אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כולל כל הציוד הנלווה במצב מעולה מחיר מציאה. 0546612387
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים. מוכר מכשיר HTC Desire HD כולל כול האביזרים בשימוש כחודשיים. מגיעה אם אוזניות, כבל USB , מטען שקע קיר וכרטיס SD 8GB + כיסוי שיש לי עליו OTTER COMMUTER + מגן מסך. למי שלא מקיר http://www.htc.com/www/smartphones/htc-desire-hd/ מכשיר מדהים חבל על הזמן, צפוי עדכון רשמי לICS בסוף מרץ, כרגע מותקן עליו רום קסטום כולל עברית מלאה. מחיר מבוקש 1500, לרציניים יש על מה לדבר לפנות בהודעה פרטית תודה.
הודעה אחרונה מאת Ave, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
PSP שחור,מגיע עם מגן פלסטיק ו4 משחקים מקוריים,המכשיר פרוץ. האריזה המקורית עדיין אצלי. מחיר אטרקטיבי,אזור ירושלים.
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הפנטיום 4: Pentium 4 2.8GHZ ASUS P4P800SE 512MB (256MB X2) WD1200JD 120GB 7200RPM 8MB SATA FX5200 128MB AGP LG DVD-ROM Samsung DVD-RW מארז סטנדרטי ספק כוח סטנדרטי מגיע עם התקנה נקייה של WINDOWS XP ותוכנות בסיסיות! הדואל קור: AMD ATHLON X2 64 3800 AM2 MSI K9N NEO 1GB DDR II SEAGATE 160GB SATA 8MB 7200RPM NVIDIA 7300GS NEC OPTIARC 5170 IDE DVD-RW מארז IVORY לבן ספק כוח 500W מגיע עם התקנה נקייה של WINDOWS 7 ותוכנות בסיסיות + ציוד היקפי (רמקולים מקלדת ועכבר). אפשרות החלפה על חלקים או לפטופ.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אייפון 4 צבע שחור 32GB מכשיר במצב מעולה נרכש ברשת סלקום פתוח סיים פרי פועל בכל הרשתות! נמכר עקב קבלת טלפון מהעבודה מהעבודה. כל הקודם זוכה. לפרטים נוספים 050-9819992
הודעה אחרונה מאת שלומי122, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התמונה ממוסגרת ומוכנה לתלייה. לא הייתה בשימוש, חדשה לגמרי ונמצאת ארוזה ועטופה במחסן. גודל התמונה: 80x30 ס"מ. מחיר: 150 ש"ח. אלעד: 052-2499154
הודעה אחרונה מאת EladS86, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש זכרונות ישנים (DDR PC2700) למחשב נייח. מחפש סטיקים של 512MB ומעלה. אשמח לדעת אם יש למישהו והוא לא צריך, או שמישהו מכיר מישהו שיש לו והוא לא צריך אותם. אין לי בעיה לשלם סכום סמלי עבורם. תודה!
הודעה אחרונה מאת MeDuZa, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כשבוע חברה שלי רכשה גלקסי לבן חדש בסלקום ( כמובן יש קבלות וכו ) עכשיו היא מצטערת שרכשה אותו ולא ניתן להחזיר לחברה כי דובר מהמכשיר יותר מ 7 דקות זמן אויר , והיא החליטה שהיא רוצה לחזור לאייפון אז ככה : אם יש למישהו אייפון 4 לבן בלבד ורוצה להחליף ראש בראש על הגלקסי , במצב חדש!! הישתמשה בוא מס' ימים יש קבלות שמתעדות הכל , כרגע שכוב בבית ללא שימוש . עם כל הערכה הקבלות מהחברה ( בישביל שיהיה לכם החסר מהחברה בא אתם נמצאים ) מוזמן להתקשר ולהחליף . מה כן רק צריך שהאייפון 4 יהיה בר פעולה בארץ ולא כזה של רק ארה"ב . הגלקסי בצבע לבן חדש . מגן מסך . אוזניות מטען . וכל מה שצריך ומגיע איתו מהחברה. אשמח להחליף 0545818964 לאון .
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה מדפסת לייזר חברת ברדר העולמית. דגם 7420 שכולל בתוכו סורק, מכונת צילום, פקס. מכונה ברמה הגבוהה. אני מביא עם זה תוף+ טונר. המחיר הוא 450 ש"ח. כל הקודם זוכה. דודי נמכר !
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמעט חדש! היה בשימוש ימים בודדים לפני שהוחלף בזכרון 2GB (במחשב סלוט יחיד). תקין לחלוטין באחריות. חדש דומה עולה כ-90 ש"ח ומעלה. מחיר - 40 ש"ח. מוכן להחליף תמורת זכרון DDR2 לנייח בנפח 1-2 GB בכל מהירות. איזור נתניה - הרצליה. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
מוכר כי עשיתי מעבר למשפחת ATOM. אצלי במשך שנה וקצת קניתי אותו לאחר סקר שוק מקיף כשהדרישה העיקרית הייתה עלות מול תועלת. רוב הזמן ישב בבית - כשהסוללה בחוץ הסוללה במצב מצוין ועד היום מחזיקה כשעתיים וחצי- כחדשה המחשב מציע ביצועים מעולים: מידות/משקל: 383 מ"מ x 259 מ"מ x 37.4 מ"מ / 2.9 ק"ג עם סוללת 6 תאים מעבד:I5 430M - 2.53Ghz זיכרון - 4GB Ddr3 1066Mhz כרטיס מסך - ATI Radeon 5470M 512MB תקשורת: SignalUp,802.11b/g/n, Bluetooth דיסק קשיח - 640GB - עם מחיצה נפרדת לשחזור המערכת כונן אופטי: צורב DVD מובנה מערכת הפעלה - Windows Home Premium 64Bit תצוגה: מסך LED בגודל 15.6 אינץ', 1366 על 768 פיקסלים ממשקים: ,VGA, 4xUSB ,HDMI, אתרנט, מודם, קורא כרטי…
הודעה אחרונה מאת Eliran1987, -
otterbox ל3G\GS
מאת stich- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקורי,לא חדש,בסצב מצויין 50 שייח
הודעה אחרונה מאת stich, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה סאמסונג galaxy s i9000 8GB נרכש מ clove באנגליה בזמן יציאת המכשיר. נשמר מיומו הראשון בנרתיק רך עם מגן מסך עליו, וכתוצאה מכך המכשיר כמו חדש- אין נזקים, אין עשירית השריטה על המסך (גם לא "שריטת שרואים בשמש רק בזוית מסוימת") המכשיר לא נפל מעולם, הכל עובד כמובן, ה GPS עובד מצוין וננעל מהר, ובקיצור, בערך כמו לקנות מכשיר מחנות. מגיע בקופסה המקורית עם החוברות והכל, האוזניות עוד בניילון. מה מקבלים- המכשיר עצמו ותכולת הקופסה כרטיס Samsung microSD 8GB Class 6 3 מגני מסך+אחד על המכשיר מגן סיליקון קבלת הרכישה של המכשיר, לביצוע פעולות ברשתות הסלולר (צימוד מכשיר וכו') אתם מוזמנים לשחק ב "חפשו את השריטות", אבל אני מודיע לכם חגיגית…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
BLACKBURN DELPHI 5.0 מד דופק מקצועי כולל ספידומטר וקאדנס (מהירות פידול) חדש לחלוטין באריזה סגורה צעצוע חמוד לכל רוכב, נתקבל כמתנה אך יש לי כבר משהו דומה... לינק למוצר : http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=489&ArticleID=1966&Page=1 מחיר בחנות 500, אני מבקש 300.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מוכר 2 זכרונות 2GB מהירות 800Hz של חברת CEON. רכשתי אותם באייבורי מחשבים בעלות של 180 ש"ח כל כרטיס!!!!!!!!!!! כמו ילד מפגר קניתי על עיוור והלכתי הביתה, פתחתי את השקיות שלהם זרקתי אותם, ובערב אני בא לחבר וקולט שבכלל הם לא מתאימים - הלוח שלי הוא DDR3 ולא DDR2. בקיצור זרקתי לפח 360 ש"ח. אני מוכר את שניהם במחיר בדיחה - 200 ש"ח, עם 2 הסטיקים אתם מקבלים 4G ראם, שזה מטוס!!! מי שרוצה יכול לקחת את הסטיקים ולבדוק את הקוד שעליהם שהם נרכשו לפני יומיים. יש עליהם את המדבקה המקוריות עם הברקוד. 0526513248 אני מרחובות, דרור.
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, למכירה סלולרי מסוג סוני אריקסון T707. המכשיר אצלי שנה וחצי לערך ואני מוכר אותו עקב שדרוג. מבחינה חיצונית הפלאפון נראה סביר בגלל הכיסוי העליון שנוטה להתקלף במכשירים האלו, דבר אשר עלות החלפתו היא מזערית אך אף פעם לא עניין אותי מספיק בשביל להתעסק בזה. מבחינה פנימית המכשיר עובד בצורה תקינה לחלוטין. המכשיר מגיע עם הקופסה המקורית, מטען ואוזניות יעודיות. שמי מארק וניתן ליצור אתי קשר במספר 0547688711 או במייל [email protected] מחיר: 250 ש"ח תמונות:
הודעה אחרונה מאת MTKS, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מציע למכירה את הספרים הבאים: בשפה האנגלית: A WAR OF GIFTS של ORSON SCOTT CARD(מהסדרה של אנדר) - 20 שח NIGHTFALL של STEPHEN LEATHER(ספר מתח שמתעסק בשדים) - 35 שח BLADE OF TYSHALLE של MATTHEW STOVER(ספר פנטזיה) - 20 שח SLAUGHTERHOUSE-FIVE של KURT VONNEGUT(ספר אנטי מלחמתי הומוריסטי קלאסי) - 20 שח THUD! של TERRY PRATCHETT(ספר פנטזיה הומוריסטי) - 20 שח UNSEEN ACADEMICALS של TERRY PRATCHETT(ספר פנטזיה הומוריסטי) - 30 שח A CLOCKWORK ORANGE של ANTHONY BURGESS(ספר דיסטופי קלאסי) - 30 שח TIME ENOUGH FOR LOVE של ROBERT A. HEINLEIN(מדע בדיוני) - 25 שח בשפה העברית: "כנפי לילה" של רוברט סילברברג(מדע בדיוני) - 35 שח "חולית:קרב קורין" מאת…
הודעה אחרונה מאת MTKS, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה- Dynasty forge musha, musashi theme טסובה בסגנון היגו- 2 הטבעות של מוסאשי, רק עם טבעת תוחמת: החרב הייתה בשימוש לאימונים ומעט חיתוכים, במצב מצוין, ללא שריטות או נזק בכלל, האיטו הדוק כמו ביום קבלתה, וכמובן מבוצעת תחזוקה פעם בשבועיים, נקיון כולל ושימון. הסאיה גם כן ללא שריטות או סימנים, והכל במצב מעולה. לחרב יש בוהי, והיא מתאימה לאימוני שליפה, טכניקה, סובורי וחיתוך, מצוינת למתחילים יחסית בתחום. או למי שמחפש פריט על רמה לתצוגה- גם מתאים בהחלט. מבחינת עמידות החרב הזו היא לא פחות מטנק- סביר שאפשר לחתוך איתה את מרקם הזמן-חלל עצמו לפני שיקרה לה נזק, אבל זה לא בא על חשבון גיאומטריה (יש חרבות שמתפארות בעמידות, אבל יש להן גיאומטריה של לום מושחז) או איזון (אותם…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי את המסוק לפני בערך 4 חודש, שיחקתי בו קצת והוא יושב אצלי סתם. המסוק הוא 3 ערוצים, נישלט דרך האייפון/אייפד או אייפוד עם סטיק שמתחבר לווליום של הפלאפון (מגיע בערכה). תכונות עיקריות: מסוק i-Helicopter 777-170 זעיר הכולל 3 ערוצי שליטה ונשלט ע"י מכשירי אייפון, אייפד ואייפוד טאץ'. 3 ערוצי שליטה המאפשרים להזיז את המסוק קדימה, אחורה, למעלה, למטה, ימינה ושמאלה. המסוק מיועד להטסה בתוך הבית או בתנאי חוץ ללא רוח וניתן לבצע איתו תמרונים מרהיבים. למסוק i-Helicopter יש ג'ירוסקופ (מייצב) מובנה שמאפשר שליטה יציבה ופשוטה בזמן הטיסה. המסוק פועל על סוללה נטענת 3.7V 200mA שמספיקה עד 8-10 דקות טיסה רצופות ונטענת תוך 40 דקות מחדש. המשדר פועל על סוללה נטענת שמספיקה לשע…
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
אייפוד 4 8G
מאת Niro Levy- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אייפוד במצב טוב, דור 4 בעל 8G זיכרון. היה בשימוש שלי שהייתי בצבא, מאז השחרור שוכב במגירה. מחיר מבוקש: 650 ש"ח. או החלפה מעניינת (IPAD, או כל דבר אחר) תציעו ונראה אם אפשר להתקדם. יצירת קשר: 052-9741107 ניר.
הודעה אחרונה מאת Niro Levy, -
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
[מכירה] רתכת TIG ארגון של חברת LINCOLN דגם INVERTEC 155S יובאה מארה"ב לפני כמה חודשים, אחריות בינלאומית כולל את כל האביזרים (ידית TIG ידית STICK ווסתים וכו) 3700ש"ח יש אפשרות לקבל הדרכה בהפעלת הרתכת ובריתוך. לרציניים בלבד 0525201193 __________________ קו---------------------------------------
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 11 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
למכירה הגה לוג'יטק driving force pro כזה: דוושות גז וברקס, שיפטר סיקוונסיאלי, 900 מעלות סיבוב, פורס פידבק כמובן, נמצא אצלי כמה שנים אבל לא בשימוש מסיבי. במצב טוב מאוד וכולל הקופסה המקורית. מתאים לפלייסטיישן ו-PC. 350 שקלים, אזור הרצליה. פניות בה"פ בבקשה רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למען האמת אני צריך 2 כאלו, בעיקר לשימוש דאטה ולכן אני מעדיף של vodafone או Tre. כמובן שאם הוא טעון בשיחות אני משלם בהתאם. צרו קשר בה"פ.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למסירה: זוג נעלי עבודה/בטיחות, מידה 43 של חברת עינת. היו בשימוש כחודשיים. מצבן טוב מאוד. ניתן לאסוף מת"א או מאיזור י-ם.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום כולם יש לי מלא מכשירים סלולאריים, השייכים לי ולאמי. המכשירים בעלי קבלות על שמנו, כך שהם לא גנובים. הטלפונים הם סוגים שונים של מירס - i760, i1, i776w, i756 slider, i290, i786 מוטורולה מיילסטון סמסונג גלאקסי i7500 סמסונג דור 2 סמסונג galaxy mini נוקיה X3-02 כחול כ-ו-ל-ם שלי. הם נרכשו לאורך הזמן, כל פעם שהתלהבתי ממכשיר אחר. לפרטים - ה"פ, או מייל [email protected] אלרואי.
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מוכר מספר מכשירים: מירס I876 בצבע שחור עם כרטיס סים של חברת מירס. המכשיר מגיע עם בטריה ומכסה + מטען מקורי של מוטורולה + פלסטיק לחגורה (קליפס) + כרטיס סים טוקמן של מירס. דורש על הכל החבילה 350 ש"ח עם התגמשות קטנה.. מי שירצה יקבל גם 3 בטריות שמתאימות למירס הכחול (I576) ומטען לאוטו סמסונג E250 סליידר - כולל כל הקופסה שלו (מטען לבית + מטען לרכב + כל הקופסה עם הניירת שלו) מצב חיצוני סבבה מחיר 250 ש"ח- במקור מסלקום אבל פתוחלסימפרי! סמסונג D500 סליידר - כולל מטען והרמול החיצוני שלו.. מצב חיצוני משופשף בבטריה וסדק במסך החציני אבל עובד בצורה תקינה... מחיר 100 ש"ח- במקור מסלקום אבל פתוחלסימפרי! נוקיה 5800 - טאץ, מגיע עם הקופס…
הודעה אחרונה מאת Drx, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי 4 מצברים, לא ידוע עד כמה הם טובים, יכול להיות שטובים לנחושת/ברזל למי שרוצה. המצברים: -55 אמפר -95 אמפר -100 אמפר -120 אמפר תמונה של אחד המצברים, חביב, 0527284335.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה: קסדת nitro 3\4, בת כמה חודשים בודדים, שימשה להרכבה מספר פעמים בודדות והיא במצב חדש דנדש, נקנתה ב300 שקלים, נמכרת בגלל שכבר אין לי קטנוע דניאל 0524705962 הדגם שבתמונה: http://img20.imageshack.us/img20/8183/1608u.gif' alt='1608u.gif'> Uploaded with ImageShack.us[/img]
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פרטים : http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5587143 זמין בכל שעות היום (בגבול הטעם הטוב ) מייל: [email protected] טלפון 0528777692 בברכה, סמיון.
הודעה אחרונה מאת ארטיק לימון, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתקשה למצוא קסטות בז'אנרים הנ"ל, ואשמח לדעת אם למישהו מהפורום יש קסטות רוק למסירה/ מכירה. הערה: אם זה בפורום הלא נכון, אני מתנצל, המנהלים יעבירו. תודה!
הודעה אחרונה מאת killerbinn,