Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים.

לפני כחודש פרסמתי הודעה בנוגע לעזרה במציאת קד הצבע של הרכב שלי.

היום לאחר חודש של הכנות ומשחק אין סופי עם פיברגלאס סיימתי.

העלתי כמה תמונות אשמח לשמוע דעתכם.

ליאו.

Picture 002.jpg

Picture 004.jpg

Picture 005.jpg

Picture 007.jpg

Picture 008.jpg

Picture 009.jpg

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית עבודה יפה ומדוייקת אבל לדעתי זה ערסי ומיותר, אבל אם אתה מבסוט - רק בריאות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לצד החובה יאמר שיונדאי גטס נשארת יונדאי גטס, לא משנה מה תעשה לה.

לצד הזכות יאמר שהעבודה נראית מקצועית ומוקפדת הרבה יותר מעבודות של בתי עסק שראיתי, ובגלל זה מגיע לך שאפו רציני.

כל הכבוד

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נראה טוב! תתחדש! וחבל ששמת על דבק דו צדדי כי במהירות גבוהה "יעפו לך הגבות" וחבל על כל העבודה שלך.

תשים פסים דקים של סיליקון ותתן לזה להתייבש כמה שעות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מה הקטע לרדת על הבן אדם, לפותח השרשור, יצא לך יפה מאוד.

תתחדש גם על הקסנון שכנראה כאן בפורום הצדיקים והחוקיים לא משתמשים בו.

אני כבר מחכה ליום הזה שיגיע שמישהו יפתח שרשור על שינוי שלא כולל טורבו ומזרקים ומשאבת דלק וקוילאוברים ויפרגנו לו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מה הקטע לרדת על הבן אדם, לפותח השרשור, יצא לך יפה מאוד.

תתחדש גם על הקסנון שכנראה כאן בפורום הצדיקים והחוקיים לא משתמשים בו.

אני כבר מחכה ליום הזה שיגיע שמישהו יפתח שרשור על שינוי שלא כולל טורבו ומזרקים ומשאבת דלק וקוילאוברים ויפרגנו לו.

אף אחד לא ירד עליו, סה"כ הביעו דעה.

קסנון זה לא חוקי ובצדק. מי שמתקין קסנון מאוד איכפת לו מאיך שהוא נראה וממש לא איכפת לו מהנהגים האחרים. אני משוכנע ש 99% מבעלי הקסנונים לא טרחו לגשת ולבצע כיוון אורות לאחר ההתקנה, וזאת אני קובע על סמך מס' הרכבים ה"משופרים" שמסנוורים את מיטב נהגי ישראל מידי יום ביומו (או ליל בלילו, יותר מדוייק).

ולגבי הגבות, זה עניין של טעם וריח. אני חושב שזה לא יפה ולא מוסיף, כמו גם שזה מכסה חלק מהפנס ומפחית עוד יותר את טווח הראייה של הנהג בחושך ועם קסנון לא מכוון אז בכלל שמח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שאמרו, על פניו נראית עבודה יפה ומושקעת. כל הכבוד.

מעבר לזה. לא משהו שאני או רוב חברי הפורום היינו עושים, מיותר לחלוטין.

בברכה

רותם.

פורסם
==

לא משהו שאני או רוב חברי הפורום היינו עושים, מיותר לחלוטין.

בברכה

רותם.

מה זה אומר בכלל רוב חברי הפורום לא היו עושים, אתה אומר את זה כאילו חברי הפורום הם משהו מיוחד ושונה מה''אדם הרגיל''.

איתמר, גם דיאמונד ויז'ן וקריסטל ויז'ן ובלו ויז'ן ובלה בלה ויז'ן לא חוקיים ואם בוחן ממש ירצה הוא לא יעביר עם זה טסט.

ונגיד וזה לא חוקי, ממתי כולם נהיו פה כאלה צדיקים שהחוק הוא הדבר היחיד שעומד מול עיניהם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות בקרוב אני יעלה עוד תמונות של פרויקטים שאני עושה.

יש לי כל מיני דברים בתכנון אשמח לעצות על דברים קטנים וחמודים.

בהמשך יעלו תמונות של הרטרופיט לפנסים כשאסיים איתם סופית (פרויקט שמתגלה כבעיתי יותר משחשבתי). :-o

ולכל המתלוננים אני ממלית לבוא לראות את הקסנון שמותקן לפני שבאים בביקורת הקסנון שלי מותקן ומתואם בצורה כזו שהוא אינו מסנוור, אין בריחת אור לכל כיוון, ואין HOT SPOTS

והסיבה היחידה שהתקנתי אותו היא בשביל להוציא יותר אור מהאור דרך הנמוך שהיה, ולכן הגוון שלו הוא לא כחול 8000K וגם לא לבן 6000K הגוון הוא צהבהב 4300K והוא אינו צורם בעין.

יותר מזה אני מתקין עכשיו עדשות כך שבכלל לא אמורה להיות בעיה של פיזור לא שווה של אלומת האור.

• תוכן חדש...