אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אוזניות Beats by Dr. Dre Studio, חדשות בקופסא, אדומות, לא היו בשימוש מעולם. קיבלתי את האוזניות במתנה עם הרכב, ואין לי צורך בהן. קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762371 מחיר מבוקש: 900 ש"ח. אלכס, 054-5833748. אזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת alexg1987, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מעבד i7-720QM 8Gb RAM דיסק קשיח - 500Gb*2 כרטיס מסך - ATI Radeon 5870 מסך 17.3 FULL HD כונן בלוריי. http://ca.asus.com/en/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/#specifications מחיר מבוקש - 3400 ש"ח, גמיש מעט לרציניים. O54-2381O1O, זיו. או בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Mike Lowrey, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שיעבוד בהוט מובייל. הסלולרי צריך להגיע תקין, עם סוללה תקינה ומטען. אני מראשון לציון. אשמח להצעות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Accent Coupe, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמו בכותרת אני מוכר תוסף חלבון של אולטימט נוטרישן טעם קרם עוגיות תנו הצעות מחיר אני בטלפון 0527070140
הודעה אחרונה מאת asif84, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פילטר Tiffen 67mm UV חדש לחלוטין, ללא שימוש, באריזה המקורית. מחיר מבוקש: 50ש"ח. אני נמצא בת"א או באיזור מבשרת ציון. נא לפנות בה"פ. עומר.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אייפון 4s שחור 16 גיגה במצב מעולה סימפרי יצרן שמור ומגיע עם המטען! מוכר עקב עזיבה לחו״ל עוד יומיים ממהר למכור מחיר 2000 ש״ח לרציניים בלבד
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום מחפש סוני פלייסטיישן 2. הדק. בעל כרטיס זיכרון. שלטים, פריצה, משחקים פחות מדבר אליי הכי חשוב שהסוני עצמו יהיה במצב טוב. מאזור המרכז. יצירת קשר בה"פ
הודעה אחרונה מאת Skins, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מקרר של אמנה 2 דלתות בצבע לבן תנור אפייה משולב כיריים 60/60 של סאווטאר כימעט ולא שומש במצב חדש מכונת כביסה AEG במצב מעולה! לפרטים ומחירים בפלאפון: 0508619197
הודעה אחרונה מאת itamar_vtec, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לספורטאים שבנינו פולאר rs800 במצב מצוין עם הקייס המקורי כולל הכל. כבל USB+משדר +S3 חיישן צעדים לריצה בנעל+דיסק protrainar 5+קבלות ןניירות. קיט כזה חדש נמכר ב2000 ש"ח,דורש 1600 ,באמת כמו חדש. שעון מדהים ומדויק מוכר כי יש שעון נוסף. 0524440282 לירן
הודעה אחרונה מאת lavi liran, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה מחשב נייד HP CQ61 במצב חדש. המחשב עבר מקצה שיפורים מקיף בשנה האחרונה, הוחלף לוח אם לחדש עקב תקלה, מעבד שודרג ל T7700 2.4Ghz 4MB Cache. בצעתי פירוק מלא, ניקוי והחלפת משחות ופדים תרמיים. למחשב 3GB זכרון פנימי. שודרג כונן קשיח ל320GB. הוחלפה סוללה חליפית חדשה. מעבד גרפי NVIDIA Geforce G103M יש רשת אלחוטית - אין BT יש שלושה חיבורי USB, חיבור HDMI, VGA, קורא כרטיסים, כרטיס רשת. חלונות 7 מקורי בעברית (ללא מחיצת שחזור, ימכר עם מערכת הפעלה חוקית מותקנת עם הדרייברים המתאימים, ללא תוכנות HP). יש מטען מקורי. מתאים לשימושים בסיסיים+, אני השתמשתי בו לתכנות, בניית אתרים, עריכת וידאו ותמונות, אינטרנט ועוד, מתאים למשחקים קלים בזכות המעבד הגרפי. מחיר 1…
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ספק מעולה דגם VX450 למי שמכיר אחד הספקים הטובים והיציבים שיצאו. בעל תקן 80 פלוס. 150 שקל בלבד. 054 שתיים אפס שש 3330 או בה"פ.
הודעה אחרונה מאת yossi126, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לרגל ניקיון חלקי של המחסן: סאב 8 אינץ של שרווד כעיקרון הוא עובד ניפלא אבל לעיתים קורה שהוא לא עובד ל5 עד 10 דקות .וכשמשחקים מאחורה עם הכפתורים הוא חוזר לעבוד,למי שלא מפריע או יודע לתקן מוזמן לבוא לקנות. כפתורי חיתוך תדר,ועוצמה,וכפתור פאזה הפוכה.גודל 8 אינץ הספק כ60 W R.M.S. ניקנה לפני 3 שנים ב1200 שקלים דורש רק150שח. --------- מחשב נייח INTEL PENTIUM4 מעבד 3GHZ HT,לוח אם ASUS P5RD1-VM,כרטיס מסך מובנה ATI X200,זיכרון 1.28GIGA,דיסק קשיח W.D120G,צורב DVD LGלאחר פירמוט מערכת הפעלה XP HOMEבעיברית-מוכן לעבודה ,מחשב מעולה לצרכי לימודים,עבודה,משחקים קלים וכדומה. עובד תקין,! רק רציניים! 350 שקל! --------- חרמש חשמלי במצב מעולה של חברת cut 250w,בן 10 חודש היה בשימוש …
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
5 רמקולים של חברת WEIGE דגם: B288 set, סט יוקרתי מדהים ומעוצב מיוחד, רמקולים קדמיים בגובה של מטר, כל המערכת 160וואט, ו 80וואט RMS. הרמקולים שמורים במצב כמו חדש, עדיין מורכבים בחדר, אפשר לבוא ולשמוע, שומשו נטו למוזיקה. http://www.getit.co.il/Products/Huge/25082.jpg אזור נתניה. חביב - 0527284335. יש אפשרות החלפה, תציעו.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה נוקיה C7 במצב מעולה, במכשיר יש משדר FM(נדיר מאוד בפלאפונים היום),מצלמה איכותית 8MP וצילום ווידאו HD.גמיש מעט במחיר.מגיע עם 5 מגנים רגילים ומגן מסך שכבר מולבש עליו,מטען, כבל למחשב ואוזניות.יש אפשרות לקבל מטען לרכב וכבל מאריך למחשב ומטען נייד בתוספת של 50 ש"ח. המחיר הוא 700. יואב 0549986188 לא בשבת בבקשה.
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כרטיסים זוגיים לסינמה סיטי vip גלילות/ראשון לציון תקפים עד ל6.3.14 בכל ימות השבוע כולל סופ"ש. 200 ש"ח לכרטיס זוגי. נמצא בראשון לציון.
הודעה אחרונה מאת or_lougasi, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נקנה מסלקום, רשום על שמי, 16 ג'יגה, לא הוחלפו חלקים (מקורי), מריץ 6.1.2 ללא פריצה. 1400 ש"ח. ניתן לשלוח מייל ל-matanpandas @ gmail. com, להשאיר הודעה פרטית פה או בפייסבוק (https://www.facebook.com/matan.gravits) ומשם נתקדם. מתן
הודעה אחרונה מאת Matan g, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שני שלטים אלחוטיים מקוריים של Microsoft לXBOX360. נמכרים כי כבר אין לי אקסבוקס, המחיר הוא 150 שקל ליח' או 300 שקל לשניהם. צבע לבן תמיר - 0546629922 - ראשון לציון.
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה TRANSFORMER TF700 64GB + מקלדת נקנה מ KSP + אחריות כולל קבלות וקופסא, שימוש קל מאוד ללא שריטה רק קצת סימני אצבעות או להחלפה על IPAD 4 אם אחריות. 2700 שקל. יבגני, 0546230820, צפון הארץ, כמה פעם בשבוע מגיע לאיזור תל אביב.
הודעה אחרונה מאת evgeni432, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי 8 מטענים לאייפון 4\4s\3g\3gs המטענים חדשים ובאיכות גבוהה (לא הזבל שמוכרים בחנויות) המחיר כולל מטען לקיר + כבל USB מוכר במחיר של 30 שקלים. אפשרות לתשלום דרך פייפל ושליחה בדואר רשום (תוספת של 10 שקלים) ניתן לפנות בטלפון או בהודעה שי 0.5.4.7.8.5.5.4.4.9 [/size]
הודעה אחרונה מאת שי כ, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מחיר - 600 ש"ח. עור אמיתי, ללא פגמים, בצבע חום. פרטים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה מעוניין לשמוע לגבי החלפות. לגבי חמיר אני רוצה עליו 2600 ש"ח יש כאלה שרוצים יותר זול, אתם יכולים לקנות אצלהם, אלה שרוצים זו יותר הביאו את המכשיר מחו"ל ולכן יש אחריות " בינלאומית" שמרוב כאב ראש לא תצליחו להפעיל אותה ( שימו לב בשרשור הקודם שלי מכרתי גלקסי נקסוס עם אחריות כזאת שהתקלקל לי הרמקול וכדי לתקן אותו צריך לשלוח לחול וחזרה וסתם כאב ראש) המכשיר שלי נרכש פה בארץ בגו מובייל 16 GB עם אחריות לשנה! של רונלייט היבון הרשמי, מגיע גם עם מגן בשווי 120 ש"ח יש קבלה על סך ( 3443 ש"ח של הפלאפון והמגן), חדש לגמרי בלי שריטה, הופעל לראשונה לפני שעתיים! ) 2600 לא גמיש
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, קיבלתי במתנה שובר הנחה לחופשה דרך ארקיע (בארץ או בחו"ל). השובר על סך 1000 ש"ח. ניתן למימוש עד ה-30.3.12. מחיר :500 ש"ח. אזור הקריות וחיפה.
הודעה אחרונה מאת avihai GTI, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
Galaxy Tab2 10.1 P5110 חדש באריזה ולא נפתח מעולם. נקנה ישירות מסקיילקס (סאני). מגיע עם 3 שנים אחריות של היבואן הרשמי. חדש ולא נפתח מעולם, סגור עם פלומבה! לאחר זכייה בתחרות. הזדמנות לקנות חדש במחיר הכי זול בזאפ (ליבוא רשמי). מחיר 2090 ש"ח. בברכה, יבגני 0542700000
הודעה אחרונה מאת DBD, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמו בכותרת קיבלתי מתנה כיסוי flip בצבע לבן לאייפון 5 כולל חריצים להכנסת כרטיסי אשראי ועוד נסגר בצורת מגנט כיסוי פגז יוקרתי ויפה . דורש רק 80 שח אני מראשון הודעות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים יש ברשותי מספר לא מבוטל של טלפונים סלולאריים. חלקם היו של אימי, אחי או שלי. בין השאר יש מוטורולה מיילסטון, הגלאקסי הראשון (I7500), מירסים למיניהם, אלקטל אחד, סמסונגים, וכמה טלפונים לפירוק. אשמח אם תיצרו קשר בפרטי - אני מת להיפטר מהם! אני גמיש במחירים. הערה חשובה - כלל הטלפונים בבעלות משפחתי, ואוכל להוכיח זאת. יש קבלות על חלק, ועל מה שאין אוכל להביא אישורים מחברות הסלולר. כלל הטלפונים משומשים, חלקם במצב טוב חלקם לפירוק. בנוסף, קיימת אצלנו סדרת TIME LIFE לנוער. מחיר מבוקש ל-11 כרכים הוא 500 ש"ח. הסדרה נרכשה הזמנו ע"י אמי ב-2500 ש"ח. כמו כן, ישנה אנציקלופדיה 2000 שתימסר חינם אין כסף. פרטים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
משחזת שולחנית
מאת erez59- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משחזת שולחנית - כ- 400 ש"ח אפשרות החלפה בסמארטפון, ipad, חיישני רוורס, או כל דבר מעניין אחר. (כולל התאמות מחיר כמובן)
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ה Big Daddy של כולם, כי ONE X זה לילדים קטנים חמוש במסך 5" 1080P וחומרה אימתנית, עומד כאן למכירה Droid DNA חדש לגמרי. למי שלא מכיר- מדובר במכשיר עם מעבד מרובע ליבות KRAIT, מסך 5" SLCD3 ברזולוצית 1080P, עם כל פיצ'ר אפשרי וכל שטות שרק קיימת בטלפונים סלולריים היום. תומך בכל התדרים של כל הרשתות מכל הסוגים. (וכמובן סים פרי!) מפרט מלא- http://www.gsmarena.com/htc_droid_dna-5113.php עם מה מגיע: מכשיר חדש בקופסה עם כל מה שכלול בקופסה, מתאם MHL-HDMI לחיבור לטלויזיה מתנה ממני. תמונות כרגיל: תיאלצו לסלוח לי על 2 דברים- א'- אין לי שמץ איך לעזאזל ממשיכים בפתיחת הקופסה הזו מעבר למשיכת המגש שעליו יושב המכשיר, ואני לא רוצה לגרום לנזק, אז החלטתי לוותר …
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה Optimus G E970 חדש לחלוטין, האח המוצלח של הנקסוס 4. גרסת ה 16GB, וכמובן שיש חריץ מיקרו SD להרחבה. מעבד מרובע ליבות KRAIT 1.5GHZ, 2GB RAM וכל מה שמסביב. מפרט מלא- http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_e970-5062.php אחד המכשירים החזקים בעולם, הודלק פעם אחת לשם פתיחה לסים פרי, וגם זה נעשה דרך הניילון. המכשיר ללא נגיעה. מגיע עם כל מה שמגיע בקופסה- חוברות, מטען, כבל, כרטיס זיכרון 16GB וכמובן המכשיר עצמו. בנוסף, מתנות לקונה: מתאם MHL-HDMI לחיבור המכשיר לטלויזיה מגן מסך וקייס TPU איכותי של Diztronic- http://tpu-cases.com/index.php?main_page=product_info&cPath=46_82&products_id=325 כי הרגע קניתם מכשיר חדש, חבל שיקרה לו משהו כמו שנאמר ואם מ…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האוזניות נקנו לפני מספר חודשים מKSP, ונמכרות עקב אי התאמה וחוסר שימוש. הדגם הוא SHURE SRH750DJ. האוזניות עברו תהליך BURN IN של 30 שעות, ועבדו בנוסף עוד כ 30 שעות סך הכל. האוזניות בעלות צליל מאוד חזק ונקי, ויש להן באס מאוד חזק ומורגש יחסית לאוזניות אחרות באותה קטגוריה ומתאימות לרוב סגנונות המוזיקה. סוג האוזניות הוא OVER EAR , כלומר מקיפות את כל האוזן. כמובן כולל כל האביזרים הנלווים: כבל מתנתק מסולסל שיכול להגיע לאורך 3 מטר, שהוא לא מתוח הוא באורך מטר 1. זוג כריות עור נוספות. מתאם מ- 3.5 מ"מ לגדול יותר ( כמו חיבור של רסיבר\מגבר). תיק עור מהודר לנשיאה של האוזניות. נציין שאני בחור מאוד קנאי ורכושני לציוד שאני רוכש, אף אחד לא השתמש באוזניות חוץ ממני, ולכ…
הודעה אחרונה מאת sharkol, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי ח'ברה, אני מוכר את השלט ואת המתאם למסכים עם כניסת VGA.
הודעה אחרונה מאת Rule2k,