אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה במחיר סימלי, המכשיר המותאם לדיסקים שהם גם שחו7רים וגם לא שחורי כלומר-PAL\NTSC! נא לפנות פה!
הודעה אחרונה מאת XtremeIL, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
כן, בדיוק כמו שאתם שומעים, מרכז באולינג למכירה. הוא ממוקם בכרמיאל באזור התעשייה. מקום עם פוטנציאל מעולה, רק צריך להשקיע בשיווק נכון. בבעלות משפחתי כבר שנה וחצי, הושקעו הרבה אנרגיות בשיקום המקום אחרי הזנחה רצינית של הבעלים הקודם. נמכר למען התקדמות בפרויקטים אחרים ולמען שלום בית. יתקבלו הצעות מחיר פנים מול פנים, לא בטלפון. ההתנהלות מול ההורים שלי, לא מולי. מספר טלפון יימסר למתעניינים. תמונות מצורפות.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
של חברת BOSCH, עובד טוב מאד. תיקון של כמה דברים קלים והוא יהיה במצב מצוין. נמצא בהרצליה לבוא לקחת 052-3400183 _
הודעה אחרונה מאת ytimsit, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
10 חודשים בשימוש של חברת פלאפון. במצב מעולה כולל הקופסה המקורית וכל החלקים הנלווים. 8GB זכרון 12.1 מגה פיקסל מחיר - 1600 שח קרן - 0528767105
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה אק' מטר ללא נזילות + פילטר חיצוני של אטמן + חצץ + טרמוסטט + גוף תאורה בעל שתי מנורות ורודות (נראה לי T יש אופציה להחליף לאחת ורודה אחת לבנה + רקע + דקורציה. מידות של האק' 100 * 45 * 30 פילטר חיצוני של אטמן 600 ל' לשעה מגיע עם מדיות + פחם האק' יפיפה הרקע ודקורציה וחצץ מתאימים אחד לשני תמונות פילטר מי שיקנה את הכל יקבל גם את הארון בו הפילטר יושב במתנה עוד דברים שמקבלים במתנה משאבת אוויר קצת מרעישה + אבן אוויר, אוכל לדגים + שתי דגי גופי לסייקל המחיר הוא 700 שקל לכל הדברים טלפון 0504807888
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המזנון במצב מצויין פרט לכתם קטן שאפר לתקן אותו עם לקה אבל לא חייב עם משתמשים במפה הויטרינה במצב ממש חדשש 600 ש"ח גמיש מעט
הודעה אחרונה מאת avikuriel, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מסך דק למחשב ש חברת benq 8ms מכיר רצפה של 250 שקל שולחן מחשב במצב טוב מהדגם הזה בצבע כמו בתמונה צבע שיטה http://www.panika.co.il/Products/668-.aspx 250 שקל גמיש מעט
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם אני מוכר את הטיסן שלי עקב אי שימוש וחוסר זמן(צבא) הטיסן במצב טוב אבל צריך לעבור רענון קטן. יושב במחסן כבר כמה חודשים והשלט שלו במצב באמת חדש ממש ללא סריטה הכי הכי קטנה ישתמשתי בו אולי בלחץ 5 פעמים השלט מדגם sanwa vg 400 חדש כזה עולה 850 ש"ח משדר + אנטנה + פאק סוללות נטענות+סרט כיוון רוח מקלט 5 ערוצים 4 סרוואים פאק סוללות מפסק עם פיצול לטעינה תושבת סרוואים דורש עליו מחיר רצפה של 1100 ש"ח הכל ביחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי ציוד להגברה שנתנו לי במתנה ואני לא יודע מה מצבו אני רק יודע שהוא נדלק דורש עליו 550 ש"ח
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה אייפון 3G 16 ג'יגה מארה"ב פרוץ עובד עם כל הרשתות שלנו בגירסא 4.0.2 מגיע עם הערכה המקורית ומגן של INCIPIO FEATHER העניין הוא כזה הפלאפון נפל לאשה והמסך נסדק (מצרף תמונה) עלות החלפת מסך במעבדה פרטית 270 שקל ועל כן המחיר בהתאם. אני מבקש לא לבלבל לי את המוח לגבי המחיר גם ככה הוא נמוך. 600 שקל. 0523683742
הודעה אחרונה מאת spootnikb, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, אני מחפש קטלוגים של אוטו מגזין משנים 1986-1996 1999 2004 2007 מוכן לשלם יותר ממכירם המקורי. תודה, Qshadow
הודעה אחרונה מאת Qshadow, -
ארון פח משרדי
מאת bagira-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה ארון פח משרדי 2 דלתות. מצב מושלם אבל ללא מפתח ככה שניתן לסגור אותו, לא ניתן לנעול אותו. הגודל הוא די סנדרטי, אני מעריך 2 מטר גובה על 1 מטר רוחב. 500 ש"ח. איסוף מזכרון יעקב. פרטים נוספים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום. הגיע לידי כרטיס כניסה לאירוע השנתי של עמותת אתגרים שחל מחר בערב 6.6.2011 בשעה 20:00 בהיכל התרבות בתל-אביב. ישנה הופעת אורח של אייל גולן. נבצר ממני להשתתף באירוע, מסיבות אישיות. הכרטיס הוא ליחיד. יימסר לכל דורש. (שמיתכוון להגיע ולא לאיזה מעכר שיעשה כסף ) אזור מכירה : ראשון לציון. נא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חדשה(לא הופעלה אפילו) קיבלתי מתנה לפסח. תציעו מחיר בפרטי או אפילו החלפה/הצעה מעניינת. *כל הפרטים בתמונה.
הודעה אחרונה מאת GaBi_88, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, תיק למצלמות DSLR, נמצא אצלי חודשים ספורים ונרכש בגרמניה ב-Media Markt. התיק עם רוכסן אחורי והוא בצבע שחור / כחול כהה, וכולל את שלל המחיצות / אביזרים שהגיעו עימו. מחיר דרוש: 400 ש"ח. עם גמישות קלה במיוחד - אני רחוק מלהיות בלרינה. חוזר ומדגיש: מדובר בתיק חדש לחלוטין - במצב חדש לחלוטין, והוא בקושי זז מהבית (חוסר זמן...). לפרטים: אך ורק בה"פ. לצערי אין לי באפשרותי לענות לטלפונים בזמן העבודה.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה שולחן מחשב רוחב 105 ס"מ. 150 שקל גמיש, רועי 052-8514966 אזור ירושלים.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה טאבלט חדש וסגור באריזה. PlayBook בנפח 16GB במשקל 425 גרם, מסך 7" עם יכולות מולטיטסקינג אמיתיות. חווית גלישה מושלמת עם דפדפן תומך פלאש ו-HTML5. תקשורת אלחוטית - 802.11 b/g/n, ו-Bluetooth 2 מצלמות איכותיות. יציאת micro HDMI, תמיכה מובנית בפורמטי וידאו שונים. האריזה המקורית מכילה את באביזרים הסטנדרטיים - וביניהם מגן מקורי. נא ליצור קשר בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת 17Batata, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סה"כ יש 6 במלאי , כל זוג מגנים ב45 שקלים (שזה המחיר למגן קדמי בלבד) . אני נמצא בנס ציונה - טלפון: 054-8072023 . אלעד. מגן איכותי ועמיד לשריטות .
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
זהו סט OLDSCHOOL made in Denmark שיצא לי לקנות אותו לפני כשנה, שנשמר בצורה פדנטית, הייתי בהלם מאיך שהם נשמרו, בתקווה לפרוייקט, אך כניראה שלא יצא. אין לי פרטים רבים, מכיוון שהוא oldschool גם לא מצאתי פרטים ברשת, קניתי אותו למרות זאת בגלל שאהבתי מאוד את הצליל שלהם. הסט נמכר ללא וופר, 2 טוויטרים, 2 מידריינג', 2 קרוסים פסיביים 3way. הסט פורק מרמקולים קדמיים ביתיים, אך מתאים גם לרכב מבחינת גדלים, התנגדויות ועוצמה(זה היה התכנון שלי, לשלב אותם במערכת ברכב, לקנות וופר איכותי, וכך מערכת 3WAY מושלמת לרכב) טוויטרים: עשויים ממשי צליל מדוייק מאוד ולא מתכתי, בגודל 3.5 אינץ, 8 אוהם, 50WRMS+-. אחד הטוויטרים לא עובד בעקבות שטות שלי, אפשר לתקן. מחיר: 250 ש"ח מידריינג…
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
פנס ראש למכירה , פנס לד מאיר חזק מאוד!!!! ברמה גבוהה מתאים לטילים דייג התעסקיות ברכב וכו' הפנס חדש וניפתח רק לצורך בדיקה 0545818964 לאון 70 שקלים
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למכירה רמקולים של לוגיטק דגם Z CINEMA במצב חדש רמקולים מהסידרה הכי גבוה של לוגיטק ,סאונד ברמה מאוד גבוה במצב חדש נמכרים עקב חוסר שימוש. 1100 שקלים אדי
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני די תקוע עם החשבון הזה ואשמח אם מישהו ייקח אותו... ההתחייבות היא למשהו כמו עוד שנה, המחיר יהיה נמוך מהמחיר שאפשר להשיג בו חבילה (מסובסד על ידי). 0544415715 שרון
הודעה אחרונה מאת Mosho, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מחשב נייד של חברת ASUS GAMING ASUS G51Vx-A1- 15.6 Inch Gaming Laptop
הודעה אחרונה מאת natio2, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
משדר fm של BELKIN, הכולל בתוכו:משדר,זרוע גמישה,מטען ודיבורית, כל זאת במוצר אחד!!! בעל תצוגת לד כחולה, מוצר כחדש(יש אריזה).מן החברות המובילות בעולם! מתאים לכל סוגי האייפון. נעשה בו שימוש פעם אחת!נמכר עקב ההצתה המאוחרת שהרכב תומך אייפון... מחיר:180ש"ח. טלפון:054-5413546. http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=492841
הודעה אחרונה מאת splesh, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחד נוקיה e72 צבע שחור מצב חדש חדש חדש ללא שריטות ודברים כאלו 750 ש"ח ונוקיה n95 ב450 ש"ח 0528908441
הודעה אחרונה מאת fiesta xr2, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ישנות אך במצב תקין. מיקום בחיפה. נא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת MikiR, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה ציוד דיג וצלילה: 1.חכה 4 מטר של DAM כולל רולר,מעולה למתחילים 100 ש"ח 2.חכה קטנה לג'רג'ור או לדיג במים מתוקים כולל רולר 110 ש"ח 3.אירגונית גדולה למשקולות וקרסים,יש משקולות לכל מצב 50 ש"ח 4.סנפירים חדשים נקנו לפני שבוע ב160 ש"ח מידה 41-42 120 ש"ח 5.משקפת צלילה ושנורקל נקנו לפני כמה ימים,של ספידו 110 ש"ח מצב חדש!
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זוג מכשירים במצב מצויין נמכרים עקב חוסר שימוש יש אפשרות לקנות בנוסף איתם גם מיקסר של אלן היט 92 מכשירים מהרמות הגבוהות ביותר.
הודעה אחרונה מאת dj sagi b, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
Lenovo N100 מעבד 2 ליבות , 1 ג'יגה זכרון מסך 15.4 מצב מושלם חיצונית ,שמור מאוד, במקלדת חסר המקש אנטר אבל הוא עובד (יש כזה גומי לבן שכשלוחצים זה בסדר וזה נוח והכל עובד סבבה) 1000 שקל. 0542689175 לפרטים לא לחוץ למכור הוא משרת אותי ושירת עד עכשיו הכל נהדר.. לילה טוב
הודעה אחרונה מאת djmeir13, -
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מוטורולה מיילסטון. מצב טוב. תקין ועובד כולל מקלדת נשלפת בעיברית. תוכנות משחקים ועודדד... נמכר עקב שידרוג מכשיר. מחיר 900 ש"ח אזור מכירה ראשון לציון. 0508810671 שחר
הודעה אחרונה מאת shahar1,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 307 אורחים (הצג רשימה מלאה)