אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טושיבה 34 אינצ' לא LCD מסך שטוח במצב חדש לחלוטין טלויזיה גדולה מאוד 200 ש"ח לצורך שינוע חייב או סטיישן או טנדר לא תיכנס לרכב פרטי אזור נס ציונה 0528372453 יוסי
הודעה אחרונה מאת RSIG, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה ספק כוח איכותי ביותר של חברת אנרמקס ספק כח Enermax MODU 82 425W זה קישור למוצר http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=1594 בשימוש חצי שנה בקרטון המקורי שלו במחיר של 280 שקל בלבד נמכר עקב שידרוג לספק חזק יותר אל פסק למחשב של חברת ADVICE נגד הפסקות חשמל. 200 שקל בלבד 0547231270
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכשיר לכפיפות בטן שלא מאמץ את הגב,בנוי חלק אחד חזר ויציב מכשיר חדש עולה בסביבות ה300 המכשיר במצב טוב מחיר 100 ש"ח לבוא לקחת לרגל מעבר דירה
הודעה אחרונה מאת pskicker, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן חבר'ה קנו לחבר בטעות קנט ארוך במקום קצר מהדיוטי פרי, והוא מחפש להיפטר מהם במחיר סמלי של 450 לשתיהם (במקום 560).
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה Optimus G E970 חדש, בשימוש של יום אחד, האח המוצלח של הנקסוס 4. גרסת ה 16GB, וכמובן שיש חריץ מיקרו SD להרחבה. מעבד מרובע ליבות KRAIT 1.5GHZ, 2GB RAM וכל מה שמסביב. לפי הבנצ'ים, חזק מהאקספריה Z! מפרט מלא- http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_e970-5062.php אחד המכשירים החזקים בעולם, כפי שציינתי בכמה ת'רדים קודמים למכירת מכשיר זהה- שקלתי מעבר אליו, אז ניסיתי להשתמש בו יום אחד, אבל מאוחר מדי בשבילי- אני רגיל ל 5.5 של ה NOTE 2 שלי ולא יכול לרדת חזרה בגודל. מרגע שהניילון מקדימה קולף, על המכשיר Invisiable shield מקורי. מיותר להגיד שאין שריטה, סימן, או אטום אבק מיותר עליו. מגיע עם כל מה שמגיע בקופסה- חוברות, מטען, כבל, כרטיס זיכרון 16GB וכמובן המכשיר עצמו. ב…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאות מגזינים מכל מיני שנים למסירה - רק לבוא לקחת. נמצא בהרצליה. ייזרקו ב-3.4 אם אף אחד לא לוקח. בה"פ בבקשה רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלופ רב חברים, עקב מעבר לסוני NEX הוחלט למכור את ציוד שלי... הכול במצב מצויין עדכמו חדש.. שלופ רב חברים, 1) עדשה 2.8D 35-70 של ניקון פושפול האגדית) - מצב מעולה ללא עבק, פטריות וכד' כולל 2 מסננים 2) פלאש Nissin Di-866 for Nikon כולל מטען + 4 סוללות 2200 או 2500 מא"ש --לא זוכר... (צולמו אולי 20-30 תמונות) 3) תיק למצלמה Lowepro Vertex 100 AW אפשרות החלפה על ציוד סןני NEX נא לא לשלוח SMS, אני לא מקבל אותם עקב תקלה במקשיר... מחירים: 1) 1800 ש"ח 2) 900 ש"ח 3) 450 ש"ח נא לא לשלוח SMS, אני לא מקבל אותם עקב תקלה במקשיר... 054-2209732
הודעה אחרונה מאת Manowar, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כוללת תמיכה לגב וכריות נוי, חדשה בניילון. נמכרת כי לא מתאימה לצרכים של אבא שלי. לא שומשה מעולה. נמצאת בבאר שבע. מבקש 1000 ש"ח. 054 שבע שש שתים שלוש שש שש שבע. נ.ב. מי שמעונין בכורסת הטלוויזיה שברקע, גם אותה שאני שוקל למכור.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה אייפד 3 בצבע שחור. האייפד במצב מעולה, עדיין באחריות של איידיגיטל. מגיע עם כיסוי מלא ומדבקת מסך בשווי של 250 ש"ח. 1,800 ש"ח. טל
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
גלקסי 2 מרשת סלקום SIM FREE מצב חדש לגמריי כולל אריזה מקורית, מטען, כבל נתונים קייס איכותי ומגן מסך מהיום הראשון בשימוש המכשיר. 1200 שקל
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בקושי נעשה בו שימוש, עם כל החלקים. הכל תקין. מתאים ל-PS ולמחשב. 800 שקלים, פניות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 968 צפיות
מחפש אייפון 4 תקול לצורך פיתוח אפליקציות, ז״א שתקלות כמו: גב שבור, רמקול תקול וכדומה מתקבלות. כצפוי, המחיר אמור להיות נמוך כיאה למכשיר תקול.
הודעה אחרונה מאת odedos, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצב מצויין, מסך במצב מושלם. 32GB הדגם עם 4 ליבות. פרטים נוספים ניתן למצוא כאן http://www.gsmarena.com/htc_one_x-4320.php מחיר 1900 ש"ח זמין במסרים
הודעה אחרונה מאת travian, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם , אני מוכר את האופניים שלי , מדובר על Specialized Enduro Expert 2011 (מידה L) האופניים מצויידים בחלקי קצה ברמה גבוהה מאוד: כידון לבן של חברת PRO - רוחב 700 מ"מ, מעביר אחורי X9 מקרבון (שנת דגם 2012), זרועות הינע של SRAM X0 מקרבון, מוט כסא מתכוונן מקורי COMMAND POST עם שליטה מהכידון, בולם קידמי Fox 36 FLOAT, בולם אחורי Fox RP23 ועוד ועוד ... מדובר על אופניים לרוכבים שמחפשים לעשות ה-כ-ל, החל מרכיבות שבילים , דרך ALL MOUNTAIN ועד לדאון היל לייט ... האופניים לא נרכבו מזה כמה חודשים עקב פציעה ואימונים מסוג אחר שלא מאפשרים לי לרכב והם במצב קרוב למושלם. יש לי קבלת קניה והוכחת קניה ממצמן קריות (כולל מספר שילדה) - האופניים…
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
לגו טכני 8043
מאת bengee- 1 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
למכירה לגו טכני מדגם 8043, זה "קצת" יותר מצעצוע לילדים, ויכול לספק שעות של הנאה, מפתח מחשבה, חוש טכני ויצירתיות. 4 מנועים נשלטים ע"י שלט רחוק, תיבת הילוכים (שאתם מרכיבים כמובן), בוכנות ואין סוף גלגלי שיניים, 1127 חלקים (לא חסר שום דבר, באחריות), חוברות הרכבה. במצב מעולה, הכל עובד, כרגע מורכב כפסל סביבתי בחד העבודה. המחיר של חדש הינו 1700 ש"ח, אני גמיש מאד, אבל בבקשה ממכם לא להתפרע. בהודעה פרטית בלבד. נמצא בצפון.
הודעה אחרונה מאת bengee, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סט ברגי נעילה נגד גנבות למגנזיום חדשים 50 שקל סט חוטי הצתה משופרים בצבע אדום של חברת champion 8 mm היו מותקנים על פג'ו 306 1.8 קילומטרים בודדים רוצה עליהם 80 שקל (מצורפת תמונה להמחשה) על הכול ביחד 100 שקל ועוד איזה כמה דברים קטנים שנשארו לי מהפג'ו
הודעה אחרונה מאת ToRo205, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מהראשונים שיצאו. אם יש למישהו מכם, אשמח לקבל הודעה בפרטי.. תודה!
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצב מעולה סים פרי ,מוכן החלפה על טלפון מתקדם לא תקין או למכירה ב650 שח
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמו בכותרת אני מוכר 2 מכשירי אייפון 4 32g אחד בצבע שחור והשני לבן בה.פ או בטלפון 0527070149 אסיף.
הודעה אחרונה מאת asif84, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
משקפי שמש חדשות עם תעודת מקוריות של חברת אנרכי הדגם הוא Anarchy Sunglasses Bedlam Ebony 420 (Black) Smoke Polarized http://www.buy.com/prod/anarchy-bedlam-sunglasses-420-ebony-smoke/229961534.html http://www.fastsunglass.com/anarchy-bedlam-sunglasses-420-ebony-smoke-polarized.html מתאימות לפנים קטנות או צרות . נקנו בטעות בארצות הברית ב68$ (כולל המשלוח) אפשרי להציע החלפות מעניינות של כל דבר מעניין או משקפי שמש טובות שיתאימו לפנים גדולות. או מכירה בהפסד שלי ב200 ש"ח אני מאשדוד 0508116588
הודעה אחרונה מאת floyd88, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שתי מדפסות משולבות :פקס,מכונת צילום ,סורק ופקס לא היו בשימוש מעולם ,קיבלתי מתנה ,ללא הדיו. המחיר הוא 50 שקלים לאחת
הודעה אחרונה מאת coolspot, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ברשותי מחשב נייד של asus דגם 1005pg מחשב מצוין לא היה בשימוש כמעט מחשב מצוין לסטודנטים אר דיסק:160 גיגה זיכרון רם: 1 גיגה ניתן להוסיף עוד מעבד 1.66 ליבה כפולה מסך 10 אינץ מצלמת אינטרנט מובנת windows 7 ultimate -מודם 3G ,מכניסים כרטיס סים וגולשים מכל מקום מגיע עם כל הערכה המקורית. מטען וכו'
הודעה אחרונה מאת lancer94, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
רסיבר 5.1 של JVC RX-5062 המחיר הוא 500 שקלים ורמקולים 5.1 של ימאהה SW-P270 גם במחיר 500 שקלים מי שקונה את החבילה של שניהם המחיר הוא 700 שקלים!
הודעה אחרונה מאת coolspot, -
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
1) פלאפון סמארטפון של SAMSUNG NEXUS S I9023 היה בשימוש כשנה. מותקנת עליו גרסא עדכנית של JELLY BEAN 4.1.2 כמו חדש עם מדבקת מסך עליו מיומו הראשון. מגיע עם כיסוי וורוד של CASE MATE מקורי שעלה בזמנו 250 שקל. יש גם מדבקות מסך ספייר ומטען קיר לבית. מחיר מבוקש 850 גמיש מעט. 2) נעליי ספורט מקצועיים לכדורגל. NIKE T90 שהובאו מחו"ל כמתנה לאחי הקטן אך הוא לא משחק כדורגל מקצועי. הנעליים חדשות ללא קופסא, הגיעו בתיק ולא נלבשו מעולם. הנעליים במידה 41. המחירים בחו"ל נעים בין 100-190 דולר. אני מבקש רק 250. 3) לאוהדיי מנצ'סטר. חולצת אימון של חברת NIKE מדגם DRI FIT מקורית עם טיקטים עליו. מצויינת לאימ…
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה הONE X זה הדגם של ה4 ליבות ולא 2! זיכרון של 32G. בקיצור מכשיר ברמה גבוהה מאוד. פרטים: מעבד: NVIDIA® Tegra® 3 1.7 GHz, Quad core Platform Android Android™ with HTC Sense™ SIM card type microSIMMemory1 Total storage : 64GB, available capacity varies1 RAM:1 GB רשתות HSPA/WCDMA:2 850/900/1900//2100 MHz GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz GPS: Internal GPS antenna with GLONASS Sensors Gyro sensorG-SensorDigital compassProximity sensorAmbient light sensor Connectivity3 קישוריות: 3.5 mm stereo audio jack NFC capable3 Compliant with Bluetooth 4.0 Bluetooth with aptX™ enabled Wi-Fi®: IEEE 802.11 a/b/g/n DLNA…
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי שיש תווי קנייה לאוטו דיפו ואין לו שימוש בהם או שמעדיף את המזומן אני מוכן לקנות ממנו בברכה. מוכן לתת שקל עבור שתי שקל. יצירת קשר בה"פ או פה באשכול
הודעה אחרונה מאת ARKODrama, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מציאה! מוטורולה מיילסטון 2! חדשה לחלוטין!כמעט ולא הייתה בשימוש! סמארטפון משוכלל כולל מצלמה 5 מגה פיקסל+ווידאו HD! מערכת הפעלה אנדרואיד מסך מגע מלא!! +מקלדת qwerty פיזית!750 ש"ח מחיר סופי אגורה לא פחות! מוכר כי אני לא מסתדר הייתו ואני אוהב את המכשיר הפשוט והקומפקטי! מגיע עם מטען+מטען לרכב+USB+אוזניות+ כרטיס זיכרון, בקיצור כל הערכה, המכשיר מתאים לכל הרשתות! (סים פרי) מוכן לחלפה על סמסונג S5511 או על נוקיה 6750 חדש בקופסא ויש להוסיף לי עוד 400 ש"ח! יש לי גם מוטורולה C390 פשוטה וטובה עם בלוטוס, פתוחה לאורנג' ו012 במחיר של 100 ש"ח בלבד
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עץ 300 שייח חולון
הודעה אחרונה מאת stich, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי iphone 4 במצב חדש עם מגן מסך מ2 הצדדים + מגן דגם 16GB שחור מעוניין למכור ב 1450 ש"ח או להחליף ל: HTC ONE X S3 HTC DNA בתוספת כסף ממני.
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
(כמעט)חדש חדש, נקנה, הורכב, נמצא לא מתאים לצרכים שיועד אליהם ומוצא למכירה בבושת פנים (שלי...). למי שצריך כיור שמתאים למקומות צפופים שכולל ארונית קטנה לאחסון חומרי ניקוי או פיצ'פקס אחרים. הסט נקנה לפני כשלושה חודשים, הורכב לפני כחודשיים, פורק לפני חודש ומוצא למכירה עכשיו. מידות הכיור: עומק:7 ס"מ, רוחב 22 ס"מ, אורך 40 ס"מ. מידות הארונית: גובה: 40 ס"מ, רוחב: 22 ס"מ, אורך: 40 ס"מ. המחיר ששולם: 1300 ש"ח. המחיר הנדרש: תלוי בכם ש"ח. רונן:0526688995
הודעה אחרונה מאת erez59,