אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר מעוניין למכור את המכשיר הנ"ל. המכשיר הופעל פעם אחת על מנת לוודא שהוא תקין ומאז נח לו במגירה (כחצי שנה). שני דברים חשובים: 1. האייפון נעול ל- AT&T. 2. גרסאת המכשיר היא 4.2.1. האייפון מגיע עם כבל USB, מקורי כמובן, ומגן איכותי. ניתן לרשום לי הצעות מחיר בה"פ (בבקשה, בלי הצעות מגוחכות). נ.ב למרות שהדעה שלי לא תראה אובייקטיבית, יש לי מכשיר כזה עם טורבו סים ואני מאוד מרוצה. תודה לכולם .
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
- 9 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ZENITAR-M 16mm 2.8f M42 FISH EYE עדשה רחבה במצב חדש לא היתה בשימוש, כולל נרתיק וחוברת הדרכה ברוסית פוקוס ידני , ניתנת להרכבה להרבה מצלמות דרך מתאם, עלות מתאם לקנון כ10$ באיבאי. מחיר 1000 שקל, לפנות בה"פ תודה.
הודעה אחרונה מאת Ave, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה - מיטת תינוק עם מזרון + שידה של רהיטי "טל" צבע בוק (המיטה מפורקת וארוזה)+3 סטים של מצעים+מגן ראש = 1,100 ש"ח פינת אוכל צבע בוק, שולחן באורך 1.6 מ', שולחן נפתח ל- 2.4 מ' = 1,500 ש"ח מזנון צבע דובדבן (יבוא של בית מרס) ניתן לפצלו ל-3 חלקים = 1,650 ש"ח אקווריום של חב' "פרפלסט" דגם קיימן 50= 500 ש"ח ישנם עוד המון מוצרים נוספים - ספרי ילדים, טרמפולינה, פאזלים, בריכת דיסני מתנפחת, מזרון לים, שמיכת פליז של כיתן דגם ברבי חדשה באריזה, בובות פו הדב וחב',ספרי בישול ואפיה ועוד............ כל המוצרים במצב טוב מאוד!! נא לא להתקשר בשבת, תודה. 052-4826517
הודעה אחרונה מאת shay1-10, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כיסוי של LACOST נראה כמו חולצה מאחור. כיסוי המתלבש צמוד על המכשיר ולא מגדיל אותו. מתאים לאיפון 4 אבל מתיישב מעולה גם על 3GS מחיר ליחידה 80 מחיר לזוג 140 מכירה באיזור ראשל"צ http://imageshack.us/photo/my-images/31/img0243ib.jpg/
הודעה אחרונה מאת DevilUser, -
- 7 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
דגם INVERTEC 155S יובאה מארה"ב לפני כמה חושדים, אחריות בינלאומית כולל את כל האביזרים (ידית TIG ידית STICK ווסתים וכו) 5500 ש"ח לרציניים בלבד 0525201193
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ברשותי מדריך מפה לבילוי עם הכלב שרכשתי לפני כשנתיים וחצי. האמת היא שבכלל לא יצא לי להשתמש בו והוא סתם מעלה אבק על המדף. אשמח להחליף אותו בכל מדריך מפה אחר, למעט מדריך מפה לחורף נעים וטיולים קצרים, שאותם כבר יש לי. עדיפות למדריך מפה לטיולי רכב בשטח. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בן שבועיים. הדגם של 32GB וWi-F. מגיע עם כל האיבזרים הנלווים (מטען, כבל, 3 מגני מסך ומארז מגן). לא נעשה בו שימוש כלל (בדקתי אותו יומיים ולא התאים לי). מחיר: 2800ש"ח (חדש בארץ עולה לפחות 3200 אז בבקשה לא להציק). נא לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
2 חולצות מכופתרות קצרות של אברקומבי, מידה L (משהו כמו M במותגים אחרים)- אחת תכלת ואחת משובצת כחול שחור לבן. 2 חולצות מכופתרות ארוכות של ראלף לורן, מידה L קאסטום פיט- אחת כחול כהה, אחת שחורה, שתיהן במראה קצת משומש במקור (וינטאג'). 1 ג'ינס דיזל כחול כהה משופשף עם מעט קרעים עדינים, מידה 30, גיזרה SAFADO (סטרייט סלים). הג'ינס מקורי, משומש, במצב חדש. כל החולצות מקוריות לחלוטין, נלבשו פעם- פעמיים לכל היותר. 200 שקל לחולצה. 400 שקל לג'ינס. נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Allen1, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, נוקיה 5800, xpressmusic, הטלפון כחדש. הקונה יקבל כרטיס זיכרון 8G, מטען, אוזניות. מצורפת האריזה המקורית. לפרטים נוספים, ה"פ.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה, אני מוכן לחתום שזה המכשיר הכי שמור שתוכלו למצוא, אין עליו שריטה הכי קטנה, מהיום הראשון הוא עם כיסוי סיליקון מאחורה ומגן מסך מקדימה, המכשיר במצב מצויין. המכשיר נרכש באיטליה, מה שעושה אותו סימפרי יצרן, ככה שאין צורך לפחד שאחרי הקניה הוא ינעל או כל דבר כזה או אחר. ובכל זאת, אני מוכן להתחייב על כל מסמך שהמכשיר תקין לחלוטין. פרטי המכשיר: דגם: 3gs 32g גירסה: 4.1 מודם: 05.14.02 קיימות חתימות שמורות מגירסה 3.1 עד ל 4.3. הכל עובד במכשיר, המכשיר פרוץ וקיימים עליו אפליקציות ומשחקים שונים (אם תרצו אפשר גם לקבל אותו לא פרוץ במצב סטוק) עם המכשיר תקבלו מטען, כבל למחשב, כיסוי מסיליקון, וכיסוי מסך. המחיר: 1750. מספר ליצירת קשר: 0529179305, ניר. …
הודעה אחרונה מאת Niro Levy, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכול הגיימרים, יש ברשותי מספר משחקים שסיימתי לשחק בהם וכבר לא בשימוש וחבל שיעלו אבק אני מעדיף שמישהו אחר יהנה מהם המשחקים צרובים ומתוקנים , נצרבו במהירות איטית והותעקו להארד דיסק ככה שאין אפילו שריטה ולו הכי קטנה על הדיסקים . המשחקים הם. assasin creed 2 gears of war 2 left 4 dead resident evil 5 dantes inferno call of duty - black ops call of duty - modern warfare prince of persia blur mafia 2 כול העשרה דיסקים ימכו במחיר קרן של 100 ש"ח בלבד אני לא מחפש לעשות קופה הנאה מובטחת להרבה זמן מול הXBOX אזור פתח תקווה ניתן לתאם פגישה בטלפון 054-5805534 במידה ולא עונה לשלוח SMS ואני אחזור בהקדם
הודעה אחרונה מאת AviPolo6N2, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נוקיה C7 במצב חדש לחלוטין! נרכש לפני כחודשיים ונשאר אצלי עקב מעבר לרשת אחרת. המכשיר שייך לרשת אורנג' אך ניתן לפריצה. מצלמת 8 מגה פיקסל, אפליקציות ועוד. הרוכש יקבל במתנה כיסוי סיליקון שחור שהוזמן מחו"ל וכרטיס זיכרון של 16 גיגה מה שמעלה את זיכרון הטלפון ל-24 ! מחיר: 1500 ש"ח נא לפנות לטלפון : 054-9807285 תודה, רועי
הודעה אחרונה מאת broshm, -
3 פלאפונים.
מאת VitaliGal- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
1) נוקיה E71 במצב מצויין. 2) נוקיה N95 8GB במצב טוב. 3) נוקיה N95 8GB במצב מצויין. מחירים: 1- 550. 2- 450. 3- 550. שלושתם 1300. רשת סלקום. 052-5961672
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
- 4 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אז ככה יש דיבוריות קבועות לרכב (ספיריט מוטורולה) סלקום ויש גם אורנג דגם M-900(לא צבעוני) 200ש"ח .כולל כל החלקים (לא כולל אנטנה) ויש ספיריט צבעוני דגם M-930 (צבעוני)300ש"ח. כולל כל החלקים (לא כולל אנטנה) יש אפשרות לאנטנה ואפשרות להתקנה בתוספת תשלום. הדיבוריות במצב מעולה! דיבורית בלוטוס של בורי(ללא צג) ודיבורית של מוטורולה בלוטוס 200 ש"ח כל אחת (משומשות במצב מעולה) יש אפשרות גם כן להתקנה. לפרטים אפשר לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה בלקברי בולד 9700. משומש במצב מצויין, ללא שריטות או פגמים. תקין לחלוטין. לא גנוב, לא פרוץ ולא נעליים, יצא מתוכנית ברשת פלאפון. מחיר: 800 ש"ח. דפנה - 050-3293269
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני מוכר את הנוקיה שלי עקב מעבר לsgs מדובר בנוקיה מדגם n97 בצבע לבן במצב חדש חדש אין עליו אפילו סריטה מותקנת במכשיר מערכת הפעלה מסוג סימביאן מהגירסה הכי חדשה. המכשיר מגיע עם כל הערכה מקורית הכוללת מטען ,קבל USB, קבל TV, אוזניות +השלט ומגן מסך +מגן סיליקון במתנה http://www.monorecords.com/conceptology/wp-content/uploads/2009/07/n97_2.jpg http://www.wisebuy.co.il/data/cellular/Nokia-N97_1.jpg תמונה להמחשה דורש עליו 650 שח אבל גמיש מעט מי שמעוניין שלחו הודעה בפרטי או תתקשרו למספר 0547864767 .תומר
הודעה אחרונה מאת avikuriel, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למעשה אני עושה ניקוי של הדברים שאני לא משתמש. מחשב סלוני :מארז של EZCOOL המחשב הזה מחשב שני שלי בבית ובקושי משתמשים בו המחשב לרוב מכובה . מעבד E7500 כרטיס מסך geforce 9800gt 4ג'גה זכרון . כרטיס רשת אלחוטי את המחשב קניתי כימעת ב4 אלף שקל מחיר 2500 ש'ח גלגלים של סיוויק קופה מקוריים עם צמיגים שהחלפתי לא מזמן בטסט . גלגלים מידה 14 1000ש'ח מחיר לכל ה4 גמיש שטיח שאגי צבע קרם מחיר 300 ש'ח . השטיח במצב מצויין פשוט עקב הצבע הבהיר שלו הוא מלוכלך קצת .אפשר לעשות לו ניקוי יבש. מזנון חדש פשוט אמא שלי החליטה שהיא לא אוהבת אותו 700ש'ח לבוא לקחת . ממיר מטח 600 וואט הפעלתי איתו ברכב מערכת של בית מקדחה מסור הכל . אין לי שימוש …
הודעה אחרונה מאת NADAVX2X, -
שעון ארמני
מאת shiko9- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה שעון ארמני דגם 5850. חדש לחלוטין,לא נענד אפילו דקה!! מגיע כמובן באריזה מקורית כולל ספרוני יצרן. מחירון (ע"פ אתר זאפ )1480-1700 אני דורש עליו 900 בלבד. פלאפון -0578117531 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752844
הודעה אחרונה מאת shiko9, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה מכשיר מסוג סמסונג S-5603 צבע לבן. נרכש מרשת סלקום ונמכר עקב מעבר לאייפון 4. כולל מטען אוזניות ופאנל אחורי חדש. מצב מצויין! תמונה להמחשה. 450 שקלים. 052-6666-016 יניב.
הודעה אחרונה מאת Silver S16, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה, גלשן גלים של חברת INTER SURF שנת 2006 מידות: J 6'A''x18 3/A''x2 1/2''15'06#0011 MX היה בשימוש אישי שלי קרוב לשנה מאוד לא אינטנסיבית. לאחר מכן עברתי להתגורר בחו"ל, הגלשן נשאר בבוידם כמו חדש, הגעתי לפני כשבוע לביקור והוחלט למכור את כל מה שלא צריך, בינהם הגלשן המדובר. הוא מגיע עם ליש של אוני'ל ואסטרודקס של אינטרסרף. הגלשן באמת במצב מדהים, כמעט ללא שקעים בכלל, בצבע כמעט לבן, מעולם לא היה לו הזדמנות להצהיב מהשמש מכיוון שכמעט ולא היה בשימוש!!! מחיר מבוקש 900 ש"ח יש על מה לדבר על הצעות הגיוניות אפשרות החלפה במכשיר סלולארי של בלקבארי 0504281195 אם אני לא עונה בטלפון, נא לשלוח הודעת SMS ואני אחזור בהקדם אפילו רצוי להתחיל בהוד…
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שם המוצר: מכשיר לייזר דו צבעי אדום + ירוק בעוצמת 10 מיליואט! מכשיר חזק במיוחד שותף רחבות גדולות במיוחד למרות גודלו הקומפקטי. אפשרות לעבודה לפי המוזיקה(כולל מיקרופון מובנה) מכשיר מדהים! חובה לכל תקליטן. מצב המוצר: חדש (לא נעשה בו שימוש) מאיפה המוצר נקנה / איזה יד המוצר ? : המוצר חדש באריזה. נותרו 3 יחידות. באיזה שנה המוצר נקנה:2011 מחיר:650 איזור המגורים שלך: ירושלים (מבשרת ציון) דרכים ליצירת קשר: ניב 050-5331568 או הקבוצה שלנו בפייסבוק "די ג'יי ניב בצלאלי" 2 סרטונים מהיוטיוב של המכשיר בפעולה מאירועים שלי: 1. 2.
הודעה אחרונה מאת dj-niv, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הצטברו אצלי קצת חלקים שפירקתי ממחשבים שעבדו, אבל אין לי צורך בהם יותר, אז אני מציע כמה חלקים למכירה במחירי רצפה. שלושה CD-ROOM. שניים מהם נגני DVD, ואחד צורב. כל אחד 50 ש"ח. שלושתם ביחד 120 ש"ח. Uploaded with ImageShack.us שני ספקי כוח למחשב. כל אחד 50 ש"ח. שניהם ביחד 80 ש"ח. Uploaded with ImageShack.us דיסק קשיח 40G. במחיר של 50 ש"ח. Uploaded with ImageShack.us הכל ביחד 200 ש"ח. מי שלוקח את הכל יקבל גם כרטיס יוסבי עם 3 יציאות, ושני סלוטים של זיכרון, אחד 64M והשני 128M. Uploaded with ImageShack.us סמיר .0523213607
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שובר לארוחת קומבינה זוגית בבורגראנץ'(המבורגר+צ'פס+שתייה+טבעות בצל ונקניקיות). שובי הארוחה 80 ש''ח. קניתי את השובר ב40 ש''ח(BUY2)+ אופציה להוסיף 7 שקל ולקבל המבורגר כפול. תוקף השובר עד 10.5.11 מבקש 40 ש''ח כמו שקניתי ללא רווח או הפסד. (ניתן לקבל את השובר בפל'/מייל/פקס/הודעת פרטית וכו')
הודעה אחרונה מאת GaBi_88, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למביני עניין מסך "DELL 22 דגם 2209WA ללא שריטות ואין פיקסלים שרופים! יש אחריות לעוד שנה וחצי מחיר 800 ש"ח - סופי!! אני מת"א 052-4826517
הודעה אחרונה מאת shay1-10, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מוטורולה מיילסטון למכירה, במצב מעולה, לאחר שדרוג תוכנה ברשת סלקום. נמכר עם כל הקופסא המקורית, אוזניות מטען ושאר הדברים. כרטיס זיכרון 8 GB. http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=4437396&SalesCatID=5 0545871791, אפשר להשאיר הודעה במידה ואני לא עונה. אני מערד.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה בלאקברי בולד 9700 נקנה מרשת אורנג' היה בשימוש כמה ימים בלבד ! עדיין עם הכיסוי על המסך מגיע עם כל האביזרים הנלווים, -מטען ו2 מתאמים שלו -כבל העברת נתונים למחשב -אוזניות חדשות בניילון -נרתיק מקורי שמקבלים עם הפלאפון בקופסא -כרטיס זכרון 2 ג'יגה -מטען לרכב מתנה יש את הקופסא ואת התעודת אחריות המכשיר באחריות יצרן עד ה11/11 כולל הסוללה. אפשר בפרטי או בפלאפון 0526-955912 אסף.
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 2 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
מגפי בוקרים שחורות בעבודת יד של טוני לאמה (לא מורה, טעיתי בכותרת, כל הטוני האלה מבלבלים אותי). נלבשו רק לסיבוב קצר בבית ולמרבה הצער הן קצת קטנות לי. המגפיים במידה 9 אמריקאית, כלומר 42, ובמידת רוחב EE שזה אומר שזה רחב וטוב. בארץ מגפיים דומות עולות בדרך כלל סביב 1,500 שקל, משלוח ומכס על ייבוא שלהם מחו"ל עולה כ-500 שקל. דורש 750. קובי 0545906054.
הודעה אחרונה מאת Allen1, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה מקרר BEKO. המקרר עובד מצויין. הייתה בריחת גז שתוקנה, ועכשיו נותר רק למלא גז חדש. המקרר לא בשימוש כמעט שבועיים כי כבר נרכש אחד חדש במקומו. עובד על קירור דיגיטלי ולא מיכאני. נפח נקי : 488 ליטר. מחיר : 1000 ש"ח. גמיש לרציניים במעמד המסירה. נמצא בשפרעם, ליד קרית אתא. 0523213607
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה אייפון 4 16G נקנה מאורנג', אצלי מחודש דצמבר. מעודכן לגרסא 4.2.1 פרוץ עם Cydia ושאר טובין. מגיע עם כל האביזרים המקוריים: קופסא אוזניות כבל USB + מטען קיר מקורי. הכל במצב חדש. בנוסף מגיע עם כיסויים, מגני מסך ותושבת לרכב. אני מבאר שבע אלירן 0549326402
הודעה אחרונה מאת Eliran1987, -
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
טוב אני סטודנט ויש לי כמה דברים שלא יוצא לי לגעת בהם יותר מדי ,מצד שני גם צריך כסף ואתם מרוויחים: 1)wii חדש לחלוטין שיחקתי בו אולי פעמיים נקנה בארץ לפני פחות מחצי שנה ,כולל כל האביזרים והאריזה ,כולל משחקי הספורט ,וכרטיס sd (שהוא לא חלק מהערכה) אבל כלול במחיר. 750 ש"ח 2)גיטרה למשחק רוק באנד אלחוטית מתאימה לפלייסטישן 2 ו-3 300 ש"ח עלתה לי בזמנו הרבה כסף. מי שרוצה גם יש משחק מקורי לפלייסטישן 2 -רוק בנד 2 בתוספת 100 ש"ח. 3)גם יש לי עודף של אביזרים לאייפון 3g רוצה להיפטר מהכל ,לכולם כבר יש 4 ולכן המחירים מאוד נמוכים,יש לי קייסים מגני מסך,שנאים,עמדות סינכרון. המחירים מאוד נמוכים. אם אתם רוצים תמונות ,או ברורים לגבי האביזרים לאייפון שלחו לי הודעה פרטית ואתם לכ…
הודעה אחרונה מאת coolspot,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 307 אורחים (הצג רשימה מלאה)