אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי שהוא כבר כאן איזה 3 שנים ומעולם לא באמת שיחקתי בו, הגיע הזמן להיפרד כידידים. הסוני 3 שלי למכירה, בן 3- אבל בפועל, שיחקתי בו אולי פעם אחת. אין לי מושג מה מצב העינית שלו ומה קורה איתו- מניח שידרוש ניקוי כלשהו, כמו כן אני לא בטוח שיש לי את השלטים שלו.. מחיר מכירה שלא ניתן למשא ומתן- 500 ש"ח. פניות בהודעה פרטית, תודה
הודעה אחרונה מאת Lexus12, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, כל הפרטים בתמונה שהעלתי.
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצויין להשארת גורים בבית בתקופה שהם הורסים הכל. במצב טוב. http://www.mikmik.co.il/items_view.asp?id=603&category=058_138_192_,%20058_129_190_,%20233_288_291_ 250 ש"ח איזור הצפון.
הודעה אחרונה מאת Go_car, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
*למכירה אל פסק של חברת ADVICE PRPC650 פירוט המוצר http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=352 מצב ממש חדש בקושי היה בשימוש במחיר של 200 שקל בלבד *צורב די וי די של סמסונג במצב חדש 50 שקל *מסך LCD 19 אינץ עבד בקושי חודש של חברת LG דגם L1942H פירוט המוצר http://www.xbay.co.il/Product.asp?Pid=L1942H&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=33&aff=Zap&lang=he במחיר של 300 שקל בלבד * ספק כוח איכותי ביותר למחשב של חברת אנרמקס מודולרי פירוט המוצר http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?productid=1594 במחיר של 280 שקל בלבד ספק כוח למחשב איכותי של חברת HEC 300W במחיר של 100 שקל זכרונות KINGSTON 1G DDR2 במחיר של 80 שקל לאחד לפרטים נוספים 0547231270
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
%%% אנא מכם , פניות רציניות בלבד, נא לא להציע "S1 ומאתיים שקל ואני אצלך..." איזור - חיפה \ נתניה - ומה שעל הדרך . מכשיר לבן במצב מצוין (מצב קוסמטי 8.5/10), מגן אחורי של CASE MATE ומדבקת מסך מהיום הראשון. מדובר בגירסה הקוראנית של ה-S2 ששמה המדוייק M250K. למי שלא מכיר מדובר בגירסה משופרת מעט לעומת ה-S2 האירופאי : 1. יש NFC מובנה במכשיר 2. יש אנטנה לקליטת שידורים דיגיטליים - DVB-T , למי שיש זמן להתעסק אולי אפשר לגרום לזה לעבוד בארץ... 3. המכשיר קיבל עידכון רישמי לג'לי בין 4. יש אפילו את הפיצ'ר שמאפשר השארת המסך דולק כאשר המשתמש מביט בו - ממש כמו ב-S3 5. אפשרויות חכמות יותר ומתקדמות יותר לניהול ה-WIFI - זיהוי פרוקסי אוטו , אבטחה מתקדמת ועוד. …
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- 2 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
למכירה ציוד מבר שנסגר אחרי כחודשיים פעילות. הציוד שמור מאוד.. ורובו במצב חדש. הציוד כולל: *שולחנות ישיבה מרובעים. מעץ מלא איכותי. צבע ונגה 15 יחידות *כסאות מעץ מלא + מושב מרופד. צבע ונגה יש כ 60 כסאות *כסאות בר גבוהים מעץ מלא צבע ונגה. מושב מרופד. דומים לכסאות הרגילים יש כ 50 יחידות * בר מעץ מלא איכותי בצבע ונגה. מורכב מחלקים וניתן לבנות בצורות שונות. ** הכול באותו צבע. ומעוצב דומה ** * הגברה. 4 רמקולים טופים מעולים וחזקים 15 אינטש. חברת קאפן 2 סאבים חזקים. 18" יורדים נמוך. קאפן ארון מגברים מקייס עץ מצופה כסף. 2 מגברי QSC. אחד RMX 5050 והשני RMX 2450 (אני חושב זה הדגם המדוייק) …
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למסירה ספר (יש 2 עותקים) של היינס לגולף 1974-1984 שירוקו74-82 ג'טה74-84. ועוד. למסירה 4 ספרים AUTOSOUND ENCYCLOPEDIA (יש 4 כרכים שונים) למסירה בחינם!!! בירושלים או גבעתיים בתאום מראש.! ההגעה על חשבונכם. הגיע אליי מחבר ואני לא רוצה לזרוק. אני רוצה למסור לאנשים שישתמשו בזה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש לקנות אופני ספורט פלדה ישנות,בכל מצב. במסרים.
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מערכת תופים Pearl Export Series בצבע לבן . יש גם דברים קטנים שאפשר להוסיף כמו מטרונום , אוזניות (Sennheiser HD-25 / Technics) , כסאות , מעמדי תווים והרשימה ממשיכה . בהודעה פרטית , תודה . http://pearldrum.com/products/kits/drumsets/exx-export/#finishes
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, למכירה מספר מוצרים: 1.Apple Ipod touch 4G זיכרון 8GB גרסה הכי מעודכנת 6.2. המכשיר מעולם לא נפרץ ואפילו לא סונכרן עם מחשב-תיפקד כמצלמה וכמכשיר אינטרנט(סקייפ,פייסבוק,איימסג') כמו כן האזניות וכבל USB ארוזים וגם בהם לא נעשה שימוש. האייפוד במצב חדש-אין שריטות על המסך והשריטות שעל גב המכשיר נגרמו על ידי המגן. המכשיר מגיע עם מגן של חברת iLuv מחירו 100 שקלים באיביי קישור לאיביי : http://www.ebay.com/itm/iLuv-ICC618BLK-Black-2-Piece-Soft-Coated-Tinted-Case-for-iPod-touch-4G-UPC-63924-/370747414943?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item565244999f מגיע עם מטען לקיר מחיר:850 שקל *נקנה בסוף יוני(תיפקד סה"כ כ-3-4 חודשים-היו תקופות שלא נגעתי בו בכלל והוא …
הודעה אחרונה מאת Apple, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 958 צפיות
Sigma 10-20 f4-5.6 ex dc hsm מחיר: 1400₪ פרטים נוספים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת dmxsir, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה 2 חולצות חדשות, עם תגיות. לא נלבשו מעולם, חוץ מהמדידה. מידה M, שניהן. ( נקנו באנגליה ששם רוב המותגים משתמשים גם בXS, לכן המידה טיפה גדולה). האחת חולצה של אדידס, לבנה קצרה. השנייה של נייק, שחורה קצרה. למעוניינים ניתן לפנות בפרטי או בפלאפון 0549980326,אני מחיפה.
הודעה אחרונה מאת moshiko20, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מארז של חברת Tt , מארז בצבע שחור ,פאנל קדמי בגימור שחור מבריק. מדגיש שחור מבריק . יציאת USB מיק' ואוזניות בצד ימין של המארז . דלתות נסגרות בצורה אחידה ללא רווחים. דלק שקופה במצב תקין ,ללא שריטות משמעותיות . מגיע עם המאורר המקורי של Tt . לא מגיע עם ספק !. מקום ל 4 מאווררים פלסטיק 5.25 אחד חסר . פלסטיק נועל כרטיסי הרחבה שבור ,אך ניתן להבריג עם(ניתן לראות בתמונה אחרונה )כרטיסים עם בורג רגיל . תמונות : http://hwzone.co.il/tradezone/showfull.php?product=26061&bigimage=DSCF4197.JPG http://hwzone.co.il/tradezone/showfull.php?product=26061&bigimage=DSCF4200.JPG http://hwzone.co.il/tradezone/showfull.php?product=26061&bigimage=DSCF4…
הודעה אחרונה מאת Elantra05, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
100 מדבקות לאייפון 4/4S אחורה+קדימה, מטאלית, אין טביעות אצבע. חדש באריזה. כולל 100 מטליות ניגוב לפני הדבקה. אזור מכירה - נתניה 300 ש"ח. 052-7284335 , חביב.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מרווח. רואים שעברו עליו כמה שנים אבל עושה את העבודה. נמצא ברמת גן. 500 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת JLoist, -
מדובר בשעון של קסיו ג'יי שוק חדש בקופסה לא נענד מעולם השעון בעל עמידות במים עד 200 מטר דגם השעון DV6900 מעוניין בהחלפה תציאו השעון חדש ומתחייב על זה .
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה PS3 בן פחות מחצי שנה, מדגם SUPER SLIM - הדגם הכי חדש. בעל כונן בנפח 500 GB. בקר מקורי אחד - הספקתי לטעון אותו רק פעמיים כבל HDMI איכותי כמובן ואריזה מקורית. עם אחריות של ישפאר לעוד שנה וחצי. עם הקונסולה הגיעו גם 2 משחקים: GT5 המלא ו UNCHARTED3 אני אתן בנוסף גם BATTLEFIELD3, ASSASSIN'S CREED3 ו MAX PAYNE3 לצערי בגלל הלימודים אין לי זמן והוא סתם עומד ללא שימוש. מוכן לקבל הצעות הוגנות בפרטי. מיכאל
הודעה אחרונה מאת LimP, -
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
למכירה במחיר מגוחך, LCD 32 אינץ' של חברת ITT מפתיע באיכות התמונה לטובה,עם לא מעט יציאות. כולל שלט. הבסיס שבור בחלק קטן מאד,לא אומר להפריע למי שמעוניין לתלות על הקיר. שלכם תמורת 500 ש"ח בלבד !! אני מת"א,נא לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
במצב מצויין. 850 ש"ח איזור צפון.
הודעה אחרונה מאת Go_car, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערכות של סיגירה אלקטרונית הכוללות: 2 סיגריות אלקטרוניות 1 מטען usb 1 בקבוקון מילוי ריק קייס קשיח הכל במחיר של 55 שקלים לערכה או 200 שקלים ל-4 ערכות. בנוסף יש בקבוקי מילוי במגוון טעמים 30 מ"ל :מנטול,וניל,מלברו,טבק,תפוח ,כל אחד 15 שקלים מטענים לסיגריה אלקטרונית usb,כל אחד 15 שקלים נוביליזרים 14 מ"מ ,כל אחד 15 שקלים אלה באמת יחידות אחרונות ,מוכן לעשות הנחה לכמות. ניתן לשלם במזומן ובפייפאל ,ניתן בתוספת 10 שקלים לקבל משלוח בדואר רשום לכל הארץ.
הודעה אחרונה מאת coolspot, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
PSP דגם 3000 פרוץ עובד מצויין מגיע עם מטען ומגן פלסטיק ששומר עליו מנפילות ושריטות, מגיע ללא כבל USB (אבד). הPSP עובד מצויין ובלי שריטה על המסך. מגיע עם המשחקים DRAGON BALL Z BUDOKAI 2 וSPIDERMAN 2 (המשחקים צרובים כבר בPSP) מחיר: 400 ש"ח סופי. טורבו טיימר של APEXI חדש בקופסא, נפתח לצורך בדיקה. מחיר:100 ש"ח סופי. אייפון 4 סיני, חדש בקופסא מחיר:150 ש"ח סופי. ליצור קשר בה"פ.
הודעה אחרונה מאת pronella, -
למכירה מקרן HP
מאת amirxt- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מקרן HP במצב מעולה, שימש אותי כשנתיים וחצי, נימכר עקב שדרוג,1400שח, גמיש לרציניים 0522485197
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נייח: AMD Athlon X2 64 4200 AM2 לוח אם ASUS M2P-VM (או משהו כזה) זכרון 2GB DDR II 800MHZ הרדיסק WD 160GB כרטיס מסך מובנה NVIDIA 6150 צורב DVD צורב COMBO (כלומר DVD-ROM + CD-RW) קורא כרטיסים מארז סטנדרטי שחור ספק כוח JSP 400W עובד פיקס, מותקן WINDOWS 7 - התקנה נקייה, עם כל התוכנות וכו'. 350₪ סופי לגמריי. נייד: TOSHIBA L300-1EF מצב מעולה Intel T3400 3GB RAM 250GB HDD מבוסס צ'יפסט GS45 כרטיס מסך INTEL סדרה 4 כמובן יש WIFI מסך 15.4" מטען מקורי, סוללה מקורית שמחזיקה טוב (שעה וחצי עבודה), תיק מוכן לשמוע הצעות על המחשב הזה. החלפות על ציוד מחשוב יכולות לבוא בחשבון. אני מבאר שבע, מדי פעם במרכז (לא הרבה, אבל ב…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
למכירה מספר משקפי שמש שנשארו לי מהזמנה שעשיתי לחברים ומשפחה מאתר שמוכר רפליקות. את הקניה עשיתי לפני שהתחלתי לעבוד בחברה שמוכרת משקפי שמש ממותג אחד בלבד, וכרגע אני לא מרשה לעצמי להרכיב אף מותג אחר, בעיקר כי לקוחות מזהים אותי ברחוב. כל המשקפיים חדשים לגמרי ומגיעים עם נרתיק ומטלית ניקוי. המחיר הוא מחיר עלות +- 100 ש"ח לזוג. דגם 4105 מתקפל. עדשות פולרייזד. סינון 100% קרינת UV (בדיקה בלנסמטר) צבעים: 2 שחור מבריק. 1 חום מבריק. 1 חום מט. יש לי גם שחור מט שהיה בשימוש תקופה קצרה. 50 ש"ח למי שמעוניין. דגם 4165 שחור מט. עדשות זכוכית. עדשות מסננות כ-75 אחוז קרינה. ניתן להפוך אותם למשקפי שמש ראיה אצל אופטימטריסט. (האופטימטריסט מחל…
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי 41 פחיות של המשקה BLU + פחית אחת של XL. זה סתם יושב במחסן, ואני מעוניין למכור את זה. מחיר - 60 ש"ח. יוצא 1.4 לפחית. 0527284335 אזור נתניה והסביבה.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אייפון 5 צבע לבן במצב מעולה, 16 ג׳יגה צבע לבן עם מגן מיומו הראשון ומדבקת גוסט ארמור מיוחדת שמגינה על כל המכשיר, המכשיר מגיע עם הקןפסה וכל האביזרים המקוריים! אוזניות,כבל,ראש מטען. המכשיר נקנה בחו״ל דגם LL לא יכול להיחסם או להינעל. המכשיר ברשותי 3 חודשים, אני מאיזור באר שבע. מחיר נדרש 3000 ש״ח!למהירי החלטה. 0506454813
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני עושה מצווה ועוזר לדודה שלי להפתר מכמה זוגות משקפיי שמש שיש לה אז ככה: ROMEO GIGLI (GIG) RG67201 מצב: חדש לחלוטין, כולל נרתיק מקורי. תוצרת איטליה עלו לה קרוב ל 1000 שקל. 200 שקל. Yves Saint Laurent דגם YSL 2015/S מצב: משומשות, קצת שריטות, אריזה מקורית. מחיר בחנות: למעלה מ 1000 שקל. 150 שקל. CHANEL דגם: 4148B מצב: משומשות אבל במצב טוב מאוד! ללא שריטות, אריזה מקורית. עלו לה 2000 שקל! 300 שקל ושלכם! תשאירו לי הודעה בפרטי. הקודם זוכה! אני מרעננה.
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
זוכרים את הווווזלה המעצבנת מהמונדיאל האחרון? אז אני מחפש כזה. מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ כזה דבר? תודה מראש לעונים. (אם עוד לא המציאו לזה שם בעיברית אז אני מבקש את הזכויות ל "חצוצרת איצטדיון" ) אפשר גם "תרועדיון".
הודעה אחרונה מאת pinny_l, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכירה מוקדמת של כל האביזרים שהילדים מבקשים מכם ביום העצמאות במחירים מדהימים! 50% ממה שיבקשו מכם בפארקים!! ספריי שלג עם תו תקן ישראלי לא דליק מיכל ענק! עגילים עם לדים כחול אדום מנצנצים, אין צורך בחורים נתפס עם קליפס! צמידי סטיקלייט ליידים בשלל צבעים! סיליקון מנצנץ במגוון צבעים לפה, למראה שינים מדליקות!! אוזני ארנב מנצנצות! מוהיקן לשיער מנצנץ לראש! צעצוע מסתובב ומנצנץ במגוון צבעים! הכל במכירה מוקדמת ובמחירים חסרי תקדים, אל תהיו הפראיירים של הבאסטות! הכל נמצא בראשון לפרטים: 0526713799
הודעה אחרונה מאת אלעד יפת, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום, למכירה חולצת משחק של הפועל תל אביב כדורגל משנת 2003 . התקבלה במשחק מיוסי אבוקסיס (מספר 8 ). מחיר: 250 ש"ח. אפשרי טרייד בלדרמן ווייב או סופר טול (wave or super tool). הודעות יתקבלו בשמחה בפרטי.
הודעה אחרונה מאת rk1,