אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים. מעשנת בנויה פח 4 מ"מ עם ארובה לויסות העשן - כירת גז להפקת החום ושתי דרגות עישון. - צלחת נירוסטה לחשיפה של החום כנגד שבבי העץ. בנוסף מגיעה המעשנת עם שק שבבי עץ יעודיים לעישון מתוצרת גרמניה ניתן לקבל פרטים בטלפון 0535200414 כמו כן ניתן לשדרג לפי דרישה מיוחדת את חומרי המיבנה ואיבזור נוסף .
הודעה אחרונה מאת gt94, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה שניי רמקולים 8 אינץ 200-150 וואט לא זוכר בדיוק, מי שאוהב DIY יכול להיות אחלה בשבילו. יש עוד רמקול קטן איתם שמי שיקנה יקבל אותו 220 שקלים, לא נכנס הרבה לפורום אז להתקשר או לשלוח הודעה לטלפון 0504807888 המכירה מתקיימת בראשון לציון. יום טוב, שאול.
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה מכשיר Samsung Galaxy S4, i337 הגרסה של AT&T בארה"ב- זהה לחלוטין לגרסת ה I9505. (כל עדכוני התוכנה של ה 9505 עוברים ישירות ל 337 אחרי יום בממוצע. גם ניתן להשתמש בעדכוני התוכנה של ה 9505 על המכשיר, אבל זה דורש ROOT והתאמת מודם) המכשיר בשימוש כ 3.5 שבועות. המכשיר פתוח לסים פרי כמובן. מפרט בקצרה- מסך SAMOLED FHD, מעבד Snapdragon 600 1.9GHZ מרובע ליבות, מצלמת 13MP, פורט אינפרא אדום, וכל ה goodies למיניהם. מפרט מלא- http://www.gsmarena.com/samsung_i9505_galaxy_s4-5371.php הקאץ'- 1- על מסגרת המכשיר סימן באורך של כ 6 מ"מ. יש בתמונות סרגל לקנה מידה. 2- אין אוזניות. הן נלקחו לשימוש עם מכשיר אחר עקב צורך מיידי באוזניות. תמונות- …
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צבע שחור, 32gb, בן שנתיים וחודשיים, נקנה באורנג' ופתוח סימפרי, יש לי את הקבלות של הקנייה, מכשיר מקורי ללא פריצה, גירסא עדכנית ביותר, יש לי גם את הקופסא אבל צריך לחפש אותה (למי שזה קריטי בכלל). מוסר אותו ביחד עם זוג מטענים מקוריים,אוזניות מקוריות, כ-10 מדבקות מגן מסך, מספר מדבקות ל"כפתור הבית", שקע טעינה חדש בניילון, כיסוי של speck candy shell לבן, עוד במפר שחור, ועוד במפר אלומיניום שמתחבר עם ברגים, המכשיר ללא שריטה ותמיד היה עם מדבקות מגן משני הצדדים וכיסויים איכותיים. (יכול להיות שיש לי עוד פריטים שקשורים, הכל יימסר בעת המכירה, אני יעשה סדר עד אז) אגב, המסך מעולם לא נשבר, אם זה מידע חשוב למישהו. המחיר הוא 1500 ש"ח (שזה פלוס מינוס המחיר שוק שלו למי שהציץ ביד…
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי 10 תגיות NFC ע"מ להשתמש בהם בגלקסי S4 שלי ושל חברה שלי. כשהתגיות הגיעו, גיליתי שאינן עובדות עם גלקסי S4. הן כן עובדות עם הרבה מכשירים חדשים אחרים (נוט 2, גלקסי 3, נקסוס S ועוד מכשירים רבים - רשימה מפורטת מטה) מזמין להחלפה את מי שיש לו תגיות חדשות מסוג NTAG203, היתרון עבור המחליף הפוטנציאלי: בתגיות מסוג Mifare יש יותר זיכרון פנימי - משמע ניתן לתכנת אותן לעשות יותר פעולות. ההחלפה אפשרית מבחינתי אפילו בכמות של מדבקה אחת בתמורה לאחת (לאו דווקא כל העשר בתמורה לעשר) פשוט אין לי כח וסבלנות להזמין תגיות חדשות ולחכות שיגיעו. אם מישהו חפץ בכך, גם ניתן לקנות את כולן יחד במחיר שקניתי - 10 דולר. להלן רשימה של מכשירים תומכים שמצאתי ברשת: Android: Acer L…
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ליושבי הפורום. ברשותי מספר גיפט-קארדים שאני מעוניין למכור, הגיפטקארדים תקפים בעשרות בתי עסק בארץ. מי שירצה יקבל פירוט. מומלץ מאוד לרוכשים בקניונים ובחנויות המוכרות, החל מתחום הביגוד ועוד אוטודיפו, אייס וכו'. 1. תו-הזהב שופרסל. תקף בעשרות בתי עסק בכל התחומים. ערך הכרטיס: 460 ש"ח מחיר מכירה: 400 ש"ח תוקף: 10/13 2. תו-הזהב שופרסל. תקף בעשרות בתי עסק בכל התחומים. ערך: 600 ש"ח מחיר מכירה: 550 ש"ח תוקף: 04/14 3. תן קנייה ישראכרט. גם הוא תקף בעשרות בתי עסק. ערך: 200 מחיר מכירה: 150 תוקף: 03/14 כל התווים הינם כרטיסים - שווי ערך לכרטיסי אשראי. לא מדובר בתווי נייר. מחיר לקניית כל הכרטיסים ביחד: 1000 ש"ח (ערכם 1260) צרו …
הודעה אחרונה מאת JUVEnivTUS, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו בכותרת, שני ניידים, אחד של ACER ואחד של HASEE, בראשון נראה כי הסוללה מתה ויש אפשרות כי מקשים מסוימים במקלדת לא עובדים / עובדים לסירוגין. בשני הסוללה תקינה אם כי לא בדקתי כמה זמן ניתן לעבוד איתה ויש אפשרות כי מקשים מסוימים במקלדת לא עובדים / עובדים לסירוגין. למעט זאת המחשבים נדלקים וטוענים מערכת הפעלה ללא בעיות חומרה פנימית. שני המחשבים דורשים התקנת מערכת הפעלה מחדש. מצורפים שני ספקי הכח (מטענים) המקוריים של המחשבים. המחיר: 800 ש"ח עבור שניהם, לא מוכר בנפרד. המיקום: קרית אתא, איזור חיפה. נא לא להתקשר לשאול אם אני מגיע בקרוב למרכז הארץ, דרום, סיני או קפריסין. כי אני לא, סורי. 050-888-2686, בבקשה להתקשר ולא להשאיר ה"פ ליאור
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סטוק כלי עבודה משומשים למכירה. ע"מ להקל על המתעניינים נבנה דף אינטרנט ובו פירוט המצאי. פרטים נוספים בכתובת הזו: http://yadtwo.cogia.net/salestock1.htm בבקשה לא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתאים להתקנות של לווין כבלים וכו'. הכבל באיכות הכי גבוהה שיש. 052 61 60 413
הודעה אחרונה מאת oron, -
מכונית על שלט
מאת MA210- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
TIMAX 3.3 נקנתה בארצות הברית בשימוש חצי שנה כחדשה !!! 2000 שח
הודעה אחרונה מאת MA210, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה מחשב נייד מבית LG דגם R380 מודם סלולרי פנימי מסך 13.3 זיכרון משודרג 4 GB דיסק קשיח 250 GB בלוטוס WIFI מערכת הפעלה WIN 7 home premium סוללה מחזיקה שעתיים . שווה מאוד 1300ש"ח גמיש אריאל : 0545460004 אפשר להתקשר גם בשבת . לא לרשום תגובות אני מפרסם עבור חבר.
הודעה אחרונה מאת natio2, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחרי כל שרשורי השעונים לא תרכשו לעצמכם שעון עם נוכחות? טיטניום, ספיר קריסטל, במצב מעולה, מגיע עם הקופסה המקורית, כל הספרות והקבלה המקורית (על שמי - נרכש מפדני). השעון כמו בעליו יגיע לארץ עוד חודש וישמח למצוא בית חדש וחם. המחיר, 1000 ש"ח פחות משעונים במצב דומה בטרייד אין של פדני. המחיר לקונה המאושר 5000 ש"ע עם גמישות קטנטונת (מחיר באיבי 1400-1500 דולר לפני מס ומשלוח) כך שהמחיר באמת הוגן. מפרט: Model: Aerospace (96-00) Production Years: 1996-2000 Gender: Mens Case Materials Available: Titanium Movement: Breitling 65 Battery/Battery Life: 399/3-4 Years Water Resistance: 100m Bezel: Bidirectional Crown: Push-Down Crystal: Sapphire Diameter: 40mm Thickne…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכיה מחשב נייח dell optiplex gx620. מעבד PENTIUM D, DUAL CORE, 3GHZ זיכרון 2GB DDR2 667MHZ כונן קשיח 300GB המחשב במצב מצויין. תקין לחלוטין. הותקנה מערכת הפעלה חדשה WIN 7 32 BIT לצורך המכירה. מחשב מדהים, פשוט סוס עבודה. מחיר מבוקש: 600 שקלים.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מערכת סלון 3+2+1. במצב מצויין מלבד סימנים קלים של דהיית צבע. 600 שקלים, איסוף מחיפה. ניתן גם לרכוש חלקים בודדים. מחיר לכל הסט: 600 שקלים, גמיש.
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לרגל מעבר דירה אני חייב לנקות דברים מהמחסן. במידה ומשהו מוצא חן בעיניכם, אתם מוזמנים ליצור קשר בה"פ ולהציע מחיר. 1. מזרקים עם משחה תרמית למעבדים של מחשב. לא תוצרת מוכרת אבל המשחה בהחלט עושה את העבודה! 10 שקלים למזרק. 2. מקדלת MICROSOFT SIDEWINDER X6. למקלדת שליטה כמעט על כל פונקציה אפשרית של המחשב, כוללת תאורה מגניבה של המקשים בחושך. חדשה באריזה ומעולם לא הייתה בשימוש! 200 שקלים. 3. אוסף דגמי מכוניות. רוב המכוניות במצב מצוין ורק דורשות ניקוי. הצעות מחיר ייתקבלו בברכה.
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מידע מאמאזון Amazon.com: Homedics Mcs-700h Total Coverage Shiatsu Massage: Health & Personal Care מידע מאתר הבית Total Coverageג„¢ Shiatsu Massage Cushion - Back Massagers - Massage & Spa | HoMedics USA המוצר במצב כמו חדש, היה בשימוש פעמים בודדות. כל הזמן שלא היה בשימוש, אוחסן באריזתו המקורית (עדיין יש ריח של חדש) מחיר - 600שח
הודעה אחרונה מאת thenewguy, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
גלאקסי 3 חדש בקופסא(צבע תכלת מטאלי) לא הוכנס אפילו סים תפריטים בעברית אחריות בכל סניפי הום סוללר בארץ הקופסה נפתחה רק לצורך הדבקת מגן מסך נקנה כמתנה שלא רצו בה 2100 שח ניר 0544666092
הודעה אחרונה מאת nirk, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
סוללה בעלת נפח מוגדל של 1900mAH.המקורית mAH1650. בניילון,לא נעשה שימוש בכלל. נמצא בראשל"צ. 50 ש"ח. 05045 ארבע שלוש שש שבע חמש
הודעה אחרונה מאת outnex, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נקנה בארץ,פחות משנה,עדיין באחריות כולל אריזה,קבלות וכוי שמור 300 שייח חולון
הודעה אחרונה מאת stich, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה AirPort Extreme דור חמישי. למי שלא מכיר - זה הראוטר החזק של אפל בתקן n , מכיל 3 אנטנות (450 מגהביט על כל תדר - 2.4 ו5 - כמובן dual band מלא) , 3 + 1 פורטים גיגהביט. יכול לשמש גם לניהול NAS דרך USB מובנה (אחלה דרך לשתף קבצים בלי צורך להשאיר את המחשב דלוק) ולניהול מדפסות ברשת. ראוטר מעולה עם קליטה מעולה ומקביל לראוטרים ברמות הכי גבוהות שיש לחברות המתחרות. מתאים גם לפיסי וגם למק וקל מאוד לקינפוג קל ומתקדם כאחד. יציב לגמרי ללא תקיעות או שאר בעיות שראוטרים של דילינק , אסוס והלינקסיסים חווים. עלה כחדש כ1000 ש"ח באפל סטור בלונדון. מבקש 650 ש"ח. נמכר עקב מעבר לtime capsule מהדור החדש. ליביו - 0546678929
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
מסך ל גלקסי S3
מאת amisha- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מסך + מודול טאצ' + זכוכית חדשה מוצעים למכירה , פורקו ממכשיר שעבר sudden death syndrome ( מוזמנים לחפש SDS ב XDA). רק לפרק את הלוח אם מאחורה ולהרכיב ,אם תרצו אני אבצע את זה ( פרקתי כבר כמה כאלו בחיי ...) למרבה במחיר ,בה"פ .
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה 2 קופסאות מטרנה חלבי רגיל (700) שלב 1 , סגורות עם פלומבה 50 ש"ח לשניהם . אני מנתניה 0502199555
הודעה אחרונה מאת gil_24, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצב מעולה סים פרי ללא שום תקלה עובד כמו חדש 1150 ש"ח לא גמיש אזור תל אביב 054 חמש חמש חמש שתיים שבע שמונה שבע
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים החלטתי למכור כמה מהמכוניות בשלט רחוק שיש לי סיבת המכירה היא השקעה ושידרוג הרכב שלי סיטרואן zx וולקן לכן החלפות שקשורות לרכב שלי יישקלו... אני מאזור גדרה וזמין רוב הזמן לפרטים נוספים ותמונות בנייד 0502153344 או במייל [email protected] 1. מכונית כביש חשמלית 4X4 הנעת רצועות בגודל 1/10 של חברת TEAM LOSI XXX-S MADE IN USA המכונית חדשה לחלוטין רק הורכבה ועדיין לא נסעה מטר!!! כמו כן כול האלקטרוניקה,הצמיגים,הגאנטים,והחופה הכול חדש לחלוטין לא נסע עדיין המכונית כוללת מנוע ובקר בראשלס של NOVAK MADE IN USA סרבו היגוי מטאל גיר חזק של חברת JR סוללה ניקל מטאל רגילה חדשה סט רבעיית צמיגים איכותיים של חברת HPI מודבקים על גאנטים כרום מקוריים חופה מיוחדת…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמו בכותרת,במחירים הכי טובים בשוק! לפרטים 0545318903-קובי
הודעה אחרונה מאת קובי חדד, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה מכשיר Playstation 3 slim, במקור 250GB, ההארדיסק הוחלף ל 500. מגיע פרוץ עם דונגל TRUE BLUE מקורי, גרסת התוכנה מעולם לא הייתה מעל 3.55 ככה שאפשר לשנמך ל 3.41 ולהחליף לכל גרסה שרק רוצים, אין התעסקויות עם E3 FLASHER ושאר דברים שדורשים פתיחת המכשיר. תוכנה בלבד, 10 דקות ואתם בכל גרסה שבה תחפצו. בלי לשלם שקל נוסף לאף אחד. למכשיר מעולם לא היו תקלות והוא מנוקה מאבק אחת לשבוע. מגיע עם שלט Dual shock 3 ומשחק מקורי Metal gear solid 4 מחיר מבוקש- 2000 ש"ח. גמיש למגיעים אלי. יצירת קשר- [email protected] או ה"פ.
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי 2 ספקי כוח של חברת דל. שניהם תקינים ב100%. ופורקו משרת ששודרג מדובר על ספקי כוח דגם - AA23300. לפי האינטרנט מופיע גם (X0551) זה ספקים של 550W. מקסימום. (8A) ב 220V. ב 12V+ נותנים 44.5A וב3.3V+ נותנים 4.9A. לי אין מה לעשות איתם. (למי שיש את הסכמה החשמלי. איך להדליק אותם. ולקבל את ה12V אז יש לי.) תציעו מחיר הגיוני. לאחד / שניהם.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
HTC ONE 64GB
מאת Pika007- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הוא פה, הוא כאן, הוא ONE! התפלצת הסלולרית החדשה של HTC במלוא הדרה בקצרה- מסך 1080P 4.7 שכרגע עם צפיפות הפיקסלים הגבוהה בעולם, מעבד 4 ליבות Snapdragon 600 1.7GHZ, מצלמת ה Ultrapixels המיוחדת, רמקולי סטריאו, ובקיצור- חגיגה שלמה. מפרט מלא- HTC One - Full phone specifications המכשיר הוא 64GB בגרסה של AT&T, פתוח לסים פרי, וכמו שאתם יכולים לראות- תומך בכל תדר LTE שקיים, למי שמודאג לגבי דור רביעי. מגיע עם- כל תכולת הקופסה (מטען/אוזניות/כבל), קייס סיליקון Diztronic, קייס סיליקון פשוט. המכשיר הינו חדש. הקופסה נפתחה לשם פתיחת המכשיר לסים פרי, והניילון על המסך הוסר לשם הדבקת Invisible shield מקורי של ZAGG במקצועיות. אם לא הייתי אומר לכם, פה במקום לא הייתם שמי…
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מערכת ביבוא אישי הכוללת רסיבר של onkyo דגם 609 (דגם אמריקאי, מגיע עם שנאי) - אתר בית - 2500שח זוג רמקולים רצפתיים polk audio monitor 70 series ii - צבע שחור - אתר בית - 4500שח זוג רמקולים מדפיים polk audio monitor 40 series ii - צבע שחור - אתר בית - 1800שח סנגר polk audio cs20 series ii - צבע שחור - אתר בית - 1400שח סאבוופר bic america pl-200 - צבע שחור, מגיע עם שנאי - אתר בית - 1700שח איזור מכירה - אילת
הודעה אחרונה מאת thenewguy, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזור - חיפה \ נתניה - ומה שעל הדרך . מכשיר שחור במצב חדש לחלוטין - , מגן מסך מהיום הראשון. נקנה בקוריאה לפני 3 חודשים , ממש במצב חדש 10\10! מדובר בדגם הקוריאני של הנוט - SHV-E160K - שכולל מס' תוספות לעומת האירופאי , תמיכה מלאה בדור 4 LTE , NFC מובנה והקלטת שיחה ברום המקורי. כמו כן יש אנטנה לקליטת שידורים דיגיטליים. אפשר לרכוש בתוספת תשלום של 120 ש"ח בלבד - עריסת HDMI של KIDIGI למי שמכיר (שוויה לבד 350 ש"ח) , מאפשר צפייה בתכני המכשיר בחיבור HD מלא 1080P , עובד חלק וללא שום בעיות. המכשיר מריץ רום מקורי 4.1.2 כולל תמיכה מלאה בעברית. מחיר - 1250 ש"ח ישנה אפשרות החלפה על צעצועים מעניינים אחרים - עם תוספת מצידכם או מצידי. יניב - 0544-939-9…
הודעה אחרונה מאת ymalool,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 413 אורחים (הצג רשימה מלאה)