אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה לרגל מעבר דירה וניקוי המחסן: מקרר אמקור XL2 בנפח 430 ליטר. המקרר שקט ועובד מצוין. מעולה לזוגות צעירים או סטודנטים. מחיר 500 ש"ח. נגן CD של חברת Marantz. מדגם CD-38. מחיר 150 ש"ח. ניתן לפנות אלי בהודעה פרטית או בטלפון 0524640075 יואב
הודעה אחרונה מאת CornHolio, -
סאב-וופר ביתי
מאת RollLow- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סאב-וופר מצוין מתאים לצרכים ביתיים לא יודע מה ההספק או כל נתון טכני . 250 שקל 0508531443 הראל
הודעה אחרונה מאת RollLow, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה שני סטים של HyperX 8GB 1600Mhz תוצרת Kingston . חדשים באריזה. 400 ו 380 ש"ח 0546588000 רועי.
הודעה אחרונה מאת roeiw, -
- 1 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
עובדים כמו חדשים. יש עליהם קצת סימנים של בלאי רגיל. 299 ש"ח. 0547481744, איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת שלום לכולם אני מוכר טבלאט מדגם HP TouchPad 16GB זכרון מצלמה קדמית (אין אחורית) מעבד דואל קור מסך 9.7 אינץ המכשיר חדש לחלוטין עם מגן מסך מהיום הראשון יש אריזה מקורית וספרות מטען מקורי וכבל מצב חדש לחלוטין !! (אין קבלות ואין אחריות, לא שמרתי תקבלה) שני מערכות הפעלה: WebOS ואנדרואיד גירסה 4. מחיר הכי נמוך בזאפ 1590 שקל. הקונה מקבל גם נרתיק מעור איכותי שעלה לי 200 שקל. 1000 שקל בלבד אפשרות החלפה על מכשיר סלולארי מבוסס אנדרואיד בלבד נייד באיזור רעננה/הרצליה.
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחשב נייד של חברת ASUS ASUS G51Vx-A1- 15.6 Inch Gaming Laptop מרפט עשיר,עם אוברקלוקין בלחיצת כפתור,ועיצוב עוצר נשימה. תעשו אליו חיפוש. נרכש בחו"ל. המחיר הוא 5300 ש"ח גמיש. גילוי נאות הסוללה חלשה מחזיקה 30 דקות , לפני זה היה מחזיק 45 דקות על ביצועים גבוההים.
הודעה אחרונה מאת natio2, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
* למכירה עדשה של Canon 18-55 עם מיצב תמונה. בשימוש 10 חודשים. העדשה מגיעה עם פילטר UV ומגן שמש. http://www.mdk.co.il/item/Canon_EF_S_18_55mm_IS המחיר 300 ש"ח סופי. * אוזניות V-Moda Vibe. http://www.v-moda.com/headphones/vibe.aspx אוזניות בצבע שחור. המחיר 150 ש"ח. 0544757442 יאן אני מצפון.
הודעה אחרונה מאת demandred, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה פלאפון עם מסך נגיעה כולל טלויזיה ורדיו ,2 סימים המכשיר ללא עברית ,מגיעה עם מטען וסוללה נוספת מכשיר חמוד אפשר לשמוע רדיו ללא אוזניות רק 400 שח 0504070969 לירוי אני מהקריות
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לרגל החלפת קולקצית השעונים שלי אני מוכר כמה מהאוסף כל השעונים הם במידה XXL ומתאימים לאנשים עם ידים גדולות השעונים חדשים ולא נענדו בכלל .הם חלק מאוסף כל שעון רק 250 שח 0504070969 אני מהקריות
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שימושי למי שיש מוצר מארה"ב עם תפוקה של עד 500W! עלה לי 400 שקל מוכר ב200. יש לי 2 שנאים כאלה. 0546629922
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה, חולצה של הוליסטר מידה L, החולצה חדשה ולא נעשה בה שימוש. קניתי במידה לא נכונה. מחיר כפי שקניתי אותו, 220 שקל. רועי: 052-8514966 אזור ירושלים
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי חברים, אם למישהו יש איזה לפ-טופ תקין זרוק בבית, או שסתם בא לו לשדרג למשהו חדש - אשמח לרכוש אותו. לפרטים נוספים - ה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סמארטפון - מוטורולה מיילסטון הדגם השני!!! מכשיר חדש לחלוטין נקנה לפני שבוע באורנג'!! המכשיר כולל מסך מגע +מקלדת ששלפת!! מעניין למסור אותו למישהו ויש לשלם עליו 30 שקל לחודש לשלוש שנים!! שימו לב!! אין פה התחייבות ואין כלום! משלמים רק המכשיר (ללא קו ) 30 שקל בחודש!! אתם לא תשיגו את המכשיר הזה במחיר הזה!! הם עשו מבצע ונגמר להם כבר כל מלאי! (תבקדו!!) מוסר את המכשיר בגלל שאני לא מסתדר איתו! מסובך ומוסבל מידי בשבילי, הבנתי שאני בשביל מכשיר קטן ופשוט! ובכלל לא רציתי סמארפון וקניתי "מלחץ חברתי" ושוב המכשיר חדש לגמרי! ללא שירטה! עשיתי ממכשיר כמה שיחות והחזרתי אותו לקופסא! הערכה כוללת מטען שהוא גם כבל למחשב!, מטען לרכב, כרטיס זיכרון, מגן מסך וכמובן מכשיר וסוללה. כל הקו…
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה האקס בוקס שלי קניתי אותו לפני 4 חודש שיחקתי אולי פעמיים הוא פרוץ גירסא LT 2.0 ובלי באן ללייב (בחיים לא נכנסתי לשם) אני דורש עליו 1200 שקל מגיעה בקופסא המקורית שלו ועם כל האבזור הקיים אני מהקריות 0578362660 יאן
הודעה אחרונה מאת nicegohm, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מפרסם בשביל גיסי במהלך הנקיונות לפסח גיסי מצא 3 אלבומי בולים שהוא התחיל לאסוף משנות ה-80 שני אלבומים כרגע אין לו מושג לאן הם נעלמו אבל בנתיים אני מפרסם למכירה אלבום אחד מדובר באלבום מיוחד לבולים שהוא עצמו פריט אספנות משנות ה-80 האלבום מכיל כ-70 בולים ממדינות שונות אך הרוב שייכים למדינת ישראל אני לא מבין בכלל בבולים וגיסי ממש לא זוכר או יודע מה ערכם כעת אני פונה רק לאספנים ומבינים בבולים אני מאזור גדרה ומי שמעוניין מוזמן להגיע ולראות 0502153344 תודה מראש תומר.
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
magpad
מאת dudi oknin- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה MAGPAD 9 אינץ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809289 חדש נפתחה האריזה להצגה בבית הלקוח , והוא החליט שהוא מעדיף מחשב נייד אין שריטות אין כלום עבד 5 דק זה הכל מוכר אותו במחיר דילר 1000 שח שזה פחות מב200 מהמקום הכי זול בזאפ לפרטים 0506428243 דודי
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
NEXUS S I9020 (http://www.gsmarena.com/samsung_google_nexus_s_i9020a-3920.php) משומש, מסך סדוק עקב נפילה אך עובד מצויין, בלי שום בעייות. (היה בשימוש אצלי 4 חודשים מאז שנשבר המסך, מעולם לא הייתה לי בעייה) (מצ"ב תמונות +מולטי טאץ') היה עם כיסוי מהיום הראשון, אך גב המכשיר מלא שריטות קטנות עקב אבק ולכלוך שנכנסו בין הכיסוי למכשיר. הקונה יקבל: מכשיר נקסוס S I9020 + סוללה מקורית 2 סוללות נוספות + מטען חיצוני 2 כיסויי סיליקון למכשיר אוזנייות מקוריות חדשות מטען מקורי (שהכלב כירסם לו את הקצה, אך עובד.) קופסא מקורית (למי שמעוניין) *מטען מקורי ומטען לסוללות- שקע אמריקאי, דרוש מתאם אך מתאימים ל 230V. סים פריי אנדרואיד גירסא 4.0.3 -שדרוג יצרן …
הודעה אחרונה מאת simon377, -
- 21 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
בלקברי 9300 CURVE .נקנה ישירות מפלאפון,על קו של פלאפון. מצב חדש! היה בשימוש סה"כ 3 חודשים ונשמר היטב! מגיע באריזה מקורית עם מטען,כבל נתונים למחשב+דיסק התקנה למחשב.כולל כרטיס זיכרון פנימי 2 ג'יגה. כדי שיעבוד עם רשתות אחרות יש צורך בפריצה. המחיר: 850 ש"ח (שזה כלום לעומת מה שהוא עלה בזמנו) ניתן לפנות בהודעה פרטית.תודה!
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חדש בקופסא + סים פרי, עברית מלאה. מטען אוזניות אביזרים נלווים. מחיר : 2000 ש"ח 050-5800899, יהודה.
הודעה אחרונה מאת sagiarye, -
שולחן מחשב
מאת y.bar- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה שולחן מחשב, פלטה מעץ מלא, בסיס מתכת. כולל מעמד למחשב נייח במצב מצויין בן שנה ללא שריטות או שברים מידות: של 1.80 רוחב ו 85 ס"מ אורך מחיר: 1000 ש"ח אפשר להתגמש טיפה, נקנה בהרבה יותר מי שמעוניין ורציני שישלח לי הודעה פרטית ואני אשאיר לו מס' פלאפון ליצירת קשר.
הודעה אחרונה מאת y.bar, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חבר'ה, מוכר שני מעמדים לאייפון ואייפד, שניהם נקנו במחיר של 40 שקל מאיביי. מוכר עקב אי התאמה למכשיר שלי שיש לו כיסוי בונגילה. כאמור 40 שקל לזוג, מי שרציני 20 שקל ליחידה. רועי 052-8514966 אזור ירושלים, מודיעין ואור יהודה.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מניח שכולם יודעים על איזה טלפון מדובר. נקנה לפני 3 שבועות ברשת GO Mobile. בקושי נעשה בו שימוש. לא שונה שום דבר בטלפון, עם הגרסה המקורית שהגיעה 2.3.5 . הותקנה מקלדת עברית, ו...זהו בעצם. שימוש של כמה ימים וחזרה לקופסה. מגיע עם כל האביזרים, ניירת, אוזניות המקוריות של Beats Audio. מחיר 2600. נמצא בנס ציונה זמין בכל הארץ כמעט. 054-8072023.
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
טיפוח לגבר.
מאת GaBi_88- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
3 המוצרים קיבלתי במתנה, נקנו ברשתות סופר פארם בארץ, ככה שזה לא זיוף. ה212 והערכת גילוח שניהם סגורים באריזה מקורית(ניילון) ולא נפתחו מעולם. הבושם טיטניום נפתח ואני לא אוהב את הריח הזה והוא חדש. מוכן להחליף תמורת בושם סגור אחר, מוזמנים להציע. הבושם טיטניום ימכר בחצי מהמחיר הכי זול שתמצאו(זאפ?). ה212 ב50 ש''ח פחות מהמחיר ברשת. והערכת טיפוח אין לי מושג מה מחירה ולכן אתם מוזמנים להציע מחיר הגיוני לשני הצדדים.
הודעה אחרונה מאת GaBi_88, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ASUS EEE 1005P לפטופ במצב מצוין, שמור מאוד, מסך 10.1, סוללה של 6 תאים, זכרון RAM הורחב ל2GB במקום 1GB במקור (משפר את הביצועים משמעותית), מערכת הפעלה WINDOWS 7 מקורית (הרוכש יקבל התקנה נקייה), הרדיסק 250GB. אין אחריות, המחשב בן כשנה וחצי. המחשב בטיפול שלי, בתור טכנאי מחשבים. שני השולחניים: הפנטיום 4: Pentium 4 2.8GHZ ASUS P4P800SE 512MB (256MB X2) WD1200JD 120GB 7200RPM 8MB SATA FX5200 128MB AGP LG DVD-ROM Samsung DVD-RW מארז סטנדרטי ספק כוח סטנדרטי מגיע עם התקנה נקייה של WINDOWS XP ותוכנות בסיסיות! הדואל קור: AMD ATHLON X2 64 3800 AM2 MSI K9N NEO 1GB DDR II SEAGATE 160GB SATA 8MB 7200RPM NVIDIA 7300GS NEC OPTIAR…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. למכירה מדפסת דיו צבעונית של חברת HP OFFICEJET. דגם - J4660. 350 ש"ח בלבד. הוא חדש בנליון. עדין לא שומש בכלל. חדש חדש. מדפסת משולבת עם הכול סורק, פקס וצילום. כל הקודם זוכה. מחיר בדיחה למדפסת כזאת טובה. בנוסף ינתן דיו מקורי לקונה המאושר. 0509966006- דודי. זמין באיזור ירושלים.
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. למכירה ג'ינס ליווי'ס 501. כפתורים. משומש. ללא קרעים וחוסרים. מקורי. מידה W38 L34. מחיר: 100 ש"ח אני מאזור שפלה דרומית. מסתובב בין קרית גת לעפולה. אפס חמש ארבע ארבע שלוש שש אחת אחת 44
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אייפון 4 שחור, 32 ג'יגה, IOS 5.0.1 עם סידייה. המכשיר במצב חדש לגמרי! עם מגן מסך קדמי+אחורי+מגן סיליקון איכותי מהיום שיצא מהקופסא. מכשיר מלוקק לגמרי. כולל הקופסא המקורית, מטען מקורי, USB מקורי, ואוזניות מקוריות. המכשיר SIM FREE יצרן, FACTORY UNLOCKED. מצב מצויין, אני מבקש את המחיר הזה בגלל שזה מה שהפלאפון שווה במצבו הנוכחי. 2400 שקלים, אפשר להסתדר לרציניים. אני מנצרת עילית. רוני 054-6766832
הודעה אחרונה מאת snorlax, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
Skullcandy FMJ Black שחורות חדשות באריזה אטומה שלא נפתחה ללא שימוש. קבלתי אותם מתנה ואין לי צורך בהם. מגיעות עם כל מה שבאריזה 5 גדלים שונים של ג'לים,תיק,מדריך,וכבל הארכה או משהו כזה ראו תמונה.האוזניות מקוריות בהתחייבות ועשויות ממתכת לא פלסטיק זול. אמורות להיות אוזניות INEAR איכותיות מאוד.אפשרי החלפות מעניינות או מחיר 160שח.ניתן גם בדואר. אני מאשדוד 0508116588
הודעה אחרונה מאת floyd88, -
- 9 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אייפון 4 בן כמה חודשים במצב מצוין, ללא שריטות . מגיע עם מטען לא מקורי , קופסא אין. לא גנוב אם זאת הדאגה. לפרטים: עוז - 0523278494 או בהודעות פרטיות.
הודעה אחרונה מאת qazim, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה נובו 7 בייסיק טאבלט מתוק, מריץ אנדרואיד 3.2, ניתן לשדרג לICS פרטים על המוצר: http://www.merimobiles.com/Ainol_NOVO_7_Basic_ICS_4_0_3_8GB_Dual_Camera_p/meri0733.htm המחיר 100 דולר סופי ולא נתון למיקוח. איסוף מתל אביב נמכר עקב קבלת SGSII
הודעה אחרונה מאת הנסיך.,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 539 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- SlowRide
- Matan1515
- 318i
- amital4
- Avia
- שחר 1
- yossiaviel
- fatboy1340
- davemustaine87
- Ctzvi
- מ.צ