Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מחברת השכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה תקופה שגם דייהו מאטיס או דייהטסו סיריון דור 1 - השכרה לשעבר או לא - היו נמכרות בכיף מעל המחירון, והרבה מעליו.

יכלת לרכוש את המאטיס, שעלתה בתור חדשה 50 אלף ש"ח, במחיר של 30 אלף ש"ח מהשכרה, ולמכור אותה אחרי 5 שנים במחיר של 20 אלף ש"ח. וכן, היו דברים כאלה.

מה שמעניין זה רק דבר אחד - מצב הרכב כרגע. בודקים, מתקנים מה שיש לתקן, וזהו.

על כל היתר נותנים הנחה של בד"כ 20%. 15% נותן לוי יצחק ועוד 5% נותנת החברה כדי למכור את הרכב הלאה.

בד"כ ההנחה הנ"ל יכולה לאפשר לך לרכוש רכב מתקדם יחסית במחיר נוח.

ישה - דעתך נכונה לחלוטין - אין כמו יד 1 פרטית. אבל כיום מעל 90% מהמכוניות ברמה 1+2 נמכרות לליסינג והשכרה, ואף אחד לא ילך לחפש את ה-10% האלה. מה עוד שאם חשקת ברכב משנתון 2009 למשל, יש סיכוי קלוש ביותר שתמצא אותו בשוק הפרטי למכירה, בגלל שרוב האנשים לא מחזיקים רכב לשנה וחצי ומוכרים אותו.

חברות הליסינג וההשכרה לעומת זאת, לא מחזיקות רכב יותר מדי זמן - כך שאתה יכול לקנות 2009 במחיר של 2007 פרטי.

פורסם

דר'

המספר הוא לא 90% אבל עזוב את זה

לא פעם ולא פעמיים אני מצלצל ליד פרטית מדוגמת והמוכר אומר " לא אקטואלי"

ייעני הקדים אותי "מנוול" אחר ורכש את הרכב

ואני לא מחפש רכב בן שנה. אלא רכב בן שלוש שעשה קילומטרג' של רכב בן שנה. ויש כאלה

ואז אתה מקבל רכב חדש לאחר הפחתה של 30-40%

תודה ליצחק היקר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאחרונה קנינו רכב חדש בהנחה נחמדה ביותר - יד ראשונה מיבואן.

פיאט גרנדה פונטו חדשה עם 2 ק"מ על השעון במחיר של 79 אלף ש"ח.

נחמד ביותר ואין שום צורך להתרוצץ בין מוכרים, לחפש ידיים פרטיות, לבדוק במכון בדיקה וכו' וכו'.

לשם השוואה - גרנדה פונטו פרטית 2008 עם 40 אלף ק"מ (לצורך העניין דבר נדיר במחוזותינו) עלתה בסביבות 65 אלף ש"ח.

אז האם יש סיבה בכלל לקנות משומש? :-o לא התלבטנו לרגע.

לגבי האחוזים, הנה ההוכחה שאתה טועה:

כתבה מ-25 במאי 2010, 78% מכלל המכוניות בנות "עד שנתיים" שייכות לציי רכב. אם תיקח בחשבון שבליסינג לא מחזיקים יותר מדי רכבי יוקרה - מדובר על סביבות 85-90% רכבים מקבוצה 1-2 שנמצאים בבעלות של צי רכב.

כמה מתוך ה-10% שקנו מאזדה 3 לפני שנה וחצי ימכרו אותה כבר עכשיו, ועוד יתחרו בהנחות של חברות השכרה וליסינג ובתנאי התשלום המוטרפים שלהן?

לגבי השיחה שלך ליד הפרטית - גם כאן תלוי באיזה רכב מדובר. מבטיח לך שאם אני אפרסם היום את הפונטו שלי, ליסינג לשעבר, עם ספר טיפולים מסודר ממוסך מורשה מיום עלייתה לכביש, ללא תאונות, ידנית - הטלפון לא יפסיק לצלצל ואני עוד אמכור אותה מעל המחירון ללא הפחתה על ליסינג. אם זאת הייתה גטס, לא הייתי מקבל שום טלפון עד לרגע שהמחיר במודעה היה יורד לתהומות שלא ייאמנו. ככה זה. יש רכבים מבוקשים בטירוף ויש כאלה שאין להם ביקוש כלל.

פורסם

הייתרון המהותי הוא שאתה יכול לקנות רכב צעיר יותר כי המחיר נמוך יותר.

אומנם תמכור בזול אבל אם אתה מתכוון להחזיק אותו יותר משנתיים, זה לא מהותי.

יש חברות השכרה שמוכרות רכבים כמעט חדשים לגמרי (עם אלפי ק"מ או 0 ק"מ) ושם אתה מרוויח רכב חדש, 3 שנות אחריות, מחיר נמוך יותר ואגרת רישוי משולמת.

מציע לך לחפש ואח"כ לקחת לבדיקה.

(אפשר לחשוב שרכב מיד פרטית זה תעודת ביטוח.....)

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...