אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אייפון 4s 16 ג׳יגה שחור מכשיר הגיע מארה״ב סימפרי חו״ל לא יכול להינעל או להיחסם המכשיר מגיע עם מטען ואוזניות אך ללא קופסה כדי שאוכל להעבירו במכס! לא מעוניין בהחלפות או הצעות מטומטמות! מחיר 1900 ש״ח פלאפון 0506454813 אני מאיזור באר שבע!
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
במצב חדש.
הודעה אחרונה מאת Go_car, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נמצאת בבאר שבע. במצב מצוין. 1800 ש"ח, עם גמישות קלה. 0547 שש שתים שלוש שש שש שבע.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה נגן MP3 של Apple דגם : shuffle 2gb צבע: ורוד נקנה ב1.6.2013 בחנות Idigital יש אחריות לשנה , יש קבלה, מכשיר חדש . היה בשימוש פעם אחת , יש גם את הקופסא מגיע עם מטען ואוזניות. מחיר טוב , לפנות בפרטי . http://store.idigital.co.il/ipod/ipodshuffle/ipod-shuffle-2gb-pink-md773bt-a
הודעה אחרונה מאת dan22, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אני מוכר את הכלוב שלי לאילוף הכלב. הכלוב הינו בגודל 1*69*76(אורך, רוחב, גובה) הכלוב מתאים לכלבים מכל הגדלים, כולל כלבים גדולים. הכלוב נמכר בתוספת מזרון, שני מצעים ומתקן לשתייה שנתלה על הכלוב. המחיר הוא 500 שקלים. (ללא המזרון והמתקנים 400, אך כרגע אני מוכר רק עם) לכלוב שני פתחים - מלפנים ומהצד. הכלוב כמובן במצב חדש. לכלוב שימושים נוספים מלבד אילוף, כגון - החזקת הכלב בכלוב כאשר באים אורחים, אם יש עבודות כלשהן ברחבי הבית, אם הכלב מפריע כשמביאים קניות וכל בעיה שהכלב יכול ליצור, תיפתר באמצעות הכלוב. מי שמעוניין - 0547802256 - סטס.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הדגם הלא מיוצב. (אבל כן עם מנוע פיקוס פנימי). נקנתה ב4/2012. שמורה בקנאות! מגיעה עם הקופסא המקורית וכל הניירת כולל חשבונית קניה. אופטית וקוסמטית במצב מצויין. מחיר מבוקש :1150ש"ח. עודד. 054-5616098
הודעה אחרונה מאת drivemaster, -
רסיבר ומקרן
מאת Gregos- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רסיבר YAMAHA RX-V559 מקרן OPTOMA EP781 שניהם כחדשים , היו בשימוש מס' בודד של פעמים . נמכרים עקב סגירת המשרד. נמצאים באזור ת"א. לפרטים נוספים 054-8145670 גרג
הודעה אחרונה מאת Gregos, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה נוקיה X6 גרסת 16 ג'יגה. מגיע עם קופסא וחוברת הוראות. מטען לבית, מטען לרכב, כבל נתונים, 7 מגיני מסך, כיסוי סיליקון. יש על המכשיר מגן מסך חדש מהיום. תמיד היה על המכשיר מגן מסך, אין על המסך אף שריטה! כמה נתונים יבשים למי שלא מכיר את הדגם: -מסך מגע קפסיטיב (הסוג היותר טוב) -מצלמה 5 מ"פ עם פלאש לד כפול. (איכות יותר טובה משל גלקסי S אחד בהרבה) -WIFI -GPS ישנה תקלה שאפשר להסתדר איתה - לפעמים כשפותחים את המסך הוא מראה קווים. נעילה + שחרור נעילה וזה נעלם (לפעמים לחזור על הפעולה יותר מפעם אחת). חדש עולה בזאפ 1000 שקל. מבקש 300. ניתן לפנות בהודעה פרטית ובפלאפון 0546-564572 אני מבאר שבע.
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 0 תגובות
- 7 אלף צפיות
מדובר ברב- שקע מודולרי של חברת NISKO שניתן להתאמה אישית. היחידות שלי מגיעות עם 6 שקעים כל יחידה, זוג חיבורי רשת וזוג חיבורי טלפון. מחירם הכולל ביחד היה כ- 550 שקלים. מבקש על שניהם 250. המוצר מיועד להשתלה בקיר גבס או רגיל (אם תצליחו לחצוב מספיק...). מגיע עם המחברים, הברגים והמסגרת. מתאים למי שבונה קולנוע ביתי, עמדת מחשב או סתם צריך. *למען הסר ספק- ה "שחור" שרואים באחד השקעים בתמונה התחתונה הוא אבק בלבד. יימסר נקי ומצוחצח.
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המחשב מריץ סוליד, מטלאב ובאטלפילד 3 בלי למצמץ. הייתה תקלה בהארדיסק - הוחלף במסגרת האחריות. יש אחריות עד 4.8.14 מערכת ההפעלה הותקנה על SSD בגודל של 128GB, ובנוסף יש עוד HDD בנפח של 500GB. בנוסף, הזכרון שודרג ל16GB. אפשר לקרוא מפרט מלא כאן: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-17-Notebook-i7-2630QM-GT-555M.51949.0.html מחיר: 3000 ש"ח (אפשר לדבר)
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הספר הראשון. מוכן לשלם גם בפייפל למי שישלח בדואר. תודה
הודעה אחרונה מאת GaBi_88, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1. S1 מצב מעולה חוץ מסדק קטנציק במסך שלא רואים אותו מכל זוית 450 ש"ח 2. S3 גם כן מצב מעולה הכל עובד חוץ מהמסך מנופץ עליו אבל רואים מעולה 750 ש"ח 054 - חמש חמש חמש שתיים שבע שמונה שבע או ה"פ
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פעם ראשונה שלי כאן אטמור חדש תלא זרם דרכו ליטר מים בחייו !! הספק של 5KW . מגיע עם כול האביזרים 200 ש"ח . מגש חלוקה לסכו"ם , מידות 54X52.5 , עוד עם הניילון דבוק מהמפעל . 70ש"ח גוף תאורה , מצב מצויין, כול המוליכים לא מפוררים ! בין מנורה GU10 , רק להזמין מנורות מ DX 50 ש"ח . רמקול , להערכתי תקין , קוטר 27ס"מ , מי שבא לקחת ,שלו... ה"פ .
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עקב שדרוג שלי ושל החברה לגלקסי S4 מוצעים למכירה המכשירים הקודמים. גלקסי S הראשון. דגם I9000. שלי נרכש מאורנג' במרץ 2011 שלה נרכש מפלאפון במאי 2011 תמיד היו עם מגן מסך מיומם הראשון. שלה היה תמיד עם קייס. לשלי יש סוללה של מומקס 2700 מילי אמפר עם כיסוי מגודל. גם הסוללה המקורית עדיין אצלי כחדשה, הייתה בשימוש במצטבר אולי חודש. יש שלושה קייסים, הרוכש הראשון בוחר לעצמו שני קייסים. הקונה השני מקבל את הקייס שנשאר. 700 שקל לכל אחד. ניתן ליצור קשר בפלאפון 0546-564572 אני מבאר שבע.
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, חגורת גב מקצועית להרמת משקולות של חברת RDX, בד נושם ונוח! לא מתקפלת ולא קורסת תחת עומס עבודה! (פסי חיזוק עבים במיוחד), ניתן לראות בתמונות. רחבה מאוד (8") ותומכת היטב בגב התחתון. מידה L (היקף: בין 100 ל115 ס"מ). החגורה במצב חדש לחלוטין, לא נעשה שימוש כלל בגלל אי-התאמה במידה. עדיין בניילון המקורי (נפתח רק לשם מדידה). מחיר 150 שקל אפשר להיפגש באזור חיפה, או לחלופין באזור הבורסה ברמת גן. 052-9192874
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הגה במצב חדש. עם מעמד מתכוונן. מחיר-1300 ש״ח. מחיר סופי.
הודעה אחרונה מאת doras, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
רמקול סנטר של KEF דגם CRESTA 20C http://www.crazyedi.co.il/products/109292?aff=Ret 500 ש"ח,לא גמיש,שמור כחדש. (החלפות במוצר שווה ערך יתקבלו בברכה) --------------------------------------------------------- סאב אקטיבי,שעובד ב5.1 וב-AC3 של חברת HITACHI-FUJIAN -יימכר ב150 ש"ח לינק להמחשה בלבד http://www.getit.co.il/Prod/15987/#description + 2 רמקולים וסנטר מבית WESTRA - יימכרו ב250 ש"ח סאב+רמקולים WESTRA ביחד יימכרו ב400 ש"ח. (החלפות ייתקבלו בברכה) תמונות מצורפות.
הודעה אחרונה מאת sd1985, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! עקב חוסר מקום בגלל מעבר לדירה קטנה יותר, אני מוכר אוסף נדיר של מגזין מוטו מהגיליון הראשון שיצא ב1988 עד גיליון 298 ויצא ב2013, מדובר על רצף שלם[1-298] של המגזינים! כולם כמובן במצב חדש! בלי שום קרע וקימוט! בנוסף לכל חוברת, מצורף לה גם המיני חוברת "מחירון" שצורף לכל גיליון, גם הן ברצף שלם במצב חדש! בנוסף לזה ישנן עוד חוברות אקסטרה שקיבלתי ממוטו, חוברות קטלוג במהלך השנים. טיפה כואב לי להפטר מהאוסף הזה אחרי שאני ממשיך אותו משנת 2002 אחרי שדוד שלי העביר אותו אליי, בכל זאת ישנו ערך סנטימנטלי ואני בטוח שמי שירכוש אותו יהנה ממנו. המחיר הוא 3 שקלים לכל מגזין+המחירון, כמובן שהכל נמכר ביחד במחיר של 900 ש"ח. עמית 052-5943459, הרצלי…
הודעה אחרונה מאת amit_a, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מכשיר XBOX360 חדש דנדש סגור באריזתו המקורית. נקנה בלהט הרגע וכעת נמכר לאחר ששכב אצלי 3 חודשים ללא שימוש. מגיע עם KINECT, שלט ומשחק. עדיין באחריות. מוזמנים לבוא לראות. מחיר 1100 ש"ח בברכה, יבגני. 0542700000 זמין גם בפרטי [email protected]
הודעה אחרונה מאת DBD, -
- 9 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
http://www.cellcom.co.il/shop/phones...s/default.aspx אין הרבה מה להוסיף, מוצר שכולל את הכל! GPS מצלמת רוורס מסך נגיעה אפשרויות לשמוע שירים בפלייליסט איכותי ישראלי ולועזי ועוד מגוון רחב מאוד מאוד של ערוצים ואפשרויות. בנוסף הוא משמש כדיבורית!! המחיר באתר הוא 3900 לא כולל התקנת המוצר. זכיתי בו בהגרלה ולכן אין לי בו שימוש, אני מוכר ב3500 כולל התקנה. פרטים- עמית- 0509185449. הקפצה- בזאת אני מצרף וידאו שמדגים את היכולות של הקומודו- http://www.mdigital.co.il/CustomersPresentation/Accounts/cellcom/comodo/20.03.11/index.html המוצר מגיע בקופסא מקורית עם אחריות והכל-
הודעה אחרונה מאת amitbzbz, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה HTC One X 32GB בצבע לבן http://www.gsmarena.com/htc_one_x-4320.php הגרסא הבין לאומית עם Nvidia Tegra 3 המוצר במצב חדש ללא שריטות כלל אפילו לא הקטנה שבהם המוצר בשימוש של חודשיים ונקנה בארה"ב מיקום - עובד בקיבוץ שפיים / נתניה / הרצליה ומדי פעם בירושלים. תשלום במזומן אחריות בתחומי ארה"ב בלבד משמע אין אחריות בארץ מחיר - 1750 הקונה יקבל את המוצר עם מטען ואוזניות של HTC ובטריה חיצונית 3500mah שלבד עלתה 200 שקל ומספקת הטענה חיצונית לעוד יום עבודה המכשיר עבר Root ומגיע עם רום של ViperX 4.1.1 ליצירת קשר - אפשר בהודעת פרטית מייל - [email protected] טלפון - 0547598687 איגור
הודעה אחרונה מאת spootnikb, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מוכר 2 חולצות חדשות עם הטיקט , המידה גדולה עלי (L) המכנס של Levis , הוא לא ג'ינס , מכנס בגזרה צמודה (לא סקיני) ובמידה 33X32 מחירים : חולצה עם דגל איטליה - 140 ש"ח , חולצה עם הדוב - 165 ש"ח מכנס - 250 ש"ח תמונות : המכנסיים : נא לפנות בהודעה פרטית למעוניינים
הודעה אחרונה מאת Yakird12, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבכות חלבון וגיינרים הכי איכותיים בעולם! מאושר על ידי משרד הבריאות האמריקאי! ניתן להשיג בכל הטעמים,במחירים הכי זולים בארץ,בהתחייבות!,לפרטים 0545318903-קובי.
הודעה אחרונה מאת קובי חדד, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה מחשב נייח. מעבד אינטל E5300 ליבה כפולה 2GB זיכרון DDR2 לוח אם עם צ'יפסט אינטל G31 דיסק קשיח 160GB צורב DVD RW כרטיס מסך של אינטל מובנה בלוח, עם אפשרות חיבור כרטיס מסך חיצוני. מערכת הפעלה Win7 מותקנת מתאים לשימוש בסיסי - אינטרנט, אופיס וכאלה שנת ייצור 2013 - הרכבתי מחשב מדברים שהיו בבית, במקור נועד להיות מחשב מדיה, אבל גיליתי שהטלוויזיה לא מתאימה בעליל לחיבור מחשב (טושיבה בומבה 29"), ואין לי שום רצון בלקנות טלוויזיה חדשה, אז הוחלט להעמיד את המחשב למכירה. מחיר מבוקש - 450 שקל, גמיש בגבולות ההגיון הבריא המחשב נמכר ללא מסך. לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
1. רסיבר Yamaha 467 כסוף , למוזיקה ולקולנוע ביתי, כמו חדש. נרכש לפני חצי שנה ונמכר לצורך שדרוג. באחריות לעוד שנתיים וחצי 5.1 ערוצים, 4 כניסות hdmi ויציאה אחת בתקן 1.4. הגברה 5*110 8 אום 3d,dolby,dts,thx ועוד... http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v467_black__u/ 1500 ש"ח 2 רמקולים .סט רמקולים למוזיקה וקולנוע ביתי: סנטר + סראונד 2 WAY של ESS usa שחורים, שמורים מאוד אמריקאים תיבה מעץ.150W , 6 אום מידות סראונד: גובה 23 ס"מ,רוחב ועומק 16 ס"מ 500 ש"ח 3. sony playstation 2 slim קונסולה דקה - SLIM במצב מעולה , פרוצה וקוראת צרובים + 2 שלטים מקוריים רוטטים, כרטיס זכרון 8GB עם המכשיר יינתנו מעל 40 משחקים הכוללים, te…
הודעה אחרונה מאת e.e, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מיקרופון חוטי ואל חוטי מקצועי. נקנה בטעות במצב חדש. Features Microphone Sensitivity: 72dB Frequency Response: 100 to 10,000 Hz Output impedance: 600ohm Operating Voltage: 1.5 v DC Effective Distance: 15 to 30 m מגיע עם מתאם 1/4" 6.35 Female Jack To 1/8" 3.5 M Plug מחיר 120 שח קונסולת משחק EGP1000 חיקוי PSP במצב חדש. מסך 4.3 Inch. מריץ את כל משחקי הגיימבוי, סוני 1 , נינטדו, ועוד. מגיע עם המון משחקים יפנים מעולים. Support 720P HD video playing Built-in Lion Battery Recharge via PC USB or AC Adaptor Support SD Card (MAX 32G) With 1.3M Pixel Camera for Photo and Video Record Support play MP3/MP4/Wma Music files Built-in 4G memory…
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה גנרטור WOLF הספק 650W. מצב חדש, כמעט ולא היה בשימוש. מצב מכני מצויין. מנוע שתי פעימות, עובד על תערובת קטנועים, חסכוני בדלק. קטן וקומפקטי, מתאים לטיולים ופיקניקים. נמצא בחדרה. 550 שקל, גמיש בגבולות ההיגיון הבריא. הקונה המאושר יקבל גם שני ג'ריקנים שבהם יש כ-5 ליטר דלק (דבר לא זול היום ) לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הילד גדל אבל אופניים לא! אופני ילדים של חברת KHS דגם RAPTOR גודל גלגלים 20 אינטש אופנים שמורים ומטופלים. מחיר מבוקש 450 ש"ח
הודעה אחרונה מאת מיניקיפוד, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נקנה בחול מגיע עם אוזניות ומטען מקורי. 64 גיגה צבע לבן מצב טוב מחיר 3400 שחרון 0508810671
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה אייפון 4 16 gb ,נקנה מחברת פלאפון,ללא שריטות ובמצב חדש לגמרא,(פתוח לכל הרשתות).המחיר 1500 (גמיש מעט במחיר)0535230012
הודעה אחרונה מאת kirill5891,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 499 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- gollu
- יבגניפ
- גולדן191
- דניאל1983
- הרקוליטו
- AdamZ
- davemustaine87
- RK
- `Infinity
- Liquidator
- SlowRide