אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות ספת כושר / ספת משקולות. אני מעוניין בספה שיש בה מצב של 90 מעלות ומצב שוכב (מאוזן). כמובן שהעדיפות היא לכמה שיותר מצבים. גם ספה לכפיפות בטן באה בחשבון, במידה וקיימים בה המצבים שהזכרתי מקודם (יש כאלה ספות משולבות). תמונות להמחשה של המוצר המבוקש (רק להמחשה, לא מחייב שצריך להראות ככה): http://www.fitnessdepot.co.il/media/catalog/product/cache/3/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/b/o/bowflex-selecttech-5-1-weight-bench.jpg http://www.getit.co.il/Products/huge/67340.jpg http://www.profitness.co.il/UploadImages/000213/4971252.jpg
הודעה אחרונה מאת MeDuZa, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום למכירה סיגרייה אלקטרונית LAVATUBE 2.0 נקנתה מאייני אני לא מתחבר לסוג הזה הייתה בשימוש פעם אחת נמכרת עם הקופסה וכל הציוד שבא איתה מוכר במחיר שעלה לי 50 דולר כלומר 200 שח בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! אני וחבר מתכוונים לרכוש ערכת קריוקי איכותית, מעוניינים לרכוש כמות גדולה של שירי קריוקי, מי שיש לו משהו להציע שישלח פרטית.
הודעה אחרונה מאת Avi Asolin, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלט חכם של לוג'יטק מדגם הרמוני 880, הסוללה שלו גמורה. מגיע עם העריסה שלו. סוללה בזמנו עלתה לי 150 או 200 ש"ח. מחיר מבוקש: 250 ש"ח גמיש. טלפון סלולארי חכם של סוני אריקסון מדגם xperia neo. מצב מצויין היה בשימוש עד לא מזמן, הכל עובד, מעט שפשופים בכיסוי הסוללה האחורי. מגיע עם מגן מסך מודבק כבר ונרתיק קשיח, וכמובן מטען, כבל חיבור למחשב. כמו כן הרוכש יקבל 3 מגני מסך נוספים. הטלפון בן שנה ויש חשבונית למי שירצה לראות. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791713 מחיר מבוקש: 800 ש"ח גמיש. (פחות מחצי מחיר חדש) דיסק קשיח חיצוני של סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724923 כחדש בקושי היה בשימוש. מחיר מבוקש: 350 גמיש. תמונת קנבס 3 חלק…
הודעה אחרונה מאת Mike Lowrey, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מספר ארגזים של תקליטים מגוונים, למכירה. המחיר בין שקל ל5 שקל לתקליט. אין לי דרך לרשום כאן הכל, מי שמעוניין, יכול לכתוב איזה תחום מעניין אותו ואני אחפש בערמה מה מתאים. יש חסידי, קלאסי, ארץ ישראל, עיברי, אופרות, ועוד... ניתן להגיב בקישור : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=443232
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 1 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
לקראת שנה"ל האקדמית הבאה וכדי לסתום חורים בתקציב החלטתי למכור מס' דברים שאיני משתמש בהם עוד, או שמשתמש בהם באופן מועט ולכן לא כדאי לי להחזיק בהם עוד. מי שמעוניין מוזמן לפנות בה"פ או במייל [email protected] ולכתוב שהוא מעוניין, ואתן את מס' הטלפון שלי בהודעה חוזרת. תמונות למטה. 1. מד גשם אלחוטי דיגיטלי "מונסון": * מדידת טמפרטורה פנים באמצעות יחידת התצוגה. * מדידת טמפרטורה חוץ באמצעות יחידת החוץ (מד הגשם). * שידור אלחוטי עד 30 מטר בשטח פתוח, פעם אחת בכל 30 שניות. * תצוגת גשם מצטברת (טוטאל) עד 9999 מ"מ. * תצוגת גשם נוספת: לשעה אחרונה, 24 שעות אחרונות, אירוע גשם אחרון עד הפסקה של 30 שניות. * תצוגת עמודות (גרפים) לפי ימים, שבועות, חודשים. * קוטר…
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פירוט על המוצר: ה-Itrix ניתן לנשיאה.מאפשרות 8-10 שעות צפייה. ללא צורך בחשמל. מארז סוללות ליתיום הנטענות באמצעות חיבור כבל USB למחשב הנייד. מסכי ה-Itrix מורכבים הם מסכי LCD המשולבים יחד ליצירת תמונה אחת בגודל 50 אינץ' במרחק של 2 מטר מול הצופה.מאפשר ליהנות מתמונה גדולה, ברורה ואיכותית ולשמור על פרטיות. לינק לאחד מהאתרים שמוכר : http://www.bartalsat.com/39604/itrix נמכר בין 1200 ל 1800 בחנויות, שלי במצב חדש לגמרי - בקושי היה שבימוש.. מעוניין רק ב400 שח באמת וחווית צפיה מסוג אחר לגמרי בכל סוג של סרט בכל זאת 50 אינץ .. אני חיפאי, ניתן ליצור עימי קשר בפלא : 054-6899099
הודעה אחרונה מאת tuval, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמובן sim free ותקין. ניתן לפנות בהודעה פרטית או לסלולר 052-8356482
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מוכר כמה דברים: 1. מחשב נייד אנדרואיד - מסך 7 אינץ', מריץ אנדרואיד 2.2, תומך בכתיבה וקריאת עברית (מערכת הפעלה באנגלית), יש כמה יציאות USB, שקע RJ45 לחיבור לרשת, רכיב WIFI מובנה, 4GB מובנה, 256MB RAM, מעבד 800MHZ. נחמד בתור מחשב לילד קטן או כמחשב שני בבית, קומפקטי וחמוד. בקושי היה בשימוש, עדיין יש לי את הקופסה והכול. רוצה עליו 300₪. 2. טאבלט ARCHOS 7 HOME TABLET - טאבלט במצב טוב מאוד, מריץ אנדוראיד 2.1 (אפשר לשדרג ל2.2 או 2.3 לא רשמיים של היצרן) בן כשנה (אחריות נגמרה לפניי מספר ימים), עדיין יש את הקופסה המקורית, מתאים בתור טאבלט למולטימדיה ואינטרנט, פחות למשחקים. רוצה עליו 400₪. גר בבאר שבע, מגיע ביום ראשון הקרוב (12. למרכז הארץ אם מישהו מעוניין.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
כבל adsl 10m
מאת manor16- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה כבל adsl to adsl או במיליםם אחרות RJ11 TO RJ11 באורך 10 מטר חדש לא נפתח אפילו במחיר רצפה של 30 שקל גר באשדוד לפרטים 0542058243 תודה מנור.
הודעה אחרונה מאת manor16, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מלונה לכלב , קטן יחסית . מצב די טוב , מפלסטי , נקי במצב ממש טוב . עובר שטיפה כל כמה זמן . מידות: 80 X 63 גובה 55 054-4931364 150 שקל . נמצא בקריות
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפנות לטל': 0542283451 קארין. תודה.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כונן קשיח חיצוני Western Digital My Book Essential Edition 3.5 אינצ כולל חיבור לחשמל וכבל usb כולל חיבור esata 1טרה אפשרות להוסיף עליו משחקי xbox360\ps3 בתוספת סכום סימלי אפשרות החלפה בכונן 2.5 [למחשב נייד]לא משנה לי היצרן חשוב שיהיה בנפח 1 טרה 500 ש"ח גמיש
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש דיסק קשיח שיהיה 250GB עדיף של WD מסדרת SCORPIO במצב תקין בלי Bad sector במחיר הוגן ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית אזור המרכז בלבד
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם מישהו מכיר, עם עדשה או בלי עדשה, אשמח לקבל פרטים.
הודעה אחרונה מאת drashkawa, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
נכנס לנו ג'וק לראש והחלטנו להחליף את כל הריהוט של חדר המחשב בבית, לכן אני מציע למכירה את הפריטים הבאים: - מזנון \ שולחן TV של איקאה- במצב טוב מאוד (אורך 190 ס"מ), צבע בוק - 250 ש"ח - מתקן לאחסון דיסקים של איקאה (200 דיסקים) במצב טוב מאוד, דגם BENNO בצבע בוק- 120 ש"ח - מדף "צף" של איקאה בצבע בוק במצב טוב מאוד, דגם LACK- רק 70 ש"ח - מעמד למחשב נייח שיכול להיות גם רגל לשולחן משרדי, גם של איקאה, צבע לבן- 150 ש"ח ניתן ליצור קשר בה"פ או בטלפון -054 4244 266 (לא לשלוח SMS) המוצרים בפ"ת
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
למכירה מולטי טריינר מדגם vo2 7000 , נקנה לפני כשנה וחצי, בקושי שומש, המחיר שלו בחנויות בסביבות ה1500 שח (ניתן לראות בזאפ). אני מוכר עקב חוסר שימוש. אני רוצה פחות מחצי מחיר, או שימכר לברזל.. 650 שח. הפירוק עלי, ההובלה והרכבה עליכם הצעות בפרטי, אני מבת ים. http://www.rocky-sport.com/pl_product~1250~0~0.htm
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה אוברלוק מקצועי JUKI MO-352. מצב מכני+מנוע מצויין, רק להכניס חוטים ולתפור. מחיר: 1500 ש"ח, גמיש נמצא בחדרה. פרטים או בה"פ, או בטלפונים 0542171106 ודים 0544627157 אירנה
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מספר פריטים לנשים,חדשים או כמעט חדשים,מדובר בפריטים מהשורה הראשונה של המעצבים ושאת רובם לא ניתן להשיג בישראל: נעלי ג'ימי 'צ'ו 550 ש"ח. נעלי מייקל קורס 430 ש"ח. המידה לנעליים 7 (אמריקאי) בין 36-37 אצלנו. משקפי שמש ג'וצי 240 ש"ח. משקפי שמש פנדי 240 ש"ח. שמלת אוברול מיוחדת במינה עם התווית עליה מידה 4 (בין S ל-M). חולצות כריסטיאן דיור 2 מהן מידה צרפתית 38 ואחת מידה 40 150 ש"ח כל אחת. כל הפריטים מקוריים,לא מדובר בחיקוי,מצבם כחדש ותינתן הנחה לרוכשים מספר פריטים. יש פריטים נוספים שטרם פורסמו. אנחנו מחיפה. אינני מצליח להעלות תמונות לאתר אך נשמח לשלוח לכם במייל. 052-2797351 052-4855624
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה. 2 קיטים יחידים של סיגריה אלקטרונית תוצרת גלובל סמוק. רוב הקיט שחור אבל יש סוללה, אטומייזר וקטרידג' לבנים. כל הקיט: 2 סוללות, 3 אטומייזרים, 4 קטרידג'ים משומשים, 5 קטרידג'ים שחורים ח-ד-ש-י-ם לחלוטין, 4 טעמים (מרלבורו, דובדבן, וניל ותפוח רענן), 3 מטעני קיר, 8 מגני סיליקון לקטרידג'ים (לשומרי היגיינה) ו2 פוקטים. בקיצור, 2 קיטים מושלמים פלוס. הכל ימכר ביחד במחיר סמלי של 150 שקלים בלבד כולל הכל. אני מחולון. לא נייד! אפס 5 ארבע, 5 תשע 2 אחד 2 שלוש 2. שביטוש.
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
עגלת אינגלזינה זיפי לאונג' inglesina zippy lounge במצב מצויין, אמבטיה רכה מגיל לידה שהופכת לטיולון. כולל סלקל תואם ובסיס לרכב. זו העגלה היחידה שקיימת עם אמבטיה רכה בה ניתן לקפל את העגלה יחד עם האמבטיה. מבקש 1000 שקל כולל הכל (עגלה+סלקל+בסיס לרכב) יוסי 050-6880009 אפשר לראות תמונות
הודעה אחרונה מאת yosi2u2, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
גיטרה מדהימה אני מוכר עקב הרצון להשתדרג - 2000 ש"ח בלבד - במצב חדש. קצת פרטים : גוף מהגוני מלא הכולל שכבת קווילטד מייפל יפהפיה, צוואר מייפל עם לוח אצבוע רוזווד ו-22 סריגי אקסטרה-ג'מבו, זוג האמבקרים אקטיביים תוצרת ארה"ב מסוג EMG 81/85, גשר Tune-o-Matic עם השחלת המיתרים דרך הגוף לסוסטיין מוגבר, ביינדינג רב-שכבתי בצבע קרם ומפתחות של שכטר http://www.wildguitars.co.il/image/users/73064/ftp/my_files/Guitars/Guitars_Elct/Guitars_Elct_IMG/schecter/hellraiser_special/hellraiser_special_solo-6/schecter_hellraiser_special_solo-6_dvs.jpg
הודעה אחרונה מאת decayed, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בשימוש של חודש סים פרי יצרן נקנה בחו"ל. מגיע עם קופסה מקורית מטען מקורי ואוזניות במצב חדש. מחיר 1800 ש"ח הכי זול שתמצאו (32GB לא לשכוח). יצירת קשר בהודעה פרטית תודה
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 0 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, למכירה הספר "המקרו כלכלה של ישראל" מאת יורם מישר. זהו ספר שמסכם בצורה טובה וקריאה את המבוא למאקרו כלכלה, הספר הוא קריאת חובה לסטודנטים של כלכלה שנה א' באוניברסיטה העברית ומחירו כחדש הוא 240. הספר נקנה כחדש והשתמשתי בו רק כמה חודשים, סך הכל מצבו מצויין. מחיר: 110 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת MTKS, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכירה איפון 4 חדש עם 32G. היה בשימוש מעט זמן, בא עם כל החלקים הנלווים אליו. וכמובן בקופסא המקורית שלו. נקנה מחברת פלאפון. גרסה- 5.1 2300 ש"ח 0509966006 באיזור ירושלים. דודי
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה סוללות חיצוניות לאייפון , אייפד , אייפוד מכל הדגמים משקל נמוך של 40 גרם זמן טעינה קצר של שעתיים וחצי מאפשר שימוש של עוד 8 שעות כפתור לבדיקת מצב הסוללה סוללות חדשות באריזה (לא סיני זול ) קיים בצבע שחור או לבן מחיר 60 ש"ח (מוכרים בחנויות 129) אפשרות למשלוח בדואר מהיר (4 ימים) בתוספת של 9 ש"ח , איזור ירושלים משלוח חינם פרטים בהודעה
הודעה אחרונה מאת tamirbike, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חדש לא נעשה בשימוש לברורים בפרטי
הודעה אחרונה מאת יעדן69, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש מכשיר כמו בכותרת (לא מדובר ב-S1 הרגיל - I9000 אלא בדגם חזק יותר - I9001). פניות בפרטי בבקשה. תודה.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה תחנת עגינה לאייפון 4 אייפוד TOUCH4 חדש היה בשימוש של שבועיים וחצי שומעים פגז הנה לינק למוצר http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=11893 הוא מגיע בצבע לבן http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822251 הכי זול בזאפ 444 שקל אני מוכר ב 280 סיבת המכירה - קיבלתי גלאקסי 3 מהעבודה ואין מה לעשות יותר עם האייפון 0547598687 אזור המרכז - נתניה / הרצליה/פתח תקווה
הודעה אחרונה מאת spootnikb, -
בלקברי 8520
מאת Gidimi- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה בלקברי 8520 חדש (ללא קופסא). נקנה לפני שבועים לצורכי חירום בפראג ב 21.7.12 (ע״י חברה לעבודה), וכבר אין לה צורך בו. המכשיר כולל כרטיס זכרון של 2G, והמקשים באנגלית בלבד!! (יש עברית במכשיר קריאה/כתיבה) נקנה ב- 700 ש״ח, מבוקש: כ- 500 ש״ח או כל הצעה הוגנת אחרת. (אני מאזור תל אביב)
הודעה אחרונה מאת Gidimi,