אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
Samsung Galaxy SII צבע שחור. גרסא 2.3.3 נקנה בחנות פרטית, לא הוחלף רום ולא בוצע רוט. מצב טוב, לפעמים יש צורך בלחיצה כפולה על הכפתור הימני והאמצעי למטה, שריטות קלות במכסה השחור האחורי. אביזרים נלווים: מגן מסך, כיסוי פלסטיק, מטען, USB למחשב, סוללת אנקר בעלת נפח גדול יותר (1900mAh) מקורית חדשה. מחיר: 900₪ איזור מכירה: ראשל"צ. יצירת קשר: [email protected]
הודעה אחרונה מאת Fixesss, -
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מארז HTPC כולל ספק כוח 150W. 120 ש"ח. בפרטי.
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דגם: Philips 46PFL6606H, אבא שלי קיבל אותה מתנה והשתמש בה מספר ימים בלבד עד ששדרג לגדולה יותר. פול HD LED עם כל החידושים הכי אחרונים ובאיכות מדהימה. הטלויזיה חדשה לגמרי וסגורה באריזתה המקורית עם אחריות, ממש כמו לקנות מחנות. המחיר הנמוך בזאפ הוא 5000 ש"ח, אני מבקש 3700 בלבד. 0523820956 יורי (אבא שלי).
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נקנה בסלקום לפני שנה, לא פרוץ, לא תוקן ולא נפתח, שמור במצב חדש תמיד עם מגן, פתוח לכל הרשתות,16g שחור. מחיר: 1700 052-8367076 אביב.
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
למכירה גלקסי 1
מאת ArikC- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
במצב טוב נקנה לפני שנתיים,אפשרות להעברת בעלות באורנג'. 450 ש"ח עם מגן מסך של SGP ומגן עור למכשיר.
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחשב נייד של חברת DELL (לא עובד, המסך בסדר!! רוב הסיכויים שהבעיה מהלוח אם) דגם: D520 מסך: 14.1 אינץ' מעבד כפול ליבה T2400 HDD 120 GB זיכרון 2 GB (לא בטוח). המחשב במצב פיזי ווזואלי מצויין. לפני כמה חודשים הפסיק לעבוד, במעבדה אמרו לי לא כדאי לתקן, יש ניידים מאוד זולים וחדישים בשוק. אז הוא זרוק בחדר טאכול אבק.. **למי יש כוח להתעסק איתו ולהחזירו לחיים תמורת כמה גרושים.. טל: 050 תשע שמונה שמונה שש 042 תמונות שלו:
הודעה אחרונה מאת omar87, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מזוודת Delsey מהסדרה החדשה U-Lite חדשה לגמרי. הוצאה מהארגז רק לצרכי צילום. אפילו לא נפתחה. המחיר הזול ביותר בזאפ עומד על 1090 שקלים. http://www.alter.co.il/pd511_Delsey-U-lite-77cm-Spinner.aspx מבקש עבורה 800 שקלים. נמצאת ברמת השרון. יואב 054-5629695
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה- LG Optimus G E971 המכשיר היה בשימוש 5 ימים בדיוק, כל האביזרים באריזה עוד סגורים בניילון ולא נפתחו. על המכשיר עצמו כ 3 "שריטות נינג'ה" בגב המכשיר, לא ניתן לראות אותן בתאורת חדר, אך ורק באור חזק ובזוית. בתמונה למטה (עם פלאש) לקח לי כמה נסיונות עד שתפסתי את זה כמו שצריך. ניתן לשים מגן מסך רגיל על גב המכשיר (הוא מזכוכית) והשריטות נעלמות כליל. בנוגע למכשיר עצמו- מעבד Snapdraon S4 pro 1.5GHZ מרובע ליבה עם מסך ה TRUE HD המצוין של LG 2GB זיכרון RAM, וכל פיצ'ר אפשרי. גרסת ה E971 מגיעה עם 32GB זיכרון ומצלמת 8MP מפרט מלא- http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_e975-4941.php מגיע עם כל תכולת האריזה המקורית בניילונים (כולל תגית NFC של LG) בנוסף כלול קייס סיליקון…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
נקנתה לפני כשבוע ב5500 יש קבלות 51 אינץ תלת מימד סמרט טיוי הסדרה החדשה samsung ps51f4900 מזומן לבוא ולקחת ב4500 מציאה של ממש עם רמקול בלוטוט חדש גם כן
הודעה אחרונה מאת lieden, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חשבתי שאתרגל מהר למערכת האנדרואיד, אבל בתור אייפוניסט מושבע - קשה להתרגל למשהו אחר נקסוס 7 3g cellular נפח אחסון 32 ג'יגה נרכש באורנג' אחריות לעוד כשמונה חודשים המכשיר שמור מאד מאד. כמעט ולא היה בשימוש, ימסר בקופסא פלוס כל האיבזרים הנלווים לו. הצעות בה"פ. תודה
הודעה אחרונה מאת BenM, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
2 מחשבים ניידים של Dell Latitude E5430, עסקיים, בני 4 חודשים. שניהם באחריות ארוכה בבית הלקוח. נמכרים עקב סיום פרוייקט. מחשב 1: מחשב נייד Dell Latitude E5430 מעבד I5 3520M Ivy Bridge 4 ג'יגה זכרון 500 ג'יגה דיסק קשיח סוללת 9 תאים מקלדת מוארת, חיישן טביעת אצבע. Win7 Home מקורי אחריות 4 שנים בבית הלקוח, נשארו קצת יותר מ- 3.5 שנים. הרוכש יקבל את חשבונית הרכישה המקורית. מחיר: 3,000 ש"ח. מחשב 2: מחשב נייד Dell Latitude E5430 מעבד I3 3110 Ivy Bridge 4 ג'יגה זכרון 500 ג'יגה דיסק קשיח סוללת 9 תאים מקלדת מוארת, חיישן טביעת אצבע. Win7 Home מקורי אחריות 3 שנים בבית הלקוח, נשארו קצת יותר מ- 2.5 שנים. הרוכש יקבל את חשבונית הרכישה המקורית…
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
WII U פרימיום , צבע שחור, חדש ללא שום שריטה. ישנה עדיין אחריות ברשת אנג'וייסטיק עד ל-01/2014. המכשיר מגיע עם 4 משחקים מקוריים , שלט WII PAD חדש שנקנה בחו"ל ואין להשיג בארץ , סט נונצ'אק מושלם, בסיס הטענה לשלט החכם וכיסוי סיליקון לשלט החכם. הערכה שווה למי שהולך וקונה בחנות מעל 3000 ש"ח - גם לפי מחירי זאפ מהחנויות הזולות ביותר. המחיר שלי - 1650 ש"ח בלבד ! (רק המשחקים לבד עולים 850 ש"ח... כך שהמכשיר והאביזרים יוצאים במחיר מגוחך...) יניב - 0544-939-930 . נא לא להתקשר אחרי שעה 22:00 . ישנה אפשרות החלפה על סמארטפון אנרואיד . בהחלפה המכשיר יתומחר כמחיר העלות המלאה.
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
johnnie-Walker-Blue-Label-Whiskey ב129.99$ במקום 309.99$ בחנות גיימס ריצרדסון בדיוטי פרי נתבג- התמזל מזלי לקבל בין ה1000 הראשונים את הקופון עצם זה שאני חבר במועדון הצרכנים. השובר הוא עד ה28.9.13 מחיר 50 שקל http://dutyfree.moblin.com/JWBlueLable/web/default.aspx?utm_source%3DFACEBOOK%26utm_medium%3Dbanner%26utm_campaign%3DJWBlueLable לפרטים נוספים: הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוזניות בלוטוס' אלחוטיות איכותיות במיוחד מתקפלות כולל כפתורי מגע חדשות לגמרי לא היו בשימוש כולל כבל usb לטעינה וכבל aux לחיבור לא אלחוטי 250 ש"ח איסוף ממבשרת ציון ( ליד ירושלים ) 0525527282 לבוא ולקחת גמיש מעט
הודעה אחרונה מאת Orca, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מכשיר לכפיפות בטן של Ab Lounge במצב כמו חדש. המכשיר נמצא בחדרה, מחיר נדרש 400 ש"ח 0522- שמונה שמונה אפס שמונה שש ארבע רועי.
הודעה אחרונה מאת ROEi1, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המגן חדש עדיין באריזה ולא נפתח מעולם צבע כחול שקוף עם חריטה לתפוח מתאים למקבוק פרו 13" (לכל הדגמים) המגן 2 חלקים חלק אחד לתחתית ועוד אחד לחלק העליון תמונה להמחשה מצורפת דורש רק 99 ש"ח! אני מאיזור המרכז. ניתן ליצור קשר בה"פ.
הודעה אחרונה מאת BenM, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
במצב חדש, קיבלתי במתנה , ישב בארון ולא נעשה בו שימוש. מחיר 300 ש"ח הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סט של שתי סיגריות אלקטרוניות, לא תקינות. אחת הגיעה תקולה, השניה עבדה למשך כמה שעות וזהו. באריזה המקורית, למי שצריך חלפים או סתם רוצה להסתכל עליהן.... מסירה בתל אביב או בשעות היום בהוד השרון. שמוליק 054-4768990
הודעה אחרונה מאת מיניקיפוד, -
משרד להשכרה
מאת צפריר- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לקבלן למהנדס או לאדריכל. במושב ירוק ופסטורלי. 85 מ"ר ו\או 75 מ"ר. כולל דמי ניהול וחניה בשפע. אפשרות למזכירה משותפת. מחיר: 3850 או 3200 ש"ח. 054.3034004
הודעה אחרונה מאת צפריר, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! עקב חוסר מקום בגלל מעבר לדירה קטנה יותר, אני מוכר אוסף נדיר של מגזין מוטו מהגיליון הראשון שיצא ב1988 עד גיליון 298 ויצא ב2013, מדובר על רצף שלם[1-298] של המגזינים! כולם כמובן במצב חדש! בלי שום קרע וקימוט! בנוסף לכל חוברת, מצורף לה גם המיני חוברת "מחירון" שצורף לכל גיליון, גם הן ברצף שלם במצב חדש! בנוסף לזה ישנן עוד חוברות אקסטרה שקיבלתי ממוטו, חוברות קטלוג במהלך השנים. טיפה כואב לי להפטר מהאוסף הזה אחרי שאני ממשיך אותו משנת 2002 אחרי שדוד שלי העביר אותו אליי, בכל זאת ישנו ערך סנטימנטלי ואני בטוח שמי שירכוש אותו יהנה ממנו. המחיר הוא פחות מ2 שקלים לכל מגזין+המחירון (אם לדייק זה יוצא שקל ושישים אגורות לחוברת+מחירון!), כמובן שהכל נמכר ביחד ב…
הודעה אחרונה מאת amit_a, -
שחורה , עם אריזה במצב חדש פרוצה-אפשר לשחק עם משחקים מרשת דרך USB + שלט נוסף 300 שייח אני מחולון
הודעה אחרונה מאת stich, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מסך במצב חדש Dell - Professional P2312H מדובר במסך LED מקצועי ניתן לסובב את המסך למצב עמידה (ראה תמונה) המסך כמעט ולא היה בשימוש, חדש בזאפ עולה 1300 ש"ח. הצעות לפרטי.
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
iXtreamer מזרים מדיה-סטרימר איכותי: --------------------------------- ==> נגן מדיה - סרטים בכל הפורמטים, כולל באיכות Full-HD 1080 ותמיכה מלאה בכתוביות עבריות, מוזיקה בכל הפורמטים. ==> חיבור אינטרנט אלחוטי כולל אנטנה. המכשיר שרת אותי במשך שנה באמינות מוחלטת. אני מוכר מאחר ושידרגתי לדגם חדש יותר. המחיר המבוקש הוא 160 ש"ח בלבד! טל, 0544711090.
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דגם ברמה גבוהה, באריזה המקורית ובמצב מושלם. 590 ש"ח. זמין באזור חדרה ותל אביב. 052-639-9891 גיא
הודעה אחרונה מאת Guy30, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה- מפענח Audio gear G5 לפיענוח אותות דיגיטליים והעברתם לאנלוגיים. מחפשים דרך לחבר XBOX360 או PS3 ושאר ירקות לרמקולים 5.1 של מחשב שמתחברי ל 3 PLים? זה הפתרון, בלי צורך ברסיבר ובלאגן אינסופי של חוטים. תמיכה באותות: AC3, Dolby digital, DTS, Dolby pro logic 2, LPCM, HDCD כניסות: 2xSPDIF אופטי, Coax, PL 3.5mm, יציאות: 3xPL 3.5mm, יציאת USB בוודדת להטענת מכשירים (1A) מכשיר מצוין עם פלט די איכותי, לפחות איכותי יותר מכרטיסי הלוח המובנים בכל מחשב. סיבת המכירה- שדרגתי למערכת רמקולים עם כניסות דיגיטליות מובנות, אין לי צורך במכשיר יותר. שרת אותי נאמנה כשנה וחצי. מחיר- 250 ש"ח. יצירת קשר- ה"פ או מייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
2 כרטיסים לריהאנה - יימכרו כזוג בלבד 369₪ לכרטיס נא לפנות בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למסירה מקרן שקופיות SAWYER'S 1500
הודעה אחרונה מאת יגאל פישלר, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי לאבא שלי כיסוי לאייפד מיני מדיל אקסטרים. זה הכיסוי: http://www.carsforum.co.il/vb/newthread.php?do=newthread&f=74 אח שלי לא ידע על זה וקנה לו כיסוי של switch easy בבאג ב220 שקל. הכיסוי הגיע היום מדיל אקסטרים במילה אחת אכזבה. למה אח שלי שילם 220 שקל על כיסוי ממותג כשב-42 שקלים אפשר להזמין מסין כזה כיסוי מדהים? באמת שהכיסוי הפתיע אותי הוא גם נראה טוב וגם מרגיש איכותי, אם הכיסוי השני לא היה מתנה הייתי מוכר אותו ונשאר עם הסיני. אני מוכר את הכיסוי במחיר העלות שלו, 42 שקלים. אז אם אתם צריכים עכשיו כיסוי לאייפד מיני חדש באריזה בצבע כחול ובאיכות באמת מפתיעה, ולא בא לכם להוציא 220 שקל, ולא בא לכם לחכות שלושה שבועות עד שהמישלוח יגיע מסין אתם מוזמנים …
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חדש באריזה. מגיע עם כל הערכה הכוללת: אוזניות, מטען 220V, כבל USB למחשב, מטען לרכב ומעמד לרכב. בנוסף תוכנת ניווט IGO PRIMO. אזור מכירה: מצפון הארץ עד ת"א. טל (יד 2): 052-9176969.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 10 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
ג'קט אדידס אורגינל,גודל SMALL , נלבש סה"כ 3 פעמים. ממש ממש חדש! מתאים לאוהדי ברזיל או מכבי ת"א מחיר בחנות: כ 300 ש"ח. מחיר נדרש: 150 ש"ח אני מת"א,נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת E.L,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 413 אורחים (הצג רשימה מלאה)