אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה ארבעה ספרים להכנה וללימוד בחינת ה GMAT: The Official Guide 12th Edition. Quantitative Review 2nd Edition. Verbal Review 2nd Edition. Manhattan GMAT Sentence Correction 4th Edition. כל הספרים בגרסאות החדשות ביותר, במצב חדש ומעולם לא נרשם בהם כלום. בנוסף, הקונה יקבל במתנה 2 חוברות נוספות עם אינספור שאלות ופתרונות מלאים. 500 ש"ח לכל הערכה. טל
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 5 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
אופני פעלולים HARO F1 במצב טוב נסעו מספר פעמים ,באים עם כל האביזרים המקוריים של הרו .יש קבלה על האופניים . נקנו ב 1400 ש''ח אני מcקש עליהם 900ש''ח . האפניים בבאר שבע . אלכס 0543018214
הודעה אחרונה מאת isralex, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב אני מוכר כמה דברים שאני לא משתמש בהם בבית מי שרוצה אחד או יותר-מבורך, בחלק מהמוצרים גמיש במחיר בחלק לא (לא גמיש בעיקר במוצרים עם תג המחיר הקטן. נתחיל במצלמה בעיקר לאספנים Canon QL17 GIII תיאור: מצלמה נדירה של Canon מדגם QL17 דור 3-עדשה 40 מ"מ 1:1.7 מצלמת פילם כוונון פוקוס ידני כוונון כמות חשיפה טיימר ועוד תכונות ניתן לחבר אותה כמובן לחצובה ולחבר אליה פלאש דלת המצלמה לא נפתחת ככל הנראה המוטות לא זזים צריך לסדר את העניין בגלל זה גמיש במחיר לרציניים בלבד ולמי שמבין כמה המצלמה הזאת שווה. מחובר למצלמה רצועת נשיאה ונרתיק מקורי (שצבעו מתקלף קצת) תמונות: יש עוד כמה תמונות "אומנותיות" בפרטי למי שירצה או במייל(בסוף האשכול) מחיר: 450 ש"ח, גמיש לרציניים. …
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למי שיש את אחד מההגאים שלא היה בו יותר מדי שימוש ורוצה למכור במחיר הגון (חדש עולה 1680 הG27) אם יש לכם עמדה למכירה אשמח לתמונות. צרו קשר בה"פ
הודעה אחרונה מאת matanff, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ממכשיר במצב חדש בן 4 חודשים נמכר עקב חוסר שימוש מגן אחורי קידמי +smart cover . מחיר הכי זול זאפ 2200 מבקש 1900 בפרטי בלבד יש אפשרות החלפה לנייד זול עד 1000 שח
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן. למכירה חליפת צלילה שני חלקים בעובי 5 מ"מ, החליפה במידה 5, מתאימה לאנשים בגובה 175-185. החליפה מעולם לא נגעה במים! אפילו לא במים של האמבטיה! 750, גמיש טיפה. פרטים נוספים בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 1 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
יש ברשותי 4 חולצות paul & shark חדשות עדיין באריזה לא ניפתחו. המחיר 300 ש"ח לחולצה (לי זה עלה יותר). נמצא בת"א.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 9 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מצלמת דרך כולל צג אחורי + 6 נוריות לד לראית לילה. הערכה כוללת: מצלמה סוללה נטענת, כבל USB לחיבור למחשב מטען למצת האוטו מתקן תליה לחלון המצלמה זהה לזו שמופיעה בלינק המצורף: נא לצרף תמונות בגוף ההודעה ולא בשום סוג של קישור. ראבאק, מה כל כך קשה בלעשות קופי-פייסט? מחיר: 350 שקלים (גמיש קלות).
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, מכרתי את הגלקסי ולפני שמכרתי רכשתי מאייבי שתי מגני מסך מט - את שניהם אני מוכר ב-30 שקל. התחדשתי באייפון והזמנתי שלושה מגנים למכשיר, אבל אני מרוצה מהמגן הנוכחי ולכן מעמיד את המגנים למכירה (כל מגן ב-20 שקל). אני מחיפה, שאלות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת T-Corolla, -
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
החלטתי שאני רוצה להתחדש קצת ולהחליף את הקולקציה של השעונים שלי למס' פריטים יוקרתיים יותר. לאחרונה נרכש- אומגה Seamaster 300 M Chrono Diver והיד עוד נטויה ... לאור השגעון החדש אני מציע למכירה מס' פריטים מצומצם השמורים בצורה מעולה וששירתו אותי בשנים האחרונות נאמנה. 1.SUB CRONO חדש לחלוטין עם רקע לבן פנינה בתוספת 11 רצועות עור + סיליקון שברובן לא נעשה כל שימוש. 2.TISSOT T- RACE חדש לחלוטין בצבע כחול . 3.GC CRONO עם רצועת עור חומה. 4.TISSOT CRONO עם רקע בצבע פנינה ורצועת מתכת ( שהיתה אופציונלית )הרצועה המקורית חומה מעור. 5.SWATCH CRONO חדש לחלוטין בצבע אדום לבן עם רצועת עור אדומה ורקע אלומיניום כסוף. 6.TISSOT CRONO- LIMITED EDITION - דגם מיוחד שיצא לרגל…
הודעה אחרונה מאת M1963, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כחדשות,בלי שריטה,השתמשתי בהן שלושה חודשים,החברה חזרה מחו״ל וקנתה לי מתנה-משקפיים o_O בקיצור,אין לי מושג איך להעריך מחיר,מי שמעוניין שישלח ה״פ עם הצעה.
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
רתכת TIG AC\DC
מאת Jeka04- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רתכת טיג ESAB 250 תלת פאזי לכל סוגי המתכות, הרתכת מגיעה עם: ווסת, דוושה, ידית, כבלים. אני מאזור הצפון. 0525920004
הודעה אחרונה מאת Jeka04, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם קיבלתי במתנה מחול מכשיר ממש נחמד המכשיר משולב ב: MP3 MP4 קונסולת משחקים מכשיר הקלטה מצלמה ווידאו ותמונות דיגיטלית המכשיר חדש לחלוטין באריזה המקורית כולל מטען,כבל USB,דיסק התקנה עם משחקים,אוזניות מקוריות וחוברת הוראות המכשיר כולל סוללה פנימית נטענת וזיכרון פנימי של 1 ג'יגה עם אופציה להרחבה על ידי חריץ זיכרון המכשיר עם הניילון על המסך ונדלק פעם אחת בכדי לראות שהכול עובד!!! המכשיר כולל צג LCD צבעוני בגודל 2.5 אינטש וכולל תמיכה בעברית מוכר כי יש לי גם אייפון וגם אייפוד דורש 300 שקלים בלבד או החלפה על רדיו דיסק איכותי לרכב עם אופצייה לתוספת כסף מצידי אני מאזור גדרה לפרטים נוספים בנייד: 0502153344 תומר. תמונות בקישור הבא: http://s804.photobucket.c…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המכשיר במצב כמו חדש. שייך לחברה שלי, ועבר שימוש בסיסי ביותר. עם מגן מסך וכיסוי מיומו הראשון. מגיע עם הערכה המלאה. נקנה לפני פחות משנה בארץ. המחיר הנדרש הוא 850 ש"ח איגור 0277 731 054
הודעה אחרונה מאת travian, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אבא שלי נדלק על אייפון אני מחפש בשבילו דגם ישן שיעבוד באורנג חשוב שהכל יעבוד (GPS במיוחד) הצעות בפרטי אני מגיע למרכז בסוף שבוע הקרוב
הודעה אחרונה מאת Avram, -
למכירה גלאקסי S2 מצב מצויין. בשימוש כ-4 חודשים. מכשיר מצויין. נמכר עקב השתדרגות. מכשיר נהדר. עובד חלק. מומלץ. המכשיר מיום הראשון עם מגן מסך ומגן אחורי. ללא שריטות. מותקן עליו רום של אורנג. בנוסף מי שיקנה יקבל עוד בטריה לגיבוי ומגנים בשלל צבעים. מחיר 2100 ש"ח. 0508810671 שחרון
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
PS3 Move 320GB עם שלט אחד + מצלמה + שלט ניווט עם משחקים עליו 0545457337 - Ofir
הודעה אחרונה מאת OfirGS, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה בהזדמנות נדירה, קורס סוג 3 בוול סטריט באנגלית, מכיר מקורי כ 8 וחצי אלף שקלים, אני מוכר אותו ב3 אלף שקלים. פרטים בפאלפון: 0578174560 איש קשר אלון.
הודעה אחרונה מאת S_G, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סנובורד Lamar 159 + ביינדינגס + נעלים מידה 43 850 ש"ח 054-6964242
הודעה אחרונה מאת נבדקי רכב, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מציאה! TZE R90 חדש באריזה!! סלולרי דור 3, עם מצלמה, בלוטוס, MP3, הרחבת זיכרון וכו'! מכשיר נגד מים ונפילות!!(תקראו בגוגל) פתוח לכל הרשתות! סלקום אורנג, פלאפון, רמי לוי, 300 שקל מחיר סופי!!! חדש התקבל השבוע מסלקום!! ללא שימוש! אפשרות החלפה במכשיר אחר באותו מצב או למכירה ב300 שקל! לעוד פרטים ראו כאן http://www.zte.co.nz/main/R90.htm
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כפי שכתבתי בנושא, למכירה דיבורית bt חדשה מסלקום כולל שובר והתקנה באמצעות שובר להתקנה בכל אחד מהרשתות בסלקום. המחיר הוא 500 ש״ח. נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני עוזר לחבר, נא לא לפנות אליי אלא להתקשר/לסמס לפלאפון שלו!! 1. מקרר USB ג 50 שקל 2.סיגריות ריקות למילוי טבק 100 יחידות בחבילה 20 ש"ח 3.נגדים של 100k Ohm שקל לכל 5 4.קלפים של Bicycle RAIDER ג 50 שקל 5.מקלט GPS של G-Sat ג 70 שקל 6.ערכה לחיבור הארד דיסק של XBOX 360 למחשב 30 שקל 7.סוללה חדשה ל N-95 8Gb מסוג BL-5F 950mAh ג 20 שקל 8.פס לד לתאורה של מחשב צבע צהוב 20 שקל 9.כדורסל של חברת Spalding TF-1000 (חדש) 100 שקל ארתום 0545672626
הודעה אחרונה מאת BioS, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
גיטרה אקוסטית של Budagov ללא שריטות או מכות. דגם: Budagov Mod:SW203CE-N Handmade guitar. הותקנו מייתרים חדשים (2.10) בשווי 90 שקל. 950 ש"ח. אני מחיפה.
הודעה אחרונה מאת moshiko20, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מכשיר שמור כמו חדש (בלי שריטה) בן 3 חודשים סים פרי תמיכה בעברית אחריות לעוד 9 חודשים 2000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מכשיר מצוין ובמצב טוב מאוד. ערכה מקורית מלאה. 1300 ש״ח. למעוניינים נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פריצה הכי עדכנית. לפרטים : חמודי 0526391460 לא לפנות בפרטי בבקשה, אני מפרסם בשביל חבר.
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום! מוכר את המכשיר הנ"ל שנקנה רק לפני כשבוע! עקב צורך מיידי במזומנים! המחיר בהחלט אחרון. אזור הצפון. 0504039121. תודה.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה ציוד מספרה של אמא שלי זה סתם שוכב בבית ואין מה לעשות אם הציוד. לא היה בשימוש כבר שנתיים. הציוד: כיור חפיפה 350 ש"ח כיסא חפיפה 400 ש"ח כיסא מספרה 400 ש"ח שולחן לצבע 100 ש"ח אני משדרות מרינה. 0507179245 תמונות.
הודעה אחרונה מאת danielfp02, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סוללה למחשב HP מתאימה לדגמים : 9600mAh Battery HP Pavillion מתאים לדגמים: DV2000 DV6000 V3000 V6000 סוללה חדשה ! 12 תאים 9600mah מחזיקה כ 4-5 שעות עבודה, קניתי בטעות דגם שונה משלי, איציק - 0524677535
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה במצב חדש לגמרי, דגם BMW Z4 של חברת קיושו בקנ"מ 1:18. הדגם נמכר בקופסא המקורית שלו, והינו ישב מיום קבלתו בתוך ויטרינה אטומה לאבק!!! המחיר הנדרש הינו 500 ש"ח בלבד, נמוך יותר מהמחיר הנדרש עליו בחו"ל! לרציניים בלבד - שגיא 0545862338 אני מאזור הקריות.
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 360 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mcaspi
- Igalz
- discoTD5
- gpro
- ניקו פ.
- Monopusto
- גולדן191
- amosbmw
- lanosforce
- נירו72
- yoav911gt2
- חיים יוד