Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמין לי אתה(פותח השרשור) חי בלה לה לנד אם אלו הבעיות המרכזיות שלך בחיים, או לחלופין החיים שלך דבש ורק עניין המוטוריקה מעסיק אותך.

מה הבעיה אתה ניסית לאשר מידה 20 הסובארו ג'אסטי שלך? דבר איתי אני ידאג לך לאישורים:-)

צריך לפתוח תת פורום חדש שירכז את כל שרשורי ההלצה האלה.

עדיף שתתרכז בבגרויות שלך מאשר באשליות של לעזוב את הארץ.

אגב איך תתארגן על ויזה לארה''ב או אנגליה, או בוא נשתגע ונשאל איך תשיג גרין קארד?

שרשור חסר תכלית לחלוטין.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה הרבה יותר מרק תחביב! אם אתה חי בישביל להגיע לגיל 18, לעשות צבא, ללמוד, להתחתן, להוליד 2-3 ילדים, לגדל אותם ובגיל 67 לפרוש לפנסיה ולשבת בבית אבות עד המוות אז כניראה לך לא איכפת מזה אבל אם אתה מאוד מחובר לכל נושא המוטוריקה ובא לך להתעסק בזה, לבנות איזה כלי, לשפר, לנסוע למפגשים, ארועים וכו וכו אתה מרגיש חנוק כאן אז אם אתה לא עושה את מה שאתה אוהב בחיים בארץ למה לוותר על זה? יש מספיק מקומות בעולם שיתנו לך את האופציה הזאת חוץ מרק להתעסק בחיי המשפחה. תחשבו איך בן אדם שאוהב כדורגל ירגיש אם זה לא יהיה חוקי או בן אדם שאוהב רכיבה על אופניים? חוץ מאשר לקנות בארץ רכב ספורט ולנסוע 90 קמ"ש כל הדרך לעבודה אין מה לעשות פה עם אחד.

אז התשובה שלי זה כן! הייתי נוסע מפה ואם לא לתמיד אז לפחות לנסות וליראות איך זה.

פורסם

הייתי עוזב לגרמניה - מהרבה סיבות, לא רק מוטוריות.

סביר להניח שכחדשה הייתי הולך על מיטב התוצרת הבאוורית, או מסתפק בפוקוס RS ירקרקה

ומבקר ברינג מידי שבוע :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי עובד לאנגליה וקונה שם אותו אוטו כמו שיש לי פה גרנדה 2009 רק ששם היא עולה בערך 60000 ש"ח

אבל קופסת סיגריות עולה כמעט 50 ש"ח צריך לחשוב טוב טוב

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

כאחד שחי תקופה ארוכה בארה"ב, אני יכול לומר שיש סיבות רבות לחיות בארה"ב אולם יש גם סיבות רבות לחיות בישראל. בכל מקרה, הנושא של הרכבים אינו מבין השיקולים שמטים את הכף לשום מדינה. לאחר שחיים בארה"ב תקופה מסוימת, הענין של הרכבים מפסיק לרגש. אוקיי, אז נוסעים בטויוטה קאמרי במקום במזדה 3. ביג דיל. על זה אתה בונה את החיים שלך?

פורסם

ממש לא הייתי עובר בגלל רכבים אבל הם כן יכולים להוות אלמנט מסוים ברמת החיים.

למשל בצ'ילה הייתי נוהג על מרצדס במצב טוב שהמחיר שלה הוא 7000 ש"ח.

פה אני יכול לקנות עם זה רק חתיכת זבל.

אחותי קנתה שם פיג'ו 206 חדשה מהניילונים ב35000 שקל. מה אפשר להשיג במחיר הזה בארץ? את אותו אוטו עם 5 שנים של בלאי.

אז יש לזה חשיבות מסוימת, למרות שבשבילי היא שולית.

פורסם
יש כתבה נרחבת בנושא (השוואה בין החיים בישראל לחיים בארה"ב) במוסף הכלכלי של ידיעות אחרונות בעיתון החג, בכתבה לקחו בחשבון גם את נושא הרכב.

מומלץ בחום.

רק תיקון קטן - מעריב, לא ידיעות אחרונות. ואכן גיליון מעניין. התחלתי לקרוא בעיון את הכתבות שם (האמת שאני די בהתחלה...) ובינתיים אני די אוכל את הלב...

• תוכן חדש...