אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום אחרי שעשיתי קצת סדר בבית, להלן המציאות: מצלמה דמוי slr קנון sx10 ' בעלת זום אופטי 20 , 10 מגה פיקסל מצויינת כחדשה,כולל קופסא, כל הכבלים וחוברת הוראות הפעלה בעברית- 900 שקל. מדפסת משולבת hp 4110 (כולל סורק, פקס ומכונת צילום)- אין מחסניות דיו.הכל עובד תקין.250 שקל. רדיו דיסק סמסונג עם 3 מגשים לדיסק ורדיו - 400 שקל. גר ליד רחובות. מהרו פן תאחרו. אילן
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פלייסטיישן 3 160GB Slim מגיע עם שלט אחד כבל HDMI 2 משחקים (Call of duty MW3 + FIFA 2013) המכשיר והשלט כחדשים בלי שריטות, מכות וכו'. 1200 ש"ח, גמיש המכשיר נמצא בהרצליה ניתן לפנות בה"פ מצרף תמונה להמחשה מהאינטרנט
הודעה אחרונה מאת superb, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מזלג קידמי עם בולם לאופניים. Suntour M3000 Aluminum, מתאים אך ורק לבלמי דיסק. במצב מעולה. 149 ש"ח. איתמר, 0547481744.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה מכשיר LG Optimus G E980, היה בשימוש כשבוע (6 ימים) המכשיר במצב חדש לגמרי ואין עליו שריטה או סימן. בקצרה- מסך 5.5FHD True HD IPS+ מהטובים בשוק, מעבד סנאפדראגון 600 ב 1.7GHZ כמו ב HTC ONE, מצלמת 13MP, זיכרון 32GB, וכל דבר שרק אפשר לרצות במכשיר. http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_pro_e985-5254.php המכשיר שוחרר לסים פרי ותומך בכל הרשתות בארץ. היה בשימוש ברשת גולן טלקום. כולל- מכשיר בקופסה עם החוברות והכבל המקורי. המטען נשכח ברכב של חבר- הוזמן אחד חדש. במידה ויגיע לפני המכירה, יסופק מטען חדש ומקורי של LG. במידה ולא- יסופק מטען 2A מקורי של סאמסונג, של S4/note 2. בנוסף, כלול גב עם flip folio cover מקורי של LG בשווי 50 דולר. מחיר 2250 ש"ח.…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מכשיר ניווט בעל מאפיינים יעודיים לרכיבת אופני שטח, כולל 68 מסלולי רכיבה ב 11 איזורים וברמות קושי שונות פרטים באתר החברה מחירים בזאפ המכשיר נמכר בעבר גם בקופונים ב 500 ש"ח (אפשר להתקין עליו גם תוכנות ניווט נוספות, אך הדבר דורש ידע וטיפה מחקר במרשתת) קבלתי את המכשיר לפני כשנה בערך מתנה, אך מעולם לא היה בשימוש ולכן הוא נמכר (אצלי סתם תופס שטח על המדף) אני מבקש עליו חצי מהמחיר של הקופונים, ז"א 250 ש"ח (גר באיזור מרכז)
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
מכונית על שלט AUDI TT 1 2 3
מאת george- 30 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
כולל מטען ,כיסוי נוסף במצב מעולה הכל עובד מחיר 1800 ש"ח
הודעה אחרונה מאת george, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חג שמח עקב שיפוץ הבית אני מוכר את הספות שלי +שולחן ושידה יפיפייה לטלווזיה מחיר 1200 טלפון 0523742625
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כאמור בכותרת, ספה פינתית צבע שחור גודל 285 אורך שזלונג 180 ריפוד טופ לדר (לא הדמוי עור שמתקלף) אחלה ספה לצעירים/תפרנים/סטודנטים איזור פ"ת ראש העין 052-9740529
הודעה אחרונה מאת איגור ווינשטפן, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה , אוזניית בלוטות' לטלפון סלולרי. חדשה באריזה ,לא נפתחה. בערכה : אוזניה ,3 סטים להחלפת מחזיק, מטען, כבל USB מחיר להזמנה בחו"ל :החל מ-150$ : http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/headphones/mobile_solutions/bluetooth_headset/index.jsp מחיר הזול בארץ : http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=BOSEHEADSET&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=90&aff=Zap&lang=he מחיר מבוקש 550 ש"ח. נא לשלוח הודעה פרטית, כי אני לא זמין רוב הזמן עם הטלפון בגלל עבודה.
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
הידית של הקפה נשברה בחיבור בין הפלסטיק למתכת. חדשה עולה הון .... מחפש אחת משומשת .... עבור מכונה של gaggia 052-8356482 סורין
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אקווריום חדש ! היה בשימוש יום אחד !! האקווריום כולל את כל הציוד והמידות שלו הן: 51א/54ג34ר צבע שחור . האקווריום כולל פילטר פנימי ,ראש כח ,פרלון, ספוג,אבן אוויר +משאוות אוויר,גוף חימום,דקורציה שורש של עץ ,תאורה כחולה ! דורש מחיר מצחיק של 400 ש"ח !!
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חדש,חדש פרו אבולושין 2014 ! עובד מצוין בלי בעיות, מחיר סופי! ניתן לבוא עד 23:59 כל הקודם זוכה PES- Pro Evolution Soccer 2014 מחיר: ₪50 אזור מכירה: מרכז PC game ~פרטים נוספים בהודעה פרטית~
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שולחן 120 על 60 מתחבר לקיר בעל רגל מכרום מתכווננת לגובה אפשרי גם גובה של פינת אוכל רגילה וגם ישיבה גבוהה. שולחן שחור ו4 כיסאות בסיס כרום ובסיס ישיבה אדום. אפשרי לקבל גם את המדף בקבוקים אשר מצורף בתמונות. 500 ש"ח גמיש 052-9740529
הודעה אחרונה מאת איגור ווינשטפן, -
- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
למכירה : טלוויזיה לד Samsung UA40F6510 LED , בצבע לבן שנהב,במצב מדהים ושנה אחריות - 2700 ש"ח רסיבר - Harman Kardon AVR158 במצב חדש , 850 ש"ח. מקרר 656 ליטר - Samsung RSG5FUPN - ב5,600 ש"ח , שנתיים אחריות למדחס ... גריל Camptown מדגם שאני לא יודע , ימכר עם מיכל גז מלא ביחד עם הצנרת שביניהם ב650 ש"ח. מכונת קפה - Delonghi ESAM5500 במצב דנדש , עם מספר שקיות פולי קפה ברמה גבוהה - 2400 ש"ח ניתן ליצור קשר ע"י ה"פ או התקשרות למס' 0542137444 על כל הדברים ניתנת אפשרות החלפה על דברי אודיו לרכב.. ועכשיו לתמונות :
הודעה אחרונה מאת PePSi, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ps3-Operation Flashpoint: Red River https://www.youtube.com/watch?v=sHeGjVXrCPs ps3-Operation Flashpoint: Dragon Rising https://www.youtube.com/watch?v=_G9gZRLoHQs ps3-Battlefield: Bad Company 1 bad ps3-Battlefield: Bad Company 2 ps3-Medal of Honor https://www.youtube.com/watch?v=6sPNg2jeKZA ps3-Medal of Honor: Warfighter
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
עקב שבר בעצם הבריח ותקופת החלמה של 4 חודשים אני מוכר את האופניים שלי כדי לחסוך כסף ללימודים. פרטי האופניים: Blade Compression 26" tires 21 speeds Shimano EZ-Fire shifters Shimano derailleurs Alloy double-wall rims, crank and stem Shimano freewheel במצב חדש. שידרוגים רבים: בולם קידמי Manitu Slate 100mm. בלמי דיסק מכאניים Avid BB5 עם רפידות קבלר חדשות. בנוסף ישנם גם הבולם והבלמים המקוריים. מחיר: 1799 ש"ח. 054-7481744, איתמר. *התמונה של אותו הדגם אך לא של הזוג הספציפי שלי.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לעוד פרטים נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת moshiko20, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ביטס סטודיו בצבע אדום מקורי בהחלט מגיע עם כל מה שיש בקופסא !! לא היו בשימוש בכלל ולכן אני מוכר אותם,מחיר בזאפ 1100 שח אני דורש 800 שח !!!! 050-918-5449 עמית.
הודעה אחרונה מאת amitbzbz, -
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
הרפליקה של ביטס טור במחיר זול במיוחד. איכות שמע מצויינת עם בס מוגבר וצליל נקי. כולל את הלוגו של ביטס על האוזניות (לא מדבקה). מגיע עם קופסא !!! האזינו סופסוף למה שהתגעגעתם אליו... אוזניות פנים האוזן Tour בעלות רזולוציה גבוהה מספקות דיוק ברמה שלא הכרתם! שמעו את מה שהפסדתם עד כה: היכונו לחוויית שמע חדשה. אוזניות ה-tour הונדסו להגיב בצורה כל כך מהירה, דבר המסייע להן להפיק באופן מדויק את הסאונד המלא והפרטים הכי קטנים של המוזיקה. האוזניות מביאות רמה חדשה של סאונד נקי, קולות טבעיים ובאס לפנים. צליל ברזולוציה גבוהה. מספק לכם הנאה בעזרת סאונד אקסטרימלי ובאס עמוק. מגוון מתאמי אוזניים לנוחות מרבית. מגוון צורות וגדלים מאפשרים לכם איטום והתאמה מושלמת…
הודעה אחרונה מאת amitbzbz, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה סמארטפון סמסונג גלאקסי יאנג צבע שחור. מגיע עם 7 פנלים אחוריים ו 5 מדבקות מגן מסך קד'. הטלפון חדש בקופסא היה בשימוש חודש והוחזר לקופסא. עדיין באחריות יצרן נרכש ב GO MOBILE פתוח לכול הרשתות מחיר 450 ש"ח. אחלה מתנה לילד\ה לחג. טלפון לפרטים :נועם 050-4482878
הודעה אחרונה מאת נועם חבה, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצלמת אולימפוס PEN E-PL2 במצב מעולה. המצלמה תגיע עם כרטיס זכרון 4GB, עדשת 14-42 דור שני, עדשת 40-150, מטען, מגן מסך, מתאם לעדשות ניקון ולעדשות M42 ושתי סוללות נטענות (מקורית ותחליפית טובה). העדשות כחדשות ובקושי היו בשימוש. המחיר: 1550₪.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מכשיר במצב מצוין 16GB מכשיר תקין לחלוטין,נקנה מרשת אורנג',פתוח לכל החברות אין לי רק את המטען שלו לא מוצא אותו מחיר 1300 ש"ח
הודעה אחרונה מאת george, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קיבלתי מתנה עם קניה של פלזמה, אין לו בו צורך כי יש לי מערכת קולנוע ביתי. למי שמעוניין לשדרג את איכות הסאונד של הטלויזיה בלי להשקיע ברסיבר ורמקולים - שווה מאד. רמקול + סאב, מתחבר במגוון חיבורים למקורות שמע (אופטי, בלוטות', USB, אנלוגי). 120W ועיצוב אלגנטי. מחיר של חדש הכי נמוך בזאפ - 750 ש"ח. מחיר נדרש - 600 ש"ח (לא מתמקח, בפחות מזה אני אתן אותו מתנה למשפחה). נמצא באיזור חיפה, אבל מגיע גם למרכז, פניות בפרטי. http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/home-entertainment/soundbar/HW-F355/XU ביקורות באמזון : http://www.amazon.com/Samsung-HW-F355-2-1-Channel-120-Watt-Soundbar/product-reviews/B00C2MBTK4/ref=pr_all_summary_cm_cr_acr_txt?i…
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ד"ר גב מדיקל המושב האוטופדי הרב תכליתי, עם שרוול לחץ מתכוונן PUMP המושב האוטופדי הרב תכליתי, עם שילדת היי-טק חדישה, המותאמת באופן מושלם לגוף. כולל: שידרה אורטופדית ארגונומית. פתחי אוורור ונקודות עיסוי. חתך להקלת הלחץ מעצם הזנב. קשת ייחודית לתמיכה באגן, לישיבה יציבה ומניעת החלקה. שרוול לחץ מתכוונן PUMP להתאמה אישית מלאה בין המשענת לבין קשת הגב התחתון. המושב מרופד בבד "נושם", נעים למגע ואיכותי במגוון צבעים. מחיר באתר: 369 מחיר אצלי: 200 גמיש. 180 לא גמיש. במצב כמו חדש. פרטים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת ergo, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה מכשיר LG Optimus G Pro E980 חדש, לא היה בשימוש. על המכשיר- מסך 5.5" ענק ומהמם TRUE HD IPS+ ברזולוצית FHD, מעבד מרובע ליבות Snapdragon 600 1.7Ghz, זהה לזה ב HTC ONE 32GB של אחסון, 2GB של RAM, מצלמת 13MP ורשימת פיצ'רים אינסופית. מפרט מלא- http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_pro_e985-5254.php למכשיר תמיכה בכל הרשות בישראל, והוא פתוח לסים פרי. על המכשיר אין ולו סימן אחד או שריטה אחת, נקי לחלוטין. מה כלול: המכשיר, כבל USB+מטען (בניילונים, לא היו בשימוש כאמור), פליפ קאבר מקורי Folio cover עם NFC בשווי 50 דולר http://www.lg.com/us/cell-phone-accessories/lg-CCF-210-folio-case (תבדקו גם באיביי. שם הוא עולה 43 ) מחיר מבוקש: 2650 ש"ח יצי…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
סטוק כלי עבודה חשמליים משומשים למכירה. ע"מ להקל על המתעניינים נבנה דף אינטרנט ובו פירוט המצאי. פרטים נוספים בכתובת הזו: http://yadtwo.cogia.net/salestock1.htm מומלץ להמתין כדקה עד לטעינת כל התמונות. בבקשה לא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נעלי ריצה saucony triumph 9, נעלי ריצה מקצועיות, הדגם הכי מקצועי ויוקרתי של Saucony. הנעליים חדשות לגמרי! רצתי איתן פעמיים, ואז הפסקתי לרוץ עקב פציעה. מידה 46 (אני לרוב 45 או 45.5 והן מתאימות לי). מחיר - 450 ש"ח. עלו לי 900 ש"ח. בה"פ. משה.
הודעה אחרונה מאת Moshe_P, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה, MTEC Cosmos Blue. גוון 4750K, הוזמנו מאנגליה. מסוג H7. לא נפתחו, באריזה מקורית! 150 ש''ח רונן: 050-7977033
הודעה אחרונה מאת ryenls, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב, לא לילדים בראשו של דבר, Beretta M9A1 Full metal Gas Blowback Version Airsoft Pistol KJ Works This KJ Works replica of the M9 is full metal and feels fantastically weighty in the hands. Product Brand: KJ Works Hop-Up: ADJUSTABLE Weight approx: 1,100 g Length approx: 220.0 mm Magazine Capacity 25 rds FPS: 310- 330.0 fps Power Source : Green Gas Blowback: YES Shooting Mode: Semi Automatic כולל גז וכדורים 6mm מחיר 1800 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Manowar, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מדובר במסך Samsung SyncMaster 743BM 17" 1:7000,5MS פרטים: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=705838 המסך מתכוונן לגובה ומסתובב לרוחב,רמקולים מובנים , יציאת DVI. זמן שימוש כולל של שעה בכל חייו , במצב תצוגה. מסיבה לא מובנת אני מעדיף מסך CRT ישן, אין באמת שום סיבה אחרת לחוסר השימוש . מכירה באזור חולון או הרצליה, אפשרות להחלפה במשהו מעניין (רדיו דיסק עם יציאת AUX לדוגמא) לא מחפש להרוויח, גמיש, תציעו אתם את המחיר בהודעה פרטית או מוצר להחלפה וזה ימכר.
הודעה אחרונה מאת Or05230,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 130 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- קורן בן אשר
- adir10
- borsood
- beresford
- גולדן191
- שי
- Yoyo770
- om2
- מרדכי1
- יבגני92
- Jeka88