אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עדיין בקופסא המקורית כולל כל הציוד הנלווה . אפילו חצובה קטנה. כאמור, צריך לתקן את המפסק. בעל ידיים טובות יעשה את זה בכיף. אין לי חשק להתעסק עם זה. למסירה בר"ג/קריות/ב"ש. להשאיר טל' בפרטי. אילן
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מקפיא 102 ליטר של HEFEI HUALING במצב מצוין, נראה כמו חדש הכל עובד בלי שום בעיות. נמכר עקב מעבר למקפיא גדול יותר. המקפיא נמצא בחדרה, מחיר 550 ש"ח. 0522- שמונה שמונה אפס שמונה שש ארבע רועי.
הודעה אחרונה מאת ROEi1, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
עקב מעבר דירה מספר פריטים למכירה: 1. אייפוד טאץ' 3 32GB - מצב חדש כולל מטען, כיסוי סיליקון איכותי ואוזניות (כולל המון משחקים ומוזיקה טובה) - 650 ש"ח 2. סט רמקולים ביתי של פיור אקוסטיקס בקושי היה בשימוש (זוג קדמי, זוג אחורי וסנטר) תוצרת ארה"ב, סט איכותי מאוד - 850 ש"ח 3. פלאפון מסך מגע סמסונג דגם Monte חדש באריזה של פלאפון כולל ערכה מושלמת (מגן מטען וכו) - 350 ש"ח המחירים זולים וגמישים מעט. נמצא ברמת גן. פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לרגל שיפוצים הבאים עלי לטובה (?) אני נאלץ לפנות את ארונות המטבח. התכולה כוללת צלחות, כוסות, תבניות אפייה וסירים. הכל במצב מצויין. 052-5582717 או בה"פ. כפי שצויין, הכל למסירה ולא למכירה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המוצר חדש עם אריזה ויחד איתו יש: תיק ייעודי(חובה למצלמה זו); סוללה חלופית; כרטיס זיכרון 32GB; אחריות מורחבת לשלוש שנים (בכל המקומות זה לשנה בלבד). כל ה"חבילה" ב- 2,000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Yellow Engine, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נא לפנות לגיא 0506307677 הקנייה בירושלים כמו כן, המוכר מוכר גם דשן.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכשיר בצבע שחור, נקנה בחודש מרץ מחוץ לארץ . מגיע עם מטען + כרטיס זיכרון 32 ג'יגה 1700 ש"ח 0526438030 , גיא .
הודעה אחרונה מאת pozailov, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
פליסטיישן 2 בצבע שחור במצב מצויין הכולל: -שני שלטים מקוריים סוני רוטטים. -כרטיס זיכרון סוני מקורי. -כולל 13 משחקים מקוריים. 050-9945500 יוגב
הודעה אחרונה מאת Yogevv, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה נקסוס 4, 8G בן 6 חודשים, הקניה היתה בארה"ב, יש לי את הקבלה במייל למי שמעוניין. מחיר 1300 ש"ח, לא גמיש, אבל מעדיף החלפה על אייפד 4, או אייפון 5 בתוספת כסף מצידי. טלפון 0545460100 גר בחיפה, עובד במרכז.
הודעה אחרונה מאת khalil, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חדשה באריזה -נא לפנות בפרטי .
הודעה אחרונה מאת yoelb, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו בכותרת מפרסם בשביל חבר בבקשה לא להשאיר לי הודעות אייפון 4 שחור 16 ג׳יגה מחיר 1000 ש״ח לפרטים 052-7419444 איש קשר:שי
הודעה אחרונה מאת David303, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רסיבר KENWOOD KRF-V5090D במצב חדש לחלוטין בקושי נעשה בו שימוש. מחיר 400 ש"ח יוסי 0528372453 אזור נס ציונה
הודעה אחרונה מאת RSIG, -
HAF932 + Costum Demciflex filter kit
מאת Guest Igrosh- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני מוכר את המארז 932HAF עם קיט פילטרים מותאם לפי מידה למארז הקיט לבדו עולה $60 (DEMCiflex Cooler Master HAF 932 Magnetic Dust / Fan Filter Set - 4 Piece - FrozenCPU.com) - קיט ברמה רפואית, נשטף במים ומתייבש תוך דקות.. כמובן שכולל את כל המתאמים/אביזרים המקוריים, המארז והפילטרים במצב מצויין אני והמארז נמצאים בכרמיאל ומגיעים למגדל העמק ויקנעם בתכיפות מדי פעם גם לחיפה ותל אביב המחיר שאני מבקש הוא 475 ש"ח שהם פחות מחצי ממחיר הקניה של כל הסיפור (מארז עלה באזור ה800 [יש קבלה] וקיט פילטרים עוד 60$) os2-s4o6387 איגור
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ניקון 35 1.8 AF-S DX. עדשה בת 3 שנים בערך, עם הקופסאות המקוריות, עובדת פיקס, נקנתה משומשת. לפרטים נוספים - הודעות פרטיות.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה בכותרת. אני אפרט: מדובר בטלפון כפי שניתן מסמסונג למשווקים המורשים לצורך הצגת הדגם ללקוחות. לכן אין אפשרות לבצע שיחות בטלפון. ביררתי, חקרתי וקראתי כל פיסת מידע אפשרית על הטלפון. הטלפון מקורי וכל החלקים הקיימים בגלקסי S4 מקורי על כל חלקיהם קיימים גם פה, מלבד הפריטים הבאים: אנטנת GSM קוד IMEI חיבור ל-SIM Slot מלבד זאת, הטלפון מתפקד 100% כגלאקסי והוא מתפקד מצויין. אין לי את הידע והזמן להתעסק עם זה, לכן זאת הזדמנות למי שכן. אני מבקש עליו חצי מהמחיר של חדש: 1600 ש"ח עם גמישות. או החלפה על טלפון אחר מסוג טלפון חכם, כל הצעה תתקבל ותשקל כרגע הצעות רק בהודעה פרטית חברים.
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למכירה הפריטים שבכותרת. מדובר על לוח אם בתצורת MINI ITX, לא לוח סטנדרטי אלא לוח קטן במיוחד אשר מתאים למארזים קטנים מאד אך גם למארזים בגודל סטנדרטי. הלוח של GIGABYTE GA-H67N-USB3 ובעל פיצ'רים רבים מאד ומעניינים כמו יציאות HDMI כפולות, ESATA, SATA3, USB3 יציאה אופטית וקואקסיאלית ועוד ועוד ועוד! הלוח מעולה למחשב בכלל ולמחשב מדיה סנטר - HTPC בפרט. איתו נמכר מעבד INTEL PENTIUM G840, מדובר על מעבד SANDY BRIDGE - דור שני במהירות 2.8GHz ו 3MB זכרון מטמון, מעבד דו ליבתי מהיר וחזק לכל שימושי המחשב. מערכת זו שמשה אותי למחשב המדיה סנטר שלי - לצפיית סרטים ב FULL HD בסלון ולמשחקים. ושרשור בנושא ניתן למצוא כאן. מחיר הפריטים הוא 650 ש"ח סה"כ ללוח ומעבד מעולים! (גמיש, …
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
- 6 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מדובר בנעליי כדורגל ( דשא בלבד ) מהדגמים היקרים יותר ( נעליים מקצועיות ) מחירים בחנויות נעים בין 1200-1500 לדגמים שאני מוכר , אצלי המחירים נמוכים משמעותית ) בערך כמו המחירים שלהן באתרים בחול http://www.aztecasoccer.com/adidas-predator-lz-trx-fg-sl-1270.html דגם מקצועי - 2 זוגות במלאי מידות 43 ( שתיהן ) מחיר - 700 ______________________________________________________ http://www.aztecasoccer.com/adidas-predator-lz-trx-fg-1254.html דגם מקצועי - 2 זוגות במלאי מידות - 43 + 45 מחיר - 650 ______________________________________________________ http://www.aztecasoccer.com/adidas-f50-adizero-prime-trx-fg-858.html גדם מק…
הודעה אחרונה מאת pozailov, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי. עקב שדרוג מהיר אני מוכר את הנקסוס. המכשיר בעל 16gb נקנה ברשת KSP בחודש אפריל באילת. מאז היה בשימוש חודשיים ואז הוחלף לגלקסי החדש (קיבלתי חינם אין כסף, שאני אסרב?). כעת עומד הנקסוס למכירה. המכשיר מריץ אנדרואיד. הכל עובד בלי שריטות או מכות. ממש מצב חדש. מגיע עם קופסא הכוללת את כל החוברות, אחריות ומטען. מחיר מבוקש: 1700₪ עקב מצבו המצויין ++ פניות בה"פ שם תקבלו מס' טלפון. תמונות באלבום הבא: https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=102623533307944891285&target=ALBUM&id=5906336858028620449&authkey=Gv1sRgCIHA9q66mtS-LA&feat=email
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אייפון 4 במצב מצויין הוחלף מסך ופנאל אחורי לחדשים האייפון ללא תקלות נמכר 1200 ש"ח לא גמיש ולא מעוניין בהחלפות 0504212406
הודעה אחרונה מאת ronron710, -
- 19 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום! לפני שנה-שנתיים קניתי מספר חולצות של אדידס שלא שימשו אותי, אז החלטתי להפטר מהם, אשמח לקבל הצעות מחיר בעבור החולצות, בה"פ או בטלפון: 0546689200- אוהד. מי שמעוניין לקבל תמונות איכותיות יותר של החולצות אשמח לשלוח, רק תבקשו . חולצה 1 מידה M: חולצה מהסדרה של דיויד בקהם, החולצה בלי תווית כיוון שהיא נתלשה לי כשהוצאתי את החולצה מהחבילה, אבל אני מוכן להבטיח שלעולם לא נעשה בה שימוש! סדרת 365 של אדידס. חולצה 2 מידה M: חולצה מסדרת "Predator", חדשה עם תווית, לא נעשה בה שימוש מעולם. חולצה 3 זמין במידה M ובמידה S: חולצה מסדרת "Condivo", חדשה עם תווית. חולצה 4 מידה S: חולצה של הקבוצה Liverpool, חדשה עם תווית חולצה 5 מידה M: חדש…
הודעה אחרונה מאת -Negative-, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מכשיר שמן שחור 80 ג׳יגה אירופאי pal מהגירסאות שמפעילות ps2 ללא קשר לפריצה כולל שלט כל הכבלים הדרושים וקופסא מקורית המכשיר בגירסת מקור 3.55 פרוץ ללא באן ( ניתן לשחק ברשת ללא חשש ) הכל עובד פיקס ללא בעיות חוץ מיציאת hdmi שלא תקינה ניתן לשחק עם כבל קומפוננט ( שגם אותו אני נותן ) ללא הבדל ברזולוציה בכלל עובד גם בfhd המחיר הוא 950 וגמיש מעט בלי כסף למכשיר פרוץ 0547495262 או ב ה״פ
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן מחפש רמקול BT אלחוטי, אמור לשמש כרמקול למחשב נייד. אין דרישות מיוחדות למעט תקינות מוחלטת. אזור המרכז/דרום. יצירת קשר בה''פ או באשכול
הודעה אחרונה מאת ARKODrama, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
1.מכשיר מעקב אשר נותן דווח מצב עדכני בכל רגע נתון על מיקום החפץ שאליו מוצמד המכשיר(רמת דיוק גבוהה, וסטייה של עד 5 מ') 2.ניתן לתפעל את המכשיר דרך הפלאפון ושימוש בגוגל earth. 3.בניגוד לחברת איתורן תפעול המכשיר לא עולה כסף(ודורש קניה חד פעמית של כרטיס טוקמן בעלות של 30 שקלים), בנוסף המכשיר מהווה סעד עצמי כלומר בניגוד לחברת איתורן אין צורך באישור של המשטרה שיועבר לחברת איתורן כדי שזו תחשוף את מיקום הרכב אלא ניתן לבדוק זאת לבד דרך המכשיר וללא עלות או עליות מנוי גבוהות(מנוי חודשי באיתורן עולה 80 שקלים בחודש). 4.המכשיר מומלץ בעיקר למניעת גנבות רכבים, ניהולי צי רכבים ואפשרות להצמדה גם על בעלי חיים(המכשיר שוקל רק 30 גרם). אני מוכר את המארז הכי יוקרתי ומתקדם אשר מכיל:…
הודעה אחרונה מאת yogi_o, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
1. מגן מטען לסמסונג גאלקסי 3 המגן במצב טוב מאוד היה בשימוש פעמים אחדות, הסוללה שלו היא 3200 זאת אומרת הטענה של 1 וחצי פעמים. 120 ש"ח 2.מגן איכותי לסמסונג נוט 2 בצורת נרתיק נסתובב עם מעמד צבע שחור לבן 70 ש"ח 3.מסך מחשב acer 22 אינצ 300 ש"ח 4.כסא מחשב אורטופדי גב רשת במצב טוב מאוד נקנה במחיר של 900 שח נמכר רק ב300 ש"ח זהו לבינתיים.
הודעה אחרונה מאת ronron710, -
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום נדנדת גן לבנה של כתר דגם לגונה משומשת במצב מצויין 450 ש"ח (חדש עולה 1700) כמו בתמונה רק משומשת מעמד טלויזיה שנקנה מאיקאה בצבע אפור משולב זכוכית - 100 ש"ח (בתמונה מופיע המעמד ללא טלויזיה ורובוט) 5 רמקולים של חברת WESTRA הגרמנית בצבע שחור: 2 רמקולי סטריאו גדולים בגובה כמטר 2 רמקולי סראונד בגודל של כ 30 ס"מ כולל 2 סטנדים ממתכת ורמקול סנטר בגודל של כ 50 ס"מ מחיר עבור מערכת הרמקולים 300 על הכל תודה יוסי 0528372453 אזור נס ציונה
הודעה אחרונה מאת RSIG, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, מוצעים 2 מכשירי סלולר שלא בשימוש: הראשון, סמארטפון HTC Magic נקנה בחנות בארץ. בהירות המסך די נמוכה, אז קשה לראות את הצג. אולי ניתן לתקן ואולי לא. לא ניסיתי ואין לי זמן לנסות. מצורפות תמונות להמחשה. נראה לי שבתמונות המצב נראה טוב יותר מבמציאות. במציאות המסך אפילו יותר חשוך. חוץ מיזה כל השאר עובד. מחיר: 250 השני זה טלפון פשוט של סמסונג, ללא אפשרות להכנסת סים. עובד טוב. מחיר: 100 אזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת ergo, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מוכר XBOX 360 SLIM 250GB PAL מוסב RGH + LT+3.0 שמאפשר התקנת משחקים מהמחשב ישר לארדיסק או לשחק עם דיסקים צרובים. אני נותן 2 שלטים מקוריים וכבל HDMI ואת כל המשחקים שבתוכו (פרו 2013 וכ"ו ) אני מוכר את המכשיר בגלל שאני טס לתקופה ארוכה כך שאין לי שימוש בו. המכשיר במצב חדש לגמרי ללא שריטות ועדיין עם המדבקה על הכונן דיסקים שלא נפתח מעולם!! מחיר כדי למכור 1300 ש"ח כולל הכל!! המחיר בחנויות עבור חבילה כזאת 2000 ש"ח פלוס מינוס. אפשר הודעות בפרטי או במספר 052-6814888 אלעד אני מכפר סבא וזה יהיה רלוונטי עד לתאריך ה 14/08
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נקנה בסלקום, 16 ג'יגה שחור, מקורי - לא הוחלף שום חלק, לא בשימוש כחצי שנה יש לי גם 2 כיסויים לתת עם המכשיר 960 ש"ח נמצא רוב היום ברעננה. בשעות הערב/סופ"ש נמצא בפרדס חנה - ת"א 054-5258864, זמין ואם לא אפשר לשלוח אס אמ אס מתן
הודעה אחרונה מאת Matan g, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
העכבר נמכר עקב אי שימוש וימסר במצב תקין לחלוטין! ממש חדש (אני רגיל לטראקפד פשוט). למעוניינים ניתן לפנות בה"פ. שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת BenM, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חדש לחלוטין כולל עברית כולל שלט כולל עכבר יציאת ETHERNET יציאת VGA איכות D1 16 ערוצים דיסק קשיח 160GB מחיר נדרש 900 ש"ח עומרי 0507947946
הודעה אחרונה מאת omri75,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 413 אורחים (הצג רשימה מלאה)