אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ipod 32gb במצב חדששש לא לשלוח לי הודעות כי אני מפרסם בשביל חבר זה הדור הרביעי והוא בלי סריטה הוא גם עם כיסוי מקורי דן מרעננה 0528474049
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מציע למכירה את המיקסר החדש שקניתי,זה עתה. ברינגר DJX-750. זהו דגם חדש ומשופר יותר לעומת ה 700 (מי שמכיר) 4 ערוצים כפולים, כניסה למיקרופון, יציאה למוניטור, יחידת אפקטים וכו' . בנוי ממש כמו הפיוניר 600 המוכר. המיקסר חדש, וכשאני כותב חדש אני מתכוון לזה שקניתי אותו ב 19.9.11 . הסיבה שאני מוכר היא שחשבתי שאצטרך עוד ערוצים,אבל אין לי צורך ולכן המיקסר הבא יהיה בעל 2 ערוצים בלבד. מיקסר כזה חדש בחנות עולה 1790 ש"ח (אתם יכולים לבדוק באתר "קילומבו" ) אני דורש 1600 ש"ח. שזה ממש כלום לעומת מה שהמיקסר הזה מציע. נמצא בת"א. ניתן לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
LG KC910 8MP, GPS ,WIFI דור 3.5 ,מצלמה 8MP,פלאש קסנון,אינטרנט wifi,מסך מגע,GPS. פתוח לכל הרשתות(גם פלאפון) הפלאפון באנגלית אבל יש תמיכה בקריאת עברית SMS, איימלים. שולח לכל הארץ בדואר גוביינא. הערכה כוללת: *הפלאפון *סוללה *מדריך למשתמש *דיסק *כבל USB *מטען קיר *מתאם לאוזניות רגילות *הקופסא המקורית *כרטיס זיכרון 2GB המחיר הוא 400 ש"ח כולל משלוח רשום בארץ(או 410 כולל משלוח גובינא בארץ)
הודעה אחרונה מאת ali50, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום שנה טובה וחג שמח, מכירה של נוקיה N86 עם מצלמה 8 מגה פיקסל וזכרון של 16 ג'יגה בייט , מצב מצויין הכל עובד היה ביטוח על המכשיר עד עכשיו ככה שגם אם היה בעיה הכל תוקן והוחלף בחלקים מקוריים. הפלאפון מגיע עם מטען לרכב , כבל USB , אוזניות ומטען ביתי רגיל ועם הקופסא המקורית איתה הוא הגיעה כשהוא נקנה. נמכר עקב מעבר לIPHONE 4 . מחיר 550 שקל מספר פלאפון לפרטים נוספים : 0545261314 שוב חג שמח
הודעה אחרונה מאת djmeir13, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש לקנות Logitech G25. בהודעה פרטית, תודה.
הודעה אחרונה מאת Avia, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מפענח DD + DTS בתקן THX ultra פרוססור איכותי ביותר, שמור בקנאות. מחיר בחו"ל MSRP - 3495$ 3200 שקל, אפשרות להחלפה על הפריטים הבאים: רמקול סנטר או פטיפון שווה ערך. ארז 054- 2223505
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רמקולים חדשים למחשב דגם S220 חדשים בקרטון 2.1 סאונד אכותי מאוד עם סאב וופר מעולה, התקנה פשוטה. עם שלט לשולחן מחשב הכולל הגברה והנמכה של הווליום, יציאת אוזניות ויציאת מקרופון. נמצא באזור אשקלון אהיה גם זמין באיזור המרכז ב(24-27/8). פרטים נוספים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת pllm, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחשב כף יד של HP/IPAQ [לא ממש מבין בזה] דגם X11 15454 שכב בבית לא שימוש וגם לא יהיה לו שימוש. מגיע עם מגן לקדימה ואחורה עם תפסנית, ועוד מגן קדימה אחורה שמקדימה הוא שקוף, ושאר הציוד הנלווה [מטען, עט וכו'] 300 ש"ח, מאזור המרכז 0542207952
הודעה אחרונה מאת איתמר1234, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שולחן לימודים/מחשב (מספיק רחב לשניהם יחדיו). גודל הפלטה: 75X160ס"מ. שימש את מיטב מוחות הסטודנטים להנדסת מכונות של אוני' ת"א מאז 2005. תופס מקום אצל ההורים שלי והם החליטו לשחררו תמורת סכום סמלי של 250 ש"ח ופינוי מנס ציונה. טלפון: 054-6482246 עומר.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה עדשת סיגמה. תואמת ניקון. מתאימה לחיישן פריים מלא, כמו גם חיישני קרופ. העדשה: Sigma 20-40mm f/2.8 EX DG DF במצב מעולה. כוללת מכסה קדמי, וסט 3 פילטרים (פילטרים בקוטר 82 מ"מ, מאוד נדירים ויקרים להחריד). המחיר המבוקש הוא 1750 (כולל הפילטרים ששווים לפחות 550-600 שקלים אם ימכרו בנפרד). *גמיש - אך לא ברמה של מתעמלת קרקע רוסיה* ישנה אופצייה להחלפה על HU של אלפיין (9851/9855/9887 או כל דגם אחר שיש לו TC ו3 יציאות). אני מאזור הצפון הרחוק, ונייד לאזור חיפה, והעמקים. (למי שיגיע מהמרכז או דרומית יותר.) 0508131362 יורי
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
סטוק של כ3000 מקדחים, 95% מקצועיים למתכת היי-ספיד למחרטות/CNC וכ150 מקדחים SDS לפטישון במידות שונות. כולם חדשים מתוצרת ALPEN אוסטריה, רובם באריזות מקוריות של 5-10 יח' בטווח מידות גדול. מחיר מציאה לבעלי מקצוע ועניין. בנוסף למכירה סט חולצים גדול במידות שונות, 2 ו3 זרועות מתוצרת NEXUX גרמניה, חדשים. פרטים בפל' 050-888-2686 ליאור, איזור חיפה והקריות.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סאב נדיר ביתי פאסיבי כפול של מורל... זקוק למגבר עם לפחות 100RMS לכל יציאה... 2 סאבוופרים של 9"....4OHM לחיבור למגבר סטריאו או רסיבר קולנוע ביתי... ליציאת הרמקולים הקדמיים ושירשור לרמקולים סטאליסטים או גדולים עם קרוס 90 הרץ.... זוג רמקולים DM606 של מורל... עם מיד שדרוג מיד למיד בייקר 5003 3 WAY וופר 9" מיד 4" טוויטר 1.1" 120RMS רמקולים איכותיים מהסוג הישן והטוב של מורל... http://imageshack.us/g/59/c36020110903192730.jpg/ מחירים 1100 שקל לסאב... גמיש קצת... 450 לרמקולים... 0542383318... אני מבית שמש...
הודעה אחרונה מאת RoNeR, -
- 1 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם! למכירה מקל דייג CARBON 4.20M ורולר מבית MITCHELL GITA SW 600 הכל חדש מהחנות אצלי 5 חודשים מוכר עקב חוסר שימוש! יש לי כמה משקולות 100 קרסים במתנה! חכת חוף MAYA SURF-ACE, כמו יתר מוצרי הדיג מבית MAYA פותחה לאחר בדיקות מקיפות בים על ידי טובי הדיגים. חכה טלסקופית עשויה קרבון המקנה חוזק, רגישות וגמישות מירבית בזמן הטלת החכה,משיכת הדג ובזמן אכילת הפתיון. מבנה החכה תוכנן ועוצב לדייגים המחפשים חכת קרבון איכותית אשר נותנת מענה למגוון טכניקות הדייג החופי (סרף). החכה מתאפיינת במשקל במשקל נמוך, חוזק רב ועמידות גבוהה. ניתן להשתמש בחכה זו בדייג מהחוף, ריפים, סלעים וממקומות גבוהים כמו גשרים, שוברי גלים ומזחים. החכה בנויה למשקלי זריקה אידיאלים …
הודעה אחרונה מאת שי ברזילי, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
השיש שחור במידה של 105 ס"מ על 30 ס"מ מגיע עם כיור,בלי ברז. מראה גדולה וארון אמטיה קטן תלוי. הארון אבמטיה התחתון לא שמיש.-התנפח קשות ומסריח בהתאם. תמונות בקרוב. יפורק מחר. מתגורר בירושלים.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 9 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הכיסוי הטוב ביותר לאייפון 4 ערכה מלאה הכוללת: 2 מגיני מסך מעמד לצפייה בסרטים 2 מתאמים לדוק 2 כיוסיי שקע אוזניה 2 כיסויי שקע טעינה בצבע לבן 150 ש"ח לא גמיש ! 0547665668 אני מכרמיאל ! אפשרות החלפה בתיבה אטומה ! (26-30 ליטר)
הודעה אחרונה מאת ely89, -
מחשב רכב OBD
מאת busy- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לרכב יצור רוסיה. מתחבר OBD 2 בסלון רכב. מסך 2.4" 320X240 מעל 200 פונקציות 650 שייח אני מחולון 052-3825448 http://img.photobucket.com/albums/v653/titiyevsky/oobd.jpg
הודעה אחרונה מאת busy, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הPSP מגיע עם משחק פרו אבולושן במצב טוב. מבקש עליו 600 שקל גמיש במחיר. זה הPSP הדק החדש. לפרטים טלפון 0528896080 או בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Abergel, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה, מערכת סטריאו פנטסטית - מגבר RA-05 ROTEL סידי RCD 06 ROTEL החולקים שלט משותף. סט מאוד מדויק וחזק 40W לכל ערוץ. רמקולים JAMO 803D - רמקולי מדף, מאוד פתוחים בסאונד, עם גבוהים נקיים ובאס חזק. וגם כבלים מחברים מעולים - בין מגבר לסידי XLO ULTRA 1 ובין מגבר לרמקולים כבל MONSTER Z2 REFERENCE, רק הכבלים כמה מאות טובות. אני ברמת אביב אתם מוזמנים לבוא לשמוע, תביאו דיסק שלכם. עירא 0525415836
הודעה אחרונה מאת עירא מורסטין, -
- 11 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
למכירה דירת חדר 30 מ"ר בקרית ים עברה שיפוץ לפני כ6 שנים הדירה מושכרת לאותו דייר כבר שנה שביעית הדייר מעונין להשאר בדירה עוד הרבה שנים יש דיבור על פינוי בינוי רק 250000 שח עם תשואה שנתית גבוהה יותר ממה שהבנק נותן זה בטוח בדירה נשאר גז ,מיקרוגל,TV, ארון מקרר מיני 0504070969
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש מקרן תמונות "ennaskop" או "super prism" (מוכרים גם כמקרני אמנות או מקרני ציירים). עמוס.
הודעה אחרונה מאת hellm, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
1. ברשת פלאפון בלבד!!! מוטורלה K1 +מצלמה בלוטוס הרחבת זיכרון ! וכל הפיצרים שבנדאם ממוצא צריך! מגיע עם קו איזי (טוקמן ) מסלול של 49 אג לדקה! ניתן גם להנתק את הקו וצרוב על המכשיר את המספר שלכם ברשת פלאפון! 200 ש"ח מחיר אחרון!!! 2.ברשת פלאפון סמסונג R500 עם משיבון פנימי, מצלמה, בלוטוס, הרחבה וכו'! מכשיר מעולה! חזק אמין ונוח! (זה המכשיר המולם למוסכניקים!!) המכשיר ברזל וניתן לצרוב עליו כל מספר שרוצים אך ורק ברשת פלאפון! ורק במרכז שירות! וזה בחינם! מחיר 150 ש"ח בלבד! 3. מוטורולה ME 25 פתוח לסלקום ואורנג'! חדש באריזה לא נעשה בו שימוש מעולם!!! המכשיר כולל את הכל הפיצרים! מצלמה, MP3 , הרחבה, בלוטוס וכו' 380 ש"ח! (מחירו חדש בחנות 600 ש"ח) מחירים סופיים! בהחלט! לא ממ…
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זוכרים את קפטן אינטרנט? בתחילת העשור הקודם ולמשך כמה שנים החוברות הופצו ביחד עם "הארץ". בהיותו חנון מחשבים צעיר (עכשיו אני חנון מחשבים מבוגר) קראתי אותן בשקיקה ושמרתי בצד. עכשיו, כשאני עובר דירה, מצאתי את כולן בבוידם - כמה מאות חוברות. מבחינתי מדובר בחומר היסטורי מעניין וקצת כואב לי לזרוק אותן, אבל אין לי מקום לשים אותן בדירה החדשה. אם מישהו מעוניין לבוא לקחת, הן נמצאות בר"ג עד יום ראשון ואז נזרקות לפח. ה"פ בבקשה. רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
רוחב מטר, אורך כ-7 מטר. די עבה. מצוין להדבקה על רצפות,הרבה יותר מרשים במציאות מאשר בתמונות. נקנה בלא מעט כסף, נמכר ב 200 ש"ח. מאד איכותי. אפשרות גם להחלפה על משהו מעניין,תציעו בפרטי.
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למכירה, סט מעולה של מייקרוסופט דגם Microsoft Optical Desktop 1000 מחיר 120 שקל. מצב מצויין! רועי, 052-8514966 אזור ירושלים והמרכז.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי ולצערי הן לא במידה המתאימה. - 2 חולצות פולו של טומי Tommy Hilfiger בצבעים לבן וסגול במידות M (אצלם תמונה במידה ותרצו לראות) - חולצה מכופתרת של הוליסטר במידה S כל החולצות מקוריות וחדשות בשקית עם הטיקטים. המחיר: 250 ש"ח לחולצה.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ברשותי כשנתיים, שקט ואמין כמו בלוק של איטונג כל מה שזוג צעיר יכול לבקש ממקרר. לא זז ממקומו מאז הרכישה ונמצא במצב חדש לחלוטין ללא שום ליכלוך או ריח. נכון לעכשיו (תתכן הקדמה בזמנים) יהיה זמין להובלה לבעלים החדשים מהראשון לאוקטובר (1.10.11) ממרכז נתניה. קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401037 המחיר הנמוך ביותר בזאפ 1219, המחיר שלי 799. הודעה פרטית או 050-4062055 דניס.
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
נעלי קרוקס 43
מאת busy- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
דגם Crocs Crocband Lined Navy M11 43Eur http://img.photobucket.com/albums/v653/titiyevsky/CROCS.jpg 150 שייח אני מחולון
הודעה אחרונה מאת busy, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה אייפון 4 16GB SImFree שחור מקנדה. מה שאומר שהוא לא יכול להינעל או להיחסם בצורה כל שהיא ( על ידי החברה הסלולרית בארץ ). האייפון בשימוש כ-10 חודשים ושמור מאוד! הוא עם מגן מסך אחורי וקדמי מיומו הראשון. מגיע עם כל האביזרים שלו בקופסא שהם חדשים ! ( יש לי אביזרים מאייפון קודם לכן לא השתמשתי בהם ) מחיר: 2850 ש"ח. לפרטים נוספים: 0545481141 או ה"פ. עמית.
הודעה אחרונה מאת CaR MaN, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=116380e94776c17dd141ef2147078d34841&Code=805a1508b1bd49eb6ea37ec04f75b28b למכירה סט אלחוטי Microsoft Wireless Media Desktop 1000. בן כשנה וחצי, תקין ועובד, מחיר נדרש 100 שקל. המחיר לא כולל תמיכה טלפונית, ראו הוזהרתם. נמצא בחדרה (אני לא עושה משלוחים). 054-2171106, לא בשבת.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מוכר סלון מבד בצבע בז'. מאוד ותיק אבל במצב טוב. שני יחידים, אחד זוגי ואחד פינתי מעוגל. קומה רביעית, יש מעלית אבל לדעתי הפינתי המעוגל לא ייכנס לתוכה ויצטרך לרדת במדרגות. בנוסף - כוננית ספרים מעץ איכותי. לדעתי קל לפרק ולהרכיב. הסלון -800 שקלים. הכוננית - 300 שקלים. נמצא בר"ג. פניות בה"פ. רוני
הודעה אחרונה מאת sronis,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 539 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- SlowRide
- Matan1515
- 318i
- amital4
- Avia
- שחר 1
- yossiaviel
- fatboy1340
- davemustaine87
- Ctzvi
- מ.צ