אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
2 מכשירי גלקסי 1 במצב טוב 1 מלוקק ושמור היטב והמחיר בהתאם -850 ש"ח השני במצב טוב -600 ש"ח 0 5 2 6512328
הודעה אחרונה מאת EmptySoul, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למסירה הטלוויזיה ששימשה אותנו ללא תקלות כבר שנים. תמונה מעולה. 29" CRT של טושיבה. אין שלט, אבל היא נשלטת ע"י שלט של YES/HOT. אם מישהו רוצה אותה - כדאי לבוא בשניים כדי לסחוב אותה. אם לא תיימסר לחבר פורום עוד היום - תועבר אחר כבוד לאתר אגורה/פח.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 8 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
חדש ללא שימוש כולל נרתיק ומטען קיר 350k volt 0547495262 או בה"פ 150 ש"ח
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הערכה כוללת: 2 סוללות 650 MAH 2 ראשי CE5 מטען קיר חיבור USB120 שקלים בלבד. אזור שפלה. ערכה משודרגת ונעימה. הכל ח-ד-ש באריזה ! צרו קשר בהודעה פרטית בנוסף: סיגריה+מטען בקופסא שלו ב 70 שקלים ליחידה בודדת. זוג ב 120.
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה אני מוכר את ה"אקסבוקס סלים" שלי במחיר נמוך בגלל שדרוג של המחשב ב1100 שקל פרוץ LT3 עם 2 שלטים ו250 GB המכשיר במצב חדש לחלוטין יש גם כמה משחקים .. למי שמעוניין אני מחיפה והמספר שלי 0548134355:arrow: חוץ מזה גם מכשיר PS VITA שנקנה באנגליה חדש סגור בקופסא לא נגעתי בו ב800
הודעה אחרונה מאת AsaGoren, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כאמור בכותרת, מכשיר במצב חדש , היה בשימוש כחודשיים וחזר לקופסא בבושת פנים. נמכר עם כל האביזרים הנלווים שלא היו בשימוש-רק המטען היה בשימוש. מחיר מבוקש 450 שקל.
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה נוקיה n97 לבן יפיוף. מסך טאצ' ומקלדת נפתחת זיכרון 32 ג'יגה מצלמה קדמית ואחורית 5 מגה פיקסל עם פלאש חנות אפליקציות, תומך בכל תוכנות החובה של אייפון, וואטסאפ, וייבר, וייז וכל שאר האפליקציות מאוד נוח לשימוש. המכשיר מגיע עם הקופסא שלו וסוללה נוספת, עם מטען ומתאם אוזניות ודיבורית הכל תקין במכשיר, ובמצב שלם, יש איזה 2 שריטות קטנות על המסך שבקושי מבחינים בהן אני דורש על המכשיר 450 שקל, אני מיבנה. 0526513248
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי עותקים כפולים של מספר גליונות אוטו: 314 319 320 (שני גליונות) כולם במצב חדש (עדיין בניילון). בתמורה אני מחפש את גליון 318 (אוגוסט 2012). אמסור את שלי גם ללא הגליון של אוגוסט, אבל אם למישהו יש כזה למסירה, אשמח לקבלו! אני נמצא באזור חיפה, ובאזור רמת גן (על ציר ז'בוטינסקי). פניה בה"פ.
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המגן הכי טוב שיצא עד עכשיו. הנה סיקור למכשיר: http://www.iphoneil.net/?p=68072 המגן הוא מקורי, בצבע לבן וחדש לחלוטין. קניתי 2 מגנים לי ולחברה אבל החברה מכרה את האייפון. טלפון: 0547855449 מחיר: 250 ש"ח (הכי זול שיש בארץ מקורי זה 300 ש"ח) שי.
הודעה אחרונה מאת שי כ, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המכשיר נרכש לפני פחות מחודש מהאתר HANDTEC. זה המכשיר- http://www.handtec.co.uk/product.php/5364/samsung-galaxy-s-ii-i9100-white--16gb--sim-free-unlocked-/f5779d4954a92c9cde799a59a9410172 כמו שניתן לראות, המכשיר בצבע לבן, 16GB, SIMFREE. פתחתי את הקופסא של המכשיר רק כדי לוודא תקינות; עבד רק עם סוללה במשך כרבע שעה, מעולם לא הוכנס כרטיס סים. עד כמה שאני מבין, אין עברית במכשיר (או שיש עברית חלקית; אני חדש בענייני סמארטפונים). כצפוי, המכשיר מגיע עם סוללה, עלון הדרכה קצרצר, סוללה (1600), מטען, כבל USB ואוזניות. מחיר מבוקש: 1,700 ₪ אני גר ועובד בכפ"ס. אבקש לי ליצור עימי קשר טלפוני בשעות שפויות. שימו לב- תיבת הה"פ שלי מלאה! אם …
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים! למכירה אייפון 3GS 16GB בצבע לבן , סים פרי כמובן (יעבוד בכל רשת). עובד בצורה תקינה לגמרי. ינתנו איתו ביחד מגן של SWITCHEASY CAPSULE REBEL מקורי (רק המגן עלה 200 שקל בזמנו), מטען, כבל סינכרון, וקופסה. במחיר סמלי של 650 שקלים. ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית או לטלפון 0505739073. נמצא לרוב באיזור חיפה.
הודעה אחרונה מאת bengee, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
דגם mlp 411 לאחר שיפוץ של התיבות,רמקול אולדסקול של מורל. 3WAY עם וופרים 12 אינצ' וופר אחד זקוק למרכוז,תיקון בעלות נמוכה. אפשר לבוא לשמוע,כל שאר האלמנטים תקינים ב100 אחוז. תמונות יועלו מאוחר יותר. בהודעות פרטיות.
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
המשקפיים בצבע קאמו (CAMO) עם עדשות POLARIZED. חדשים לגמרי באריזתם המקורית. נקנו באינטרנט ונמכרים בגלל חוסר התאמה לפנים שלי. תמונה באתר היצרן 349 ש"ח. 0547481744, איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הדגם של קלי סלייטר. הסט חדש לגמרי ולא היה בשימוש בכלל! מדובר בחרבות הכי חזקות שיש היום, בסיס Performance Core, מידה M, מתאימות לגולש במשקל 60-80 ק"ג ולכל סוג של גלים. המחיר הזול ביותר בארץ הוא 490 ש"ח. אני מבקש רק 349 ש"ח. 054-7481744, איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה Iphone 4s 16gb לבן SIM FREE נקי משריטות. מגיע עם האריזה המקורית שמור! אזור נתניה. 2500 שקל אזור נתניה / הרצליה. לרציניים בלבד בלי בלבולי מוח לבוא ולקחת. פרטים נוספים בה"פ 0547267268 - אביב
הודעה אחרונה מאת spootnikb, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
סופ"ש ארוך(חמישי עד ראשון) בים המלח במלון לאונרדו קלאב. הכול כלול + 2 שוברים לטיפולים . אפשרי גם רק לינה . אפשרי לניצול עד סוף השנה . לפרטים : 0523 שתיים שתיים שמונה אחד שתיים שמונה (נגד בוטים שמחפשים מספרים באינטרנט)
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מקלט BT לאוזניות. מתאים לכל הפלאפונים, מתחבר בקלות. משמש גם כדיבורית וכולל מיקרופון מובנה. שליטה מהמקלט על העברת שירים, מענה לשיחות, הגבהה והנמכה. תפס לחולצה. עם שקע 3.5 מ"מ סטדנרטי. ניתן לחבר כל אוזניות. מטען נוקיה דק, מאוד נפוץ במחוזותינו. לא כולל אוזניות ומטען נקנה לפני חודש, ומאז התחבר לטלפון רק פעם אחת. ניתן לחבר ל-AUX במערכת שברכב ולהשמיע שירים מהפלאפון, עם מיקום נכון, אפשר גם להשתמש בדיבורית בצורה נוחה. להמחשה של הגודל (מצטער, לא מצאתי אבטיח) 150 ש"ח אני מבאר שבע. ניתן לפנות בהודעה פרטית או בטלפון 0546564572.
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מסך מחשב 22" FUJICOM חדש לחלוטין באריזה שלא ניפתחה מעולם, קיבלתי במתנה ואין לי צורך בו. דגם FujiCom FJ2260 HK LED LCD מחיר זאפ הכי נמוך 640 ש"ח, אני דורש 500 ש"ח סופי. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db187910=552982&db4147=4153 אני דורש 500 ש"ח סופי. גר באיזור המרכז. 0526260022 אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו בכותרת האייפון סים פרי יצרן לא ינעל לעולם! צבע שחור בלי שום שריטה עליו אפילו הקטנה ביותר! גירסה 6 לא פרוץ ימסר עם כל האביזרים המקוריים שלו המכשיר נקנה מסלקום. לשאלות נוספות ומחיר ניתן להיתקשר ל0545771106 חגי
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אריאל 0545808527 אזור באר שבע דגמים בגודל 1:18 Maisto Chrysler Pronto Cruizer ₪ 100 Autoart Porsche 911 Turbo ₪ 380 Maisto Ford GT90 Concept ₪ 100 UT Models BMW E36 M3 Cabriolet ₪ 340 Autoart Porsche 911 GT2 ₪ 380 Autoart Porsche 911 GT3 ₪ 360 Autoart BMW E46 M3 ₪ 400 Kyosho Lancia Delta HF Integrale ₪ 440 סטנד לדגם 1:18 מעץ, מצופה לקה - 50 שקל תצוגה לדגם - עם מראות וגביעים - 50 שקל Autoart Lamborghini Diablo SV ₪ 480 UT Models Porsche 911 GT2 ₪ 580
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כפי שרשום בכותרת, 2 ראשדי דיו חדשים לחלוטין באריזה סגורה הרמטית. מתאים לרוב סוגי מדפסות הדיו של HP. מחיר: 50 שח ליחידה (100 לשתיהן) איזור מכירה: פתח תקווה - הוד השרון טלפון: 052-9746616
הודעה אחרונה מאת GalMe, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, עקב חוסר שימוש אני מציע למכירה את מערכת הרמקולים הנדירה והמדהימה BeatBox from Beats By Dr. Dre המערכת מגיעה באריזתה המקורית, שכוללת את כל האביזרים הנלווים (מתאמים לאייפודים ואייפונים לתחנת העגינה המובנית) כבל חשמל וכו... מדובר במערכת רמקולים בעלת איכות מטורפת, שדחוסה בתוך קופסא נוחה לנשיאה, הכוללת שלט רחוק, תחנת עגינה וחיבור AUX בשל עוצמתה המערכת דורשת חיבור לחשמל, כאשר ספק הכח נמצא בתוך המכשיר עצמו כך שאין צורך בסחיבה מיותרת של אביזרים נלווים. המחיר בארץ הוא 2400 ש"ח המחיר שלי למוצר ששומש בקושי ונשמר ב"צמר גפן" - 1700 ש"ח בלבד בעקרון, המוצר מיועד למביני עניין ולמי שמחפש משהו ברמה הזו. טלפון: 052-9174720 יום טוב.
הודעה אחרונה מאת GalMe, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מזגן עילי של מידאה, 1.5 מאוד חסכוני ושקט, היה בשימוש מועט 4 חודשים, חדש עולה כ2400, מוכר ב 1800. http://www.midea.co.il/default.asp?catid={A9792B5C-A050-4E50-9508-C76743D6AEFE}
הודעה אחרונה מאת IceCold, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש אייפון 3G/3GS. תקין ללא שריטות. חשוב מאוד: שהמיקום נוכחי/WAZE יעבוד חלק, שחיבור הAUX יעבוד ללא בעיות. פרוץ/לא פרוץ לא משנה. אזור המרכז. פניות בה''פ.
הודעה אחרונה מאת Skins, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, אני מוכר את האייפון 4 שלי עקב שידרוג לאייפון 5. מדובר באייפון 4 בצבע לבן, 16 ג'יגה במצב מצויין בן 8 חודשים. הקונה יקבל הרבה מאוד מדבקות מסך ומספר מגנים שנשארו לי במתנה! המחיר 2000 ש''ח , אני גמיש לרציניים בלבד. יצירת קשר בטלפון או בהודעה פרטית. 050-6368909 , עדי.
הודעה אחרונה מאת Adi1212, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חבר'ה המכשיר היה בשימוש אישה מבוגרת במשך כחודשיים עד שהחליטה להחליף לפלאפון ללא מגע. לפני כן לא שומש מ ע ו ל ם! נפתח, נדלק והוחזר לקופסא באותו הרגע ונשכח שם במשך שנה+. אני חוזר - המכשיר היה בשימוש מינימלי ו ז ה ו ! אין עליו שריטה או קימוט או כל דבר אחר - מצב מעולה! 650 ש"ח. גמיש במחיר לרציניים. אזור הצפון ומגיע כל סופ"ש שני-שלישי למרכז. 0585004030 אלון
הודעה אחרונה מאת Alonyam, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן , קיבלתי סריג של ראלף לרון מצמר איטלקי , הסריג עצמו עולה 145 דולר והוא מקורי כולל קבלות קניה מראלף לורן. הסריג מידה M והוא קטן עלי , אני מעוניין למכור למי שמעוניין ב-340 שקל. אני מעלה תמונות של הסריג : מי שמעוניין שיצור איתי קשר בהודעה פרטית .
הודעה אחרונה מאת Yakird12, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר במכשיר PS VITA דור שלישי (3G) אמריקאי. המכשיר תומך בכל האזורים, קניתי משחק מבאג, ועובד יופי. כמו כן אני מוריד דמואים ומשחקים חינמיים חופשי מהPS store. אביזרים: כרטיס זכרון של PS VITA של 8GB. ערכת virtual reality. כולל כלפים. מגן קשיח. מגני מסך קדמיים ואחוריים (על כל המכשיר ולא רק על המסך, הזמנתי ב80 ש"ח מבריטניה). מגן סיליקון. משחק שקניתי בארץ, ב250 ש"ח. mortal kombat האחרון. כמו המשחק לPS3, רק עם כל התוספות של הדמויות (DLCים כבר בפנים). מגיע עם הקופסא המקורית, כבל למחשב, ומטען לקיר מקורי שמתאים לארץ. נמכר עקב הפסקת נסיעות בתחבורה ציבורית אם לעמוד את כל ההשקעה שלי, אז סך הכל השקעתי באזור ה1850 ש"ח. מבקש 1500 ש"ח להכל. שימו …
הודעה אחרונה מאת mickel116, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מיקסר מסוף שנות ה 80 ל DJ של חברת LIMIT מיקסר 5 ערוצים מעולה, כולל Crossfader. במצב שמור כמעט כמו חדש. הכל עובד פיקס. לכל ערוץ יש כניסת Phono + Line. 2 כניסות למיקרופונים בחזית, וגם לאוזניות. ימכר למרבה במחיר. איסוף מראשל"צ.
הודעה אחרונה מאת chesh, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מטען קיר + מחשב + לרכב. חדש באריזה. 50 שקל. 052-5961672 ויטלי. רחובות.
הודעה אחרונה מאת VitaliGal,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- andor
- sperial
- נירו72
- Night Driver
- RedLabel
- urich
- Pavlik
- shugiflex
- SlowRide
- IsraCar
- iEminem
- alex321