אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
למכירה שולחן מחשב, MAGIC TRACKPAD, רמקולים BOSE, מגבר PIONEER, קונסולה PS3, ועוד.....
מאת ShizoManiak- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
******************************************************* ספק חשמלי/מטען מקורי Magsafe2 לMACBOOK PRO 13 MID 2012 60W חדש ללא כל שימוש. מחיר 250ש"ח ******************************************************* MAGIC TRACKPAD אין יותר מידי מה להוסיף. JUST AMAZING. חדש באריזה ללא שימוש. מחיר 300ש"ח ******************************************************* מתאם MINI DP to HDMI כ-20 ס"מ. יש 2 יחידות חדש. חדש באריזה ללא שימוש. מחיר 50ש"ח *************************************************** מערכת רמקולים BOSE AM5 2.1 + זוג DOUBLE CUBE נוספים. מחיר 2000ש"ח ***********************************************…
הודעה אחרונה מאת ShizoManiak, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה שם דומיין http://www.hotrod.co.il מתאים לעסקים בתחום הרכב, מוסכים, סדנאות וכל מה שבאמצע. לפרטים נוספים נא להשאיר הודעה פרטית .
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מוכר חלקי מחשב לאחר שידרוג, החלקים במצב כמו חדש, נקיים ללא לכלוך ואבק. היו בשימוש מולטימדיה וגראפיקה לא עברו מעולם OC וכו'. הלוח והקירור נקיים מאבק וליכלוך, אתמול החלפתי גם משחה טרמית חדשה של זלמן , הכל מוכן בשביל הקונה המאושר . הלוח כולל גם תמיכה בשתי כרטיסי מסך SLI. מחיר נידרש: 650 ש"ח אני מראשון לציון, במהלך השבוע לומד במיכללת אפקה ת"א בשעות הערב. לפרטים צרו קשר בפרטי. שבוע מבורך! החלקים: intel Quad Q6600 Asus P5N-E SLI OCZ PC26400 1GB*4 PLATINUM 800MHZ 4-4-4-15 נוסף מחשב נוסף למכירה: מחשב בסיסי וחמוד לילד או לסבא וסבתא לגלישה באינטרנט, אופיס וכו' במחיר מישתלם!היום מחשב חדש הכי מינימום יעלה קרוב ל1000 ש"ח!. …
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מוכר עבור חבר כל מיני דברים שהוא כבר לא צריך. יש המון ספרים לאקווריומיסטים באנגלית במצב מצויין - מחיר נתון לדיון ואטרקקטיבי בכל מקרה. יש הרבה ספרי טרי פראצ'ט כנ"ל : כל ספר מהם 25 ש"ח + משלוח בלבד (לפי עלות הבולים). תקליטים של סלייר, מגאדת', איירון מיידן ועוד כל מיני. פרטים בה.פ
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
SAINTS ROW THE THIRD - PS3 משחק חדש לחלוטין, ניקנה לפני שלושה חודשים. ALIENS VS PREDATOR - PS3 משחק במצב חדש לגמריי, ניקנה לפני כשנה. 150 ש"ח לשני המשחקים.
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שניהם נמכרים עקב חוסר שימוש (יש אייפון 4 ואקסבוקס) -PSP3004 עם 10 משחקים,2 כיסויים וכל האביזרים 600 שקל. -IPOD 4TH עם גרסא 6.1 שכל חייו היה בכיסוי של OTHERBOX,היה בשימוש בדיוק חודשיים עד היום. כמובן גם הוא מגיעה עם כל האביזרים. 800 שקל. אני מאיזור מלוד,נמצא חלק מהשבוע בחולון והרבה פעמים גם בקריית גת. המחירים גמישים לגמרייי. לפנות בפרטי או 0547967775.
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כל הציוד הנלווה חדש באריזה יש לו מסך HD
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
גנרטור עם מייצב מתח, חד פאזי 230V. וסת מתח אלקטרוני AVR. הספק מנוע: 3000 וואט. מנוע בנזין 4 פעימות. יצרן מנוע Robin, יפן. סוג מנוע: EX-21. מנוע בנזין 7 כוחות סוס. שעות עבודה למיכל דלק: 2.4 שעות. מידות : אורך 67 ס"מ, רוחב 45 ס"מ, גובה 52 ס"מ. ***כולל הגנה בפני חוסר שמן. משקל 50 ק"ג. הגנרטור במצב חדש שומש 4 פעמים בדיוק בכנרת הפעיל תאורה +הגברה לא התאמץ לגנרטור הוספו 4 גלגלים +ממט וקופסת פיקוד נקנה בב 7K דורש עליו 3K רציניים בלבד
הודעה אחרונה מאת MA210, -
נקנה מאיקאה לפני חצי שנה ומפנה את מקומו לשולחן קטן יותר. מידות: ג45-ר78-א118 צבע שחור. איסוף עצמי מר"ג . מחיר 100 ש"ח 0548145670 גרג
הודעה אחרונה מאת Gregos, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם במקרה מישהו עושה "מכירת חיסול" על הכלים שלו אז הארגז כלים שלי נגנב, מחפש למלא אותו מחדש בבוקסות, מפתחות, ראצטים ,מעברים, רב מודד, מלחם ועוד ועוד. אולי גם מפתח אימפקט במידה ויהיה במחיר נוח. אם יש למישהו להציע שיצור איתי קשר.
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לשדרג את הבריכה שלי למשאבה ומסנן חול עם מישהו מוכר אחד כזה (לא ענק) אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת eran_k, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש לקנות אופני ספורט,פלדה ישנות. 0507960789
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
show pma-1240m high power multiplex professional amplifier היה בשימוש במערכת כריזה של מפעל לזמן מועט מאוד,הוא במצב מצוין 2800 ש"ח גמיש מעט 054-7199755
הודעה אחרונה מאת lancer94, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נקנה בחנות המזכרות הרשמית בזיגנאל אידונה פארק, אין לי צורך בו אז אני מוכר. אפשר לשים בתוכו כסף,כרטיסים, סיגריות וכ.. 50 ש"ח מי שמעוניין לרשום בהודעה פרטית. אזור ת"א מצורף תמונות:
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
hp dv4 8GB זיכרון מעבד T7500 כרטיס מסך GF9600 סוללה מורחבת 9 תאים מסך 15.4 250GB HDD טביעת אצבע שלט מולטימדיה שנכנס בצד המחשב 1400 שקל.. בית שמש - ירושלים אפשרות החלפה במשהו שווה ערך
הודעה אחרונה מאת RoNeR, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! בעקבות מכירה פתאומית של רכבי, אני מוכר סט קומפלט של פלסטלינה לרכב. היה בשימוש פעם אחת בלבד על רכב קטן ( יאריס ספורט). חבל לי לזרוק. יימכר במחיר סמלי של 90 שקל. נקנה באיביי. מיותר לציין שזו אחת החברות המובילות בתחום. יימכר לראשון שיגיע לקחת. נמצא באזור המרכז/ השרון. לירון בה״פ
הודעה אחרונה מאת .liron., -
משקפי שמש Ray Ban
מאת שמר- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תמונות: מחיר: 450 ש"ח. ה"פ במהלך השבוע הבא עלינו, מיום ראשון הבא גם בנייד 05ארבע- 4חמש88 אפס70.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אופני Kona tanuki אופני all mountain מהלך אחורי 6.0' קדמי 130mm. אופניים שלוקחות דרופים וקפיצות ומטפסות שצריך! מטופלות באהבה רבה לעוד פרטים ושאר ירקות בפרטי או 0523531258 בן. מחיר 4200 ~גמיש.
הודעה אחרונה מאת ADVANCED, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
המצלמה בת 3,לא עברה שום חבלה,וגם לא שומשה יתר על המידה, ניתן לראות תמונות שצילמתי איתה בה.פ תימכר עם מטען,סוללה,רצועה והקרטון המקורי. ללא עדשה כי היא עברה לשימוש במצלמה החדשה שלי נמצאת בנתניה\תלאביב 900 ש"ח פרטים בה.פ
הודעה אחרונה מאת M.B, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אייפד 2 למכירה במצב חדש. נקנה באפריל 2012 (שנה בבעלותי) מחנות idigital בקניון רמת אביב. תמונה של האייפד: http://imageshack.us/photo/my-images/811/image1366473021211842.jpg/ נייד - 054-5806098 תודה מראש, נאור
הודעה אחרונה מאת נאור לוי, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, למכירה חלקי מחשב הבאים: לוח אם - GIGABYTE G41M-ES2L מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHZ זכרון RAM - שתי יחידות של 1GB DDR2 1066 ספק כח - Techno Logic 500W צורב - DVD של SAMSUNG כרטיס מסך - GeForce 8400GS 512MB DDR2 המחיר להכל הוא 450 ש"ח. 052-2220790
הודעה אחרונה מאת HawHaw, -
מספר דברים למכירה
מאת DBD- 12 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
פינת אוכל של קליגריס. עשוייה מזכוכית מחוסמת. רגלי עץ מלא, 2 פלטות זכוכית. בונוס: 6 כסאות יפייפים מעץ ועור בצבע כחול. פינת אוכל מסיבית ואיכותית. מחיר: 2000 ש"ח __________________________________ HTC Desire מגיע עם כרטיס 8GB ועברית מלאה. מעודכן Revolution Rom האחרון. מחיר: 700 ש"ח __________________________________ מיטת יחיד מעץ, בסיס + מזרון. מיטה בסיסית ונוחה. קלה להעברה וניוד. מחיר: 150 ש"ח __________________________________ תיק על גלגלים של Samsonite. חדש לגמרי, לא בוצע בו שימוש כלל. נמכר היות ואינו מתאים לצרכיי. בניה איכותית, שלל תאים וגלגלים + ידית נשיאה. מתאים לעו"ד, רופאים וכל מי שצריך לקחת איתו שלל מסמכים ב…
הודעה אחרונה מאת DBD, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה אבקת חלבון Gold Standard OPTIMUM 2.27kg בטעם קרמל טופי פאדג' . השתמשתי ב 3 סקופים וזהו , מוכר כי הפסקתי להתאמן ואין לי מה לעשות עם זה. המחיר הוא 200 ש"ח לא גמיש שזה פחות מחצי מהעלות בארץ ויותר זול מחו"ל. 052-6814888 אלעד אני מכפר סבא
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חברת KAYA דגם: Ktab 10.1 tablet wifi הטאבלט הוא בקרטון באריזה שלו+נילונים עליו. לא נפתח מעולם. יש לו פתק של אחריות. טאץ: capactive screen 8 gb memory wifi battery: 500mah הרחבה עד 32 גיגה יציאת HTMI יציאת USB יציאת MINI USBמגיע עם: אוזניות מגן מסך נרתיק תואם כבל טעינה לרכב מחיר: 550 שקלים חדשים. פנייות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עקב מעבר לאייפון 5 אני מוכר את המכשיר ששימש אותי נאמנה ב4 חודשים האחרונים... כאמור HTC ONE X בצבע לבן גרסא בינלאומית 32 ג'יגה זכרון פנימי,המכשיר במצב חיצוני מושלם (אני פדנט בנוגע למכשירי הטלפון שלי) המכשיר ללא מדבקה על המסך וללא קייס אבל כאמור במצב שמור כחדש.המכשיר עם בוטלואדר פתוח ומותקן עליו רום Blade Elite v0.99 אנדרויד 4.1.1 המכשיר יובא מחו"ל ככה שלגבי אחריות אין לי מושג כ"כ (לפי מה שהבנתי באתר שלהם האחריות היא בינלאומית) המחיר שאני מבקש הוא 1700 שקל לא גמיש יותר מדי. אני מאשקלון.בבקשה לפנות בה"פ או בSMS כי במשך היום יש לי קצת בעיה לענות לשיחות.
הודעה אחרונה מאת Alik_A6, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחשב נייח אידיאלי כמחשב ראשון לילד. קטן מימדים כך שלא תופס הרבה מקום. מעבד: פנטיום 4, 2.8GHZ כונן קשיח 80GB IDE זיכרון 2GB, DDR1, 400MHZ המחשב עבר טיפול וניקוי מקיף, הכל תקין ושלם. הותקנה מערכת הפעלה נקיה WIN XP PRO. מחיר: 250 שקלים. אני מחיפה.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
GPS 4.3 אינץ' סגור בקופסא - 300 ש"ח GPS 5 אינץ סגור בקופסא - 350ש"ח GPS 7 אינץ סגור בקופסא. - 400 ש"ח מפות אירופה וישראל מעודכנות! IGO 8- בעברית מלאה. יש לי יחידה אחת מכל דבר. מגיע עם כל האביזרים הנלווים: מטען, כבל הטענה, מעמד לרכב. הכל סגור בקופסא. גר באזור שפלה. 052-977-1323
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כרטיס קול של חברת VIA המוכרת בתחום הצ'יפסטים בעיקר . תומך 5.1, בעל יצאה אופטית. מגיע עם דרייבר מקורי . תומך וינדוס 7 ולמטה . תמונה: http://hwzone.co.il/tradezone/showfull.php?product=26060&bigimage=SC1720B_zpsfea4d53a.jpg כרטיס במצב תקין . מידע באתר יצרן : http://www.via.com.tw/en/products/audio/controllers/envy24ht/ מחיר מבוקש: 50 שקלים יצירת קשר בפרטי .
הודעה אחרונה מאת Elantra05, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
הי, יש לי כרטיסיות של מכשירי שמיעה מהסוגים 10 (צהוב) 06/2015 312 (חום) 11/2016 10 כרטיסיות מכל דגם **מחיר מיוחד לפרטי בבקשה!!
הודעה אחרונה מאת omar87, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאור חוסר שימוש מוכר את ה-Boxee box שלי. סטרימר מעולה במחיר שחבל על הזמן. מחירו של אחד חדש כ-1000 ש"ח. מוכר אותו ב-600 ש"ח. מדובר במכשיר במצב חדש, היה בשימוש פעמים בודדות. מגיע עם השלט וכל הציוד הנדרש. המחיר לא גמיש. פניות בהודעות פרטיות.
הודעה אחרונה מאת Lexus12,