Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעצבן? מעצבן! מאוד.

אני לא יודע מה האינסטינקטים שלך אמרו לך באותו רגע, אבל מקווה שלמדת לקח לפעם הבאה ישר לשנן את המספר, לרשום אפילו עדיף. עשיתי את זה מס' פעמים בעבר כשראיתי צורך (רכבים שפגעו בזמן חניה ונמלטו, השארתי פתק על הרכבים שנפגעו. משאית ש"הורידה" קטנוע מהכביש - עצרתי לעזור לבחור, נתתי לו את מספרה. לפעמים אני משנן מס' רכב שנוסע לפני ומראה סימנים מחשידים לבעיות).

לא יודע מה לייעץ לך, חוץ מלקבל הצעת מחיר לתיקון ולשקול את צעדיך, אולי שווה לפנות לביטוח ואולי לא. בדקת אם במקרה יש מצלמות באיזור? עשית סיבוב אצל פחחים בעיר לחפש את הנבלה?

אגב, תעשה לעצמך טובה ואל תנפץ כלום אם תמצא אותו, הכסף של הפח פתאום יראה לך כסף קטן אחרי האישום בתקיפה. תסתפק בלקחת פרטים והגשת תלונה. יודע מה - כמה קללות עסיסיות להרגעת המערכת אם זה הסגנון שלך, אישית אני מוותר גם על זה.

אני יודע שזה לא מנחם, אבל ברכבי הקודם היו שפשופים מכוערים בארבע פינות הרכב, שלושה מהם הושארו ע"י חולירות כאשר הרכב חנה. אישית - השארתי אותם שם עד רגע המכירה, מטעמי חיסכון כספי וחיסכון בריאות נפשית. קשים החיים בעיר. היום אני גר מחוץ לה - והרכב שאוטוטו שנה אצלי לא ראה אפילו התחלה של שריטה/שפשוף מאז שנרכש. את אלה שהיו עליו כבר לא טרחתי לתקן (כמה שריטות קטנות, מרגיזות אבל מתרגלים), זה לא נכנס לסדר העדיפויות הכלכלי שלי כרגע.

אני מציע להתייחס ברצינות לדברי ישה, ואחרי שגמרנו להתעצבן (ואין סיבה שלא) - לראות גם את חצי הכוס המלאה, ותמיד לזכור שעדיף לשלם על פח מאשר לגבות מהביטוח פיצויים על פגיעה פיזית. ואני אומר את זה ממקום של אחד שאין לו כסף מיותר, ממש ממש לא.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלה, מדובר בזקן ש 50 שנה לפחות לא חינכו אותו, אז אתה בדקה עלובה בכביש, רוצה לחנך אותו עם צעקות. תברך ברכת הגומל, יצאת בנס. לא חסר מקרים שתגובה כמו של פותח השירשור גרמה לדקירה הגונה במקרה הטוב.

כמה שמעצבן, לעולם בכביש(לא רק בתאונה), לנשום עמוק, אם אפשר להחליף פרטים באיפוק ואם לא, אז לא. או שזה נגמר בכסף או ביטוח וכסף. למי שלא מתאים שייסע במונית. למי שיש יותר כסף, שיקנה רכב ישן לנסיעות, ורכב חדש להעמדה מתחת לבית והתבוננות יום יומית(אני אישית מכיר כמה כאלה).

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

ל'

עשי לי טובה מיצירות האמנות , זה כולה פח, שניתן להחזירו למצבו הקודם או להחליפו בסכום כסף.

וכל מה שניתן לתקנו בכסף לא צריך לבכות עליו יותר מדי.

אני מניח כי עם הזמן תלמדי את זה ויפה שעה אחת קודם.

מבאס כבר כתבתי? כתבתי

"עשה לי טובה"

אין לי יותר מה לכתוב לך, צורת הביטוי שלך בפורום כלפי בזה הרגע וכלפי אנשים אחרים מזלזלת ביותר.

גם ההתנשאות שלך כלפי בעלי המקצוע ועורכי הדין עוברת כל גבול, השתדלתי לשמור על איפוק אבל ברגע שאדם מזלזל בסובבים אותו ובדעתם הפרטית, אז היחס יהיה דומה, או שפשוט אעדיף את כפתור "ההתעלמות" כך לא אראה הודעות פוגעות שלך באחרים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חברים אין צורך להפוך את השרשור למריבה, אני מבין את ישה ומכבד את דעתו, אולי הוא בעל ממון רב שבשבילו רכב זה סתם חתיכת פח שאפשר להחליף ולתקן והפרוטה מצויה בכיסו את זה אני לא יודע.

אני יודע שאני עדיין מרגיש כעוס וכאוב והמחשבה הראשונה שלי הייתה לאתר את הבנאדם ולהסתכל לכיוון הלוחית אך הבחור הספיק להימלט עוד לפני שהבנתי בכלל מה קרה והכל קרה כל כך מהר שזה פשוט מדהים, אני די בטוח שהכולרע הזקן מיומן בזה ואני מקווה שלהבא תהיה משאית בסיבוב ופה יגמרו הימי פגע וברח שלו.

אגב אני כנראה אזדקק רק לעבודת פחחות,אין עיקום בפח של הרכב, האם חבר פורום יועיל וימליץ על בעל מקצוע שמתעסק בפחחות ברמה גבוהה באיזור הדרום\שפלה\מרכז אפילו אם צריך לסוע רק שיהיה ברמה גבוהה ולא ירגישו הרבה בהבדלי הצבע כי זה צבע בעייתי (זהב מטאלי-ראו סמלון).

תודה מראש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לכל הנפגעים מהערותי שלום.

אין באף הערה שלי לא התנשאות ולא זלזול ברכוש של אדם שעמל להשיגו וכואב לו הלב שאותו רכוש נפגע. ואין זה משנה כלל מה מצבו הכלכלי של הנפגע, ובודאי שלמצבי הכלכלי אין כל שייכות לעמדתי בנושא או לעמדתי בכלל בכל הקשור לנושאים בפורום

עדיין אני חושב כי יש לקחת את כל המקרה בפרופורציה , יכול היה להסתיים בצורה הרבה יותר חמורה ואפילו ל' יודעת כי יש הבדל בין תאונה נזק בלבד לבין תאונה עם נפגעים.

כל מי שירצה לקחת תובנות מהודעותי רשאי לעשות זאת בשמחה , לצורך כך ההודעות נכתבות.

כל מי שבדעה שאין בהם כל ערך דעתו עדיין מכובדת על ידי, ורשאי כמובן לפעול כראות עיניו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ישה זה פורום של מכוניות, אנשים שחובבים מוטוריקה.

בשבילך זו חתיכת פח, בשביל אנשים אחרים זו יצירת אמנות ומשהו שעבדו בשבילו קשה מאוד בשביל להשיג.

ל'

איזה יצירת אומנות יש בהונדה שנפגעה ?

זה חתיכת פח עם 4 גלגלים מגומי , אם היא נהרסת אז אפשר לקנות חדשה בדיוק אותו דבר , וזה לא משנה אם אתה עשיר או מרויח מינמום , זה רק פח שאפשר לקנות שוב ושוב, אז ישה צודק שצריך להסתכל על זה כמו נזק לארנק ולא לנהג ,

ולא להשתולל בגלל דלת מעוכה ,

אומנות זה משהו ייחודי כמו אספנות או רכבים נדירים , מה נדיר בהונדה הזאת ?

פורסם
"עשה לי טובה"

אין לי יותר מה לכתוב לך, צורת הביטוי שלך בפורום כלפי בזה הרגע וכלפי אנשים אחרים מזלזלת ביותר.

גם ההתנשאות שלך כלפי בעלי המקצוע ועורכי הדין עוברת כל גבול, השתדלתי לשמור על איפוק אבל ברגע שאדם מזלזל בסובבים אותו ובדעתם הפרטית, אז היחס יהיה דומה, או שפשוט אעדיף את כפתור "ההתעלמות" כך לא אראה הודעות פוגעות שלך באחרים.

ל'

1+

וואו, לא חשבתי אפילו על האופציה הזאת.

אני גם שוקל לעשות את זה.

פורסם

אני קורא את השרשור הזה מתחילתו ונמנעתי מלהגיב, אבל עכשיו אחרי שקראתי את כולו לדעתי שני הצדדים צודקים, מצד אחד רכב זה משהו שבנאדם מאוד קשור אליו, אני יודע שאני מאוד קשור לרכב שלי ואני אעשה הכל כדי לשמור עליו ויכול ליהות שצורת ההתבטאות של ישה הייתה קצת לא נכונה ואולי הוא היה צריך לשקול מילים, למרות זאת מצד שני חזרתי עכשיו הבייתה דרך כביש 6 ,אחרי כמעט עמידה של כ- 40 דקות ועוד זחילה של 20 לא הייתי עצבני כלל, הייתי מזועזע ,כי כ2 דקות אחרי שנעצרתי התקדמתי ממש לאט והגעתי לזירת התאונה לא היה נעים לראות בנאדם שוכב בצד הכביש כשכל חולצתו מגואלת בדם והוא בוכה בטלפון, כ-20 מטר לצד השני הייתה זרוקה נעל גם כן מגואלת בדם, זה קצת דורם לי להבין את ישה יותר, שלכל דבר יש פרופורציה בחייים, כי אני בטוח שהאיש הזה בצד לא בכה בגלל הרכב שלו.

אז כן זה נכון שתמיד צריך להסתכל על הצד החיובי, וגם נכון שלא צריך לזלזל בשום דבר (לא שישה התכוון ,אבל ככה יצא) אז לדעתי פשוט כדאי לסכם שלא כדאי להתחיל לריב בגלל השרשור הזה ,כי אף אחד לא התכוון לזלזל או לפגוע באחר, כל אחד פשוט ניסה להביע את הדיעה שלו.

לילה טוב.

נ.ב. מצטער על שגיאות הכתיב אני עייף ואחרי שבוע מתיש, מי שלא רוצה לא חייב לקרוא ויכול בכיף לדלג מעל ההודעה שלי :)

פורסם
אז ביטלתי את הבראבו ואני מרוצה עד הגג מהסיויק שכלעצמה הוכיחה כרכב יציב אמין ומגיב מהר ובחדות. (היי והוא גם נראה פצצה)

היתכוונת היה ניראה פצצה , עכשיו הוא אכל פצצה .

סתם אני צוחק משתתף בצערך אני לא יודע איך הייתי מגיב.

חבל שיצאת מהרכב ולא רדפת אחריו ישר .

ישר כוח .

פורסם

לדעתי כולם יצאו כאן מפרופורציה.

נכון שזה שפגע וברח הוא או סתם חרא או אדם מאוד מסוכן על הכביש ונכון שהדפיקה הראשונה ברכב חדש הכי כואבת אבל תמיד צריך לזכור שמה שנגמר בכסף זה לא נעים אבל לא סוף העולם.

תקן את המכה, בלע את הנזק ותמשיך בחייך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...