Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

אתמול בשעות הבוקר סביבות השעה 10 נסעתי בכביש מספר 4 מחלף גהה לקראת מחלף בר אילן גבעת שמואל.

שהגעתי למחלף באמצע הכביש היה נראה כמו חפץ עטוף במשהו לצערי ברגע האחרון לא יכלתי לסטות נטיב ועליתי על החפץ.

אחרי 2 דקות הרגשתי שהאוטו רועד ועצרתי בשולי הכביש. יצאתי וגילתי פנצ'ר בגלגל ימין אחורי :x

החלפתי גלגל רזרבי ונסעתי לפנצריה הקרובה בתחנת דלק שם בפנצ'ריה אמרו לי שנגרם לי חתך בדופן הצמיג ואין מנוס מלהחליפו.

החלפתי את הצמיג לחדש. עכשיו,האם ניתן לתבוע את הנזק שנגרם לי בגלל החפץ שהיה זרוק בכביש? לצערי את הסלולרי שכחתי בבית ולא היה לי אופציה לצלם את המפגע שהיה בכביש.

אשמח לתשובות וליעוץ

שי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתה בטוח לגבי זה שאין מה לעשות בנידון? בכול אופן,פניתי למע"צ הם יחזרו אלי עם תשובה בנושא.

לגבי הצמיג לא היה באפשרותי באותו זמן להחליף זוג אחליף בעוד שבועים את השני.

פורסם

בגדול יש מה לעשות

כל רשות אחראית לכבישיה.

כאן מדובר בחפץ כלשהו שנפל מרכב, לא מדובר בבור בכביש, שעליו רשות אחראית

גם אין לך צילום של המקום+ החפץ המזיק

כך שלמעשה יש לך אולי קייס אך מבלי אפשרות לזכות בו משפטית

פנית למע"ץ אני מניח כי תקבל תשובה זהה אבל אולי ונתבדה ויהיו מוכנים לפצות אותך.

עדכן אותנו בתשובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה ישה על התשובה.

כן גם אני לצערי חושב שלא יצא משהו אבל תמיד טוב לנסות. בכול אופן,אעדכן מה יצא לבסוף בנושא.

פורסם

אני נכנסתי ב 80 קמ"ש לבור עמוק (עבודות בכביש) שלא היה מסומן, מואר או משולט ומיד הצמיג "התפוצץ" והוצאתי בלי בעיה גדולה מהמועצה האזורית (בנימינה) את עלות החלפת צמיג.

את הצמיג השני נאלצתי להחליף על חשבוני כי הוא ממש לא עניין אותם.

המקרה שלך, כמו שישה רמז לך, הרבה יותר בעייתי להוכחה (אצלי גם בבוקר כשהם בדקו אז עדיין היה בור ועדיין לא היה שלט).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פעם נסעתי בכביש 4 בדרך חזרה מר"ג הביתה, אבא שלי היה לידי ואמר לי לקחת נתיב מסוים, אני החלטתי לא להקשיב ולקחת נתיב אחר שמשמאלו ואכן צדקתי כי בנתיב השני פשוט באמצע הדרך היה צמיג קרוע של טרקטור... איך לעזאזל אנשים שמים דברים כאלו על הכבישים המהירים..

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כן גם אני הייתי רואה לפעמים צמיגים של משאיות נטושים. תיארתי לעצמי שללא תמונה של החפץ בכביש לא יעזור לי כלום.

אבל בכול אופן אני בנתיים בתהליך מול מע"צ אעדכן בהמשך מה הייתה התשובה שלהם.:wink:

• תוכן חדש...