אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמעט שנה של אכילת ראש לאשתי השתלמה ואתמול היא עברה לגלקסי נקסוס. האייפון שלה למכירה, 8gb שחור, סים פרי מהיצרן, נקנה באוסטרליה. מעודכן ופרוץ, לא היה דקה בלי מגן ומגן מסך, שמור כחדש ועובד מצויין. ימסר עם כל הנלווים המקוריים: מטען ואוזניות. יצירת קשר בהודעה פרטית בבקשה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פונקציונלי ביותר + תאורה מיידי.
הודעה אחרונה מאת צפריר, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, קניתי lot קטן של משקפי מגן לעצמי ולחבריי לתחביב, ונשארו מספר זוגות שאשמח למכור במחיר עלות. המוצר המדובר עונה לשם Jackson Nemesis, יש לי דגם עם עדשות שקופות (Indoor-Outdoor) ודגם נוסף עם עדשות שחורות (Smoke Mirror / Smoke Anti-Fog). משקפיים קלים וגמישים מאד עם הגנת UV מלאה, כך שניתן להשתמש בהם גם כמשקפי שמש לכל דבר ועניין. מגיעים באריזת ניילון סגורה ועם שרוך נשיאה שחור. המחיר אצל היבואן בישראל 119 שקלים. אני מבקש 60, עלות הקניה והמשלוח ששילמתי. איסוף מנתניה, או משלוח ליעדים אקזוטיים במיוחד בדואר גוביינא. מעוניינים? כתבו בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
במצב עבודה טוב. מי שלא רוצה להתפשר ואוהב ווליום גבוה יאלץ להשקיע בגומי חדש לוופרים כי הם קצת גמישים מדי. ללא קרעים, חורים או יובש. 249 ש"ח. 0547481744, איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למסירה אוסף של עיתוני רכב ישנים, רובם במצב חדש. אוטו: כמה עשרות גליונות בין 170-240 גלובס מכוניות: כמה עשרות גליונות החל מהראשון, שנות ה-2000 טראק: מאמצע שנות ה-90 עד 2004 ועוד כמה מהתקופה האחרונה אם אתם מעוניינים ומוכנים לאסוף אותם מנתניה, אנא שלחו לי ה"פ. עדיף לעשות זאת בתקופה הקרובה, משום שכרגע אני מבקר בארץ.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אייפון 3 במצב מעולה עם נרתיקים ואביזרים. פרוץ עם אפליקציות. לפטופ של COMPAQ עם בעיה במסך בצד-חוץ מזה עובד מעולה-מגיע עם תיק ועכבר אלחוטי. מעבד: T3400 זיכרון:3GB הארד דיסק:250 רמקולים של JVC בתוך תיבה בבניה אישית. פרו 2008-2010 לPS3. תיק בית ספר אורטופדי לילדים-בנים. DVD של מרנטס. תמונות: מחירים תציעו-אבל לא מגוחכים. דניאל טלפון:0542197809
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מוכר את המחשב ששירת אותי בצורה נאמנה לאורך כ-7 שנים(!) המחשב נקנה ע"י לפני כ-7 שנים (מאז עבר המון שידרוגים) באייבורי ראשון לציון, יש עדין חשבונית (לא יאומן שהכתב לא נמחק). מפרט: מעבד: פנטיום 4 3.0GHz, LGA775 - שתי ליבות לוח אם: MSI 915P Combo אפשרות שליטה על מאורר המעבד, תומך בשני סוגי זיכרונות DDR1 ו-DDR2, כרטיס קול מובנה, בקר RAID מובנה, תמיכה בהארד דיסק IDE וגם ב-SATA, סלוט אחד של PCI-X x16, שני סלוטים של PCI-X x1 ו-3 סלוטים של PCI. 4 x USB1.1/2/0 Front 4 x USB1.1/2.0 Back 1 x Lan 10/100/1000 1 x LPT 1 x COM 1 x Mouse PS2 1 x Keyboard PS2 1 x Audio 8CH זיכרון: 1+1 - 2GB DDR2 400MHz כרטיס מסך: Nvidia Geforce 8500 GT…
הודעה אחרונה מאת PorscheN, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה מסך דק LCD 19" רחב של חברת Asus, דגם VW192T. רמקולים מובנים, תומך ברזולוציה של עד 1440x900, ניגודיות 800:1, זמן תגובה 5ms. ללא פיקסלים תקועים/שרופים. כניסת VGA,DVI. תמונות: מחיר: 400 ש"ח אזור: מרכז-ראשון לציון,ת"א,פ"ת
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה כרטיס טלוויזיה של חברת AverMedia. דגם AverTV מודל 203. ממשק: PCI כניסת Tuner 75Ohm כניסת Composite (RCA) כניסת S-Video כניסת Stereo Audio יציאת Audio או ישירות לרמקולים או לופ חזרה לכרטיס קול ומשם לרמקולים יציאת עינית אינפרא אדום לשלט מגיע באריזתו המקורית+שלט(ללא סוללות)+עינית אינפרא אדום לשלט+כבל אודיו+דיסק דרייברים. תומך בוינדוס XP ו-7 32 ביט , אין תמיכה ל-64 ביט. תמונות: מחיר: 200 ש"ח איזור: מרכז-ראשון לציון,ת"א,פ"ת. נא לפנות בפרטי ונעביר פרטים. תודה רבה.
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פתוח לכל הרשתות, מסך ללא שריטה אחת, מגיע עם מטען, כבל USB, ומטען לרכב. דורש 1000, לא גמיש ולא ממהר למכור. נמצא בת"א אך מטייל לכל חלקי הארץ על בסיס שבועי.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רסיבר ימאהה דגם HTR-5930 http://www.retrevo.com/s/Yamaha-HTR-5930-Receivers-review-manual/id/1075bh228/t/1-2/ הדגם שחור. כל מילה אחרת מיותרת. סאונד קר ונאמן למקור כמו כל ימאהה. כמו שצריכים לשמוע פלאט. רמקולים קדמיים JBL דגם TLX-275 תוצרת דנמרק במקור. תצורת 10" סלייב, 10" מאסטר, 3" מיד ו1" טוויטר. ה10" עדיין מקוריים, הוחלפו הסראונדים לפני 3 שנים אצל דואק בחולון. ה3" הוחלפו לחזקים יותר של אנרג'י קנדה. ה1" החולפו לטובים יותר מהמקורי בהתנגדות 6 אוהם. בקיצור, הרמקול המקורי נשמע פחות טוב מהיום, בודאות. קצת ריג'קטים חיצוניים אבל אובראול, יחסית לרמקולים בני 20 שנה כמעט, הם במצב מצוין ונשמעים מצוין. רמקול סנטר של וורפדייל. רמקול פשוט אבל נשמע מצוין סא…
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכרה מחשב מיני גודל 10.1 אינץ במצב מעולה שומש רק 4 חודשים להתחלת הלימודים. מכשיר מעולה ללימודים והוא במצב מעולה להלן המפרט: http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=303 מחיר של חדש 1600 ש"ח אני דורש עליו 1000 ש"ח גמיש מעט. מגיע עם המטען שלו! פלאפון 0506454813 או בפרטי גם! תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מוכר מגן לפלאפון HTC. מגן יפיפה עדין בנלייון שלו! מחירו- 100 ש"ח בלבד.
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
800 ש"ח לפטופ בן שנתיים (בדיוק סיים את האחריות שלא מומשה אפילו פעם אחת טפו טפו טפו ) נקנה במחסני חשמל. צבע ורוד. אפשר למצוא עליו יותר פרטים בזאפ בעיקון מעבד INTEL ATOM N450 1 GB RAM 250 HARD DISC בקושי היה בשימוש נקנה ב1800 ש"ח בזמנו מחיר אחרון! ה.פ
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מוכר אייפד 2 לבן 64GB כולל דור שלישי, עם אחריות עד נובמבר 2012. האייפד במצב חדש! ללא שום שריטה, עם מגנים מיומו הראשון. מגיע עם הקבלה + אריזתו המקורית ( שהיא עדיין עם נילון ) ומגן איכותי של SPECK שעלה לי 250 שקל. המכשיר בגרסא 5.1.1 עם חתימות עד לגרסא 5.0.1. מחיר 2600. לא גמיש. לכל המעוניין או בה"פ, 054-5481141 עמית
הודעה אחרונה מאת CaR MaN, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אריזות לא נפתחו. בפרטי.
הודעה אחרונה מאת צפריר, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה כ. קול קריאטיב טיטניום, ניקנה מKSP לפני כשנתיים, הכרטיס במצב ח-ד-ש על כל המשתמע מכך, כולל את האריזה המקורית. מחיר: 350 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Alex_b, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במצב חדש כמו בכותרת 64 גיגה גירסה 5.1.1 פרוץ! טלפון לפרטים 0545771106 חגי
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצב מעולה , צרו קשר במייל
הודעה אחרונה מאת AVIRAMB5, -
דגמי מטוסים
מאת adig1971- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר : אני מצרף מס תמונות למה שכתבתי לך שאני רוצה למכור את כל דגמי המטוסים והרק"מ. אני מדבר על סדר גודל של 100 ל150 ש לדגם. מס דגמים אפילו פחות. אני מדבר על מכירה של הכל ולא חלקים בודדים. מדובר על כ-50 דגמים. תודה מראש חיים 0526965850
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
מפרסם עבור חבר : מצ"ב תמונות של שתי חרבות גדולות מיוחדות(אחת מהסרט של קונאן הברברי) ושלוש סטים של חרבות סמוראיים. על חרב גדולה אני מבקש 1800 ומחיר גמיש. לגבי סטים של החרבות הסמוראים סדר גודל של 800 ש הכל.(גם מוכן להתגמש במחיר) לפרטים נוספים חיים : 0526965850
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכשיר ללא שימוש כלל חדש באריזה עם כל האביזרים ניקנה דרך EBAY, פתוח לכל הרשתות ללא עברית (ניתן להתקין יש כל מיני מדריכים קלים בחינם, אין לי כוח להתעסק עם זה) 350 שקל בלבד http://www.gsmarena.com/htc_touch_3g-2526.php
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה אקווריום 1.20 כולל כל הציוד ! פילטר חיצוני גדול של טטרה ( חברה גרמנית מובילה בתחום ) + משאבת חמצן של טטרה , גוף חימום גדול ואיכותי , חצץ ( חלוקי נחל קטנים ) אבני בזלת דקורטיבים ושלושה עצים דקורטיבים , גוף תאורה , ופס לד חדש שקניתי לא מזמן שמחליף צבעים בלחיצה על שלט רחוק ( ממש נחמד ) מגיע עם אוכלוסיית הדגים - 6 דגים גדולים ובריאים . המחיר 1500 ש"ח , לבוא לראות ולקחת גיא - 0526438030 איזור המרכז
הודעה אחרונה מאת pozailov, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה אביזרים לסיגריה אלקטרונית שקיבלתי היום מ HEALTH CABIN עברתי לDRIPPING לכן לא צריך את כל זה. 2 חבילות של קארטומיזר ארוך מחורר DUAL COIL 1.5 אום בכל אחת 5 יחידות מחיר: 30 ש"ח לחבילה או 60 לשניהם 2 מיכלים של 3.5 MM אחד שקוף שני מושחר + 2 קארטמיזרים מתאימים ו2 דריפ טיפים שחור ושקוף מחיר: 60 שקלים לשניהם 2 מיכלים זהים בעלי פקקים שחורים שקופים כולל 2 קארטומיזרים + 2 דריפ טיפים שקופים מחיר: 50 שקלים לשניהם 2 מיכלים ללא דריפ טיפ וללא קארטומיזר היו בשימוש מועט (השניים בצד שמאל) 20 שקלים לשניהם. המטען בתמונה לא כלול. המחירים גם ככה זולים לגמרי, התשלום הכי נוח זה PAY PAL משלוח בתוספת תשלום לכל חלקי הארץ (ללא רווח אישי נ…
הודעה אחרונה מאת evgeni432, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.gsmarena.com/htc_one_s-4574.php מכשיר ברמה גבוהה מאוד , סמרטפון שיכול להחליף מחשיר . נפתח היום מהקופסא וחזר לשמה עקב קושי הסתגלות לפרטים. יש אחריות על המכשיר ,קבלות והכל. לפרטים 054-639-977 הספרה האחרונה 5.
הודעה אחרונה מאת djmeir13, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בני שנה וחצי, בקושי נרכבו (ולא היו בחיים בשטח), מצב חדש לחלוטין, הכל מקורי למעט רפידות ברקסים משודרגות. מידה XL-L מתחייב ב"בדיקה" מחיר בחנות: 2400 אני מבקש 1650 נמצא בת"א, פרטים בה"פ. יש אפשרות לקבל עם האופניים אביזרים כגון מנעול רציני, כפפות רכיבה חדשות, קסדה ופנימיות ספייר.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מפרסם בשביל חברה מדיח כלים שולחני קטן וקומפקטי של חברת BOSCH דגם SKT5102EU. במצב חדש! נקנה לאמא כמתנה וכמעט ולא נעשה בו שימוש עקב חוסר רצון לעבור לטכנולוגיה חדשנית... מעולה לבתים שבהם אין מקום ייעודי למדיח ומושלם לבעליי דירות קטנות שלא צורכות הרבה כלים בבת אחת. המדיח נמצא בבית שמש ואפשרי לאיסוף מתל אביב. המחיר הוא 800 שקל. גמישה. ניתן לפנות לסוניה 0526130088 או אליי בה"פ ואני אעביר הלאה
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ספפה מקורית של עמינח. בעלת מנגנון הידראולי להרמת הראש בעת צפייה בטלויזיה. כמו כן מכילה ארגז מצעים מובנה בה. גודל: אורך 2 מטר ורוחב בין 80 ל 90 לא זוכר במדויק. האיסוף של הספפה הוא מתל אביב. 500 שקל אך גמיש. 0544798882 שמעון
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
- 3 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
למכירה- מערכת סראונד Creative cambridge soundworks FPS1000, סאב+4 רמקולים מערכת מהותיקות מאוד של creative, סאונד איכותי מאוד, השרידים היחידים מהסדרה הזו הם ה megaworks וה gigaworks שנמכרים גם היום. כאלו בדיוק, רק בשחור. הרמקולים במצב מעולה, חסרות 2 מהרגליות של הרמקולים כי 2 תמיד היו תלויים אצלי על הקיר, אז הן נעלמו בנבכי הזמן, השלט החוטי המקורי התחיל לעשות בעיות מגעים, אז הזמנתי שלט חדש (ומקורי) למערכת. הקונה יקבל את השלט הבעייתי+החדש, ככה שהמערכת תקינה ב 100%. מי שמחפש מערכת סראונד טובה בתקציב נמוך ולא רוצה להתפשר על זבל... זו ההזדמנות שלכם. מחיר- 250 ש"ח למגיעים לפה, אני נייד באיזור הצפון והמחיר יהיה 250 ש"ח+עלות ההגעה שלי אליכם. יצירת קשר- הודעה…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
קסדה בשימוש של חודש וחצי לסירוגין, מאוד נוחה,קלה, אוורירית, בעלת ריפודים פריקים לכביסה וניקוי. בעלת זווית ראייה מאוד רחבה. שקטה, איכותית. אפשר לבוא ולהתרשם. מחיר בשוק לקסדה חדשה נע בין 1300 ל-1400. אני מוכר אותה ב900 שקלים ועוד גמיש לרציניים! תודה. לא בשבת בבקשה. טלפון ליצירת קשר: 054-8072023 תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- andor
- sperial
- נירו72
- Night Driver
- RedLabel
- urich
- Pavlik
- shugiflex
- SlowRide
- IsraCar
- iEminem
- alex321