אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מוכר אופניים חשמליות ח-ד-ש-ו-ת!! ממש מגניבות שקיבלתי מהעבודה ואין לי בהן צורך. האופניים הם חשמליים מתקפלים, 7 הילוכים של SHIMANO, בורר מהירות מנוע 3 מצבים, סוללה פנימית מוסתרת בתוך השלדה(!!), אזעקה + שלט, פנס לדים קדמי ואחורי, מחזירי אור מקדימה ומאחורה. אחריות לשנה עד ה27.12.2013 xAa1GrI68Pw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. חדשות עולות 6500 אני רוצה עליהן 4500. האופניים נמצאות בהרצליה אבל ניתן לאסוף גם מרחובות. פניות בפרטי בבקשה. אבי
הודעה אחרונה מאת qil, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
צריך להפטר מכמה דברים בבית, הנה רשימה של כל מה שחייב ללכת (חלק ימכרו, וחלק ימסרו). 1. נעלי ריצה ברוקס מידה 45, דגם גליצרין 7, ננעלו מס' פעמים בודד לריצות - 150 ש"ח. 2. נעלי הליכה\ריצה של אדידס, מידה 46, נקנו בברצלונה כי שכחתי להביא נעל הליכה רגילה, שימשו אותי במשך 3-4 ימים בטיול וזהו - 100 ש"ח. 3. נעלי ריצה של ניו באלאנס 730, מידה 45 - למסירה. אני מטבריה, מגיע לכרמיאל, חיפה וקרית גת. זמין בנייד: אפס 5 אפס,8, פעמיים שלוש-עשרה 62. אפשר גם בה"פ
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מוכר אייפד 2, 32 ג'יגה דגם wifi. האייפד היה עם שומר מסך מהיום בו רכשתי אותו (ואני מתכוון לזה, לא אומר רק בשביל המכירה) ובנרתיק קשיח (צבע אדום). מכשיר בנפח 32 ג'יגה, צבע שחור. נמכר כמובן עם מטען וכבל מקוריים (ומגן מסך נוסף, אם אמצא אותו) מחיר: 1800 ש"ח. אני נמצא בתל אביב בימות השבוע, ובירושלים בסופ"ש. אפשר לפנות בה"פ http://i49.tinypic.com/2vulh7k.jpg http://i46.tinypic.com/nnv6kk.jpg
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
כלוב לתוכי
מאת ran- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עקב מכירת התוכי.כלוב למכירה שמור כחדש. מחיר רק 250 שקלים.
הודעה אחרונה מאת ran, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מספר דברים למכירה: 1) מחשב נייד HP PAVILION DV6642CA. שימש אותי נאמנה במשך לימודיי אך איננו מתאים לי יותר. מעולה לפעולות בסיסיות כגון אינטרנט OFFICE וסרטים. מגיע עם מסך 15.6" וכולל שלט קטן למולטימדיה. בעל סוללה מורחבת במקור לזמן סוללה ארוך אך כרגע עובדת בחצי תפוקה. חדשה כזו מEBAY תעלה בסביבות ה 40-50 דולר. מפרט מלא ניתן למצוא ב: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ca/en/ho/WF06b/12139188-78299199-78299212-78299212-78299212-80637273-81189531.html?dnr=1 מחיר 1000 שקל וגמיש לרציניים. 2) פלאפון סמארטפון של SAMSUNG NEXUS S I9023 היה בשימוש כשנה. כמו חדש עם מדבקת מסך עליו מיומו הראשון. מגיע עם כיסוי וורוד של CASE MATE מקורי שעלה…
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זוג מכשירי Samsung SGH-E250 כסוף&שחור במצב טוב. שניהם יחד ב270 וכל אחד בנפרד 150 כולל אוזניות וזוג מטענים לפרטים: אפס חמש שתיים שבע שתיים אחד ארבע חמש אפס חמש
הודעה אחרונה מאת gtrs, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חדשה באריזה עם אחריות לשנתיים בכל העמדות של אורנג' 0546519138 http://img.zap.co.il/pics/1/3/4/9/35769431c.gif שוב אני אומר ,חדשה לגמרי ללא שימוש וללא צורך בהתקנה מחיר בזאפ 250 ,מחיר אצלי 150 שח
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שחרור כל דורות האייפונים שנעולים לחברה האמריקאית at&t לוקח כ 24 שעות. יש לשלוח מספר iemi בהודעה פרטית. ניתן לשלם דרך paypal מחיר 50 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת שי כ, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה קונסולת Playstation 3, הדגם השמן גרסת CECHH04 המכשיר במצב מצוין, גם מכנית וגם קוסמטית, ללא שום בעיות או מוזרויות כאלו ואחרות (הכונן האופטי 100% תקין, הקירור לא עושה רעשים או קרקושים כאלו ואחרים, ובקיצור- הכל פיקס.) הכונן בקונסולה הוחלף לכונן 250GB (הדגם במקור היה 40GB) מגיע עם שלט Sixaxis אחד (המקורי שהגיע עם הקונסולה- מדובר בשלט לא רוטט) על גרסת תוכנה 4.11 למי שזה מעניין אותו, בלי BAN מ PSN ושאר תחלואים. תמונה (מצטער שהיא לא משהו- קשה לצלם את הדבר הזה, הוא מבריק) יצירת קשר- ה"פ או מייל [email protected] אין לי דרך לערוך את המודעה המקורית אז אני מעדכן בתגובה: שמתי לב שיש אנשים שמוכרים PS3 דק ב 1300 שקל (למרות ש 120GB), בהתאם לכך המחי…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מוכר מגן מסך קדימה + אחורה לאייפון 5, מדבקות Clear, שקופות ואיכותיות. מחיר - 10 ש"ח (קדימה+אחורה) פלאפון - 052-7284335 חביב אזור נתניה.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 0 תגובות
- 987 צפיות
למכירה כיסוי באמפר לאייפון 5 בצבע לבן במצב חדש חדש!!! 40 שקל 0545771106
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צבע שחור, מצב מעולה, ללא מכות/שריטות וכולי. המכשיר כחדש. נקנה ברשת פלאפון, כולל מגן אחורי, מדבקה קדמית ואחורית. אבד לי המטען של המכשיר, אני אישית משתמש במטען רכב שיינתן לקונה כחלק מהעסקה. מחיר - 1500 ש"ח. יואל - 054-4418944
הודעה אחרונה מאת יואליקו, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצלמה Canon 1000D הכולל עדשת קיט 18-55 מצלמה מבית קרט, המצלמה עברה רק 5.5K קליקים נמכרת כולל 2 סוללות כולל גריפ לאחיזה טובה יותר ומקום ל 2 סוללות. נשארה שנה אחריות. מחיר : 1500 ש"ח פנו אלי בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Danix60, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מבצעי השקה לתיקון אייפונים: החלפת כפתור HOME לאייפון 4(כפתור מרכזי) ב 69 שקלים. החלפת מסך לאייפון 4 ב 189 שקלים המקום נמצא ביבנה, יש לתאם טלפונית: 0547855449 שי
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ספר היינס מודפס לפג'ו 205, בזמנו כשהייתה לי הפג'ו הספר שימש אותי מאוד. מאחר ועובר דירה עשיתי סדר בדברים ומצאתי את הקלסר, הכול מנויילן לפי פרקים. בנוסף יש לי מחשב מנוע שפירקתי אז מ205 שהלכה בתאונה, הרכב היה של חבר, מנוע הזרקה - ככה שאני לא חושב שהמחשב מתאים לקרבורטור, כלומר מ94 ומעלה המחשב אמור להתאים פיקס. אני אפילו לא נותן מחירים על הדברים, איך אומרים - "חיסול מלאי" 50 שקלים ו2 הפריטים שלכם. למי שיש 205 זו ניראה לי אחלה של עסקה.
הודעה אחרונה מאת m.l, -
n8+n97
מאת איגור ווינשטפן- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, המכשירים כמובן תקינים לגמרי והN8 במצב חדש לאחר 3 חודשי שימוש שכב במגרה וכלל כמובן את הקופסא המקורית. N8: סים פרי, צבע שחור, במצב חדש לגמרי! מצלמת 12MP וצילום HD כמובן, יציאת HDMI, מגיע עם כל הערכה המקורית נקנה בסלקום. N97: משומש במצב טוב, היה בשימוש שנה ומאז ישן שנת חורף עם אחיו הגדול, צבע לבן 32G כולל קופסא מקורית נקנה מאורנג'. המכשיריפ למכירה רק עכב חוסר צורך בהם והמחיר בהתאם. נשמרו עד עכשיו כי "אולי אני אצטרך" אבל אישתי החליטה לעשות סדר במיגרות שלי 054-320 עשרים ושמונה חמישים ושש. תודה.
הודעה אחרונה מאת איגור ווינשטפן, -
סטפר של חברת Twist@Shape עם צג דיגיטלי נקנה מערוץ הקניות ב-600 ש"ח מבקשת עליו -250 ש"ח טלי 050-9218169
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
במצב מצוין בלי שום שריטה. היה אצל חברה שלי שקיבלה אייפון מהעבודה. מגיע עם מגן מסך ומגן אנגרי בירד. כולל הקופסה המקורית + אוזניות מקוריות + מטען מקורי. פתוח לכל הרשתות כמובן. תמונות: מחיר: 2000 ש"ח. טלפון: 0547855449
הודעה אחרונה מאת שי כ, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יחידה מקסימה בלב שכונת וילות מבוקשת ושקטה,בעלת בית מקסימה ונוחה,יחידה מסודרת,גודל היחידה כ35 מ"ר חדר אחד,מקלחת ושרותים,ומיטבחון מסודר,גינה נחמדה ופינת ישיבה ניפרדת,המחיר כולל: ארנונה,אינטרנט וכבלים HOT[לא כולל חשמל ומים] פירוט ריהוט:מיניבר,טוסטר אובן,כיריים גז,מזגן,כוורת איחסון,ריהוט גן בחצר,דוד שמש חדש,כניסה צדדית ,חנייה פנימית בחצר,ריצפת פרקט. מחיר השכירות:2,000 שקלים בחודש![המחיר כולל:ארנונה,אינטרנט,וכבלים]. תשלומים בשנה:12,תאריך כניסה:1.1.13. ניתן לראות את היחידה מימים א-ה בין השעות 17:30-20:00 בתיאום מראש! 0545833880-אסף. אם אני לא זמין -אז בטלפון: 0507208119-אסתי.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכשיר למדבקות -brother p-touch + סרט חדש + שנאי -150 ש"ח
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
buggy pod במצב מצוין ללא כל בלאי. מתאים לכל עגלה - חיבור פשוט ע"י מחברים אוניברסליים. באגי פוד-הפתרון המושלם לאחים גדולים - ממש כמו עגלה נוספת שניתן לקפל בקלות בכל רגע. מחיר חדש בחנות 850 שקל ! מחיר 550 שקל יוסי 050-6880009
הודעה אחרונה מאת yosi2u2, -
- 1 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
למסירה מיטת גלריה של איקאה. 90X200 כולל מזרון. המיטה כעת מונחת ישירות על הרצפה בגלל שמשמשת ילדים קטנים ולא רציתי שיטפסו על סולמות. הסולם והעמודים זמינים. התמונה להמחשה ! (נלקחה מאתר אגורה). אבל זו אותה מיטה. נא ליצור קשר בהו"פ.
הודעה אחרונה מאת V8Driver, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הימני: מיקסר של חברת Limit דגם LDJ-90 מסוף שנות ה 80, 5 ערוצים, Phono+Line לכל ערוץ, 2 חיבורי מקרופונים+אוזניות Crossfader חלק כמו חמאה. 300 ש"ח השמאלי מיקסר של Gemini דגם PS-626 PRO 2 3 ערוצים, Phono+Line ב2 ערוצים וערוץ נוסף ל Mic או Line, חיבור אוזניות + מיקרופון שאני לא בטוח שהוא עובד מצב כמו חדש, Crossfader חלק כמו חמאה. 400 ש"ח שני המיקסרים באמת במצב מצוין ואין מה לדבר על המחיר איסוף מראשל"צ, הודעות לפרטי למי שמעוניין.
הודעה אחרונה מאת chesh, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מקבוק מ-2007 דגם מאוד טוב ,נקנה בארה"ב ולכן עד היום עם מקלדת אנגלית בלבד. יש כמה בעיות במחשב : 1)סוללה מתה -עולה בebay סכום של 150 שקלים בערך. 2)סדק קל בקדמת המחשב-מחלה ידועה של דגמי התרום יוניבודי. חוץ מזה בחיבור חשמלי עובד מושלם,מעבד cor2duo , שני גיגה זיכרון,160 גיגה כונן קשיח. כמובן המחשב הוא 13 אינץ'. תמונות: יעלו בקרוב המחשב נראה סוף הדרך!!! כולל סטיקר מגניב. המחיר 1700 שקלים ,ניתן לפנות אליי בפרטי לגבי שאלות. לא מוכר ב1000 שקל אבל יכול להתגמש מעט.
הודעה אחרונה מאת coolspot, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה Galaxy S3, דגם ה I747 של AT&T. חשוב להדגיש- לא מדובר ב I9300, אלא באחד הדגמים האמריקאים, הוא מגיע עם מעבד KRAIT כפול ליבה במקום A9 מרובע ליבה. מבחינת ביצועים, היא לא נופלת במאומה מהגרסה הבינ"ל (מדובר בליבות A15 מול A9 הישנות יותר, ויש 2GB RAM במקום 1 בגרסת ה I9300). פרטי המכשיר המלאים- http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_i747-4803.php בנוסף, בדיוק יצאה למכשיר גרסת Jelly Bean רשמית (לא מודלפת או משהו בסגנון) המכשיר במצב חדש, עם קופסה+תכולת הקופסה בניילונים (הכל סגור ואטום), המכשיר עצמו היה בשימוש כשבוע כמכשיר זמני. אין עליו שריטה, הקונה מוזמן לבוא ולבדוק בזכוכית מגדלת. המכשיר מגיע עם (תחזיקו חזק....) קופסה+כל תכולת הקופסה 2 סולל…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מנורות חזית לרכב. H4, 12V 50 ש"ח. ממרכז הארץ. ל'
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 15 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני מוכר מחשב של טושביה עם מסך 14 אינץ מעבד i3 החדש ארדיסק של 750 גיגה, 6 גיגה זכרון, מחשבי מדהים לא קיים בארץ, כולל רמקולים של הרמן קרדון, המחשב חדש לגמרי בתוך הקרטון שלו אפילו לא פתחתי אותו ,המחשב ממש חדש! דורש 3200 גמיש קצת לרצינים
הודעה אחרונה מאת zuzut5, -
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מדובר במכשיר תמי 4 פמילי שהיה בשימוש בבית הוריי והוחלף לאור שידרוג לאחד חדש ומתקדם יותר. המכשיר תקין ועובד. מחיר : 800 ש"ח. אני מחיפה ניתן לפנות בפרטי או בטל 050-6850141 בן.
הודעה אחרונה מאת benj, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מפרט המחשב: מעבד: Intel E8400 3.0GHz Revision E0 לוח אם: Biostar G41 P41D3 DDR3 זכרונות: Corsair 4GB (2X2GB) XMS Memory 1600MHz כרטיס מסך: Gigabyte Radeon HD 4850 (הקירור המקורי הוחלף ל Arctic Accelero L2 PLUS VGA Cooler) ספק: Thermaltake 500 Watt מארז: Mustiff צורב: דיוידי LG מקלדת + עכבר מחיר: 900 שקל אופציונלי (מוכר במידה ואתם לוקחים את המחשב בלבד!): 1. הארדיסק: SD 128GB OCZ OCTANE SATA2 - מחיר 350 ש"ח 2. הארדיסק: Seagate Barracuda 7200.12 1TB - מחיר 300 ש"ח 3. מסך: Dell U2412M UltraSharp With LED IPS 24 - מחיר 950 ש"ח לא מעוניין במכירת חלקים לחוד! המחשב שמור ביותר ולא עבר אוברקלוקים למניהם. יש לציין שהלוח אם, ספק, הארדיס…
הודעה אחרונה מאת Sharouf, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אין צורך בהרבה מילים, מי שמכיר יודע מה זה. הגה למחשב או לסוני 2/3. בעל חיבור USB מגיע עם דוושות כולל קלאצ' ו6 הילוכים, יכול לשמש גם כטיפטרוניק. חדש בזאפ עולה 1800 שקל. המצב שלו פיקס חוץ מקרע בעור של ידית ההילוכים. המחיר שאני דורש הוא 800 ש"ח בלבד וזה מחיר ברצפה למוצר הזה. הכל בתוך האריזה המקורית + קבלה שנקנה לפני 3 שנים. פניות בה"פ בבקשה איסוף מראשל"צ
הודעה אחרונה מאת chesh,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 364 אורחים (הצג רשימה מלאה)