אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מזנון איטלקי לסלון בנוי היטב עם מגוון ארונות מקום למשקאות מקום לטלויזיה ועוד. מצב כמו חדש מחיר- 999 ש"ח פלאפון 0542342868
הודעה אחרונה מאת wee~man acuna, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
1600 ש"ח. מגיע עם האריזה עם כל האבזירים כמובן. מכשיר במצב חדש ( שמור מלוקק לגמרי.. ) איזור נתניה והסביבה. מי שמעוניין - שיפנה אלי לפרטי.
הודעה אחרונה מאת Userr, -
- 3 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
למכירה כמות של בערך 15 בלוני גז מזגנים חדשים מדגם R12 איכותיים שנישארו לי. מחיר מחירון של כל בלון כיום הוא מעל 1100 ש"ח. מוכן להחליף את הבלונים בשברשותי על בלוני גז R510 (כל שני בלונים ממני שלוש בלונים בתמורה). או למכירה במחיר של 900 ש"ח לבלון. עדיף לימכור את כל הבלונים ביחד. לבירורים ושאלות 0544301894, רועי מפתח תקווה.
הודעה אחרונה מאת roy_balas, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
HTC DESIRE במצב מצוין. אחד המכשירים המוצלחים של היצרן. מסך "3.7, מצלמה 5MP. נרכש באנגליה ולכן המכשיר SIM FREE. כולל: מטען מקורי + כבל USB, כיסוי סיליקון + כמה מגיני מסך מתנה. מחיר מבוקש: 800 שקלים, גמיש קלות.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש GALAXY NEXUS או GALAXY S2 במצב חדש בלבד ובלי שום שברים למיניהם. אשמח להצעות בהודעה פרטית. מאיזור המרכז/דרום מרכז
הודעה אחרונה מאת yosi_S, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דירה חדשה בת 4 חדרים מרווחים ברחוב אקסודוס באשקלון. קומה ראשונה, מזגן מיני מרכזי, מרפסת, חניה, מעלית בבניין ועוד. 3200 ש"ח לפרטים ה"פ או 0545846201
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה DVD נייד 7" קל נוח מתאים לנסיעות וטיולים. מחיר : 150 ש"ח. מכשיר חדש בקרטון פשוט לחטוף. 050-9945500 מפרט מכשיר: יחס צפייה: 16:9 , 3:4 תמיכת כתוביות בעברית תומך בפורמטים : DVD Video, CD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVCD, SVCD, VCD, CD-DA, CD-R/RW, Divx/Mpeg4. פורמטי אודיו : AC-3, CD, MP3, WMA , Dolby Digital פורמט תמונות: JPEG , Kodak Photo CD רמקולים סטריאופוניים מובנים אפשרות זום, הרצה קדימה ואחורה, שומר מסך, המשך צפייה מהעצירה האחרונה כניסות ויציאות שמע ווידאו AV In/Out כניסת אנטנה חיצונית לקליטת שידורים ניתן להציג לטלוויזיה ממכשיר ה- DVD מערכת אנטי-שוק אלקטרונית. מפענח דולבי דיגיטל. תומך בכתוביות בעברית SUB/SRT (ללא צור…
הודעה אחרונה מאת Yogevv, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במצב חדש! חדשות כ 500 ש"ח, מבקש רק 300 ש"ח ללא סריטה כולל נרתיק ומטלית ניקוי! 0547747418, אמיר (מרכז) http://http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/534734_10151222526943839_2119694736_n.jpg
הודעה אחרונה מאת amir levy, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה 2 חולצות H&M לבנה orginal polo shirt size m אפורה basic fine cotten stretch size m נקנו בחנות מברצלונה ולא נלבשו עדיין עם הטיקטים עליהם מחיר 100 ש"ח ל2 החולצות הודעה פרטית אזור ת"א
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אוזניות איכותיות של Monster® Jamz חדשות באריזה אטומה שלא נפתחה מעולם. קבלתי אותם מתנה ואין לי צורך בהם . האוזניות נקנו ישירות מחנות מונסטר בארצות הברית לכן הם בטוח מקוריות ולא מזוייפות כמו רוב האוזניות שנמכרות בארץ. אפשרי החלפות שוות ערך .תציעו. אני מאשדוד 0508116588
הודעה אחרונה מאת floyd88, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה או החלפה רמקולים מדהימים של MOREL דגם OCTUS 5 האוקטוס זוהי גירסה נצילה יותר של האוקטב ואין צורך במגבר אמתני להניע אותם לתוצאה מדהימה. הרמקולים בצבע לבן אפוקסי ובמצב חדש. למכירה ב-2500 ש"ח (חדש עולה 4200 ש"ח) או להחלפה תמורת סט מורל סופרימו לרכב.
הודעה אחרונה מאת ApocalypticA, -
- 0 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
עקב שיפוץ כללי בדירתי אני מעוניין למסור גינת גג בוגרת הכוללת שיחים ועצים מסוגים שונים (כולל 2 עצי זית) הנטועים בעציצים תאילנדים גדולים. לכל עציץ חיבור למערכת השקייה וניקוז. מדובר ב-9 עציצים שמשקלם נע להערכתי בין 200 ל-350 ק"ג האחד. כמוכן נמסרת איתם גינת תבלינים הכוללת 2 אדניות מלבניות גדולות. העציצים נמצאים אצלי במרפסת בקומה שישית. אני גר בחיפה. המעוניין צריך לארגן פועלים ומשאית עם מנוף וסל (או אמצעי אחר) כדי להוריד את העציצים ולהובילם. ההובלה כולה באחריות המקבל. ה"פ או 052-2797351 (אם אני לא עונה,ניתן להשאיר הודעה) לבקשת הקהל מצורפות מספר תמונות (האיכות-צילום בטלפון)
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הגיע הזמן להיפרד מהגליונות ששכבו באחד המדפים ללא מעש במשך כמה שנים טובות. חלקם במצב טוב, חלקם פחות. וכאן הפירוט: הגה+ הגה בשטח : גליונות 40-109 לא באופן עוקב. רכב: גליונות 4,5,8,9,10,13,14,28,31,33,37 אוטו: 186,188,199,238,240,283,289 מכוניות: 11,18,25,32,37,42 מי שמעוניין, תפנו אליי בפרטי. גר באיזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת aliku, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
במצב עבודה . לבוא לקחת אני מראשון . נתן
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טופס מכירה שם המוצר:MACBOOK PRO (Mid 2010) 15" 4GB 2.53GHz Intel Core i5 500GB Mountain Lion 10.8.2 מצב המוצר:כמו חדש מאיפה המוצר נקנה / איזה יד המוצר ? :1 באיזה שנה המוצר נקנה:סוף 2010 כמו חדש, לא היה הרבה זמן בשימוש, עדיין עם ריח של חדש. ! ללא שריטה ! שמור מאוד ! + טופס מכירה: שם PIONEER DDJ-S1 קונטרולר מצב המוצר:כמו חדש מאיפה המוצר נקנה / איזה יד המוצר ? :1 באיזה שנה המוצר נקנה:2012 PIONEER DDJ-S1 קונטרולר במצב חדש כולל קייס מחווט + שליטה על המוניטור ! עדיין באחראיות המקורית של פונייר (ט.ר) עד 18.1.2014 איזור המגורים : תל-אביב מחיר: ₪11000 דרכים ליצירת קשר: טלפון: 054-5851610 לא מעוניין בהחלפה .
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחליפים את אחד המזגנים בבית ולכן הישן למכירה. אחד וחצי כוח סוס של תדיראן. מזגן מקפיא אך לא מגיב לשלט משום מה. מוכר במחיר מציאה רק לבוא לקחת. 800 שקל בלבד,גמיש מעט מאוד. מאיזור המרכז(לוד),קטן ונכנס אפילו לרכב פרטי. בפרטי או 0547967775-דני.
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כמו בכותרת אייפון 4s חדש בשימוש 3 חודשים נפח 64 גי׳גה גירסה 5.1.1 מלא משחקים אפליקציות Gps igo החדש נמצא כל הזמן עם מגן מסך וכיסוי מיוחד. פרטים 0545771106 באזור ראשון לציון.
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
מאגפד
מאת dudi oknin- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מכשיר מאג פד נמכר עקב קבלה של איפד 3 מתנה אחלה מכשיר , במצב כמעט חדש עם האריזה המקורית נרתיק והכל , היה בשימוש 2 חודשים מחיר מבוקש 700 ( חדש עולה קרוב ל 1000 )
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מיועד למחשב נייד. הגודל לא משנה (120GB ומעלה זה אחלה). חשוב שיהיה SATA ולא IDE.
הודעה אחרונה מאת MeDuZa, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, נאספו אצלי הרבה גיליונות של אוטו, הגה ובלייזר שאני אשמח למסור כדי שעוד אנשים יקראו ויהנו. אני נמצא בבית שמש, תל אביב, ראשון לציון ויכול להעביר לירושלים אם מישהו רציני.
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למבינים בלבד נוקיה 8800 זהב +אבנים חדש .הכיסוי מתכת לא פלסטיק.יש עברית אבל לא במקשים.נייד עם הרבה פוזה המחיר באיבי בסביבות ה450-600 יורו תלוי במכירה http://www.ebay.de/itm/Neues-Nokia-8800-Arte-Gold-Handy-mit-Kristallen-/230865485350?pt=DE_Handy_s&hash=item35c0a7be26 מצורף קישור לדגם ומכירה עכשוית באיבי דורש 1000 שח או החלפה באיפון או בגלקסי הצעות לשלוח בה"פ הנייד נימצא בקריות
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה סיגריות אלקטרוניות מערכת EGO-T, סט עם מכל מילוי 1.6 מיליליטר סט כולל 2 סיגריות, מטען, נוזל מלבורו, נרתיק בד. יש עוד מספר מילויים 50ML - פירות, מרלבורו, פרלמנט, דנחיל, תפוח. מחיר לסט 250 ש"ח מחיר מילויים של 50ML סה"כ 70 ש"ח נייד (דרום -מרכז) 054-761-4487 בברכה, חג שמח
הודעה אחרונה מאת Manowar, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים, רוצה למכור או להחליף גוף Fuji S5Pro או ניקון D40X + עדשה 18-70 באיפון 4/4S או ipad2/3 חשוב ש IPAD יהיה 3G כי אופציה גלקסי 3 או טאבלט אנדרויד ברמה. תודה מראש, בברכה חג שמח! 054-2209732
הודעה אחרונה מאת Manowar, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מצב חדש לחלוטין הכל חדש ויפה, כל מה שמופיע בתמונות: ספת כושר של יורק עם דחיקת חזה מתקן לעבודת חזה פרפר פולי עליון מתקן לעודה על יד קדמית ועוד חלק לעבודה על הרגליים, בנוסף, מוט W מוט אולימפי ו2 מוטות קטנים, צלחות משקל ב60 קג פירוט מופיע בתמונות... פתוח להצעות בה"פ או בפלאפון: 0506768903
הודעה אחרונה מאת BeNtzZz, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה אייפון 4 נעול לשיחות בישראל (נפלתי קורבן למוכר נוכל) המכשיר בצבע שחור במצב חדש לחלוטין (ללא שריטה!) 16 ג'יגה פרוץ. אפשר להשתמש בו בחו"ל או לפרק אותו לחלקים. אני כמו אידיוט שילמתי עליו 1800, דורש 800 למי שמעוניין.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=2&SalesSubCatID=11&fromPrice=1200&untilPrice=1200&Info= כל הקודם זוכה. המודעה מראשון לציון.
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין החלפה על גלאגסי 3 או גלאקסי 2 . אני מאזור הצפון מגדל העמק.
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
נקנה מבאג לפי כחצי שנה נמכר עקב מעבר לנייד מסך LED+HDMI דק מאוד . מחיר 400 עולה כפול בחנות תמונה : אני גר באזור הצפון מגדל העמק . אפשרות החלפה על מולטי טריינר או אביזרי לבוש מיגון לשטח . בפרטי
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה זוג סיגריות ego c+ מטען 250 שח מילויים של 30ml 40 שח אני מתל אביב
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Dell Vostro 3300 מעבד: Core I-5 M520 זיכרון: 4GB DDR3 כ.מסך: Nvidia GeForce 310M 512MB ד.קשיח: Western Digital 500GB 7.2K מסך: LED Anti-Glare "13.3 מ.ה: WIN7 32/64 מקלדת: בעלת תאורה לעבודה בלילה צורב DVD קורא SD מצלמה פנימית מחשב חזק מאוד ואיכותי. 0 תקלות. ברשותי כשנה וחצי. השתמשתי בו בעיקר ללימודים. מחיר: 2200 ש"ח 050-3113296
הודעה אחרונה מאת איביטורבו,