אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
למכירה שתי חולצות מארה"ב: אחת של "ספיט פייר"- "Spitfire", קניתי מידה L, ומסתבר שהמידות בארצות הברית גדולות במידה מאשר המידות בארץ, לכן היא כמו XL. חולצה ממש יפה ונדירה מקורית לחלוטין מארה"ב. חולצה של BILLABONG מידה M שקניתי לאחי וכבר יש לו סגנון דומה. כמובן גם מקורית. מיותר לציין שאף אחת מהחולצות לא נלבשה. נא לפנות בפרטי. אני מחיפה.
הודעה אחרונה מאת moshiko20, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=290778248205 למכירה שלי באיביי - מתאים לכמעט כל סמארטפון מוטורולה והופך אותו ללפטופ/טאבלט עם מקלדת מלאה, כניסת רשת rj45, יציאת vga למסך או מקרן, עכבר או כל התקן usb אחר.... אחלה של דבר שעלה לי הרבה, אבל אני תכל׳ס לא משתמש בו כי יש לי עוד 2 לפטופים והשלישי מהעבודה בדרך.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה שעון קיר אמריקאי משנת 1890 בקירוב. תקין - אך אין אחריות על דיוק או תקינות לאורך זמן. אותות הזמן ניכרים על השעון, אך מהווים חלק מאופיו ומיופיו. מחיר 750 ש"ח. http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=306866&stchttp://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=306867&stc=1&d=134824001http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=306868&stc=1&d=13482400155=1&d=1348240015
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום , גאלאקסי בצבע כחול, ללא שריטה !, היה חודש בשימוש, כולל מגן והקופסה עם כל האביזרים הנלווים פתוח לכל הרשתות המכשיר מרשת T-mobile
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה ספק כוח Sesonic 500W ET ומארז Antec 200. שניהם במצב מעולה,אצלי שנתיים ופועלים ללא דופי,המארז מגיע עם 2 מאווררים 140 MM ובקר שליטה על המאווררים מובנה במארז. הספק 500W ויפעיל כל מערכת היום,גם המארז וגם הספק בצבע שחור! המארז: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1215 הספק: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1032 300 ש"ח על שניהם ביחד. איזור המרכז. 0547202654
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
- אקווריום 1 מטר פנורמי: ללא נזילות \שריטות + מכסה מקורי שהותאם לגוף התאורה. - סטנד מקורי: במצב טוב ויציב-מעט סדקים - פילטר רנה XP3: שקט,חזק וללא נזילות - יש להחליף מדיות. - גוף תאורה אטמן: כפול מאלומיניום עם צ'וקים נפרדים,ללא נורות. - כ-20 ק"ג חצץ קוורץ : 10 ק"ג נקי שטוף מוכן +10 ק"ג נדרשת שטיפה. - גוף חימום אטמן 150W: עובד מצויין עם סדק קטנטן. - מיקס של דשנים ,אקווה נוטריפין חצי בקבוק,ערכות בדיקה מגוונות. - שואב רפש ארוך,פרלון,אינקובטור נצמד מפלסטיק. כל הציוד נקנה חדש לפני 4 שנים והיה שמיש במשך שנה וחצי בלבד. עובד תקין וללא תקלות\נזילות אולם דרוש ניקיון. הציוד יימכר כחבילה אחת -מחיר גמיש אפשרות החלפה בסמארטפון GALAXY S1 תקין במצב מעולה
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן למכירה מטען קיר מקורי: http://www.ebay.com/itm/Original-EU-Plug-Travel-AC-Wall-Charger-Samsung-Android-Galaxy-S2-S-II-i9100-/110843192100?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%252BC%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D251032730994%26ps%3D63%26clkid%3D8506429812909063762#ht_1729wt_1185 מטען סוללות מקורי: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Samsung-GALAXY-S2-I9100-Battery-Charger-Original-Battery-Cradle-/280847859122?pt=PDA_Accessories&hash=item4163d63db2#ht_2610wt_1185 ושני סוללות מקוריות של הגלקסי: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-EB-F1A2GBU-Battery-for-SAMSUNG-Galaxy-S2-SII-i9100-i9188-/150801702726?pt=AU_MobilePhoneAccessories…
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
אקווריום פנורמי 1 מ' כולל מעמד(שולחן) וכל הציוד הנלווה: משאבה,גוף חימום,תאורת פלורסצנט,פילטר סירקולציה פנימי,חצץ ודקורציה... 1000 ש"ח - קצת גמיש. 0523867115 מיכה
הודעה אחרונה מאת mustang, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהתאם לכותרת, מחפש אחד המכשירים הנ"ל. מי שיש לו כזה במחיר שפוי מוזמן לפנות אליי בה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הכוונה למכשיר הזה: מוכן לשלם עליו כמה גרושים, בגבולות ההגיון. תודה רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה סמסונג גלאקסי טאב 10.1 במצב חדש. המכשיר מגיע עם מקלדת מיוחדת, מגן מסך, וכיסוי יוקרתי. המחיר 1500 שח פרטים חגי 0545771106
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במצב מעולה,400W אמיתיים לא ספק ג'נרי כולל בתוכו מאורר שקט והגנה על רכיבי המחשב מפני שריפה. 120 ש"ח. 0547-שתיים אפס שתיים שש חמש ארבע
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
DLR, FOG LIGHTS 120 SMD 9006 socket חדשות לגמרי 0547755927
הודעה אחרונה מאת mike6, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
2400 ש"ח אין וויכוחים ח'ברה. האייפון במצב נדיר, פשוט נדיר. כפתור ההום עובד חלק ולא משמיע רעשים כמו רוב האייפונים בארץ (שלי נקנה בגרמניה) אייפון לבן. אין שריטות, מכות וכו'. מגיע עם מגן מסך עליו ומגן SWITCHEASY ECLIPSE הכי כדאי להתקשר - 0509890011
הודעה אחרונה מאת iAmital, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נראה לי שאין צורך לציין את המפרט. מכשיר מעולה. סים פרי. במצב מצוין. נא לפנות בפרטי. וכמובן, שנה טובה! עריכה: לאור העובדה שיבלתי המון הודעות פרטיות (לא ידעתי שלמכשיר הזה יש ביקוש כ"כ גבוה), ויהיה קצת קשה/לא יעיל לענות בנפרד, אז ניתן ליצור עמי קשר בנייד: 054-8181717, אני מדגיש שהטלפון במצב מעולה, ואין לו לא שברים/סדקים וכו', מעולם לא היה בתיקון מעבדה (פרט להתקנת עברית על המכשיר). המחיר נשאר אותו דבר: 1400 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הסמרטפון נועד לאפשר גלישה בחו"ל לאחר שארכוש סים מתאים, שיחות וניווט. אם יריץ גם וייז בחו"ל, מה טוב. במחיר סביר, הודעות בפרטי. שנה טובה.
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
מקרר LG למכירה
מאת Drx- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מקרר LG לבן עם נפח של 500 ליטר. תקין לחלוטין נמכר עקב מעבר למקרר חדש!. ללא הובלה.. מקרר תקין עובד בצורה תקינה. גם המקפיא. אין ריחות לא נעימים במקרר. גר בנתניה, עם מעלית.. טלפון של אבא שלי: 0523-678914 מחיר מבוקש 950..
הודעה אחרונה מאת Drx, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מוטורולה XOOM 2 חדש באריזה נעולה. הדגם עם ה-3G נקנה מאורנג. עם אחראיות וחשבונית. לא נפתח מעולם. מחיר 2300 ש"ח. אופציה להחלפה על מכשיר אנדרואיד פלאפון לא טאבלט. + תוספת תשלום מצד הקונה. שחרון 0508810671
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סיגריות אלקטרוניות ego c הדגם החדש , מגיע ערכה שלמה + מטען המחיר הוא לסיגריה בודדת 190 ש"ח לזוג 350 ש"ח כולל 2 מטענים מילויים של 30 ml בטעמים תות,מסטיק,אבטיח,מלברו לייט,פרלמנט,וניל הוא 40 ש"ח 0545552787 או ה"פ מגיע עד בית הלקוח באיזור המרכז
הודעה אחרונה מאת raptor, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי היום מיכל פחם פעיל לצורך מילוי מסנן כלשהו, אבל הגרגירים קטנים מדי. חלק מהפחם הפעיל נשטף במים, והוחזר למיכל עקב חוסר ההתאמה. 70 שקלים. יואב 054-5629695
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש htc one x או גאלקסי 3 . נא לשלוח הודעות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת eilons100, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה- Samsung Galaxy note בינ"ל (N7000) במצב חדש לחלוטין, היה בשימוש כשבוע וחצי, נרכש מארה"ב לפני כ 3 וחצי שבועות בלבד. (יש קבלת רכישה) המכשיר בקופסה עם כל האביזרים, חלק עוד עם הניילון, המכשיר עצמו בניילונים חוץ מהמסך. מגיע עם: קופסה+כל התכולה המקורית (כולל חוברות וכו') 3 מגני מסך, אחד שיודבק ברגע שיהיה קונה ועוד 2 שינתנו מתנה קייס סיליקון שקוף 3 סוללות מקוריות (1 של הערכה+2 חדשות לחלוטין בניילון)+מטען שולחני חיצוני כרטיס זיכרון 16GB CLASS 6 מתאם MHL לחיבור HDMI לטלויזיה יגיע עם איזה רום שהמשתמש רוצה, כרגע המכשיר עם 2.3 מקורי בלי ROOT ובלי כלום (כאמור, בקושי היה בשימוש) תמונות: עם פלאש כדי שתראו שאין על המסך גם את "השריטות הקטנות שרוא…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום למכירה 2 בקבוקים USA MIX 12MG 30ml 2 בקבוקים apple 12mg 10ml לפרטים נוספים ומחיר,נא לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת ALOK, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום! אני מחפש סמארטפון כלשהו שאפשר להפעיל עליו וויז. הוא לא צריך להיות יקר או מיוחד - העיקר שיעבוד נורמלי בלי להיתקע. אם למישהו יש סמארטפון כזה, או מכשיר GPS כלשהו שהוא מעוניין למסור/למכור בזול שיפנה אלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה שני פילטרים(כולל התכולה שלהם) מעולים תוצרת גרמניה במחיר בדיחה אחד הקטן יותר דגם אהיים 2213 440 ל/ש והשני אהיים 2217 790 ל/ש המחיר לשני הפילטרים הוא 350 ש"ח בלבד!! מי שרוצה בניפרד המחיר של ה-2213 הוא 150 ש"ח ה-2217 הוא 200 ש"ח מי שמעוניין נא ליצור קשר עם אלירן ב 050-8322181 .
הודעה אחרונה מאת niro007, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש סמארטפון איכותי עד 1500 שקלים כולל HTC ,סאמסונג אייפון ועוד כל מיני הצעות. חשוב שיהיה הוכחת קנייה כלשהי , כדי לדעת חלילה שאני לא מפרנס גנבים. חשוב שיהיה פתוח לסלקום , או SIMFREE , מכשירי טורבוסים לא באים בחשבון אשמח לשמוע הצעות בפרטי או בSMS ל0528741178. תודה.
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מגהץ Morphy Richards מדגם 42580. המגהץ חדש לגמרי,מעולם לא היה בשימוש, הוא נמצא באריזתו המקורית כולל תעודת אחריות. בכל אתרי השוואות המחירים הוא עולה מעל 700 שקל מינימום. אני דורש עליו 450. אני מאיזור המרכז, ליצור קשר דרך הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
מכשיר מירס
מאת shaig- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה מכשיר של מירס כולל סים טוקמן עם 35 ש"ח צבעוני עם ספיקר ומצלמה כולל מטען ומחזיק לחגורה במצב מצוין 250 ש"ח ט"ל 0523708584
הודעה אחרונה מאת shaig, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב! אני מחפש ווקמן מהשנים המוקדמות, כלומר החל מסוף שנות ה-70, ולאורך כל שנות ה-80 ( אני מדבר על המרובעים, הממש ישנים). אם למישהו יש, אין יותר צורך בו, נתקל, יודע- אני אשמח לדעת. כמו כן, אם למישהו יש קסטות של רוק, רוק כבד, רוק קלאסי, או בעצם רוק על כל סוגיו, שוב, אשמח לשמוע ! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת killerbinn,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 319 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shay76s
- flytomars
- Avia
- chilcom
- פינדר
- גולדן191
- סולל הדרך
- Aviady001
- IsraCar
- נירו72
- אליה
- BoazB11