000 שח, מחיר המחירון שלו 9500 בערך. הוא אוטו במצב מכני שמור! אבל כל הפח שלו עקום והצורה שלו כרגע מזעזעת- התיקונים יעלו כמעט כמו האוטו. יש לכם רעיון מה לעשות? שמעתי שיש השבתה תמורת תשלום כי זה אוטו ישן, דרך משרד האוצר- אני אל יודעת איך להגיע אליהם ואולי יש לכם רעיון מעניין אחר?? אולי מישהו מכיר שלד של אוטו בדיוק כמו שלי למכירה? תודה, והרבה אהב…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
דניאל ס. חברי הטוב היה באיטליה לאחרונה, והשתמש בשירותיו של רכב שכור. להלן שרשור שכתב, בפורום הרואדסטרים, כשחזר. העלתי את ההודעה שלו הנה, בתאום איתו.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 8 אלף צפיות
אז ככה לפני כיומיים קיבלתי מכתב ממשרד הרישוי ובו רשום לי שצברתי 40 דק'... "למזלי" משרד הרישוי סגור מהיום עד ל3 לחודש ואיני יכול ללכת לשאול אף אחד מה לעשות ולא יכול לקבל תשובות. צלצלתי למוקד שלהם מי שמכיר 5678 ואמרו לי שיש לי להפקיד את רשיון שלי עד 30 יום. רציתי לדעת אם אני נחשב כרגע פסול מנהיגה או שעדייין יש לי רשיון עד שאני אפקיד אותו? האם ניתן לעשות משהו עם זה? לקצר את זמן הפסילה, אם כן מה הנימוקים שאני צריך לתת. עו"ד יכול לעזור? מתי אפשר להגיש ערעור? אשמח לקבל תשובות. ואני כבר מביא פה תקדים לכל המתלהמים. לא עברתי פעם אחת באדום ויש לי רק עבירת מהירות 1 שנסעתי בכביש מהיר במקום 90 117 פשוט "איום ונורא" שאר העבירות זה 3 פעמים על חגורה פעמיי…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
חוקי נהיגה בחו"ל 1 2 3 4 5
מאת SuperBamba-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 63 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
ראיתי את הבחור ששאל משהו לגבי נהיגה בחו"ל ונאמר לו שהחוקים בחול ודרכי הנהיגה שונים (ידוע). אז חשבתי.. למה שלא יהיה פה שרשור שכל אחד יספר (על פי ידיעותיו ו/או ניסיונו) על חוקי הנהיגה בחול, אולי השרשור הזה יהפוך למפורסם ואנשים יעזרו בו טרם נסיעתם לחול. לצערי אין לי מידע לשתף אבל אני מתכנן טיול והייתי שמח לשמוע על מדינות אירופה וחוקיהן. יום טוב לכולם D:
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
חברים שלום, שאלה הזויה קצת, אבל פליז בר ווית' מי, אני מאותגר קימוטית: אחת השריטות שלי זה שאני חייב להסתובב עם חולצה מגוהצת ולא מקומטת, במיוחד בעסקים. כל קמט מוציא אותי משלוותי... למרות שאני נוהג ב C5 אשר מגהצת את הכביש, כאשר אני נוהג החולצה שלי מתקמטת בגב ומקדימה וזה ממש מעצבן ולא אסתטי בעיני. ה- C5 לא תוכל לעזור לי כאן... האם מישהו מכיר שיטה למניעת קמטים בחולצה בנהיגה? כשאני יכול אני תולה את החולצה ברכב ולובש אותה עם סיום הנהיגה, אבל לא תמיד זה פרקטי. בדים מסוג אל קמט, כשמם אין הם, והם אינם שומרים על צורה מספקת אחרי נהיגה. אני מודה מודה מודה לכם על הסבלנות..
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האם אמא שלי מוכרת כנכה 100 אחוז בביטוח לאומי על ראיה ושמיעה (עיוורון) האם אני זכאי לפטור על מס על רכב?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם. (קצת ארוך אבל שווה) היום במקרה יצא לי לראות תוכנית ששודרה בערוץ נשיונל גיאוגרפיק. התוכנית שנקראת "אוטובאן" הייתה בעצם סרט שלם על הכביש המהיר בעולם בגרמניה. הראו שם בצורה מאוד מרשימה את מערכת התשתית של הכביש (כביש 6 הוא פסיק קטן ליד זה), הראו את האמצעים של משטרת גרמניה ללחימה בעברייני תנועה. כמו כן ניתן היה לראות את צורת הנהיגה המאוד מרשימה של הנהגים הגרמנים. במהלך הכביש החסר הגבלה ישנם קטעים עם מהירות מותרת קבועה ונהגים שחורגים ממנה ניתקלים ב: -ניידות תנועה (סדרה 3, אודי A6,אודי A4) -אופנעים משטרתיים (K1200 של ב.מ.וו, R1100 של ב.מ.וו) -ניידות סמויות שמפטרלות באופן קבוע בכביש (סדרה 3, אודי A6,אודי A4) ובנוסף, אין ספור מצלמות מ…
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום. חבר שלי עצלן , ולאח שלו יש יום הולדת מחר , הוא רוצה לתת לו כמתנה קורס נהיגה ספורטיבית \ מתקדמת , מחיפוש שעשיתי בפורום התוצאות הן דיי מסורבלות , אשמח לקבל המלצות לבתי ספר לנהיגה וקורסים שונים , עדיפות לאזור המרכז\דרום (אנחנו מאשדוד) תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת TIG Motorsport, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חיפשתי דיי הרבה בפורום יש כאלה שאומרים ככה וכאלה ככה... אם אפשר לדעת תשובה חותכת? מישהו שעצר אותו שוטר והעיר לו על זה או משהו כזה וויתר לא וויתר קנס וכאלה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 670 צפיות
אני מציע להקים תת פורום בו מעסיקים יוכלו להציע משרות בתחום הרכב. כך למתעניינים יהיה יותר קל לחפש והמעסיקים יפנו לקהל שיותר מתאים לו. מה דעת המנהלים?
הודעה אחרונה מאת MTKS, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי C2 ואני מעוניין לשפר אותה מבחינה חיצונית. האם יש למישהו הצעות לשיפור שלא מסתכמות בסכומים מאוד גבוהים? http://www.siz.co.il/my.php?i=wmwm2xeyoz5m.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=wzmnmxaazjtd.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=y2mmylit2jjn.jpg
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם, היום הייתי מעורב בתאונה קלה, רכב מאחוריי פגע בי וגרם לנזק בפגוש האחורי וקצת בטמבון. אזור התאונה היה לפני הרמזור בפניה שמאלה לרחוב החושלים בהרצליה, אני מניח שרובכם מכירים את המקום - קצת אחרי התחנת דלק "דרגון" בנתיב השמאלי לפניה שמאלה. נהגתי ברכב פיג'ו 407 של אמא, והנהגת הפוגעת היתה בסקודה אוקטביה ישנה. כשיצאתי מהאוטו כדי לבקש את הפרטים של הנהגת, היא ישר צעקה עליי ואמרה לי שאני אשם בגלל שנסעתי רוורס . אני האטתי בעקבות התקרבות לרמזור והייתי במצב כבר של עצירה אחרי שהיא נכנסה בי מאחור. בקשתי ממנה את הפרטים כדי שאני אוכל למסור אותם לחברת ביטוח, והיא אמרה לי שאין לה ביטוח מקיף אלא רק צד ג' והיא רוצה שאני אטען שאני נסעתי רוורס ואני אשם כדי שהיא לא תצטרך…
הודעה אחרונה מאת viper05, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, מאיזה גיל או מאיזה גובה מותר לילד באופן חוקי לשבת במושב הקדמי ליד הנהג?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם מותר לשים 4 ילדים במושב אחורי כשיש רק 3 חגורות? והאם יעזור אם אחגור שתי ילדים בתוך חגורה אחת?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
פרויקט שסימתי (בניית גבות מפיברגלאס ליונדאי גטס לפני מתיחת הפנים של 2006) [כ"ע] 1 2 3 4
מאת leonardo988-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 45 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
חברי פורום יקרים. לפני כחודש פרסמתי הודעה בנוגע לעזרה במציאת קד הצבע של הרכב שלי. היום לאחר חודש של הכנות ומשחק אין סופי עם פיברגלאס סיימתי. העלתי כמה תמונות אשמח לשמוע דעתכם. ליאו.
הודעה אחרונה מאת M B3, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 46.1 אלף צפיות
וכמה זמן לוקח להוציא רישיון שכזה? ואיפה אפשר לעשות? תודה.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו שמע על פרארי 360 ספיידר באשקלון נצפתה אתמול באשקלון בערך בסביבות אחר הצהריים מישהו יודע מיאפה היא ומה היא עושה פה בארץ?
הודעה אחרונה מאת אריאלקרו, -
- 8 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני טיילתי לפני כמה ימים באשקלון פתאום נוסעת פרארי יש לזה הסבר של מי היא ?????????
הודעה אחרונה מאת TDean, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
וילון אחורי לרכב בכמויות היכן אפשר לקנות במחיר טוב? אני מעונין לקנות כמות של וילונות. איפה אפשר לקנות במחיר יחסית טוב? וילון רולר מתגלג! יש לי רעיון (ויכולת) לעשות וילון עם כיתוב עליו לפי רצון הלקוח. תודה שחרון
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
חיפושית סילון
מאת dny- 2 תגובות
- 903 צפיות
חיפושית עם מנוע סילון. בעל הרכב מסביר שהרכב חוקי ויתכן שאפילו נחשב לרכב "ירוק" עקב היותו דו מנועי. ואצלנו אסור לשנות את גודל הצמיג... דני
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
רכב מוזר שראיתי היום 1 2
מאת shaulc-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
נסעתי היום בירושלים וראיתי רכב שבחזית נראה כמו מרצדס מאחור נראה כמו מאזדה , הרכב בצבע לבן . פנסי חזית גדולים כמו במרצדס הקודמות ומתחת פנס איתות רחב וגדול. נראה כמו משהו קוריאני , לא הצלחתי לראות אם מדןבר במספר של יבוא אישי או לא . למישהו יש מושג באיזה רכב מדובר ?
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, לפני כמה שעות קרתה לי תאונה קלה באשמתי עם אוטובוס. נסעתי ברחוב דו סיטרי עם שני נתיבים לכל כיוון שמסתיים בכיכר, אני נסעתי בנתיב השמאלי, מלפניי בנתיב הימני נסע אוטובוס, רציתי להמשיך ישר אחרי סוף הרחוב אך לא שמתי לב שהנתיב שלי הופך להיות נתיב של פניה שמאלה בלבד ורק הנתיב הימני בו האוטובוס נוסע מאפשר המשך נסיע ישר. שמתי לב לזה מאוחר מדי ופניתי ימינה לנתיב ימני, בטיפשותי הגמורה ובגלל שיקול דעת מוטעה שלא שמרתי מספיק מרחק מהאוטובוס שכבר עצר והתנגשתי בו קלות במהירות של בערך 10 קמ"ש אחרי בלימה מ30 קמ"ש. לאוטובוס לא נגרם זנק ונהג האוטובוס לא שם לב ו/או לא הרגיש בכלל בתנגשות והמשיך לנסוע לכיוון אחר ממני כאילו כלום לא קרה... הרכב שלי פולקסווגן פולו TSI שרק ק…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 1 תגובות
- 742 צפיות
אהלן D: ברשותי רדיו דיסק אשר ניראה מצד אחד פשוט מצד שני לא פשוט האם יש איזה דרך לכסותו ללא משו שימשוך תשומת לב ? כמו איזה מגבת ? אולי איזה כיסוי, אני לא רוצה להוציא אותו משום שזה רכב משפחתי ואמא שלי לא תסתדר איתו . תודה על ההצעות D: ברשותי פאסאט 2005 ..
הודעה אחרונה מאת alexander8824,
-
מי מחובר 26 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 300 אורחים (הצג רשימה מלאה)