אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מנשא לשתי זוגות אופניים, הכולל מערכת תאורה מושלמת: איתות, ברקס, אור רוורס, אור דרך ותאורת מספר. ניתן להטות את המתקן כדי לאפשר גישה נוחה לתא המטען. מגיע עם מנגון נעילה מיוחד נגד גניבה. פתרון חוקי למספר גלוי ואי הסתרת מערכת התאורה תוצרת pruzzo - איטליה http://www.peruzzosrl.com/bike-carri...id_tip=4&id=46 המתקן במצב מושלם ונראה כחדש חדש עולה כ 2200 אני מבקש חצי מחיר רק 1100 וש"ח
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה המכשיר הוא i9100 g. נקנה לפני פחות מחודש צבע שחור מגיע עם כל הערכה המקורית אוזניות מטען כבל usb זמין בחיפה ה. פ או 0526677445 מחיר 2050
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מוכר כמה מספר דברים: 1/ מדפסת של חברת HP מדפסת דיו. יתן איתה 6 חודשי אחריות על המדפסת.המדפסת בקרטון חדשה. ולא כחדשה! - מחיר 350. 2/ מדפסת של חברת ברדר. מדפסת לייזר שחור. גם איתה יתן 6 חודשי אחריות. במצב חדש מאוד לא הייתה כמעט בשימוש. - 250 ש"ח פשוט לבוא לקחת. 3/ כרטיס מצלמות GV600 + מצלה של חברת פרוויזן . ביחד 750 לחוד כל אחד 400. 4/ GPS הכי מעודכן שיש, מגיע עם הכבלים שלו , מעמד ועט של הGPS , הביאו לי אותו מחול הוא ברמה מאוד גבוהה נמכר בחול באיזור ה200 דולר. . יש לו עוד כמה פיצרים שמה כמו משחקים כאלה ,, נגני מוזיקה וסרטים. המסך שלו גדול ויפה, רואים תלת מימד, הוא מזהיר בפני מצלמות כמובן. הכי עדכני שיש. מוכר אותו ב450 ש"ח בלבד. …
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
מחשב נייד גיימרים בין הטובים בשוק כיום asus g73jh core i7 6 giga ram ati 5870 1 TB http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5571&review=asus+g73+g73jh פרטית למי שמעוניין
הודעה אחרונה מאת lieden, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הוא עובד מצוין קורא צרובים, שמור מאוד! מוכר מכיוון שאין לי שימוש בו מחיר 200 ש"ח רק כדי לפנות לי מקום בחדר למעוניינים אני מכפר סבא אפשר בהודעה פרטית או 052-6814888 אלעד
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
חומרה של מחשב
מאת sd1985- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
2 זכרונות 1גיגה 800MHZ 40 ש"ח כ"א מעבד CORE 2 DUO 200 ש"ח מעבד פנטיום 4 3.0 MHZ 99 ש"ח כ.רשת אלחוטי(PCI) 60 ש"ח כ.רשת פנימי(PCI) 30 ש"ח 2 כ.מסך ATI 100ש"ח צורב DVD LG 60ש"ח יש מה לדבר,החלפות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת sd1985, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב,אחרי שאנשים לא היו רציניים מספיק ("כן כן,אני מחכה לאיזה הלוואה שיחזירו לי ואני בא לקנות ממך" , "אחי,אני מאד רציני,אהיה איתך בקשר היום-מחר" וכו' וכו') , החלטתי להוריד במחיר ולמכור את הבלקברי ב 600 ש"ח. זול מאד לסלולרי במצב חדש. נא לפנות בהודעה פרטית. אנשים שבאמת רוצים לקנות ולא להתכתב איתי מתוך שיעמום.תודה.
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה קופסאות של אבני קיטור לנרגילה כל קופסא 100 גרם מחיר של קופסא 35 ש"ח מגיע בטעמים הבאים 1. תות שדה 2. בננה 3. אוכמניות 4. דובדבן 5. פסיפלורה 0526300980
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתאים לכל הרשתות במצב מצויין עם מגן מסך וכיסוי מגיע עם: מטען כבל HDMI עריסת טעינה כבל DATA מקורי המכשיר נותן ביצועים קורבים לזה של הגלקסי 2. 2 ליבות 1 ג'יגה זיכרון RAM ו16GB לשימושכם. אפשרויות יחודיות למכשיר כמו webtop. מי שלא מכיר בקיצור, מכשיר פצצה http://www.gsmarena.com/motorola_atrix_4g-3708.php מחיר: 1200 אני נמצא בתל אביב או רמת גן אבל נייד באזור המרכז לפרטים: הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת travian, -
- 0 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום חברים רכשתי לעצמי 4 מספרים יפים מגולן טלקום אחד השארתי לעצמי ואת ה 3 אני מעוניין למסור למי שחושק במספר יפה כבר לא נשארו כלל מספרים יפים באתר ככה שמי שיקח ממני מרוויח 058-5333553 058-6333663 058-7333773 כל מספר 50 שקל בלבד מחיר עלות (40 משלוח + 10 חבילה) המספרים סגורים באריזתם. כל הקודם זוכה, ניתן לבצע העברת בעלות דרך האתר צרו איתי קשר במספר 058-6444644
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מכשיר הדגל של בלקברי 9930. צבע שחור עם כיסוי סוללה קרבון. מערכת הפעלה BB7 ולא הגרסאות הישנות. מסך מגע+מקלדת מלאה. מכשיר סים פרי, פתוח לכל הרשתות בארץ ובעולם. מחיר: 2200. טלפון ליצירת קשר: 054-8072023 / הודעה פרטית. .
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
גלקסי S2 פתוח לכל הרשתות , במצב מעולה מגיע עם הקופסא המקורית וכל האביזרים הנלווים , בצבע שחור יגיע איתו קייס יפה וגם מגן מסך שכבר מודבק טלפון באמת מדהים, אני פשוט זקוק לכסף (סטודנט ) המחיר 2000 שקל , ולא לא גמיש חבר'ה בן 0546335046
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בס"ד. הרדיו המקורי שהיה מגיע בסובארו שנת 1980 SANYO תוצרת יפן. מקורי וכמובן חדש לחלוטין!! לאספנים שבינכם. סכום סימלי. אורן
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ארבעה חבילות של תמיסה לעדשות של חברת RENU. בתמיסות לא נעשה שימוש כלל. סגורות באריזה המקורית. תוקף 04/13. נמכר עקב ניתוח לייזר. מחיר 100 ש"ח נועם 054-7342366 אזור ירושלים.
הודעה אחרונה מאת JANT18, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחשב נייד תוצרת LENOVO, דגם T60. מסך רגיל (4:3) בגודל "15 מעבד: INTEL T7200, CORE DUO, 2GHZ זיכרון: 2GB 667MHZ כונן קשיח בנפח 100GB סוללה מקורית חדשה (מחזיקה +3 שעות) מערכת הפעלה WIN 7 ULTIMATE 32 BIT הותקנה לצורך המכירה. המחשב תקין לחלוטין ללא חבטות ושריטות מיותרות. יימכר עם ספק כוח. מחיר מבוקש: 900 שקלים, גמיש קלות. אני מחיפה.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מעבד: T8100 2.1 Ghz זיכרון: 3 GB DDR2 הארד דיסק: 320 GB במהירות 5400 סל"ד גודל מסך: 12.1" כרטיס מסך: GeForce 8400 עם 256 מגה ייעודי ועוד 256 של הDDR2. כמובן צורב DVD, שני שקעי USB, כמובן יגיע עם מפצל USB למי שיצטרך. המקלדת אמריקאית לא חרוטה. מצב חיצוני סבבה לגמרי למעט דנט קטן בצד ימין תחתון של המחשב. סוללה מחזיקה שעתיים בערך. רישיון ויסטה כמובן הופרד מהמחשב כדי שהמדבקה לא תיהרס אבל ואבל גדול, עובד כרגע עם 7 64 ביט בצורה מושלמת. להחלפה כללית. או למכירה ב1500 ש"ח. לא גמיש. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
מנשא לשתי זוגות אופניים, הכולל מערכת תאורה מושלמת: איתות, ברקס, אור רוורס, אור דרך ותאורת מספר. ניתן להטות את המתקן כדי לאפשר גישה נוחה לתא המטען. מגיע עם מנגון נעילה מיוחד נגד גניבה. פתרון חוקי למספר גלוי ואי הסתרת מערכת התאורה http://www.peruzzosrl.com/bike-carrier.php?id_tip=4&id=46 המתקן במצב מושלם ונראה כחדש חדש עולה כ 2200 אני מבקש חצי מחיר רק 1100 וש"ח
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה תנור אפיה משולב כיריים של חברת SIEMENS. התנור מדגם HR744W633Y, מסדרת התנורים של 2012. http://www.siemens-home.co.il/%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9C/%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91/HR74W633Y.html?source=browse זה התנור: מצורפת גם תמונה אמיתית של התנור אצלי בבית. התנור חדש לגמרי, נקנה ב25 לדצמבר 2011, ובקושי היה בשימוש(פעמים בודדות). כולל אחריות ל3 שנים. יש לו 8 תוכניות אפיה שונות ויעודייות וכמובן גם טורבו אקטיבי. 4 כיריים גז, כולל להבת JET גדולה. רגליים איטלקיים(לניקוי קל) בעיצוב יפיפה. מגרת תבניות גדולה ונוחה. המחיר הכי …
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סוללה לנייד HP 9600mAh Battery מתאימה לדגמים :HP Pavillion DV2000 DV6000 V3000 V6000נקנה מחו"ל ולא מתאים לי למחשב (הסוללה חדשה באריזה, לא נעשה בה שימוש ). 300 ש"ח איציק - 0524677535
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי אייפון 4 16 גי'גה סימפרי יצרן במצב מעולה אין עליו שריטה! צירפתי תמונות להתרשמות.. המכשיר ברשותי כבר חצי שנה ומוכר אותו כי השתדרגתי ל 4S. המחיר המבוקש הוא 1700 ש"ח, מחיר פפיצוץ למבינים עניין! אני מאזור הדרום לפעמים לפעמים יוצא לי להיות במרכז. למעוניינים בפרטי, תודה!
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למכירה! אייפון 3 8 ג'יגה פרוץ עם 2 מגינים (INCIPIO) ומגן מסך. מגיע עם כבל USB(אפילו עם 2), ומטען לקיר. מחיר מבוקש:1200(גמיש לרציניים)! טלפון נוסף שיש ברשותי הוא סמסונג גלקסי מיני. הטלפון חדש בקופסא עם 2 מגיני סיליקון, מגן מסך,מטען ,USB וכרטיס זיכרון 8ג'יגה(מגיע עם מתאם למחשב). מחיר מבוקש:800(גמיש לרציניים)! למכירה:מחשב של HP-COMPAQ PRESARIO CQ60 224NR למחשב יש כתם על המסך למעלה-לי לא מפריע לפעילות שוטפת. זיכרון:3 הארד:320 WINDOWS 7 ULTIMATE מחיר מבוקש:1300(גמיש לרציניים). *תמונות יועלו בהמשך*
הודעה אחרונה מאת Potato, -
מחפש מחשב נייד
מאת mlur- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מחפש מחשב נייד קטן אם גודל מסך של 10-12 אינץ. בעיקר בשביל לראות סרטים ברכבת .
הודעה אחרונה מאת mlur, -
- 4 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, מדובר במכשיר GPS Tracker המשמש כמערכת מעקב וציטוט לרכב, גשש לאיתור הרכב. הדרך הקלה ביותר לאתר את מיקומו של הרכב, ילדים, קשישים או כל דבר אשר יצורף לו המכשיר גישוש. השימוש במכשיר הוא ללא דמי מנוי וללא הוצאה כספית גדולה פרט להודעות סמס שעליכם לשלוח על מנת לקבל את מיקום המשדר או שיחת טלפון אותה מבצעים להאזנה למכשיר. המכשיר פועל ברשת GPS/GSM. כל שעליכם לעשות הוא להכניס כרטיס סים למשדר, לשלוח לכרטיס הסים הודעה עם קוד מסוים והמכשיר מחזיר בחזרה את המיקום המדויק (בדיוק של 5 מטר) באמצעות לינק אותו ניתן לראות על מפה באינטרנט או בסמראט פון. המכשיר מגיע עם מטען לרכב \ אופנוע כך שניתן להתקינו באופן קבוע ברכב \ אופנוע ובעצם הוא משמש אותנו כאמצעי הגנה 24 שעות בימימה לרכב…
הודעה אחרונה מאת tuval, -
(למכירה) אייפון 4
מאת JEP- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במצב חדש! ללא שריטה, זקוק לפריצה. נקנה מארה''ב מבן אדם פרטי. 0545871791. 1800 ש''ח.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
אביזרים: הגה Driving Force GT של לוג'יטק שכמעט לא היה בשימוש. מחיר מבוקש 700, או ניתן לרכוש אותו עם Gran turismo 5 ב 850 שקל. ג'ויסטיק Saitek Aviator מחיר מבוקש -150 , ניתן לרכוש ביחד עם HAWX 2 ב300. בנוסף קיימים משחקים שאני מוכר Call Of Duty Black OPS - מחיר 200 Medal Of Honor - מחיר 150 Need For Speed Hot Pursuit - מחיר 200 HAWX2 - מחיר 200 Battlefield Bad Company 2 - מחיר 150 Gran turismo 5 - מחיר 200 קיימים עוד משחקים יותר ישנים , אם מישהו מעוניין אני אשלח לו את הרשימה יש לציין שהכול במצב חדש ושמור מאוד, המשחקים ללא שריטות ניתן לרכוש כמה משחקים ביחד ואביזרים ואז המחיר יירד! עדיפות תינתן למי שרוכש את הכול, ואז המחיר ירד מ…
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש סכין לדרמן או תואם שלו מחברה אחרת . אם אפשר לא משומש או במצב מצויין. תודה לכל הפונים. נתן
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 0 תגובות
- 998 צפיות
אני מהצפון, כרמיאל, מגיע מדי פעם לקרית ים/ביאליק והסביבה.
הודעה אחרונה מאת matanff, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה Apple iPod touch MC086E דור 2 בנפח 8GB. המכשיר במצב מעולה. המסך במצב מושלם וללא שריטות. פרוץ וכולל אפליקציות ומשחקים רבים. המכשיר יימכר עם האביזרים הבאים: שלושה מגני מסך חדשים + כיסוי סיליקון קשיח חדש באריזה + כבל סנכרון חדש באריזה+אוזניות סמסונג חדשות באריזה+מטען קיר. החלפה תמורת מצלמה דיגיטלית בלבד. מחיר מבוקש: 500 ש"ח. קיימת אפשרות החלפה תמורת מצלמה דיגיטלית בלבד (הכוונה למצלמת כיס, לא משהו מקצועי...). אם ערכה של המצלמה יהיה יותר מהאייפוד, אני מוכן להוסיף את ההפרש במזומן. איזור מכירה: תל אביב וחיפה. יצירת קשר: [email protected] 054-7277886
הודעה אחרונה מאת blue01, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טלויזיה של טושיבה במצב עבודה כולל שלט . למי שמעוניין אני נמצא בראשון . נתן דגם BOMBA
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נתונים טכניים: · מנוע בנזין 4 פעימות · תוצרת: יפן מנוע רובין סובארו דגם EX-21 · הספק מנוע: 4000 וואט 7.0 כ"ס · מתח עבודה: חד פאזי 230v · כולל מנגנון הגנה בפני חוסר שמן · שעות עבודה למיכל דלק: 2.4 · מידות הגנרטור: 39X43X63 א.ג.ר · משקל: 44 ק"ג מידע כללי על גנרטור שטל דגם SHATAL SR4000E: גנרטור חזק שימושי ואיכותי ביותר מבית שטל. מיוצר ביפן עם מנוע תוצרת סובארו יפן המספק 4000 וואט ומתאים להפעלת מגוון רחב של מכשירים וכלים במתח של עד 4000 וואט. הגנרטור אמין מאוד ומתאים לעבודות ארוכות ומאסיביות. בנוסף לגנרטור מנגנון הגנה וכיבוי במצב של חוסר שמן. נתונים טכניים: …
הודעה אחרונה מאת djmeir13,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 539 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- SlowRide
- Matan1515
- 318i
- amital4
- Avia
- שחר 1
- yossiaviel
- fatboy1340
- davemustaine87
- Ctzvi
- מ.צ