אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
למכירה- Dynasty forge bushi 1095, ב vine theme הטסובה (מגן יד) נראית ככה, והפוצ'י/קאשירה (החלקים ממתכת על החלק העליון והתחתון של הידית) עם עיצוב תואם: החרב אינה שלי- אלא של חבר טוב שלי, חבר בנבחרת ישראל באייאידו (כן, יש דבר כזה), דאן 2 במוסו שינדן ריו החרב הייתה בשימוש קל לאימונים, ומספר פעמים חיתוכי במבוק. אין בקצה הלהב צ'יפים/גלגול/התקהות של הלהב. מי שמחפש גיאומטריה מסורתית יתרצה כאן מאוד, הפרופיל וגיאומטריית הלהב דומים מאוד ללהבים היסטוריים שונים, נעשו מספר שינויים כדי להקנות ללהב יותר עמידות ביחס לגיאומטרייה 100% מסורתית, מיותר להגיד שגם האיזון בהתאם. מתאימה למתאמנים באייאידו שרכשו מעט טכניקה ומעוניינים לנסות חיתוך פרקטי, או לאספנים ואנשים המ…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
5 ק"ג, דלת קדמית, ספקטרה, ותיקה אך מתפקדת. אשמח לתת יד אל ומהאוטו של חבר הפורום המאושר. מחיפה. כמובן שיפורסם באגורה אם לא תהיה הענות.
הודעה אחרונה מאת Talgaz, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
דיסק SSD של KINGSTON KINGSTON 64 GB Kingston SV100S2N/64GZ SSDNow V100 2.5 inch 64GB SATA II Internal / External Solid State Drive Notebook Kit חדש לגמרי לא הותקן מעולם בא עם מתאם המאפשר חיבור דרך USB. מחיר 450 ש"ח ליצור קשר בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Sparx, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
1. LENOVO THINKPAD X60 מסך "12.1 מעבד ליבה כפולה אינטל T7200 - 2GHZ 4GB DDR2 6627MHZ זיכרון כונן קשיח 200GB מערכת הפעלה WIN7 64BIT הותקנה מחדש לצורך המכירה. המחשב במצב מצויין, כולל מטען ותחנת עגינה. מחיר: 1200 שקלים. 2. DELL LATITUDE D820 מסך "15.4 WIDE ברזולוציה FULL HD. מעבד ליבה כפולה אינטל T7200 - 2GHZ 4GB DDR2 6627MHZ זיכרון כונן קשיח 200GB מערכת הפעלה WIN7 64BIT הותקנה מחדש לצורך המכירה. המחשב במצב מצויין, כולל מטען ותחנת עגינה. מחיר: 1500 שקלים. המחירים גמישים מעט. יש אפשרות למחיר מיוחד למי שייקח את שניהם.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, יש לי כיסויי מסך של אייפון 4, זה מגיע בחבילה סגורה. החבילה כוללת: -כיסוי מט קדמי -כיסוי מט אחורי -מטלית לניגוב המסך -חבילה ארוזה וסגורה יש ברשותי 20 חתיכות. מחיר ליחידה: 20 ש"ח תמונות: 0527284335, חביב.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אימפרזה ראלי 2004- חברת סולידו 100 שקל דודג' וייפר RT/10- חברת בוראגו 100 שקל פורשה סופר קאפ 1997- חברת בוראגו 150 שקל שברולט אימפלה 1959- חברת roadlegends 100 שקל. הדגמים ללא תחתית פלסטיק. 054-3159064 איזור חיפה
הודעה אחרונה מאת don kiloumenatti, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
כמו בכותרת לדרמן ג'ארג' מושחם חדש ללא שימוש מחיר מצויין 450 ש"ח בלבד. תמונה מצורפת של הלדרמן והכלים הנמצאים בו. יש אחרויות לכל החיים על המכשיר.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתאים לחדר. בעל שליטה ידנית של מהירות ההיבהוב במצב מצוין ללא שימוש כלל. מחיר של 150 ש"ח הודעה פרטית. אזור ת"א
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש טלוויזיה מהגדולות הישנות משהו גדול מ21 אינץ' שעדיין עובדת במצב טוב (עם חיבור ליס ומגבר) כמו כן מחפש גם מגבר פשוט כלשהו עם 2 רמקולים או לחלופין המערכות סטריאו של פעם (האלה שבאות עם כניסה לדיסקים, קסטות ו2 רמקולים) ובנוסף מקרר חמוד כלשהו שעדיין במצב טוב שיוכל להחזיק עוד איזה שנה שנתיים אשמח אם תוכלו להציע הצעות מחיר זולות או לחלופין למסור מוצרים אלו כיוון שאני חייל וזה דברים לחדר שלי (צריך קצת חיים כאשר אתה עושה 11-3 ) בקיצור אני פתוח להצעות. תודה לכל מי שמוכן לעזור, המספר שלי 0526567376, ניקו =]
הודעה אחרונה מאת NiK019, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה, כבל שניים כבל לאייפון שניים באחד - USB וAUX לכל האייפונים למיניהם. צבע שחור, אורך של מטר. מחיר 50 שקל. רועי 052-8514966 אזור ירושלים, מודיעין ואור יהודה.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מצלמה חדשה ומעולה של סוני. 14 מגה פיקסל, זום אופטי 5,מסך 2.7 אינטש, דגם חדש מ 2012. עדיין באריזה כולל:אחריות 3 שנים,קורס צילום מתנה,כרטיס זיכרון 2GB של סוני וסוללות. 500ש"ח
הודעה אחרונה מאת semik, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום למדפדפים: אני מוכר את המגבר שלי , מגבר קולנוע מבית DENON , דגם AVR-3805 , המגבר MADE IN JAPAN כולל שלט TOUCH לומד ומואר ומיקרופון מיוחד של DENON למטרת כיוונון אוטמטי של עוצמות ומרחקי הרמקולים השונים. המגבר מוציא 120W לערוץ, בעל יכולת לספק 7.1 ערוצים. אני מצרף תמונות שצילמתי להתרשמות ותמונה של הפאנל האחורי (יצרן). קישור לחוברת המידע של המגבר: http://www.wupload.com/file/2672889417/AVR3805_DFU_ownersmanual.pdf מחיר מבוקש: 2,000 שקלים. המגבר מחובר ועובד אצלי ומי שמעוניין להקשיב לו בפעולה, יכול לתאם איתי. לשאלות , אני זמין בסלולרי 0547714880 תומר.
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצב מעולה סים פרי נקנה בפלאפון דורש 700 ש"ח מאזור ת"א ה"פ או 054-2226384
הודעה אחרונה מאת raptor, -
IPOD TOUCH 32G
מאת Gidimi- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה: Ipod Touch 32G נקנה לפני כשנה מחיר: 800 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Gidimi, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמעט כל הגליונות נמצאים, כולם במצב מצוין. אני מהרצליה. יזהר 054-5615033
הודעה אחרונה מאת stardust, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כרשום בכותרת. ללא שריטות, צבע שחור, מגן מסך מיומו הראשון וכיסוי מחברת.שימוש מועט מאוד.מכשיר מדהים. 054-5-520-261 - גילי. מחיר בטלפון. כולל הקופסא המקורית,תעודות.
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למסירה חינם אין כסף מקרר ישן אך עובד, 3 דלתות side by side. המקרר עובד אך הגומיה של הדלת חסרה ודורשת החלפה. מחיר נדרש: פחית קולה. גמיש במחיר. האוביקט נמצא בהרצליה. ניתן לשלוח הודעה פרטית או להתקשר לנייד: 2561511 קידומת אפס חמש והמספר שאחרי 3.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
מחפש פקס מהדגמים האחרונים עם הזרקת דיו או משהו בסגנון תודה נתן
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 16 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעלה רשימה של פריטים שאין לי צורך בהם ואני מעוניין למכור/להחליף אותם (הצעות מעניינות יתקבלו בברכה ) מצטער מראש על האיכות של חלק מהתמונות. בנוסף, המחירים שכן רשומים גמישים וליד מוצר שלא מצויין מחיר אתם מוזמנים להציע הצעות. אז הנה מתחילים: 1. מגיני מסך לאייפון 2G. יש שקופים רגילים ויש מראה - 5 שקלים לאחד. 2. כיסוי סיליקון שחור לאייפון 3G - 10 שקלים ליחידה. 3. מעבדי פנטיום 4, 2.8GHZ 4. כרטיסי PCI להוספת יציאות כניסות SATA 5. כרטיס מסך AGP ישן 6. כרטיסי זיכרון DDR,1GB,400MHZ 7. כרטיס זיכרון DDR2, 1GB 800MHZ 8. כרטיסי זיכרון DDR2, 2GB, 667MHZ 9. מצלמת אינטרנט של מיקרוסופט LIFECAM NX-3000. חדשה לחלוטין באריזה מקורית - 100 שקלים. 10. עכב…
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אופני הרים מסוג EVOKE X-50 חדשים לחלוטין, לא נרכבו מטר אחד. 21 הילוכים שימנו, חישוקים כפולים ועוד מידה לארג' (19") מאובזרים במושב ג'ל, סט תאורה איכותי ופעמון P: מחיר חדש בחנות (ללא אביזרים): 1550 מבקש 950, לרציניים בלבד בבקשה. נמצא בת"א פרטים בהודעה פרטית...
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 4 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
כל הציוד תקין ושמור.! הקונה יראה / ישמע / וימשש את הציוד לפני הקניה! * סאב של חברת DAS USA. סאב פאסיבי 18" 500W RMS. בתיבה מקורית של חברת DAS. קרוס אובר של חברת DAS. מיודע לסאב הזה. משמש גם כווליום לסאב. וחיתוך תחתון לרמקולים מגבר של חברת פוניק. מתאים בול לסאב. מתנה כבל ספיקון איכותי וארוך. וכבל XLR איכותי הכול תקין! ועובד. מחיר אחרון לבוא לקחת 2000 שקל. * מיקסר של חברת אלן & היט. דגם GR1 מיקסר מיוחד. מיועד להיות בקייס בצורת פאנל. (תופס מקום של 1U.) 6 כניסות של מיקרופון / CD מחשב וכו. 3 יציאות עם ווליום נפרד. + יציאת אוזניות בחזית המכשיר. תקין ב 100% אין רעשים או בעיות. מחיר 1200 שקלים. * 3 פנסים של חברת…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
להחלפה בלבד אקסבוקס 360 , 60 גיגה , שלושה שלטים אלחוטיים מקוריים. בצבע לבן פרוץ קורא צרובים - עם באן מה-LIVE. מי שמעוניין תשלחו הודעה לפרטי. אני מרמת גן
הודעה אחרונה מאת Syst3m, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפטופ במצב מצוין, שמור מאוד, מסך 10.1, סוללה של 6 תאים, זכרון RAM הורחב ל2GB במקום 1GB במקור (משפר את הביצועים משמעותית), מערכת הפעלה WINDOWS 7 מקורית (הרוכש יקבל התקנה נקייה), הרדיסק 250GB. אין אחריות, המחשב בן כשנה וחצי. פרטים נוספים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שנת 2008 משודרגות. בולם קדמי RockShox Tora 318 SOLO AIR 100mm עם נעילה, אחורי X Fusion 02RLA עם נעילה, בלמים Clarks Skeletal (נבחר צבע ירוק ולבן), 27 הילוכים shimano Deore/LX, צמיגים חדשים BONTRAGER 2.0 גריפים Clarks, אוכף Specialized, שלדה ללא מכות, דנטים, יש שריטות קטנות. אופניים מטופלות ובמצב מעולה. באתרים שונים שפירסמתי אני דורש 3600 ש"ח. לחברי הפורום, נרד אוטומטית למחיר האחרון שלי 3000 ש"ח. נמכר היות והחלטתי לנסות זנב קשיח 29'. 050-75-76-007 בנוסף יש לי למכירה: - תאורת 3 לדים דינמו לאופניים, נטען ע"י סיבוב ידית, עם 3 אופציות: לד אחד, 3 לדים, הבהוב. סיבוב דקה = 40 דק' תאורת 3 לדים/ 90 דק' לד אחד. חסין מים, ומגיע עם מתאם. מ…
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
וסט עם רמקולים אליו מתחבר MP3/אייפון, לרכיבות אופניים, ריצה... עם 2 רמקולים(סטריאו), בטריית ליטיום נטען ע"י כבל USB. שליטה ע"י שלט אינטגרלי בוסט. יש ברשותי מספר וסטים, לקונים כמה תינתן הנחה מחיר-120 ש"ח פנס 3 לדים, נטען ע"י סיבוב ידית, עם 3 אופציות: לד אחד, 3 לדים, הבהוב. סיבוב דקה = 40 דק' תאורת 3 לדים/ 90 דק' לד אחד. חסין מים, ומגיע עם מתאם לכידון. מחיר-100 ש"ח 050-7576007 יותם
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
למכירה 2 טלפונים. 1. מכשיר TELIT GPS קבוע לרכב פורק מרכב שנמכר 400 ש"ח 2. מכשיר NOKIA E66 הפלסטיקה חדשה לחלוטין 450 ש"ח 054-7390510
הודעה אחרונה מאת mazda f2, -
- 1 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
דגם המוצר: iPhone 4 מפרט טכני מתומצת: מכשיר במצב מצויין, 16gb, סים פרי יצרן, יש קבלות. מצב המכשיר: מצב מצויין! מחיר: 2200. תמונות: אצרף בהמשך. איזור מכירה: נס ציונה והסביבה. יצירת קשר: טלפון: 054-8072023 או הודעה פרטית. יש להוסיף כי המכשיר רשום על שמי, נקנה באורנג' לפני 8.5 חודשים. תמונות: תודה רבה ולהתראות
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חברים,אני מוכר את המכשיר הנ"ל מהסיבה שאין לי צורך במכשיר עם תכונות כאלו,אני לא משתמש בכל הפונקציות בכלל ואני צריך משהו יותר קטן ופחות משוכלל. המכשיר נקנה בסלקום,כמובן סים פרי(אחרי התאריך 1.1.11). בשימוש אצלי כ4 חודשים בלבד. המכשיר מגיע עם מגן קשיח ומשובח,מעולם לא נפל,מגיע עם שלל אביזריו. תמונה להמחשה- ככה המכשיר נראה. המחיר:2200 מחיר אחרון,אם הקונה רציני גמיש במקצת. פניות אך ורק לתיבה הפרטית(אני תמיד מחובר כאן).
הודעה אחרונה מאת Ohad91, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בניסון להשיג קצת מזומן לבזבוזים וניקיון הבית , אני מוכר כמה דברים. 1. מחשב כף יד HP IPAQ HW 6900 עם WINDOWS MOBILE , לצערי הוא ללא עט (המחיר בהתאם) מגיע עם פלסטיק לנשיאה על המכנס , מטען USB למחשב , באריזה המקורית עם דיסק התקנה ואזניות מחיר מבוקש: 400 אבל גמיש מאוד! חייב ללכת חייב. נקנה בשנת 2008 בערך ולא נגעתי בו מאז. http://reviews.cnet.com/HP_iPaq_hw6900/4505-6452_7-31731541.html#reviewPage1 2.כרטיס מסך ATI Radeon Sapphire x600XT 256MB DDR הוחלף בשנת 2008 בערך אחרי כמה שנות עבודה ומאז שוכב , עדיין עובד ובא עם דיסק התקנה מחיר: 180 שקלים (גמיש כמובן) 3. זכרון DDR2 1GB בקופסא מקורית מחיר: 150 ש"ח אני גמיש מאוד מאוד מאזור …
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זוג כרטיסים למופע של אורי חזקיה! שורה 1 כיסאות 8 ו9. מיקום תיאטרון ירושלים. עלות 100 שקל לזוג. פרטים נוספים פלא- 0547342366 נועם
הודעה אחרונה מאת JANT18,