אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עקב שיפוצים אני מוכר: שידה לילדים + ספריה בגודל של 1.80 * 2.00 מטר [מדפים ומגירות]. מזנון לסלון [4 דלתות + 2 מגירות] . בגובה של ~50 ס"מ. מחיר גמיש.
הודעה אחרונה מאת talroze, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה הגה למחשב + פדלים של מיקרוסופט דגם SIDEWINDER בעל 6 כפתורים+ פדלים + FORCE FEEDBACK. למי שמעוניין מחיר ~450 ש"ח. גמיש.
הודעה אחרונה מאת talroze, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה המוצרים הבאים: 1. תיק משולב גב/טרולי - צבע שחור נפח עצום!! 2 תאים גדולים + מקום ללפטופ עד 15.4" ונכנס שם גם 17 בלי מלחמה מיותרת. טס איתי לחו"ל המון ותמיד היה צמוד אליי. מצוין לסטודנטים שנוסעים הרבה ברכבת. 100 ש"ח בלבד - נקנה ב100 דולר. 2. כבל AV לאייפון, של DEXIM. מתחבר בUSB למחשב וניתן לסנכרן + חיבור 3RCA לטלויזיה, שומש פעמים ספורות. 70 ש"ח - נקנה ב250. 3. מקלדת כסופה לטושיבה A200 עם עברית - חדשה. 50 ש"ח. 4. זכרון DDR2 ללאפטופ - 2 סטיקים - כ"א 50 ש"ח. 5. מעבד לנייד T8100 - מתאים למשדרגים מסדרה 7XXX ללא בעיות מיוחדות. 50 ש"ח. 6. 3 רישיונות לXP פרו OEM - מדבקות שירדו ממחשבי מותג. 100 ש"ח לרישיון. מי שיקנה את שלושתם יקבל רישיון לויסט…
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש גלשן גלים, למתחילים בעיקרון, הגובה שלי זה 175, אני מחפש גלשן במצב תקין עם ליש חרבות , ורצוי שיהיה לו שעווה, בקיצור אחד תקין ושלא אצטרך אחרי הקניה לעשות לו "ישור קו":lol: נא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נטבוק של ASUS EEE1101 מסך 11.6, לא כמו השאר 10.1, מסך LED גדול יחסית. זמן סוללה של 9 שעות כך שזה מתאים לסטודנטים צמאי חשמל. מעבד 1.33 GHZ מספיק בהחלט לרוב המשימות. זיכרון של 1 ג'יגה. הארד דיסק של 160 ג'יגה עם מערכת הפעלה וינדוס XP מקורי. מקלדת אנגלית לא חרוטה. אפשר לחרוט ללא תשלום. אני העדפתי שלא. כמובן כרטיס ABGN. 3 שקעי יו אס בי. כניסת רשת. יציאת VGA. מצלמת רשת ומקרופון מובנה. מדבקת רישיון הודבקה על חתיכת קרטון כדי שהיא לא תימחק. מה שפחות טוב, הצבע מתקלף בקצוות, המדבקות גומי נפלו לי וזהו! קוסמטי לחלוטין! מכנית המחשב ד-נ-ד-ש! אין בו תקלות ודברים לא עובדים! כלום! הכל תקין לחלוטין! יש אחריות עד ספטמבר. אז ככה: המחיר לחבילה הזו:1000 ש"ח.…
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 0 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
למכירה הגה מקצועי לסימולטור\משחקי נהיגה, במצב חדש , אין להשיג את ההגה הזה בארץ , הדגם המתקדם ביותר. לוגיטק G27 מתאים למחשב או לפלייסטיישן דורש 1800 ש"ח איציק 057-5707707
הודעה אחרונה מאת itzik99, -
- 20 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מסגרת דיגיטאלית להצגת תמונות, וידאו, אודיו דיגיטלי PIXXEL LP-070H http://www.hardware.co.il/product.aspx?p_id=16383 פרטים: מסך "LCD 7 איכותי רזולוציה 480X234 פיקסל קורא פורמט מוזיקה : MP3 הצגת תמונות דיגיטאליות בפורמט JPEG הקרנת סרטי וידאו MPG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, DivX, AVI קורא כרטיסי זיכרון SD/MS/MMC כניסת USB לצפייה בסרטים / תמונות באמצעות זיכרון נייד USB יציאת AV-OUT לטלויזיה/וידאו מאפשר הרצה אוטומטית של התמונות, זום, סיבוב, קדימה/אחורה שלט רחוק אינפרא אדום זיכרון פנימי 16MB שני רמקולים סטריאו מובנים ניתן להצבה על שולחן ותלייה על הקיר מידות: 240X175X29 מ"מ משקל: 900 גרם הקונה יקבל כרטיס כרטיס זיכרון של SANDISK בגודל…
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8, -
- 12 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כמו שכתוב בכותרת אני מוכר מדבקה למסך שמתאימה לכל טלפון שיש היום או שאפשר להתאים אותה לכל טלפון שיש היום. המדבקה מגיעה בגודל 4.3 אינץ'(בנויה למסכים גדולים כמו דיזייר HD או HD7 וכו'..) אני מאשדוד תציעו מחיר למי שרציני בפרטי בכמה אתם רוצים לקחת את זה.. יכול להיות יש לי 2 למי שמעוניין אני אבדוק.
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מדובר ב-אקופרסור עילית דגם PA-400H מכשיר עיסוי מקצועי דיגיטלי עם ידית מתכווננת המעניק עיסוי מפנק, להמרצת מחזור הדם, שיכוך כאבים ושחרור שרירים תפוסים. אפשרות לחימום. 6 זוגות של ראשי עיסוי להחלפה המתכוונים לפי רוחב העיסוי. אפשרות לשינוי כיוון ראש ואחיזה. מגוון תוכניות אוטומטיות . *מומלץ ע"י מעסים מקצועיים *עיסוי עצמי או זוגי http://www.bari-p2.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=331 במצב חדש,כמעט לא עבד וסתם עומד וסופג אבק. מחירים בפרטי בלבד,לרציניים בלבד לא לשגע את השכל בשאלות. **מעונין בהחלפות על דברים מעניינים לבית,לרכב,אודיו לרכב.. אזור אשדוד.
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. לפנכם מכירה של קונסולת המשחק הייחודית בעולם ה-ווי . ה-Wii חדש ! במצב מושלם (ניתן לראות בתמונות!!), היה בשימוש אולי כ5 פעמים, הוכנס לקופסא המקורית עם כל הערכה מכוון שנקנה Xbox. מכשיר ה-Wii מגיע פרוץ! (מה שנותן לכם אפשרות להריץ משחקים צרובים) עם ערכה מורחבת הכוללת: * שני שלטים לבנים. * Wii Motion Plus - תוסף לשלט המאפשר לשחק בכל המשחקים באיכות התזוזה הטובה ביותר, המחשקים החדשים לא עובדים בלי התוסף הנ"ל. * שני שלטי Wii Nunchuk - בכדי שתוכלו לשחק במשחקים שדורשים remote+Nunchuck כמו WiiSports איגרוף ומשחקי לחימה דומים נינטנדו פיתחו עבורכם את Nunchuck Controller שלט זה גם פותח בטכנלוגיית חוש התנועה והינו שלט מתקדם ביותר המיו…
הודעה אחרונה מאת Areson, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קודם כל מכשיר מצויין לכל הדעות!!! חדש בארץ. יציאת HD. מצלמה מצויינת. 8 גיגה זיכרון מעבד כפול ליבה 1 גיגה הרץ. מקלדת בעברית ועוד... פה אפשר להתרשם מהמפרט שלו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4055179,00.html המכשיר בשימוש כשבוע . קיבלתי מהעבודה פלאפון אישי (גאלקסי אייס). ולכן אני נאלץ למכור. אני מוכר ב-300 ש"ח פחות ממה שקניתי. באמת מכשיר מצויין מערכת הפעלה אנדרואיד. עדיין עם המדבקות עליו. מצב חדש חדש! מחיר 2700 ש"ח. 0508810671 לא מעונין בהחלפות. שחרון
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האוזניות נרכשות לפני כשבועיים בגרמניה (יש בידי את קבלת הרכישה למי שמעוניין בהוכחה). חדשות באריזה ונפתחו בחנות רק בכדי לוודא תקינות. לצערי, רכשתי אותן עבור חבר שבינתיים רכש כבר אוזניות אחרות ואין לו שימוש בהן. אני מוכר אותן במחיר זהה לזה שרכשתי אותן - 100 שקלים. מצורף לינק לאתר היצרן ובו ידע טכני על האוזניות: http://www.sony.co.uk/product/hpi-ex-series/mdrex35lpb.ae#pageType=TechnicalSpecs
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
4 בדיקות אלכוהול רב פעמיות למכירה במחיר 50 ש''ח לאחד. לסרטון הדגמה על הבדיקה תיכנסו ללינק למטה.
הודעה אחרונה מאת נהג_צעיר, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נשארו לי כמה דברים בודדים ואני מוכן להיפטר מהם במחירים נחמדים. עריסת סינכרון: מגן מסך anti glare לא מבריק אלא מט: למי שרוצה יכול ליצור איתי קשר בפרטי המחירים הם כל הקייסים 20 שקלים הסיליקון השחור 15 שקלים ומגן מסך 10 שקלים ניתן למי שרוצה לשלם בפייפאל בתוספת תשלום עבור משלוח. תודה.
הודעה אחרונה מאת coolspot, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
המכשיר נקנה ב-o2 גרמניה והוא סים פרי במקור + אפשרות להורדת תכנים במרקט כרגיל - ללא שום פריצה. המכשיר במצב חדש לחלוטין עם מגיני מסך וגב של Skinonme המפורסמת. ישנה גם תכנת ניווט מותקנת ברישיון עם תמיכה במפות ישראל. ישנה תמיכה בעברית - כולל הקלדה במקלדת הפיזית! ים של אפל' ומשחקים מותקנים כבר על המכשיר - ANGRY BIRDS , OPERATION SANDSTORM , FIFA 11 ועוד המון. שלל אביזרים שמגיעים עם המכשיר: סוללה נוספת עבה touchstone מקורי של פאלם להטענה אלחוטית - ראו בתמונה. מטען רכב מקורי של פאלם סט מגינים חדש נוסף למכירה ב-1590 ש"ח או החלפה באנדרויד כשלהו במחיר דומה - Galaxy S ודומיו. הסיבה היחידה להחלפה היא תוכנת דיאגנ' לרכב שאני חייב שרצה רק על אנדרו…
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כאמור בכותרת, נישארו לי 8-9 מדבקות (חדשות כמובן) ל3GS וכ3 ל4G. כל מדבקה 20 ש"ח, ניתן לשלם באשראי ואני יכול גם לשלוח בדואר למי שמעוניין.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לרגל מעבר דירה "חיסול כללי": מקרר נורמנדי 340 ליטר נטו (380 ליטר), בן 6, מצב כחדש, NO FROST, צבע לבן 800 ש"ח. תנור + כיריים 4 להבות, צבע לבן, הכל תקין למעט המצת החשמלי, מצב סביר בהחלט. 150 ש"ח בסיס מיטה זוגית 180X200 + 2 שידות תואמות + מגירת נעליים 150 ש"ח ספת נוער, בת 10 שנים, לא ישנו עליה יותר משנה במצטבר, אבל הריפוד דהוי, צבע שחור 150 ש"ח. כל הדברים נמצאים בפתח תקווה. גמיש לרצניים ובעיקר למי שרוצה את הכל יחד. הנייד שלי: 0508223837
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה XBOX 360 גרסאת הELITE (השחורה) הארדיסק 120 ג'יגה פרוצה לגרסא 1.6LT עם הרבה משחקים כ 6-7 משחקים FIFA 11 PRO EVOLUTION GTA CRYSIS ועוד הרבה מגיע עם שלט אחד אלחוטי וכבל HD כל הטוב הזה מגיע ב 1000 שקל בלבד. בלי ויכוחים. נמכר מחוסר זמן למשחק המטורף הזה. הקונה יקבל גם 2 דיסקים לצריבה DUAL LAYER של ורבטין שזה עוד כ 20-30 שקל. אזור השרון - הרצליה / נתניה. איגור.0523683742
הודעה אחרונה מאת spootnikb, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה Leatherman Wave חדש בקופסא כולל אחריות לכל החיים + נרתיק עור הכל חדש בקופסא לא שומש מעולם . 400 שקל 0548134696
הודעה אחרונה מאת capochino, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כאמור בכותרת, מדובר באייפון חדש מחברת פלאפון 16G זיכרון בצבע שחור. מגיע גם כל מה שיש בקופסא ובנוסף כיסוי שמקבלים בחברה (שווה, עולה 20 שקל ) השליח הביא לי אותו ביום חמישי מה שאומר אחריות לשנה מלאה פחות 3 ימים. או: אייפון 3GS 16G בצבע שחור בן פחות משנה במצב מדהים. כל חייו הקצרים תמיד עם מגן מסך וכיסויים. לא זכורה לי אפילו נפילה אחת שלו! נקנה מחברת פלאפון ולא נעול וכל השטויות האלו. היה בשימוש שלי למשך חצי שנה וב5 חודשים האחרונים עבר לאישתי. אם זה חשוב לקונה אני בטוח שאם אני אחפש טוב אני אמצא את הקופסא המקורית שלו. לה לא אכפת האם להמשיך איתו או לקבל את האייפון 4 ושאני אמכור את ה3GS ככה שאחד מהמכשירים יוצא למכירה. מי שמעוניין אני יותר מאשמח שיציע…
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מוכר סמסונג גלאקסי אס דגם 16 ג'יגה עם מגן אחורי איכותי ויקר ו4 מגיני מסך בנוסף למה שיש על המכשיר עצמו. שמור מאוד ללא שריטות או שיפשופים. כמו כן המכשיר מגיע בתוספת כל הקופסא והניירת המקורית. מותקנת גירסא 2.2 מהירה מאוד עם עברית מלאה בתפריטים ויכולת כתיבה תקנית. המכשיר נמצא בראשון לציון וניתן להתקשר בכל יום עד 11 בערב כולל שישי שבת. טלפון: 050-3029680.
הודעה אחרונה מאת guybaskin, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
מיכל בקיבולת 500 ליטר סולר להסקה, פינוי נוח. מצב מצויין, מד גובה מפלס. מיכל ששימש להסקת תנור. כולל פיית ריקון תחתונה. מחיר 550 ש"ח אורן נייד:0502277119
הודעה אחרונה מאת bachar_oren, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הקורס ייערך בשבת הבאה ה25 לחודש בשעה 13:30 [ניתן לראות פרטים באתר מסלולים] לצערי אני צריך למכור את השובר כי השבת נתפסה עם משהו אחר הרבה יותר חשוב ואי אפשר לדחות. 300 ש"ח גמיש.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש את המטען לסמסונג 811\822! אזור המרכז! אם יש לכם מטען כזה זרוק בבית ואתם רוצים לזרוק אני אשמח לקחת! או לשלם 10 שקלים עליו
הודעה אחרונה מאת A900, -
למכירה XBOX
מאת fastgt- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה XBOX PREMIUM , כונן קשיח 60GB, כולל 2 שלטים אלחוטיים מקוריים + פריצה + קיט בטריות חדש + בערך 80 משחקים צרובים על VERBATIM. 1300 ש"ח. חג שמח
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
דירה להשכרה
מאת צפריר- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קרית אונו והסביבהעיר\ישוב:יהוד מונוסון שכונה:קרית הסביונים רחוב:שדרות מנחם בגין חדרים:3.5 קומה:4מתוך12 מצב:כחדשה כניסה:מיידי שטח:87מ"ר לשותפים:לא. תשלומים:12. מחיר לחודש:₪ 5,000. 054-3034004 נינה http://www.winwin.co.il/Pages/PopUpMedia.aspx?YMap=False&Img=True&Md=1&NsId=254&ObjId=3814980&virtualTour=False
הודעה אחרונה מאת צפריר, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למי שמכיר או לא מכיר אבל בא לו לנסות את ה"שלג" המלאכותי. זוג כרטיסים ל4 שעות בסקי גלבוע כולל ציוד מלא. מחיר - 150 ש"ח לשני הכרטיסים , תקף עד לאוגוסט. מחיר מחירון רגיל - 140 ש"ח לשעתיים ליחיד - אני מוכר ב150 ש"ח זוג כרטיסים ל4 שעות! http://www.skigilboa.co.il/מחירון יש לקחת בחשבון ,בשבת יש להוסיף 40 ש"ח על כל כרטיס. נא לפנות בה"פ. עומר.
הודעה אחרונה מאת עומר ג R, -
- 4 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
מכירה טרקטורון מעופף בקאיי מסוג סקיידנסר כולל כל הציוד הנדרש, עגלה פתוחה מכשירי קשר קסדות במצב חדש!! היה בשימוש כ-25 שעות טיסה נקנה חדש ב-2009. הבקאיי מוצע למכירה עקב אי שימוש. המחיר 55000 גמיש לרציניים. 0549212774 0545568879
הודעה אחרונה מאת sshh, -
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חדש לחלוטין. היה בשימוש מספר פעמים בודדות ועדיין באריזה המקורית. 850 ש"ח. רן
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמו בכותרת, מחפש את המירס הנ"ל. שיהיה במצב טוב כמובן, מצלמה עובדת וכל החיבורים תקינים. מוכן להשקיע מחיר סמלי.
הודעה אחרונה מאת שומאכר,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 307 אורחים (הצג רשימה מלאה)