אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כחלק מניקוי מחסן, למסירה בחינם עשרות מגזיני "אוטו", "TheDriver" וקטלוגי רכב ישנים בהפקת היבואנים הישראליים במיוחד משנים 2006-2007 כמפורט: 1. קטלוג "אוטו" המלא לשנת 2006 2. גיליון "אוטו" מספר 240, פברואר 2006 3. גיליון "אוטו" מספר 241, מרץ 2006 4. גיליון "אוטו" מספר 242, אפריל 2006 5. גיליון "אוטו" מספר 243, מאי 2006 6. גיליון "אוטו" מספר 244, יוני 2006 7. גיליון "אוטו" מספר 245, יולי 2006 8. גיליון "אוטו" מספר 246, אוגוסט 2006 9. גיליון "אוטו" מספר 247, ספטמבר 2006 10. גיליון "אוטו" מספר 248, אוקטובר 2006 11. גיליון "אוטו" מספר 249, נובמבר 2006 12. גיליון "אוטו" מספר 250, דצמבר 2006 13. גיליון "אוטו" מספר 251, ינואר 2007 14. גיליון "אוטו" מס…
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכשיר בלאקברי 9700BOLD נקנה מרשת אורנג' , במצב חדש + מטען מקורי - 700 שקלים. היה בשימוש של חודשיים ונמכר עקב מעבר לHTC DESIRE HD .
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצב מצויין נקנה מאורנג'. מגיע עם מגן מסך קדמי+אחורי. אפשרי להעברת בעלות עם ביטוח, קבלות הכל חוקי. מעוניין בהחלפה על בלקברי 9900/9930 או 9780 עם תוספת מצידכם. טלפון 054-8072023 תודה רבה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הראשון הוא שעון מבית בולגרי, דגם DIAGONO , לינק http://www.watchclick.com/bvlgari-diagono-ch35bgldauto-watch.html, השעון בן 3 שנים נענד כחצי שנה מאז הוא במגירה, בגלל התנאים האלו צריך להחליף לו בטריה (עלות של כמאה שקלים). השני הוא שעון מבית קרטייה, דגם PASHA CHRONO 38MM, שעון יפה מאוד, לינק http://icedtime.com/Pasha-Series/12790_Cartier-Pasha-Chronograph-Automatic-Mens-Watch-W31030H3.html , השעון דורש החלפת מנגנון, אחרי בירור קצר בפדני הובטח לנו שבסכום של 3000 ש"ח, יוחלף המנגנון + חידוש מלא לשעון עם אחריות לשנה. מחירים ינתנו בטלפון, לא בהודעות פרטיות, כמו כן מי שירצה תמונות יקבל למייל משום מה אני לא מצליח להעלות. אבנר - 0542634238 .
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מכשיר חדש שהוזמן מסלקום. התקבל אתמול ונפתח מהאריזה אך לא נעשה כל שימוש ולמעשה הוא חדש לחלוטין. ערכה מקורית מלאה. בנוסף, מגן מסך חדש ונרתיק מאוד מיוחד של חברת incase בצבע שחור אפור משולב. באמת יפה, ומגן מסך. מתחייב בהסכם בכתב כי המכשיר שלי ורשום על שמי. בנוסף מתחייב בהסכם בכתב לכך שהמכשיר לא יינעל ״פתאום״ בעתיד או יוכרז כגנוב. ובקיצור, חוקי לחלוטין. סיבת המכירה (למי שזה משנה לו) היא שהמכשיר נרכש במתנה לאשתי, אך היא העדיפה את הלבן, שהזמנתי לה במקום השחור. המחיר: 4,100 ש״ח. לא גמיש. נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ספה אורטופדית תוצרת גרמניה, נפתחת למיטה זוגית, כוללת נפח אכסון גדול. נקנתה לפני שנתים וכמעט ולא הייתה בשימוש . 600 ש"ח 0523362277 0506265802
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה המיקסר שלי , DJM 800 של פיוניר, נרכש בארץ. יש קבלות ואת הקרטון אפילו. הכל עובד לא נעשה בו שימוש עקב שלא היה לי זמן. לא יצא מהבית, נשמר בקנאות ! בנוסף זוג CDJ 200 במצב מעולה , קוראי MP3 עם אקפטים, מחיר לזוג 1300 מחיר ליחידה 750 מי שמכיר אותי, יודע איך אני שומר על הציוד (ראה ערך הקליאו) למעונייינים 0522343481
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה מקרן נייד יוקרתי מהדגם החדש ביותר של חברת המקרנים המפורסמת Optoma Pico Projector PK-301 רזולוציית הקרנה טבעית: (854x480 (480p רזולוציה מקסימאלית: 720p HD Ready, 1080i גודל הקרנה מקסימאלי: 120 אינץ עוצמת הארה: 50 לומנס בחיבור לחשמל, 20 לומנס עם סוללה ניגודיות: 1:2000 אורך חיי מנורה: 20,000 שעות חיבורים: AV COMPOSITE,VGA,mini HDMI,Audio Output נגן: נגן פנימי המסוגל לנגן קבצי וידיאו בפורמט avi,mp4,mov,3gp ; להציג תמונות בפורמט jpeg,bmp ; להציג מצגות PowerPoint משקל: 227 גרם סוללה: נטענת 3.7V, 1410mAh אורך חיי סוללה: כשעה זיכרון: חריץ זיכרון לכרטיס microSD, זיכרון פנימי של 28mb אחריות: שנה תכולת הא…
הודעה אחרונה מאת kraviahi, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום , מעוניין למכור סמסונג גלקסי S2 בן חודש נקנה בארצות הברית , פתוח לכל הרשתות. ללא שריטה , מגיע עם קופסא מקורית , אוזניות , מטען , כבל והמכשיר. מחיר 2250. איזור הקריות. לפרטים : 0542195175 , רוני. עריכה: מנהלים בבקשה תעבירו לפורום אלטזעכן.
הודעה אחרונה מאת djmeir13, -
שנאי 220V\110V
מאת busy- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחולון 300 ש"ח
הודעה אחרונה מאת busy, -
הגה לPS3 ול-PC
מאת Aviv88- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מדובר על הדגם thrustmaster ferrari gt experience חדש לגמרי באריזה המקורית לא עבר הרצה. קיבלתי אותו כמתנה, אך אין לו שימוש מאחר וכבר יש לי הגה אחר. כאמור, חדש לגמרי.. המחיר הוא 500 שקל. למעוניינים: 0545877113
הודעה אחרונה מאת Aviv88, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נשארו מס' יחידות לביצועיסטים מהפורום ימכרו 5 ב 100 ש"ח. למי שמכיר את החומר לא צריך לתת הסברים.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מקורית, נרכשה בחו"ל ולא מתאימה לי במידה. מידה L נמכרת ב50 ש"ח בלבד... בד מיוחד, עם רשת, סמלים, תפרים כפולים וכו'... תוויות מקוריות.
הודעה אחרונה מאת jexy, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה שלושה זוגות נעליים מהטובות ביותר של החברה ! . ADISTAR REVOLT GTX - נעלי נשים מסדרת הדגל של החברה , בעלות טכנולוגיית גורטקס ( בלתי חדירה למים ) . הנעל בעלת סולייה אורטופדית מלאה , מקנה תמיכה בגב התחתון ונוכה להליכות ועמידות ממושכות , הנעל בעלת סוליה המתאימה לריצות שטח ( כמו כן ניתנת לשימוש על אספלט ) מק"ט - G00690 מידה - 39 adistar salvation W - נעל ספורט נשים מסדרת הדגל של החברה , סוליה אורטופדית מלאה תמיכה מלאה בגב ואחיזה טובה של כף הרגל . מק"ט - G01655 מידה - 38 הנעל האחרונה הינה נעל כדורגל מקצועית F50 i TUNIT - כוללת קיט ערכה מלא ! ( 2 סטים של פקקים להחלפה + מפתח מקורי להחלפה של הפקקים ) הכל ארוז בקופסא ( לא ננעל מעולם ) . מ…
הודעה אחרונה מאת pozailov, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נעלי טרום הליכה חדשות במידות: 6-12 דובדבן 12-18 פרח ותות מחיר 50 ש"ח ליחידה אוברול חמוד וחדש של קרטרס. מתאים מגיל 6 חודשים הזמנו בטעות 2. המוצר סגור ולא נפתח לעולם, התמונות צולמו מאוברול שלנו. מחיר 60 ש"ח
הודעה אחרונה מאת semik, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אוזניות מקצועיות ברמה גבוהה, היו בשימוש פעמים ספורות. מחיר: 650 שח. 0545-957-248
הודעה אחרונה מאת Outlaw, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כולל גירסאות מעודכנות של: Plex XBMC ATV Flash Black (שכולל גם נגן מדיה ודפדפן) רק לחבר ולהנות ללא שום התעסקות. אם אני אמצא - אז הקונה יקבל גם כבל מיקרו USB להתעסקות עתידית. מחיר 500 ש"ח - איזור הרצליה http://www.apple.com/appletv ליביו - 0546678929
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למכירה ויסקי יוקרתי, הבקבוק לא נפתח. הקופסא נפתחה רק בשביל להסתכל על היופי ולהתפעל ממנו(באמת יפה הבקבוק קרמיקה). 700 מ"ל. הצעות לה"פ. ZAP
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
Wii במצב חדש בקושי היה בשימוש עם ציפ של ווי-קי הציפ הכי טוב בשוק כיום מגיע עם שתי שלטים ושתי ננוצקים וכיסויים מסיליקון לארבעתם בנוסף יקבל הקונה גם מחבט טניס הגה אלת בייסבול אקדח הגה מחבט גולף 1000 שח
הודעה אחרונה מאת GALUSHLI, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שבעה ערוצים בהספק 90W 2 כניסות HDMI 1.3 ל Dolby TrueHD, DTS-HD אפשרות לחיבור YDS-10 - מעמד עם חיבור ל iPod המאפשר שליטה מלאה עליו דרך הרסיבר כולל תצוגה על מסך הטלוויזיה (עובד עם iPod, iPod nano, iPod mini) אפשרות לחיבור YBA-10 - Bluetooth - מאפשר האזנה למוזיקה מהפלאפון או מכשיר נייד אחר מערכת כיוון אוטומטי לפי אקוסטיקת החדר ע"י חיבור מיקרופון (כלול באריזה) אזור שמע נוסף בשליטה נפרדת תצוגת התפריטים גם דרך יציאת HDMI נתונים טכניים הספק 7x90W 2 כניסות HDMI כניסות Composite, S-Video, Component מידות (בס"מ): גובה - 15, רוחב - 43, עומק - 35 משקל: 9 ק"ג במצב מעולה עבר חיים קלים מאוד עבד רק בסראונד כולל קופסא מקורית שלט ומקרופון לכיול סאונד אוטומטי…
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם! למכירה מספר מכשירים - כולם במקור מסלקום אבל פתוחים לסימפרי! סמסונג E250 סליידר - כולל כל הקופסה שלו (מטען לבית + מטען לרכב + כל הקופסה עם הניירת שלו) מצב חיצוני סבבה מחיר 250 סמסונג D500 סליידר - כולל מטען והרמול החיצוני שלו.. מצב חיצוני משופשף בבטריה וסדק במסך החציני אבל עובד בצורה תקינה... מחיר 150 נוקיה 3109C - מכשיר במצב סבבה מסך קצת משופשף. מגיע עם מטען לבית.. מכשיר ללא מצלמה.. מחיר 250 נוקיה 3109C - מכשיר במצב סבבה מסך במצב יותר טוב מהקודם.. מגיע עם מטען לבית.. מכשיר ללא מצלמה.. מחיר 250 נוקיה 3500 - מצב חציני סבבה יש לי פאנל חדש שהזמנתי אבל לא הרכבתי אותו.. - מגיע עם מקשים בעברית.. מגיע עם כרטיס זיכרון MICRO SD של 2…
הודעה אחרונה מאת Drx, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו בכותרת כרטיס זכרון של סמסונג 1 גיגה Samsung DDR3 1GB PC3-10600U 1333MHz DIMM 240Pin CL9 מוסר אותו מכיון שהוספתי עוד זכרון למחשב ואין לי מספיק סלוטים בשבילו. מי שבא ראשון לוקח, בלי תשמור לי וכו' אני מראשון לציון פניות בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת zuzut5, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
להשכרה חצי סטודיו שלי בענף הרכב יש רשיון,גישה לרכב, ריהוט מלא, אינטרנט, פלאזמות ומזגן בקיצור:הכל מוכן,הכל חדש. לתיאום:0544257236 039308961 יעקב DESIGN STUDIO BY ALTER YACOV http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D/253/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9D/%D7%93%D7%99%D7%90%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94/studio-design
הודעה אחרונה מאת יעקב אלטר, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו בכותרת, התקציב לא משנה זה בסך הכל וידאו. לשימוש הקלטה כמובן, אמא שלי לא יכולה בלי זה. לפנות בפרטי בבקשה
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה אסוס טרנספורמר, אצלי כשבועיים. נקנה מרונליט, גרסאת 16 ג'גה עם תחנת עגינה - בשווי 800 שקל. מגיע פרוץ - ניתן להתקין עליו את כל התוכנות \ משחקים בקלות. יש על המכשיר GTA PES2011 ועוד כמה משחקים נחמדים ותוכנות. מכשיר באמת מצויין, מקבל המון ביקורות מעולות, רץ חלק. המכשיר תומך עברית מלאה \ מערכת הפעלה בעברית מלאה בנוסף יש עברית מלאה על המקלדת. מגיע עם נרתיק מיוחד(CASE) ומגן מסך בשווי 165 שקל. מגיע עם קופסא וחשבונית קניה בארץ. מוכר כי לא התחברתי לטאבלט, חשבתי שהוא יוכל להחליף את המחשב הנייד בזכות המקלדת וחסרות לי תוכנות. למכשיר יש עוד שנה אחריות. מחיר מבוקש 2200. אזור מכירה: ראשון לציון \ אשדוד \ חולון. מספר נייד: 0544469603 דניאל
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המכשיר הוא דגם אמריקאי של הגלקסי S מגיע עם 16GB זכרון פנימי יש מגן מסך וכיסוי פרטים נוספים בפרטי. מחיר: 1,000 שח
הודעה אחרונה מאת travian, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
2 סטים חדשים כל אחד 5 גלגלים באריזה . מתאים לכסא מנהלים (מחשב) 50MM מחיר :65 ש"ח ל2 סטים. בברכה נתי
הודעה אחרונה מאת natio2, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש תמונות לא צריך לפרט,מה שמופיע בתמונה זה מה שמקבלים. מה שלא ברור: CANON FAX L100 DVD יונדאי + שלט (לא DIVX) צדפה שממלאים במים ומוציאה אדים/עשן ומופע צבעים מתחלף. *יש גם צינור גינה קפיצי כולל אקדח(סוג של אקדח מוזר ), 10/15 מטר לא זוכר כמה בדיוק, לא היה בשימוש. *יש גם רמקולים למחשב CREATIVE SBS A300 לא בשימוש כ5 חודשים. *הליקר שוקולד לא יודע אם הוא טוב, יש בתחתית הבקבוק "מישקה" שלא מתערבב (מעל 5 שנים אצלי). המכונת תספורת,הספוטים,מוצרי טיפוח והמשקאות לא נפתחו אף פעם. כל אחד שיציע כמה שהוא חושב שיהיה הוגן לשני הצדדים.לא דורש מחירים על כלום תציעו לבד.
הודעה אחרונה מאת GaBi_88, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אייפון 4: מגן 1 ב10 שקלים 3 מגנים ב20 שקלים *אנטי טביעות אצבעות\רגיל שקוף לבחירתכם. אייפון 3: 4 מגנים ב20 שקלים נוקיה N8: 3 מגנים ב20 שקלים יש לעוד כמה מכשירים, צרו קשר ואבדוק לכם. אני מאיזור ר"ג-ת"א בעיקר, אבל נייד בכל איזור המרכז. 054-6666874 - ניב
הודעה אחרונה מאת JUVEnivTUS, -
אופני כושר
מאת MTKS- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה אופני כושר ישנים. אין מדים למיניהם והן קצת נוטות לצד. אבל למי שאין בעיה לשים שני קרשים מתחת לרגליים אז הם יעשו כל מה שאופני כושר מודרניים וחדשים עושים. ניתן לכוון את דרגת הקושי. המכירה באזור נתניה. מחיר: 30 ש"ח. טלפון: 0547688711
הודעה אחרונה מאת MTKS,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 360 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mcaspi
- Igalz
- discoTD5
- gpro
- ניקו פ.
- Monopusto
- גולדן191
- amosbmw
- lanosforce
- נירו72
- yoav911gt2
- חיים יוד