אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לחובבי הרטרו, או למי שמעוניין לעשות לילדיו היכרות עם עולם משחקי הווידאו מבלי להוציא הון על אקסבוקסטיישן. מתאים לשימוש עם שלטים מקוריים של אטארי 2600 (אם אתם ממש חנונים) חדש באריזה, כולל שנאי AC-DC ישראלי ואמריקאי לוח אם עם הכנה ל-cartridge port כולל 40 משחקים מובנים סקירה מקיפה והסבר מלא: http://en.wikipedia.org/wiki/Atari_Flashback האקזמפלר נוסה מספר פעמים עם האחיינית שלי, אבל היא לא התחברה לגרפיקה הפרימיטיבית. הנוער של היום... [ATTACH]263324[/ATTACH] [ATTACH]263323[/ATTACH] [ATTACH]263322[/ATTACH] [ATTACH]263321[/ATTACH] [ATTACH]263320[/ATTACH] שלכם תמורת 250 ש"ח. נא לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 5 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם מוכר שעון רפליקה ברמה גבוהה ביותר של: A.Lange & Sohne glashutte i/sa...number 61150...129256 חדש לחלוטין ללא שימוש, רק נימדד. השעון ניקנה בגרמניה ע"י אחי. מבקש 500 שקל. כפכפי קרוקס שניקנו השבוע מחנות אינטרנטית ופשוט טעיתי במידה. מעדיף למכור אותם מאשר להתחיל במסע החזרות וזיכויים. ניקנו ב 200 שקל מבקש 100 שקל. הדגם הוא CROCS DUET זהו הדגם החדש ביותר של קרוקס לגבר. המידה M9-W11.
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ישב על הרכב ונמכר בגלל מעבר לרשת פלאפון. 400 ש"ח עם גמישות
הודעה אחרונה מאת XtremeIL, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שם:נתי אזור מגורים: קריות כרמיאל ונהריה נקנה :ניו יורק חברה: תיק עור של המעצב מארק ג'ייקובס מתי: לפני כחודש סיבת מכירה:מתנה ואין לי צורך בה מחיר:250 דברו איתי יש על מה לדבר דרך התקשרות: [email protected] ובפרטי מדובר בתיק עור שחור של המעצב מארק ג'ייקובס ניתן להרכיב לו גם רצועה קצרה וגם רצועה ארוכה חדש חדש חדש!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת natiswisa, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המחיר של ה N86 הוא 700 שקל המחיר של ה E72 הוא 850 שקל דברו איתי בפרטי יש על מה לדבר לגבי המחיר או במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת natiswisa, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אזור ת"א הצעות לפרטי http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=265591&stc=1&d=1321893330 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=265592&stc=1&d=1321893330 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=265593&stc=1&d=1321893330 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=265594&stc=1&d=1321893330
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה נוקיה E66 טלפון עסקי במצב מצוין רשום בחברה SIMFREE 050-9945500 יוגב גמיש במחיר
הודעה אחרונה מאת Yogevv, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים, אם יש למישהו איזו טלויזיה 21" מהדור הישן זרוקה במחסן או איפה שהוא בבית - אשמח לעזור לו להפטר ממנה תמורת תשלום סימלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה, NOKIA N86, במצב טוב מאוד, מגיע עם כל הכבלים שלו באריזה מקורית/ צבע כחול. מחיר - 700 שקל - גמיש אזור ירושלים, מודיעין, אור יהודה ותל אביב. רועי - 052-8514966
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כפכפי אצבע לבנים של לקוסט. חדשים, לא נעשה בהם שימוש, עדיין ריח של חדש. נקנו ב170 ש"ח לפני חודש-חודשיים. מידה 44.5, מתאים (מבחינת נוחות) גם למידות קטנות יותר באיזור ה42-41. 140 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת moshiko20, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים =] אני מוכר מגנים שונים לאייפון, מגני סיליקון, מגנים קשיחים, מגני מסך [שקוף,מט,מראה], מגנים אחוריים, מדבקות, באמפרים ועוד. הסחורה מופיעה כאן: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2603512055770.2149474.1493914842&type=3 טלפון שלי 0546766832, רוני
הודעה אחרונה מאת snorlax, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עשרה תלושים לשטיפת רכב בשטיפת הפרסי בתחנת דלק פז שברחוב רוז'נסקי 7 ראשון לציון. המכונה שם היא מהסוג של הג'לדות, התלוש הוא לשטיפה חיצונית+פנימית+וקס במכונה. כל תלוש עלותו 25 ש"ח, לי התלושים עלו 250 ש"ח, מוכר אותם ב 200 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחזיק מפתחות מקורי של Montblanc עשוי פלדת אל חלד במשקל 30 גרם דגם: 07769 מתחייב שהמוצר מקורי ולא שומש לעולם מבקש רק 200 שקל הקודם זוכה 054-8333775
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המוצר של חבר אז נא לא לפנות אליי בה"פ בשימוש בסביבות שנה וחצי, מגיעים באריזה מקורית. במצב מצוין. מחיר: 350 שקלים, גמיש. רונן, 050-5617442 http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/211
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה רמקולים שולחניים למחשב של בוס דגם bose companion 2 מחיר מחירון 600 שח למכירה דוק לאייפון\אייפוד יוקרתי ביותר דגם bose sounddock 2 מחיר מחירון 1700 שח המוצרים הנם חדשים וסגורים בקופסא המקורית ומעולם לא נפתחו!!!!! ולגבי המחיר... צרו איתי קשר במייל ותופתעו לטובה ) [email protected]
הודעה אחרונה מאת alexreotov, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במצב מצויין, אינה חורקת, כולל מזרן כחדש וללא כתמים, מידות : 70X130 עטופה ומפורקת, אפשרות להובלה והרכבה בתוספת תשלום. 300 ש"ח. 052-5961672 ויטלי. רחובות.
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו בכותרת: מחפש את המשחק הראשון בסדרה. אני מאזור חולון
הודעה אחרונה מאת jhonston, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מכשיר מעולה שמור מאוד, מסך מגע גדול, מצלמה 8MP עם פלאש לד. בנוסף למכשיר סוללה חדשה עדיין ארוזה בשקית של סלקום ובאחריות מסלקום(אם אני לא טועה מחירה 130ש"ח). נמכר עקב מעבר לפלפאון ורכישת מכשיר. 500 ש"ח כולל הסוללה.
הודעה אחרונה מאת XtremeIL, -
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קבוע לרכב ברשת סלקום הדגם הכי חדש שיצא עדיין באחריות 1000 שח כוללהתקנה סטנדרטית נקנה ב 2500 שח עוד פרטים 0506985856
הודעה אחרונה מאת MA210, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, Atlas מכונת תפירה נדירה של חב המכונה שמורה ביתר, נסתרת בתוך שולחן משה 1942 נשמרה זמן רב, בעלת איטורים עפעפיים לרציניים בלבד, [email protected]
הודעה אחרונה מאת anzyo, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, למכירה שני ארגזים של דגלונים לרכב. כל ארגז מכיל 200 דגלונים, אחד מהם פתוח אבל הדגלונים בריאים ושלמים ואין להם פג תוקף. מחיר: 1.8 שח ליחידה פלאפון: 0547688711 מייל: [email protected] שמי מארק תמונה:
הודעה אחרונה מאת MTKS, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, למכירה NOKIA 1110i במצב מצויין ללא שום תקלות. מגיע ביחד עם מטען, קופסה מקרוית ונרתיק לפלאפון. המכשיר מצויין למי שמעניין אותו רק להתקשר ולשלוח סמסים. מחיר: 150 שח נייד: 0547688711 שמי מארק תמונה של המכשיר: http://www.siz.co.il/my/ut1tvztylyoy.jpg
הודעה אחרונה מאת MTKS, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, למכירה תשעה גיליונות של "אוטו" ושלושה של "הגה", כולם מהשנה-שנתיים האחרונות. כל מגזין במחיר סמלי של 10 שח. למי שרוצה לקנות את כל הגליונות בבת אחת, המחיר הוא 100 שח. כמו כן, יש שבעה גיליונות בשפה האנגלית מסוגים שונים במחיר של 5 שח לכל גיליון. למי שרוצה לקנות את כל הגיליונות בעברית ובאנגלית המחיר הכולל הוא 120 שח. נייד - 0547688711 שמי מארק, אני גר באזור נתניה.
הודעה אחרונה מאת MTKS, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מדובר על מגן חביב ביותר למסך של האייפון, על האייפון שלי מורכב מגן כזה כבר חודשיים והוא מעולה ++. בנוסף מגן לאחורה של האייפון, מגיע באותה אריזה אותה האיכות. * אני לא סוחר, אין לי כמות של המגנים האלה, פשוט חבר הביא לי אריזה אחת ואין לי מה לעשות עם זה. 20 ש"ח לבוא ולקחת. הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Niro Levy, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לרגל שדרוג מוכר את האייפון שלי 4 סים פרי 16GB במצב חדש חדש חדש נישמר תמיד עם שתי מגני מסך קידמי ואחורי כיסוי סיליקון, אף פעם לא היה באותו כיס עם מפתחות או מצית או משהו באמת מכשיר חדש לגמרי ! לצערי אין לי את הקופסא אם אני יימצא תנתן בשמחה אבל יש את כל האביזרים מטען אוזניות .... מחיר 2200 איזור צפון 0547665668 אגב גרסה 4.3.3 חתימות שמורות מ4.3.1 אצלי כ-3 חודשים ...
הודעה אחרונה מאת ely89, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה, מטען לרכב לאייפון 4, צבע לבן, חדש חדש, לא שומש מעולם. נקנה מאיביי בטעות, מחיר כמו ששילמתי הוא 25 שקל, מבקש את אותו המחיר בדיוק. רועי 052-8514966 אזור ירושלים, מודיעין ואור יהודה.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בן כ-3 חודשים. נקנה באמסטרדם מחנות אפל. פרוץ בגירסה 4.3.3 (כן...אפשר להתקין תוכנות ומשחקים) פתוח לסלולר ולגלישה. מצב חדש+נרתיק דקיק מוצק למכשיר INCASE בשווי 300 ש"ח שמגן על המכשיר מכל כיוון (לא כמו נרתיקי אפל שמגינים רק על המסך). 3000 ש"ח. רן 0546908877
הודעה אחרונה מאת רנדום, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה טלפונים קבועים לרכב עקב מעבר לרשת סלולרית חדשה יש TELIT GPS של פלאפון + אנטנה ויש מוטורולה תומך GPS של אורנג' - ללא אנטנה הTELIT לא מבוסס סים , אז תבדקו אם יש אופציה לשים עליו קו יש לי כמה וכמה יחידות , מחירים ממש ממש טובים
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למסירה בחינם מגזיני בלייזר ומגזיו אוטו של השנה וחצי האחרונה! ה"פ או 0528460032
הודעה אחרונה מאת madriver, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לצערי כל הנסיונות למצוא הגה כזה חדש במחיר סביר עלו בתוהו. אם מישהו מוכר Logitech G25 או Genius Twinwheel 900FF יהיה מצויין. תודה מראש, אלעד גרוס.
הודעה אחרונה מאת Eladgs,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 360 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mcaspi
- Igalz
- discoTD5
- gpro
- ניקו פ.
- Monopusto
- גולדן191
- amosbmw
- lanosforce
- נירו72
- yoav911gt2
- חיים יוד