אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה- Apple iPhone 5 שחור, חדש באריזה. לא היה בשימוש רגע אחד, בניילונים. אין יותר מדי מה לפרט, כולם מכירים את המכשיר http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5-4910.php מגיע עם כל תכולת האריזה כאשר הכל סגור וחדש. כל סימן מוזר שרואים בתמונה נמצא על הניילון שעל המסך. מחיר- 2300 ש"ח, לא גמיש. לא מעוניין בהחלפות נכון לרגע זה. יצירת קשר- ה"פ או מייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, למכירה Raspberry Pi - Model B חדש חדש חדש! לא נעשה שימוש כלל. הזמנתי 2 לי ולחבר והחבר לא מעוניין בסוף. מבקש את המחיר של המוצר לא שקל יותר ולא שקל פחות. שימו לב להזמין חדש דרך המשווקים באינטרנט לוקח לפחות 20 ימי עסקים. מחיר 230 ש"ח יצירת קשר: [email protected] טלפון: 0528702020 או הודעה פרטית אם לא זמין לשלוח SMS.
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
גאלקסי ace עברו עליו ימים טובים יותר מגיע מכשיר בלבד דורש 250 שח nokia 6555 מצב מעולה מגיע עם מטען דורש 200 שח רתכת toper חדשה בקרטון דורש 500 שח 054-9443044 ת"א
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 17 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
קסדה שחורה של Masei. כפפות עור של Grand National (כפפות מקצועיות ואמינות מאוד) קסדה 500 ש"ח כפפות Grand National בתמורה ל300 ש"ח קסדה חדשה חדשה, לא השתמשתי בה אפילו לא לנסיעה אחת, הפעם היחידה שלבשתי אותה היא כדי למדוד, הקסדה מגיע עם משקפי שמש מובנות, ו2 משקפים (בנוסף למשקפי שמש) משקף אחד בצבע שחור ואחר בצבע שקוף. הקסדה מידה M הכפפות של Grand National מידה L, גם הם לא היו בשימוש כלל וכלל, רק נמדדו על היד. הציוד בירושלים. 0546689200 אוהד. תמונות:
הודעה אחרונה מאת -Negative-, -
- 8 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום! ברשותי 2 אייפודים (אייפוד 4 32GB) שהיו בשימוש מועט ונקנו עבור אחיי הקטנים (שמהר מאוד קיבלו אייפון, אייפד, ושאר ירקות ) ככה שהאייפודים נמכרים עקב אי שימוש בלבד. 2 האייפודים עם מגן מסך מיומם הראשון! אז ככה: האייפוד הלבן היה בשימוש אחותי (בת 15) תקופה ובגלל שמספר הימים הראשונים היה בלי מגן אחורי הספיק לקבל כמה סימנים מאחור (לא משהו מיוחד, טיפוסי לכל אייפוד שבלי מגן כמה ימים.) עם מגן מסך מיומו הראשון ,מגיע ללא אוזניות, וללא מטען. האייפוד השחור היה בשימוש אחי הקטן (בן ה13) והיה עם מגן אחורי + מגן מסך מיומו הראשון, מכשיר במצב חדש באמת, אין לי מה להוסיף. מגיע ללא אוזניות, וללא מטען. דו…
הודעה אחרונה מאת -Negative-, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כפי שכתוב בכותרת, מוכר את האייפון שלי.האייפון בצבע שחור בן שנתיים, נקנה בלונדון, ללא שום שריטה או מכה. מתחייב על תקינותו ושלמותו במעמד המכירה. הצעות בה''פ.
הודעה אחרונה מאת semik, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה, במצב חדש ללא תקלות בעיות או החלפות חלקים. 1800ש"ח ה"פ
הודעה אחרונה מאת semik, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מפרסם לחבר מכשיר במצב חדש לחלוטין, לעולם לא נפל, קייס ומגן מסך 3M מהיום הראשון האיפון צבע לבן, ניקנה בארץ. 1600 שקל.
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
Samsung Wave 2
מאת y.bar- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה סמסונג וויב 2 במצב חדש לגמרי היה בשימוש כחצי שנה אין עליו שריטה אחת היה עם מגן משנרכש, במהלך החצי שנה בקושי היה בשימוש. עם כרטיס זכרון 8GB. מחיר 550 ש"ח גמיש קצת. הודעות רציניות בה"פ
הודעה אחרונה מאת y.bar, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
גלקסי S1 במצב מעולה, שמור מאוד , מצב קוסמטי מעולה נקנה ישירות מאורנג יש לי את האריזה המקורית, מגיע עם מטען,אוזניה , מגן פלסטיק , מגן ארנק , מדבקה חדשה ששמתי לפני כמה ימים. מתחייב שהפלאפון חוקי ושייך לי מריץ כרגע 4.1.2 , הכל עובד חלק. 650 ש"ח בה"פ, תודה.
הודעה אחרונה מאת IsraelR, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
המכירה של האחיין שלי אז אני מפרסם פלייסטישן 3 שנרכש ברשת באג רעננה (סניף קניון רננים) לפני שנה וחצי מדובר על הפלייסטישן הגדול, 160GB הרדיסק שני שלטים מקוריים 5 או 6 משחקים מקוריים באריזות מקוריות במצב כחדש (GTA 4, SNIPER 2, COD BLACK OPS 2 ועוד....) הכל ימכר ב 1200 שקל במזומן. המחיר הוא סופי (רק המשחקים שווים 800-900 שקל). לפנות בבקשה בפרטי. מכפר סבא/ רעננה.
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מוכר עקב טעות במידה. חדשים בקופסא לא שומשו לעולם. כ"כ הרבה טכנולוגיה כ"כ מעט נעל. נעלי ריצה מינימליסטיות מהדגם הכי מוצלח ומדובר של סאקוני. תקראו תגובות באמזון. שוקלות 218 גרם בלבד! בא עם הקופסא המקורית מידה 44 450 ש"ח גמיש במחיר http://www.amazon.com/Saucony-Mens-Progrid-Kinvara-Running/dp/B006MQPGCS http://community.saucony.com/kinvara3/ צילום עוד תמונה אחרון חביב בהודעה פרטית או בטלפון 054-7375-202 זמין מתי שבא לכם
הודעה אחרונה מאת <<MaZaFaKa>>, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מוכר איפון 5S צבע שחור 16 גיגה חדש לחלוטין, ניקנה בצרפת לפני שבוע. פתחתי את האריזה בגלל המכס. מחיר סופי ואחרון 4000. צרו קשר בפרטי. אני מרעננה. בשעות הבוקר עד הערב נמצא באיזור התעשייה הרצליה פיתוח.
למכירה, אייפון 5S 16GB בצבע שחור, סים פרי פתוח לכל הרשתות, מגיע באריזה המקורית ועם האביזרים הנלווים מחיר: 5,500 ש"ח גמיש קצת למי שרציני, בה"פ
הודעה אחרונה מאת Kornass, -
- 0 תגובות
- 954 צפיות
של פלאפון סים עד 200 ש"ח ,לא משנה גיל סוג וצבע רק שיהיה באזור פ"ת 0506504300
הודעה אחרונה מאת בן יגאל גל, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה אייפון 4 שחור 16gb נקנה באורנג לפני שנתיים,כולל קופסה מקורית,סים פריי כמובן יינתן עם המכשיר: 2 מטענים לרכב מטען מקורי לאייפון קופסה מקורית כ10-20 מגני מסך (כולל מדבקות לגב המכשיר) כמה מגנים וכמה באמפרים חדשים בקופסה כל החוברות הפעלה וההסברים של אורנג באייפון לא החליפו לעולם מסך,המכשיר במצב מצויין תמיד היה מוגן במגנים. 1100 ש״ח מפתח תקווה
הודעה אחרונה מאת ^-XtAzA-^, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
2 אייפון למכירה: אייפון 5 16 גיגה שחור במצב מעולה ללא שריטה אחת המכשיר סים פרי והוא מחו״ל. מגיע עם קופסה ומטען מקורי, מחיר נדרש 2300 ש״ח המכשיר השני אייפון 4 שחור 16גיגה שחור גם במצב מעולה סים פרי מחו״ל והמחיר הנדרש 1100 ש״ח. אני מאיזור באר שבע טלפון 050 שש ארבע חמש ארבע שמונה אחד שלוש!
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
מצלמה לרכב.
מאת doras- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי אחת שלא השתמשתי בה. מוכר אותה עם כרטיס זכרון 8 ג׳יגה של סאנדיסק. http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?sbk=1&nav=WATCHING&itemId=281137298174
הודעה אחרונה מאת doras, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
סוני אקספיריה ארק , נקנה ישירות מסלקום , שמור מאוד , מצלמה מעולה ,מאוד אמין נקנה ב2011 ומאז עבד ללא שום תקלה. מגיע עם מטען + כבל HDMI + אוזניות + אריזה מקורית מגן פלסטיק ו 4 מדבקות מסך חדשות . נמכר עקב מעבר לנקסוס 4. מותקן במכשיר גרסה 4.1.2 , מריץ חלק כל אפליקציה כולל GPS מוכן להתחייב שהמכשיר שלי וכמובן חוקי. מכשיר מעולה! מאזור נתניה-חדרה 700 ש"ח 054-746-200-8 ישראל
הודעה אחרונה מאת IsraelR, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה מכשיר LG G2 חדש לגמרי, ללא רגע של שימוש. D800, הגרסה של AT&T, אין שום הבדל מהגרסה שבארץ. המכשיר סים פרי ותואם לכל הרשתות. ספינת הדגל החדשה של LG, מסך 5.2" IPS FHD מדהים, מצלמת 13MP עם יצוב תמונה אופטי, מעבד סנאפדרגון 800 ו2GB זיכרון 32GB זכרון אחסון, וכל פיצ'ר אפשרי מסגרת דקיקה ביותר, מכשיר מדהים מכל הבחינות. http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php המכשיר קוטף שבחים בכל מקום, מהמסך המצוין שלו ועד לזמני הסוללה. מגיע עם- כל תכולת הקופסה בניילונים מגן Spigen SGP light armor בשווי 100 ש"ח מחיר מבוקש- 2900 ש"ח יצירת קשר- ה"פ או מייל [email protected] כרגע אינני מעוניין בהחלפות, נא לא להציע.
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
זוג רמקולים פירלס [חברת בת של פיוניר] בתיבת פלסטיק 15 אינץ" 450 וואט, מגבר Kourt Ar-500 איכותי מאוד, 500 ואט נקי לערוץ, זוג נגני פיוניר CDJ-100 מצויינים, מיקסר 2 ערוצים חדש באריזה, מיקסר פוניק 6 ערוצים במצב מצויין, זוג סטנדים לרמקולים פרואל מקצועיים, זוג סטנדים לטראס תאורה, טראס אלומיניום 2 חלקים, באורך 1.5 כל אחד, טי באר 1.5 מטר לתאורה, מכונת עשן Martin מקצועית, עשן סמיך, כולל נוזל, פינוקיו לד עוצמתי ואיכותי, פינוקיו הלוגן 50 וואט GENI איכותי פליקר 150 וואט מלבן חזק מאוד, רובוסקאן מראות צבעוני הלוגן, כולל כל הכבלים, מפצלים, מתאמים. אני רוני, מנצרת עילית. טלפון 054-6766832
הודעה אחרונה מאת snorlax, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מוכן להחליף בעד אייפון 5. לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Unrated, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הציוד נלקח באכזריות מידיה של נערה חסרת כל כישרון המתקשה להבין שתפצח רק את ראשה ולא תפצח בקריירת החלקה. מדובר בציוד חדש לחלוטין שבוצע בו שימוש פעמיים בלבד. אין 300 מטר על הגלגלים האלה. במקור, נרכש הזוג בצרפת בסכום מופקע. כיום, המחיר המבוקש הינו מספר מאות שקלים. הרוכש המאושר יזכה בציוד מיגון מפואר לברכיים, מתנת קארספורום. יתקבל כל מחיר הוגן. ניתן לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שני מכשירים אייפון 5 בצבע לבן 32GB מחיר 2900 ש"ח 64GB מחיר 3100 ש"ח חדשים בקופסא. פרטים נוספים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת sagiarye, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מציע למכירה את המחשב הנייד שלי. תוצרת אסוס, דגם U31S. גודל מסך 13", נפח זכרון 4 ג'יגה, נפח דיסק קשיח 320 ג'יגה, מגיע עם כרטיס מסך של NVIDIA. נקנה לפני כשנה וחצי. המכירה בתוקף עד לתחילת נובמבר. המחיר המבוקש 2000, עם גמישות קלה. נייד בין טבריה-לקרית גת (וכל מה שעל הדרך). המחשב מגיע עם קייס אסוס מקורי, מטען, ועכבר. ישנה אחריות לעוד שנה וחצי +-. נ.ב המעבד הוא I3 מדור שני, פלטפורמת sandy bridge http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/U31SD/#specifications 05081313 שישים ושתיים.
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 0 תגובות
- 980 צפיות
אהלן כולם! אני מוכר את המירס שלי - מוטורלה טיטניום, כאמור, באריזתו המקורית. המכשיר מגיע עם מכסה, סוללה מקוריצ, מטען, וספרות נלווית. המחיר המבוקש הוא 1200 ש"ח, גמיש. לפרטים: אפס חמש שתיים 4257702
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
המכשיר במצב מצויין,SIM FREE. הקונה יקבל את כל הציוד המקורי,האוזניות מעולם לא היו בשימוש! המחיר- 2700 ש"ח אוריה- 0544498736 עריכה: המכשיר בצע שחור.
הודעה אחרונה מאת oria1199, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב אייפון 5 לבן 64 גיגה מתב חדש! סים פרי גרסה ios 7 2900 שח רק לרציניים בבקשה! 0523742625
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למכירה עקב ריבוי מכוניות , חשמלית מסוג traxxas rustler VXL עם השלט המקורי TQ , מנוע בראשלס VXL מקורי ובקר 80AMP המתאים לשלושה תאים. הרכב עם מס' תוספות ושידרוגים - מוכן לנסיעה ותומך 3CELL (אני הסעתי רק עם 2 תאים...). נמצא על הציר שבין חיפה לנתניה. תוספות ושידרוגים: *** SLIPPER CLUTCH של HR *** זרועות אחוריות מאלומיניום *** ציריות מתכת במקום הפלסטיק המקוריות *** חלקי קארבון רבים - SHOCK TOWERS ועוד *** גלגלי PROLINE אחוריים חדשים! לא כמעט חדשים אלא חדשים לחלוטין + סט מקורי במצב מצויין *** בקר BRUSHLESS 80A תומך עד 3 תאים מחיר - 1350 ש"ח בלבד לכל הערכה. יניב - 0544-939-930 נא לא לשלוח SMS, הודעות וכו' ולא להיתקשר אחרי 22:00…
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 944 צפיות
למי שלומד את המקצועות הרשומים, 1. macroeconomics / של פישר ודורנבוש הוצ' מקגרו היל 2. principles of corporate finance / של ברלי -מאיירס הוצ' מקגרו היל 3. probabilty & statistics for engineers &scientists 4. intermediate microeconomics / וריאן 5. שיווק הלכה למעשה / דב יזראלי 6. עקרונות השיווק - שני כרכים 7. שוק המעו"ף / ד"ר רפי אלדור הספרים שימשו אותי בלימודים לפני כמה וכמה שנים, ומאז שמורים "אם ארצה להיזכר בחומר". לא רוצה יותר להיזכר. יכולים לעזור מאוד. בזמנו היו מאוד יקרים. שישיית בירה לספר. כל בירה למעט מכבי. מי שלוקח הכל - 3 שישיות. יואב 054-5629695
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 262 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פאר האורה
- שביט
- ypz
- Igalz
- אורי מ.
- malcishua
- davemustaine87
- ModChiP
- Aviady001
- nglancer
- nir eli
- גולדן191