אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 4 אלף צפיות
חיישני רוורס בצבע שחור. מצלמת רוורס בגודל של חיישן + מסך 4.3 אינץ'. כל הציוד חדש עם האריזות המקוריות הכל ב500 ש"ח. 0546689200 אוהד.
הודעה אחרונה מאת -Negative-, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
BlackBerry 9700 Bold - SimFree נרכש באורנג, בטריה במצב מעולה, מגיע עם כל האיבזרים והקופסה המקורית מתחייב כמובן שהכל שלי וחוקי 400 ש"ח ואתם מקבלים סמארטפון מעולה בה"פ , תודה
הודעה אחרונה מאת IsraelR, -
- 0 תגובות
- 971 צפיות
מעוניין במסך Acer G24 , המסך עם המסגרת הכתומה.
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים, מגן LIFEPROOF לאייפון 5 נגד מים,בוץ שלג וכל דבר אפשרי!! קניתי אותו ב 450 שקלים לפני חודש בשביל טיול לתאילנד, לבסוף לקחנו מכשיר פשוט יותר והמגן נשאר ללא שימוש. מחיר: 200 שקלים טלפון:054-78-55-44-9 אזור: יבנה,ראשון,חולון תמונות:
הודעה אחרונה מאת שי כ, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אקווריום מיניאנג כולל ארונית גוף חימום ומשאבת אוויר במחיר 450 שקלים בלבד.יש אפשרות לפילטר חיצוני בתוספת 100 שקלים בלבד. האקווריום מגיע עם שני מעכסים.אחד מקורי ואחד מתאים לצמחייה.
הודעה אחרונה מאת ran, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברים יש 30 יח של כרטיסי זיכרון למחשב נייד אני מוכר כרטיס 1 ב 200 ש"ח מי שרוצה את כל הכמות 1 ב 150 ש"ח DDR3 4GB 1600MH קישור של הכרטיס http://www.memory4less.com/m4l_itemdetail.aspx?itemid=1462333880
הודעה אחרונה מאת vitali87, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בצער רב אני מוכר את המכשיר. NEXUS 4 8 GB שמור מאוד. JELLY BEAN 4.3 1250 ש"ח. אזור מכירה : צפון פרטים נוספים בפרטי
הודעה אחרונה מאת -Efraty-, -
למכירה איפון 4
מאת amirxt- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפון 4 במצב מעולה 16G, ב1200שח, מחיר מעולה, לרציניים 0528558758,אני מחדרה.אור עקיבא.
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נגן DVD נייד עם מסך מסתובב של חברת Apex דגם PDVD 940W. הנגן חדש לחלוטין באריזה סגורה. קיבלתי אותו כפרס (יש מסמכים) ומכיוון שיש לי כזה כמעט זהה החלטתי למכור. מסך מסתובב תמיכה בכתוביות, כולל עברית שלט רחוק מלא סוללה מובנית לשעתיים וחצי בולם זעזועים מובנה רמקולים סטריאופוניים מובנים חיבורים: יציאת AV, יציאה לאוזניות, כניסת USB אני בטלפון 05 29 19 88 32 תודה
הודעה אחרונה מאת sagim5, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מגיע עם הרצועת ברזל שבתמונה, שעון יפיפה במצב מצויין כפי שניתן להתרשם. מחיר מבוקש 5500 ש"ח. תמונות כאן: https://picasaweb.google.com/100761600253141368187/Speedmaster?authuser=0&feat=directlink
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניתי בטעות NEW GRIFFIN SURVIVOR MILITARY DUTY CASE WITH STAND FOR APPLE IPAD MINI היתי צריך לIPAD2, לא מיני 100 שייח
הודעה אחרונה מאת stich, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
Sims 3 + 18 חבילות הרחבה במחיר מציאה ! רק ב - ₪30 ! בין החבילות, גם החבילה החדשה ביותר : island paradise למעוניינים חייגו למספר : 0523266604 . אני נמצא ברמת גן .
הודעה אחרונה מאת קלוקי, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
תנור במצב חדש , היה בשימוש מס פעמים מועט. עדין באחריות יצרן מהיבואן המקורי תאדירן גרופ תנור משולב דגם CFS8M קריסטל תנור משולב דגם CFS8M קריסטל 1. תנור משולב גז בעיצוב מרהיב מהסדרה החדשה של קריסטל, נפח ענק. 2. נוח לשימוש עם הצגת נתונים ברורה ותא אפייה מושלם לניקוי ואפייה. 3. מתאים לכל סוג של אפייה ובישול ברמות מקצועיות גבוהות. מערכת הכיריים * 4 להבות גז. * מבערי SABAF מהטובים בעולם. * הצתה אלקטרונית. * 2 להבות בינוניות ולהבה גדולה במיוחד. * מכסה זכוכית למערכת הכיריים. התנור * טורבו מולטי סיסטם + גוף חימום , 8 תוכניות * …
הודעה אחרונה מאת nadavt, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה אוסילוסקופ חדש באריזה. http://www.amazon.com/HDS1022M-N-Handheld-Digital-Oscilloscope-Channels/dp/B006LR5ARE מחיר :1650 ש"ח. נא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה שוברים לרשת חנויות למטייל. ניתן להתרשם מחלק מהמוצרים שנמכרים בקטלוג אונליין שלהם : shop.lametayel.co.il אחרי השוברים שלי אתם ממש מקבלים חוויה של מחירי חו"ל. השוברים בכפולות של 25 ( לדוגמא 100 125 150 175 ) , אתם בוחרים את הסכום של השובר ומשלמים לי 50% מערכו. אפשר שוברים לכיוון האלף שקל גם. משלמים בPAYPAL, מקבלים את השובר כקובץ PDF עם תוקף לשנה אחת. העתק הדבק מהתקנון שלהם : השוברים שידפיס החבר יהיו ניתנים למימוש בכל סניפי למטייל, למעט חנות "שלג", ויהיו תקפים גם במקרה של כפל מבצעים, למעט במהלך הפנינג תרמילאות ולילה לבן. שובר ישמש כאמצעי תשלום לכל דבר, ויאפשר תשלום של עד 75% מערך הקניה. 25% הנותרים ישולמו במזומן, בכרטיס אשראי או באמצעות תלושי "…
הודעה אחרונה מאת sha15, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה ! , Pro Evolution 2014 משחק חדש ! רק ב 20 שקלים . המשחק למחשב . למעוניינים יש מלא משחקים חדשים נוספים ! . לפרטים נוספים ולקנייה חייגו למספר : 0523266604 . ניתן לשלוח לי הודעה פרטית דרך הפורום .
הודעה אחרונה מאת קלוקי, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עקב מעבר דירה למכירה דברים שמצאתי אצלי במחסן. שמן מנוע של אג'יפ 40\5 יש בו לפחות 3 ליטר. 60 שקל. שמן מנוע של קסטרול 30\5 יש בו ליטר וחצי 30 שקל. רשת ענקית חדשה לגמרי צבע שחור 100 שקל. פנס לאודי TT צד ימין נראה כמו חדש!! 1300 שקל. 3קוילים למנוע 20VT משומשים אבל עובדים טוב ב250 שקל. דלת לאודי TT דור ראשון כולל מנגנון לחלון חלון ומנעול דלת קומפלט. יש לי 2 קופסאות של פוליש NO7,פוליש גס של ABRO,וקס של סונקס,פוליש עדין של סונקס. ציטה גלאי מצלמות דגם C50I דובר עברית במצב חדש בקרטון כולל עדכונים! 800 שקל. תנו מחיר ותבואו לקחת. http://srv2.jpg.co.il/10/521c7f1396e21.jpg http://srv1.jpg.co.il/3/521c7f97a033b.jpg http://jpg.co.il/view/521c7f97aa3a2.jpg/ אפש…
הודעה אחרונה מאת orn123, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
המכשיר במצב ממש חדש. אצלי בדיוק 3 שנים. כולל הקופסא. נמכר אך ורק עקב שדרוג ל5S . המחיר 1500 שקלים. משום מה בתמונה יש שריטות ולכלוכים. בפועל זה לא ככה . פתוח כמובן לכל הרשתות. גרסה 7.0.3
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תמונות אמיתיות. 550 לחתיכה. 1500 לכל השלושה. 050-5555 שתיים שתיים ארבע
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה- מכשיר Samsung Galaxy S4 i337, הגרסה של AT&T ל I9505. אותו מפרט, הכל זהה, תדרי LTE שונים (חסר חשיבות. אין לנו LTE בארץ ולפני 2016 אין על מה לדבר) את מי שמעניין- גרסת מודם לפני MH3, יש ROOT, הבוטלואדר לא נעול, אפשר לעשות מה שרוצים. גרסת ה 16GB צבע Black mist. מעבד Snapdragon 600 1.9Ghz מרובע ליבות, 2GB RAM, מסך SAMOLED FHD 5" , מצלמת 13MP ושאר ירקות. פתוח לסים פרי ומתאים לכל הרשתות בארץ. מפרט מלא- http://www.gsmarena.com/samsung_i9505_galaxy_s4-5371.php מצב: כחדש, ללא שריטה וללא סימן. נרכש חדש לחלוטין והיה בשימוש אצלי כחודש וחצי בלבד. כיסוי ומגן מסך מהרגע הראשון. מה כולל: המכשיר עם הקופסה וכל האביזרים המקוריים בניילון, לא נעשה בהם שימוש. …
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דגם המוצר: HTC ONE | Silver | 32GB | 801N מפרט טכני מתומצת: htcOne נרכש מKSP לפני 4 חודשים בערך בצבע כסוף 32 GB מגיע עם אנדרואיד 4.2.2 כולל אחריות לעוד 8 חודשים. נמכר בעקבות מתנה שקיבלתי מארצות הברית Sony Z1 וחשוב לי העמידות בפני מים אחרת הוא היה נמכר מצב המכשיר: מצב מצויין , יש סדק קטן בזכוכית המצלמה שבקושי נראה ואינו משפיע על איכות הצילום ( מצורף תמונה המראה שאכן הסדק אינו משפיע). אביזרים נלווים: מגיע עם אחריות לעוד 8 חודשים , אוזניות , כיסוי פלסטיק שקוף , 5 מגיני מסך , מטען + כבל מיקרו USB , אריזה מקורית + חשבונית קנייה. מחיר: 2300 ₪. תמונות: איזור מכירה: מבשרת ציון ליד ירושלים - נייד לאיזור המרכז בתוספת 50 ₪ יצירת קשר: 052-…
הודעה אחרונה מאת Orca, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו מבצעים מחר(25.10.13) בבית, מכירת חצר +קפה ועוגה לכל אורח. בגדול, יש הכל מהכל. מתאים בעיקר לכל חובבי היד שנייה למיניהם. פותחים בשעה 10:00 בבוקר. חשוב לציין, אנחנו לא עסק או משהו בסגנון. פעם ראשונה וכנראה אחרונה שמארגנים משהו בסגנון... רחוב הפרח 5 ראשון לציון. לפרטים: 050-2181043
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה כ"מ רדון hd4870 מחזיק משחקים מצוין ועדיין רלוונטי למי שמחפש כרטיס זול וטוב. אני לא יודע בכמה הם נמכרים אז מוזמנים להציע מחיר. אני לא מחפש לעשות עליו קופה, סתם להפטר ממנו כי קיבלתי חדש. הכרטיס במצב חדש אף שהיה בשימוש. הכל עובד ואין אבק
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר: מוציא 145 ,משופר ומשודרג. ,גירבוקס חדש, גלגלי שיניים מחוזקים, אפשר לעבוד גם עם קפיץ 160, כוונת ACOG מיקצית. מצב כמו חדש! עיר: אשדוד מחיר: 2700 ש''ח 052-9756839 וליק
הודעה אחרונה מאת Kuturga, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מוכר את המכשיר עקב גודל לא נוח לטעמי. שם המכשיר: סמסונג Galaxy S4 GT-i9505 צבע שחור. המכשיר היה בשימוש כחודשיים בלבד. נרכש בתאריך 17.07.2013, אך רק לאחר כחודש הגיע אלי. מן היום הראשון הוא עם מגנים, ובנוסף יש על המסך מגן זכוכית מחוסמת. המכשיר עם עברית מלאה (לא מיושרת לימין!), לא עבר החלפת רומים וכדו'. מכשיר מעולה, עובד מהר להפליא ומסך מדהים! הקונה המאושר יקבל בנוסף למכשיר+ מטען מקורי+ אוזניות+ חוברות יצרן סט אביזרים רחב: 1. מגן SPIGEN SGP Samsung Galaxy S4 Neo Hybrid עם מסגרת בצבע Metal Slate. 2. מגן SPIGEN SGP Samsung Galaxy S4 SLIM ARMOR בצבע Metal Slate+ Soul Black (מגיע עם 2 חלקים אחוריים מתחלפים). 3. מגן SPIGEN SGP Sams…
הודעה אחרונה מאת ya_pl, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, LG Nexus 4 נפח 16GB במצב פנטסטי - כמו חדש לערך. לא היה הרבה בשימוש. מגיע עם האריזה, מטען כבל שעדיין עטופים בניילון. שימו לב באחת מהתמונות קיימת "שריטונונת" בגודל שערה של תינוק -> ניתן לראות אותה (בקושי...צריך "לחפש") רק כאשר המסך כבוי. כשהמסך דולק - לא ניתן בשום אופן לראותה בשום פנים ואופן. קשה להעבירה בתמונות משום שקשה לראותה גם כך. אני נמצא בתל אביב (עד מחר) ואח"כ ביישוב הממוקם בקרבת שדרות ונתיבות. ***אני מתגורר בעיקרון בת"א, פשוט אני בפורייקט בדרום. מחיר: 1300ש"ח. עינב: 050-4494244
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
Gta5 ps3
מאת MUSTANG1967- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה המשחק המקורי gta5 החדש שיצא לפני חודש. 200 ש״ח בלבד. אביב- 052,8,36,70,76.
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
* SAM-I9300OM * 16 גיגה * חדש באריזה, האריזה לא נפתחה מעולם * כחול * יבואן רשמי - אחריות שנתיים לפי בדיקה של IMEI באתר של סקיילקס - תוקף אחריות: 13.10.2015 1750 שקל
הודעה אחרונה מאת sh33p, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה- Apple iPhone 5 שחור, במצב חדש בקושי היה בשימוש. נקנה לפני חודשיים בניו יורק. יש לי את הקבלה למי שירצה מגיע עם כל האביזרים ומגן מעולה שעלה לי 250 שקל בחונת של אפל. אין יותר מדי מה לפרט, כולם מכירים את המכשיר http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5-4910.php מחיר- 2300 ש"ח, לא גמיש. לא מעוניין בהחלפות נכון לרגע זה. יצירת קשר- ה"פ או מייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת IsraelR, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חדש ! המשחק Fifa 2014 ב - ₪20 לפרטים נוספים שלחו פרטים בפורום . ניתן להתקשר אלי גם לניד : 0523266604 עשרות משחקים נוספים למעוניינים צרו קשר .
הודעה אחרונה מאת קלוקי,