Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעשה אני עושה ניקוי של הדברים שאני לא משתמש.

מחשב סלוני :מארז של EZCOOL המחשב הזה מחשב שני שלי בבית ובקושי משתמשים בו המחשב לרוב מכובה .

מעבד E7500

כרטיס מסך geforce 9800gt

4ג'גה זכרון .

כרטיס רשת אלחוטי

את המחשב קניתי כימעת ב4 אלף שקל

מחיר 2500 ש'ח

tzjlbmjwdnil.jpg

גלגלים של סיוויק קופה מקוריים עם צמיגים שהחלפתי לא מזמן בטסט .

גלגלים מידה 14

mwwyznuzwmmy.jpg

1000ש'ח מחיר לכל ה4 גמיש

שטיח שאגי צבע קרם מחיר 300 ש'ח . השטיח במצב מצויין פשוט עקב הצבע הבהיר שלו הוא מלוכלך קצת .אפשר לעשות לו ניקוי יבש.

zalvmnj3zjng.jpg

מזנון חדש פשוט אמא שלי החליטה שהיא לא אוהבת אותו

zyzwnjmwyrdk.jpg

700ש'ח לבוא לקחת .

ממיר מטח 600 וואט הפעלתי איתו ברכב מערכת של בית מקדחה מסור הכל . אין לי שימוש בו כבר .

80 שקל מחיר שחיטה לבוא לקחת

cimnymjmndv0.jpg

קומפוננט UP6I של DLS עקב צורך במזומנים אני מוכר אותו במחיר נמוך 1000 ש''ח וזה מחיר למכור מחיר אחרון סופי אגורה לא יורד הקומפוננט אצל האובי שיי עולה 3200 הרמקולים שוכבים בבית כי אין לי אפשרות לחבר אותם ברכב כרגע .

יש לי דלת שלמה לחלקים של סיוויק קופה 96 מנגנון של החלון מנועים הכל פלסטיקה צד ימין מי שרוצה שיפנה אליי בטלפון או בפרטי .

שמי נדב 0522223158 מחולון זמין תמיד

• תוכן חדש...