Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Samsung Galaxy S4 i337

Pika007
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה- מכשיר Samsung Galaxy S4 i337, הגרסה של AT&T ל I9505. אותו מפרט, הכל זהה, תדרי LTE שונים (חסר חשיבות. אין לנו LTE בארץ ולפני 2016 אין על מה לדבר)

את מי שמעניין- גרסת מודם לפני MH3, יש ROOT, הבוטלואדר לא נעול, אפשר לעשות מה שרוצים.

גרסת ה 16GB צבע Black mist. מעבד Snapdragon 600 1.9Ghz מרובע ליבות, 2GB RAM, מסך SAMOLED FHD 5" , מצלמת 13MP ושאר ירקות.

פתוח לסים פרי ומתאים לכל הרשתות בארץ.

מפרט מלא-

http://www.gsmarena.com/samsung_i9505_galaxy_s4-5371.php

מצב: כחדש, ללא שריטה וללא סימן. נרכש חדש לחלוטין והיה בשימוש אצלי כחודש וחצי בלבד. כיסוי ומגן מסך מהרגע הראשון.

מה כולל:

המכשיר עם הקופסה וכל האביזרים המקוריים בניילון, לא נעשה בהם שימוש.

כיסוי סיליקון פשוט, מגן מסך tech armor

oRPtWNe.jpg

מחיר- 2250 ש"ח, לא גמיש. נא לא להציע החלפות.

יצירת קשר- [email protected] או ה"פ

שימו לב!

מדובר במכשיר היחיד שלי, אני מעלה אותו כאן למכירה מוקדם- אבל הוא ימסר רק שאקבל את המכשיר החדש שלי בעוד כשבוע-9 ימים. אני מחפש בינתיים מכשיר חליפי לזמן הזה, אם אמצא הת'רד יעודכן והמכשיר ימסר מיידית.

בנוסף, עקב פרשת הזיופים האחרונה, צילום של המכשיר עצמו כאשר על המסך תוצאת antutu ימסרו לכל דורש. מן הסתם גם אפשר לבדוק במעמד הרכישה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...