אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מכשיר PAL ישראלי 4GB קניתי וחשבתי שאני וחברים שלי נשחק בו , בתאכלס הפעלתי אותו כמה פעמים בודדות. השלטים כולם מקוריים של מייקרוסופט יש את הקופסא יחד עם הקבלה והכל. מחיר - 1700 שקל. איזור מכירה - ראשון לציון 0546629922 נמכר כחבילה אחת. לא מוכר שלטים בנפרד.
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה סאמסונג I9300 Galaxy S3 חדש לחלוטין בקופסה ובניילונים גרסת ה 16GB בצבע לבן, אין טעם לפרט על מצבו של המכשיר- כאמור, חדש. הוצא מהקופסה להדלקה בודדת ווידוי תקינות המכשיר. מגיע עם: קופסה+כל התכולה סוללה נוספת ANKER 2200mah נרתיק סיליקון שקוף+מגן מסך כרטיס זיכרון Sandisk MicroSD 32GB מטען חיצוני לטעינת המכשיר והסוללה הנוספת במקביל. המכשיר עם אחריות בארץ לשנה החל מה 29 לאוקטובר. בתכל'ס, מכשיר חדש מחנות, רק לא מחנות תמונות- מחיר מבוקש- 2550 ש"ח. יצירת קשר- ה"פ או מייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה מכשיר Samsung Galaxy Note N7000, הדגם הבינ"ל. נרכש מ Expansys ארה"ב באפריל, יש חשבונית רכישה למי שמעוניין. המכשיר עם נרתיק מגן ומגן מסך מהיום בו נקנה, ואין עליו שריטה, סימן, או "השריטות הקטנות האלו שרואים גם בשמש", מצב חדש לגמרי. עם רום 4.0.4 רשמי של סאמסונג, גרסת LRQ החדשה עם Touchwiz 5 שכוללת את הממשק החדש, הגלריה החדשה מהנוט 2, הוידאו הצף וכל שאר השטיקים הנחמדים שהוספו ב S3 והנוט 2. מה מגיע עם המכשיר חוץ מהקופסה המקורית וכל תכולתה: -סוללה ANKER 2700mah חדשה -מתאם MHL מהמכשיר ל HDMI לחיבור לטלויזיה -3 מגני מסך, אחד על המכשיר+2 בניילון -מטען חיצוני, מטעין את המכשיר וסוללה במקביל. -כרטיס זיכרון Sandisk 32GB -נרתיק סיליקון קשיח עם רגלית להצבת ה…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
הי, מעוניין במכירת /החלפת הסלולרי שלי ברשותי מכשיר סלולרי מסוג Sony Ericsson Xperia ray SIM FREE בן 10 חודשים, יש קבלות קנייה. המכשיר מגיע עם כל הערכה האורגינלית (קופסה מקורית) + מגן מהיום הראשון. *מעוניין בהחלפה על טלפונים עם מסך גדול יותר (בשביל לראות GPS בזמן נסיעה) *מוכן להוסיף כסף עד 200-300 שקל. *לשלוח לפרטי, תודה תמונות:
הודעה אחרונה מאת omar87, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמות גדולה של אוטו, אוטו בשטח, הגה, הגה בשטח. אני מאזור המרכז. בלי קשר, מעונייין לרכוש גיפיאס משומש זול כולל תוכנות אירופה, או סלולרי כנל, מחפש גם ספריי המשפחה המטיילת להולנד ולסלובניה לרכישה. תודה.
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פריט לאספנים : מכונת גיהוץ ענתיקה שנקנתה בתחילת שנות ה-50, תוצרת ARMSTRONG ארה"ב. לא היתה בשימוש אפילו פעם אחת. היתה שייכת לסבא של אשתי. לפרטים, 054-6111592 רביב
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הסיגריה חדשה לגמרי מגיעה כמובן עם מטען USB ומתאם לשקע ישראלי כמין נרתיק לשמירה עליה. בטריה 650 שלי אישית מספיקה ליום של שימוש כבד. צבע שחור. אם אני לא טועה זה CE5 אבל אני לא מבין גדול, כל מה שאני יודע שאני משתמש באחת מיולי ועד היום והיא מממש טובה. הזמנתי אחת לאישתי שבסוף החליטה שהיא לא מפסיקה לעשן. הוזמנה מאייני דרך המלצת חברי הפורום פה. מחיר עלות- 90 ש"ח מאיזור המרכז. ה"פ בבקשה.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפרטים לפנות לפרטי או למייל [email protected] מחשב תקין לחלוטין הכל מקורי סוללה מספיקה ל5-8 שעות ואפילו יותר.
הודעה אחרונה מאת dim4ik007, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כל אחד 5שח אוטו-13 הגה-5 מכוניות-9 כל השאר כמויות בודדות אני מבאר שבע אריאל 0545808527
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה סמסונג U700 ברשת פלאפון (CDMA) אין תמיכה בסים! ללכת למרכז שירות לצרוב את המספר שלכם! המכשיר כולל מצלמה 2 מגה פיקסל, נגן, משיבון פנימי! הרחבת זיכרון, יומן שיחות מציג 90 שיחות נענו, 90 שיחות שלא נענו, ו90 שיוחות יוצאות, מגיעה עם כרטיס זיכרון 1 ג'גה, היה בשימוש שנה וחצי מחודש 10.2010 ועד 7.2012,מצב מצויין כחדש, המכשיר נשמר היטב בתוך נרתיק! מוכר בכלל שחיברתי במקומו מכשיר LG CDMA אחרֱ מחיר 200 ש"ח סופי! לא לחוץ למכור!
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה אופניים חשמליים מתקפלים מדליקים חדשים מהניילונים, נקנו אתמול (28.10.12), אחריות לשנה (כמובן שיש קבלות והכל) מדובר בדגם המתקפל הכי טוב שיש לקנות, 36 וואט, 250 וולט, מהירות נסיעה 28 קמ"ש וטווח ארוך מאודדד תוספות: ידית "גז" מיוחדת עם כפתור הפעלה וכיבוי, אור ברקס (נדלק שלוחצים על הבלמים) ומושב רחב ונוח לטוסיקים שמנמנמים. לינק למפרט מלא: http://www.greenbike.biz/172860/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%93%D7%92%D7%9D-CITY-E-BIKE-HP-E052 כפי שאפשר לראות המחיר הצל היבואן הוא 4980, לפני התוספות (עלו 480 ש"ח!). אני מבקש 4000. לא גמיש מכיוון שאינני ממהר למכו…
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצב מעולה לא נתקע כולל עברית סים פרי דורש 850 ש"ח 054-5552787
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
כותרת מחיר 70 שקלים לא גמיש! צבע שחור
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כתוב מאחוריהם 100W (כל אחד) לא בטוח אם זה RMS אבל נשמעים נהדר. הלוואי והיה לי מקום בשבילם. כולל את הגרילים שהם כחדשים. רמקולים טובים של מערכת סטריאו. מוכר כי הם סתם תופסים לי מקום. מוכן להוכיח שהם תקינים לגמרי. 100 שקלים. 054-5230472
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה 4 כסאות מנהלים חדשים! (זה אומר סגורים בקרטון. מעולם לא נפתחו עדיין עם הסרט סגירה המקורי!) יש 4 כסאות מנהלים דגם לירן של הומו סנטר / איכס קנה ובניו. הם חדשים !!! כולם בקרטון. נקנו למטרה מסויימת וזה בוטל בסוף. המחיר שלהם בחנות הוא 269 שקל ליחידה!! אני מבקש על כל אחד 200 שקל. שזה כ25% הנחה. ! (לי הם עלו יותר - 269 שקל ליחידה). מי שיקח את כולם. נדבר ידיות מעוצבות, מנגנון כיוון גובה, תמיכה מושלמת לגב, דמוי עור שחור לפרטים בפרטי. תמונה להמחשה. זה הכסא!@! הכסאות בירושלים.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מוכר כיסוי Otterbox Commuter למכשיר מסוג HTC דגם HD2. לא נעשה בו שימוש, ישב במגירה. כולל מגן מסך. 70 ש"ח. 054-8300875 פטר.
הודעה אחרונה מאת peter, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מתאימים לחברה הכבדים.(בשביל זה נבנו) מחיר גמיש לרציניים. http://www.harim.co.il/yad2/146433/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9A-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%93%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%9C-Evil-Evil-Imperial.htm#Image
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
כאמור סוני PSP מגיע עם משחק ניד פור ספיד לפי מה שהבנתי הוא פרוץ ואפשר להוריד משחקים מהאינטרנט 500 ש"ח או החלפה על טלפון סלולרי
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מספר פריטים לאור מעבר דירה. 1. אקווריום 120 ליטר, מצב טוב אבל לא חדש, בית המנורה החליד והתפרק ולכן המחיר, 300 ש"ח, מגיע עם המעמד שלו, ופילטר עם רשת שיושבת מתחת לאבנים. 2. שולחן לטלפון עם כיסא משולב, חדש ממש, בן כחצי שנה, 250 ש"ח. 3. אופניים - מצב לא חדש, עמדו דיי הרבה זמן ללא שימוש, לפי מראית עין הצמיגים גמורים אבל בכללי הן בסדר גמור, לא של מותג מסויים. 100 ש"ח 4. שעון חום מנוע מכני, מעולם לא הורכב על רכב, נבדק עם כוס מים רותחים ונימצא תקין - 20 ש"ח 5. אוטם נזילות מנוע, מותאם במיוחד לבלוק מנוע, קניתי כדי לבצע איטום ברכב של חבק, קניתי 2 והשתמשתי בסוף רק ב1, רק לידיעה כללית שהאיטום הזה עובד יופי, הרכב שלו נוסע ככה כבר מעל שנה והנזילה לא חזרה - 20 …
הודעה אחרונה מאת m.l, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מגיע עם האריזה המקורית. סים פרי. בצבע שחור. מסך ללא שריטה, ובאופן כללי מכשיר מאוד שמור. למיטב זכרוני נרכש במקור בצרפת. לכל המעוניין- מתחייב בכתב כי המכשיר חוקי לחלוטין. למען הסדר הטוב, פורסם פה באתר בעבר, אך עקב אי זמינות שלי לא יצא אל הפועל. כאשר מטעינים, צריך לפעמים להכניס/להזיז את המחבר. מחיר מבוקש 1000 ש"ח. לא גמיש. נא לפנות טלפונית בלבד ולא להשאיר הודעות בפרטי. 054 8181 717
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, למכירה כרטיס זיכרון SD 32 GB של חברת KingSton . CLASS 4 במצב חדש,לא היה בשימוש. מתאים למצלמות רכב. 200 ש"ח http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-flashmemory&db294207=294211&db166408=166687&orderby=price
הודעה אחרונה מאת Naji One, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה מחשב HP מיני בן כחצי שנה, 90% מהזמן היה במגירה בתוך CASE, מחשב קטן,נוח,מהיר ובעל סוללה חזקה מאוד. קצת על המחשב /HP mini 110-3500 intel atom N455 1.7GHz X 2 cpu'S 1G memory DDR3 אפשרות להרחבה עד: 2GB סוג החיבור לדיסק קשיח: S.ATA נפח אחסון של הדיסק הקשיח: 250GB גודל מסך באינץ': 10.1 פורמט המסך: WSVGA LED HP Anti-glare Display רזולוציה: 1024X600 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 3600 מצלמה מובנת: כלול מערכת הפעלה: Windows® 7 Starter 32 עברית/אנגלית חיבורים VGA 15-pin: כלול RJ-45 Ethernet: כלול כניסת מיקרופון: כלול USB 2.0: 3 כניסות כרטיס רשת: 10/100 BASE-T Ethernet LAN כרטיס רשת אלחוטי: 802.11B/G/N…
הודעה אחרונה מאת STAS-S, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה אופני JEEP, מדגם WRANGLER, במצב חדש לחלוטין - היו בשימוש פעמיים בלבד. בלמי דיסק, מערכות "שימאנו", בולם קידמי "רוק-שוק" ננעל. מדובר באופניים קלות משקל. מחיר: 2800 ש"ח. מפרסם עבור חבר, נא ליצור עימו קשר בטלפון הבא: 050-8785552 (אור).
הודעה אחרונה מאת RS, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
3 כלים: ג׳יפ מסיבי ענק 4x4 v12 מנוע ותמסורת לכל גלגל. טרקטורון12v של peg. אופנוע קסטום 12v. כולל 2 סטים של מצברים ו2 מטענים. תמונות ישלחו לכל המתעניין. סה״כ לכל הפריטים 1200 ש״ח. מיכה 0523867115.
הודעה אחרונה מאת mustang, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש זוג גלגלים לאופני כביש ישנות, רצוי שגם הגלגלים יהיו ישנים. בעיקרון אני מחפש כאלה מאלומיניום ובעלי ציר קצר (וכמובן שיהיו זוג תואם). דברו איתי בפרטי שגיא
הודעה אחרונה מאת zax, -
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חולצה מבית הוליסטר (חברת בת של אברקרומבי) מקורית, מידה M חדשה לגמרי, עם התווית, לא נלבשה אפילו פעם אחת. לא מעוניין להרוויח עליה, וגם לא להפסיד - נמכרת במחיר עלות עקב טעות במידה. 200 שקלים 054-6666874 ניב איזור ר"ג-ת"א וראשון לציון
הודעה אחרונה מאת JUVEnivTUS, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הוזמנו בטעות, אין לי צורך בהן ואני לא מכיר אף אחד עם הפלאפון הזה. אני מאיזור ר"ג-פ"ת 054-6666874 ניב
הודעה אחרונה מאת JUVEnivTUS, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עקב שדרוג אני מוסר מכונת כביסה של אלקטרה מתאימה לסטודנטים , זוג צעיר וכול מי שחפץ במכונת כביסה המכונה נמצאת בפתח תקווה תמסר ללא עלות הפינוי עליכם
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש תקליטים משנות ה80 (לא עברית,לא קלאסית,לא רוק כבד) שנות ה 90 , האוס,דאנס וטכנו. אם יש לכם,נא להשאיר הודעה פרטית,תודה
הודעה אחרונה מאת E.L, -
מקרר ביצה לרכב
מאת erez59- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר: מקרר/מחמם לרכב ולבית 12/220 V חדש באריזה. (פחות מחצי מחיר) 300 ש"ח. חיים - 050-5204662
הודעה אחרונה מאת erez59,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- andor
- sperial
- נירו72
- Night Driver
- RedLabel
- urich
- Pavlik
- shugiflex
- SlowRide
- IsraCar
- iEminem
- alex321